snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Hermione Granger 3. del

Hermione Granger 3. del

13
Harry je z Ronom prišel čez deset minut. Ravno prav časa, da smo se preoblekle. George je tudi prinesel portret Freda. Harry se je zelo razveselil, ko je zagledal kup daril in okraske. Najprej je odprl mojega in od Loone. Ne da se opisati kako je bil vesel. Rekel je, da bo svojo staro metlo dal Ginny. Potem je odprel Ronov kupon. Takoj je rekel, da bodo šli v Tri metle na maslenušek. Nato je odprl darilo od Freda in Georga. Ljubezenskem napoju se je samo nasmejal, prdonikule si je pospravil v žep, biskvitke nazaj v škatlo in nato je prišlo na vrsto še zadnji del njunega darila. Nov izum. Harry je prebral pripis in se začel na ves glas smejati. Ronu je rekel naj poje bombon in ga je. Potem je Harry preko daljinca nadzoroval rona kot robota. Vsi smo se začeli smejati in smejali smo se dokler ni čez 15 minut Harry izklopil daljinca in Ron je bil spet normalen. Fred je povedal, da je to njun najnovejši izum, ki se imenuje človekolinc. Harry se je lotil darila od g. Weasleya. Tukaj smo bile tudi me na trnih, saj nismo vedele kaj mu je podaril. Bili so portreti od Jamesa, Lily in Siriusa. G. Weasley je razložil, da so dragoceni zato, ker jih je narisal enak slikar, ki je narisal Freda in, da so portreti zelo veliko stali. Harryju so po licih tekle solze in g. Weasleyja je kar objel. Pri darilu od Ginny je rekel, da bo prebral malo strani pa je potem bral pol ure, med tem smo pa mi plesali. Končno se je Harry vrnil iz planeta quidicha in odprel še darili od ge. Weasley in Hagrida. Pri Hagridovi torti je rekel, da je zagotovo ne bodo pojedli pri pismu je pa po mojem mnenju skočil do stropa. Povedal je, da bo čez tri dni odprla vrata nova bradavičarka z novimi domovi. Domovov je zdaj 5. Imena pa so presenečenje. Harry napove, da bodo čez tri dni skupaj šli na bradavičarko. Nazadnje je odprl še pulover od ga. Weasley in si ga takoj nadel. Potem se je pa na vratih prikazalo še polno nekdanjih študentev osupljive Bradavičarke. Hiša je bila malo premajhna za vse, zato so se preselili na travnik. Zvizi so jih zasledovali. Tako je vsak dobil svoj zviz. Pojedli so torto v obliki Bradavičarke in naenkrat BUM! Vsi zvizi so se spremenili v kup karamelnih bombončkov. Vsi smo samo stali in gledali, George pa se je valjal po tleh od smeha. Potem pa je rekel Seamus: "Haha nekajje eksplodiralo pa tokrat nisem kriv jaz!" po tej izjavi smo se smejali, še kakšnih pet minut, potem pa smo se zabavali naprej.
____________________________________
Hi!
I love dance:) me je prosila, če lahko dam nov del ven že danes in tukaj je.
Lp,
:heart_eyes:Le
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
SUOER ZGODBA, hvala za nov del LYSM:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
3
 
❤❤❤❤❤
 
Like emojis (nisem prijavljena)
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
The best. Res odlična zgodba.:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

:')

poezija

Ogledov: 29 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
3
ManonWhitethorn

Točka preloma 1. del

Ogledov: 28 Odgovorov: 0
 
7
dragon girl

Legenda o zmaju 9. del

Ogledov: 36 Odgovorov: 1
 
2
Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 50 Odgovorov: 2
 
5
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 3. del

Ogledov: 30 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
4
Coconut potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

PROBLEM

V mojem razredu je en fant ki mi je ful ful všeč. Ne upam si mu povedat da sem v njega ker ne vem kaj bo naredu. Vsi fantje v razredu so otročji ne bi pa rada do konca leta prihajala v šolo z muko zaradi tega (če bi to vsem zašpecal). Veliko sošolk fanta že ma jaz pa sem ljubosumna...
stara sem 12
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(78)
Letošnja!
(63)
Ne opazim razlike.
(40)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Šolsko dekle je odgovoril/a na
Lara,Sara in Boris
 

Valko gamer je odgovoril/a na
Sure
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
torej jutri
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
ist kot HP fan
 

Night girl je odgovoril/a na
Same legendarne si zbarala to bo težko 1. ...
 

HP fan je odgovoril/a na
wow lepo, a bi lahko naslednjič pls nardila ...
 

Aurora je odgovoril/a na
Super:thumbsup:
 

Aurora je odgovoril/a na
Meni je zelo všeč!
 

Potter girl 💖 je odgovoril/a na
Zoja
 

spletnapunca❤ je odgovoril/a na
Android
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
hej lajkaj mi pet objav 1.kocka:4 2.kocka:3
 

the girl 😎 je odgovoril/a na
Si oseba ki živi na planetu Zemlja. Imaš ...