snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Harry Potter- Po vojni 39. del

Harry Potter- Po vojni 39. del

18
PREJŠNJIČ:
»B-babi j-je um-mrla.« je hlipal v njegovo ramo. Harry ga je močno objel. Vsi trije so šli ven. Teddy je jokal kot dež.

39.del
Čez en teden je bil Andromedin pogreb. Teddy je cel dan jokal. Pogreb je potekal kot vsak drugi. Krsta, truplo in veliko solz. Sploh od Teddyja. Po pogrebu je prišel k Harryju. »Harry?« je rekel, ko ga je pocuknil za rokav. »Bom sedaj pri tebi in Ginny?« je vprašal. »Če sam tako hočeš lahko.« mu je rekel Harry. »Vzemi si čas, da razmisliš.« je še dodal. »Ne rabim ga. Rad bi bil pri tebi.« je rekel. Za šestletnega fantka se je pa hitro odločal. Harry ga je objel in dvignil v naročje. Šele takrat je opazil, da za njim stoji Ginny. »Gremo domov? Vsi ostali bojo prišli k nam.« je rekla. »Prav. Gremo.« Udejanjili so se domov. Harry je opazil, da mu je Teddy na rami zaspal. Previdno ga je nesel po stopnicah in položil na njuno posteljo. Z Ginny pa sta šla v pritličje, kamor so kmalu prišli gostje. »Harry prideš malo sem?« je rekla Hermiona in Harryja zvlekla v vežo. »Kaj je?« je vprašal. »Po zakonu morajo biti o smrti obveščeni vsi bližnji sorodniki umrlega. Tja sodijo tudi sestre.« je rekla previdno. »Ne! Ne zaslužita si izvedeti. Prezirali sta jo. Krasotiliya in Narcissa bi morali biti na Andromedinem mestu!« je bil odločen Harry. »Ampak Harry, zakon jasno pravi…« »Pa ga spremeni.« je Harry prekinil Hermiono. »Harry tudi če sem ministrica ne morem kar spreminjati zakonov.« mu je ugovarjala. »Pa naj bo izjema.« je odločno rekel Harry in šel v jedilnico. Hermiona mu je nemočno sledila.
Naslednje jutro je Harry šel v službo. V pisarni ga je pričakala Hermiona. »Harry rada bi, da razčistiva tisto od včeraj. Pravico imata vedeti.« je poskušala. »Ampak te pravice si ne zaslužita!« je trmaril Harry. »Vem. Ampak žal jo še vedno imata. Tudi jaz jima raje nebi povedala ampak jima pač moramo.« je rekla. »Naj bo. Ampak samo toliko, da jima povem, da bi mogli biti oni dve na Andromedinem mestu.« je rekel. Tako sta s tropom aurorjev šla v Azkaban. »Počakajte na hodniku prosim.« je Harry rekel aurorjem. Ubogali so. Harry je odšel najprej do Narcissine celice. Ona se mu je manj gnusila od Krasotiliye. »Potter kaj delaš tukaj?« je vprašala, ko se je Harry prikazal pred rešetkami. »Je Dreco v redu?« je vprašala. »Ne vem kako je saj ga že tri leta nisem videl. Vem samo, da se mu z Luciusom oba gabita. Sram ga je, da sta njegova starša.« je rekel. »Tukaj pa sem, da vama s sestro sporočim, da je Andromeda umrla. Po mojem si ne zaslužita vedeti. Morali bi biti na njenem mestu.« ji je rekel v obraz. A zdelo se je kot, da ga ne posluša. Ko je omenil Drecovo mišljenje se je kar sesedla. Za trenutek se mu je zasmilila. Nato pa je šel še do ženske, ki je ni hotel videti nikoli v življenju. »Potter! Kaj si mi prišel vreči v obraz?!« mu je rekla. »Prišel sem ti povedati, da si želim, da bi bila na Andromedinem mestu. Umrla je.« je hladnokrvno povedal. Krasotiliya se je zasmejala kot zblaznela. »Ha! Tisti bunkelj ji je škodil. In tisti polvolkodlak, ki mu je rekla vnuk.« je rekla. Harryju je prekipelo. Dvignil je palico in jo zadržal pred njo. »Joj Potter! Če me ubiješ, kaj bo rekla Weasleyeva?« se mu je posmehnila. Harry se je odločno obrnil, da bi odšel. »Samo še nekaj Potter.«
Ojla!
Tukaj je nov del upam, da vam je všeč. Naslednji del bo že 40-i! Aja, glede zgodbe HAVE POWER, kmalu bo prišel nov del!
LYSM
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:I LOVE THIS STORY
2
 
LL iz HP❤️❤️
Takoj novi del plis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!! Drugače bom nevem kaj😂
 
LL iz HP❤️❤️
Hvalaaaaaaa! Nov del pa bo najbrž že jutri!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
2
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Živjo to je zelo dober del in komaj čakam naslednjega, vendar imam eno vprašanje razmišljala sem da bi sestavila svojo Harry Potter zgodbo tako da bi združila tri zgodbe iz Pila o njem. Zanima me ali bi mi dovolila da bi bila ena od teh treh zgodb tvoja?
2
 
Hvala, zgodbe pa zaradi mene lahko združiš.
 
Hvala
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KONČNO NOV DEEEEEEELLLL!
HVALA TI POLEPŠALA SI MI SLABO JUTRO!
:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
#vsesuperkotvedno
#najboljšazgodbanasvetu
#NENEHAT!
Lp,
Super sister:sparkling_heart:
2
 
Hvala! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Joj, jaz komaj čakam naslednji del...Ga lahko že jutri objaviš?? Mene tako zanima:grin::grin::grin:Perfektno, kot vedno:kissing_closed_eyes::ok_hand::ok_hand::ok_hand::clap:
1
 
Hvala! In ja nov del pride jutri!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Tvoje zgodbe so dbest! REs odlične!
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ful dober del.
Škoda samo, da je začetek žalosten.
Drugače pa je mega!!!
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Power Girl

Nič drugega kot LARA 1. del

Ogledov: 12 Odgovorov: 2
 
2
:')

poezija

Ogledov: 42 Odgovorov: 4
 
7
Super sister
 
3
ManonWhitethorn

Točka preloma 1. del

Ogledov: 30 Odgovorov: 0
 
8
dragon girl

Legenda o zmaju 9. del

Ogledov: 41 Odgovorov: 2
 
3
Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 54 Odgovorov: 2
 
5
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 3. del

Ogledov: 34 Odgovorov: 2
 
5
MY LOVE potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

FANTI BFF JAZ

Zdravo bom kar začela
zaljubljena sem v enega izmed fantov v našem razredu. Ampak vanj je zaljubljena tudi moja BFF lani je bil zaljubljen vanjo in baje da sta že tudi nekaj imela pa ne mislim o spolnih odnosih ampak držala sta se za roke in tako naprej nič resnega zaden mesec lanskega šolskega leta pa sem se še jaz zaljubila vanj letos mi je priznal da je tudi on zaljubljen vame in od takrat naprej se ni več pogovarjal z mano prej, ko pa si še nisva priznala pa je bil čist ok do mene skupi sva se smejala in pač lahk bi rekla, da sva bla BFF. fora pa je v tem, da me ful žre če bi bil res v mene kaj bi rekla o tem moja BFF. opazila sem da od takrat naprej ko je bila zaljubljena vanj sj sma se družle pa vse to ampak ni blo to to. postala je oprostite izrazu samovšečna krava. rekla je da je itak v njo in pač tak js pa sem se ful trudla da moja ljubezen ne bi uničila najinega prijateljstva z prijateljico (BFF). strah pa me je tudi tega ker je vame zaljubljen fant v katerega jaz nisem pa mu ne želi povedati v obraz da nisem vanj.
prosim kaj naj naredim zaradi mojega " fanta " se žrem ne morem se skoncentrirati na svoje delo v šoli pa tudi ne vem kaj naj z vsem ostalim navedenem v pismu
rada vas imam
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(97)
Letošnja!
(72)
Ne opazim razlike.
(47)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

GinnyCat je odgovoril/a na
Predlagam: ''Nič drugega kot Lara'', ''Nisem ...
 

cute girls 1 je odgovoril/a na
še poskušajte majčken namig je kopenska žival:cherry_blossom:in ...
 

Eleven jane hoper je odgovoril/a na
HAHAHA DOBRO SI NAS
 

Potter girl je odgovoril/a na
lina andela
 

dragon girl je odgovoril/a na
Nimam besed.
 

Doglover je odgovoril/a na
jaz sem trenutno v karanteni. v petek pa ...
 

Pomaranča1 je odgovoril/a na
Nova zgodba, juhu!! Kot vedno, T.O.P!:ok_hand: #hitronovidel #zakon #lajkalainkomentir
 

kpop fan je odgovoril/a na
ni moje naj (Alenke) ampak glasujem za Kajo ...
 

kpop fan je odgovoril/a na
iz neznanga razloga me par fotografij spominja ...
 

Daisy123 je odgovoril/a na
sara!
 

Daisy123 je odgovoril/a na
muca
 

Daisy123 je odgovoril/a na
2 in 4. Komentiri mi objave
 

Help Girl je odgovoril/a na
Hej! Zelo rada bi še kakšnega tekmovalca,lahko ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Hey! Vse ki bi bile rade sodnice:Sem zelo ...