snofi
Naslednji Pil izide 2. decembra
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: HARRY´S FAMILY 12. del

HARRY´S FAMILY 12. del

9
ojjjjjjjjjjj že dvanajsti del !!! in ja I love dance:) se smeji ko tole bere ampak ja nisem si mislna, da boste hotl drug del, zato je to zame velik. Hvala, hvala, vsem, ki zgodbo berete še posebaj pa tistim, ki jo lajkate in komentirate. no tuki je nov del :

HARRY : V tistem trenutku sem slišal več glasov naenkrat. Najglasnejši je bil Hermionin. Tako nisem slišal kričati še nikogar in mislim, da tudi nikoli več ne bom." NE ! " bolela so me ušesa in če Krasotyla ne bi iztrelila žrele kletve v mojega najboljšega(v prejšnjem delu ) prijatelja, bi se onesvestil. nato je zakričala ... Rose !?! " OČI!!!!!" potem Hugo ( očitno so bili vsi otroci vključno z Lino tukaj. Kar je bilo čudno, ker Loone in Nevilla nisem nikjer videl...) potem jaz " KAKO SI DRZNEŠ; TI !!!!!!!!!!!!!!!!!!" in čez nekaj trenutkov glas, ki mi je bil neverjetno znan : " Nihče ne bo dvignil palice nad prijatelja gospoda Harrya Potterja !" Vsi razen Line smo onemeli ( očitno je to podedovala po mami) , vključno s Krasotilyo. Počilo je in v zadnjem trenutku ( dobesedno zadnjem) se je med Ronom in Krasotylo prikazal ščit in po še enem poku se je curek svetlobe odbil in izginil. Nato so curki svetlobe začeli drveti proti Krasotily . V zraku je bilo presneto svetlo od rdeče svetlobe, čeprav je vsaj razsvetljevala prostor. Vse to se je zgodilo v treh sekundah.

LOONA : Ko se je tisti pajek pojavil v sobi Ginny in Harrya se me je Nevill dotaknil in skupaj sva se izdejanjila. " Nevill, kaj se pa greš, zamudila bova predstavo!" sem rekla umirjeno. " Kje je Lina, se je nisem dotaknil ?!? O, ne zakaj sem tako štorast ?" Nevill Velerit! poslušaj me ! Ko si me zaprosil za roko sem privolila, ker mi je všeč tvoja osebnost, ali zdaj govoriš, da sem se narobe odločila !?!" Ne Ljubica, poslušaj, vem, kaj je to. Tisti p- pajek! Nevaren je zato sem hotel pripeljati Lino domov a sem jo, hočem reči te videl od zadaj in tako... sem se dotaknil tebe." Pogledala sem ga. Izdejanjila sva se nazaj, a tam ni bilo nikogar, le tisti pajek. " Pridi rešiti morava Harrya in ostale." Prijel me je za roko. Pokimala sem in v istem hipu se ga je dotaknil in občutek je bil, podoben potovanju s frčaškom. " O,MOJ,BOG"

No to je bil nov del zdej bodo daljši, ker se nam sprošča kar se ocenjevanj tiče tko da lajkajte pa komentirajte če vam je všeč, če ne pa napište v komentarje, da lahko popravim če je kej v zvezi z načinom pisanja.
:blush::blush::blush:
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
NOV DEL TAKOJJJJ
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Superrrrrrr!!!!!!!!

:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart:
1
 
Jap, LOONA NAPAČNO SI SE ODLOČILA!!!!!!!!!!!!!!😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
RON JE ZDAJ MRTEV?!
 
ne ni. pa hahahaahahaha zakaj ti ni nevill všeč
 
Pač ne vsak ima svoj okus
 
ok sej te nič ne kritiziram, da ne boš slučajno mislila z ne ni sem mislila to da Ron ni mrtev
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
HITRO NOV DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL! Hvala bogu, da nisem umrla od neučakanosti ker bi zamusila perfekten del! Hitro novega! LY :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Super!!!!:sparkling_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::green_heart::heart_eyes::grinning::heart:
1
 
Potter girl 💖

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Preden na spletu karkoli objaviš, se vprašaj: ali objava vsebuje karkoli, česar ne bi želel deliti s popolnim neznancem na cesti?

Pisalnica


Objava:

Pomaranče

Ogledov: 14 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Tri črke ljubezni 5. del

Ogledov: 16 Odgovorov: 1
 
1
Objava:

Ponovni vzpon družine Black, 16. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 0
 
0
Gasilka648 potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Problem

hey, imam problem... torej danes sem v šoli narobe stopila in me sedaj ful boli gležen jutri pa gremo z gasilci na izlet in res si želim iti. ima kdo kakšno idejo kaj pomaga nevem a mislte da bo jutri že vredu?
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Hvala, super blog!!! Lola
 

Strelka je odgovoril/a na
let ir snow, bela snežinka
 

Strelka je odgovoril/a na
jaz bi se prijavila in nimam nič proti da ...
 

Strelka je odgovoril/a na
:joy::joy::joy::joy::laughing::sunglasses::sunglasses::sunglasses::cat::cat2:
 

Amy Raven je odgovoril/a na
Se prijavljamm :wink::upside_down::blush:
 

Amy Raven je odgovoril/a na
Let it snow! Let it snow! Let it snow! - ...
 

CIK CAK girl je odgovoril/a na
OOOO Lepo da sem zmagala.:kissing_heart::closed_book::closed_book::closed_book: Tvoja ...
 

CIK CAK girl je odgovoril/a na
Jaz bi rekla lubenica.
 

CIK CAK girl je odgovoril/a na
Jaz bi se tudi z vesekjem prijavila.:slight_smile:
 

Rainbow_dog je odgovoril/a na
Se z veseljem prijavljam :grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grin
 

WhoLovesBooksAndMusic je odgovoril/a na
meni se to tudi zelo pogosto dogaja na pisalnici Poskusi ...
 

Strelka je odgovoril/a na
hahaha. poglej harryijev izraz na obrazu. ...
 

d7stq1ny je odgovoril/a na
talent (bro fly high)
 

Lily-James-fenica je odgovoril/a na
Ooo kok dobr...ej a pridš jutr venčke delat?:smiley:Pa ...
 

Iris_Rainbow je odgovoril/a na
hahaha poznam poznam :joy::joy: