snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Jaz, slavna vnukinja 9.del

Jaz, slavna vnukinja 9.del

8
LL iz HP❤️❤️
Že 9.del !!!!
:ring::revolving_hearts::sparkling_heart::heartpulse::hibiscus:

LUCY:
Prišla sem v Drznvraan!!! Toooooooooooooo!!!!:heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse: Emma je tudi prišla v Drznvraan. Vendar ne razumem, zakaj je bila Phoebe žalostna. Aja, skregali sva se, ignorirati jo moram. Zaradi nje sem jokala! Diana je tudi prišla v Drznvraan, toda Izbiruh je razmišljal 3 minute! Bilo je jasno, da ne spada sem. Stekla je k nam in me objela. Odrevenela sem. V kupeju je bila tako nesramna, tu pa me je objela! Izvila sem se ji in pogledala me je. Oči so se ji razširile. Očitno ni opazila, koga je objela. Zardela je in se obrnila stran. David je prišel v Gryfondom. Hja, kaj hočem. Ni bila moja odločitev. V Gryfondom je prišel neki Nico Fairchild. Bil je zelooo luškan!! David je bil že pozabljen (:rofl:). Nato je govorila ravnateljica. Slišala sem, da ji je ime Seraphina Lind. Kaj je povedala kasneje, nisem poslušala iz dveh razlogov: prvi: bilo je ekstra dolgočasno. drugi: buljila sem v Nica. Nato smo imeli pojedino. Sklede so se same od sebe znova napolnile. Nato je bila na vrsti sladica. Pozneje je predstavnica študentov (neka Bloom Seil), povedla nas, prvošolčke do Drznvraanovskega stolpa. Tam so bila zelo lepa vrata. Bloom je potrkala z medeninastim tolkalom v obliki orla in zaslišal se je mehak glas: "Kdo je bila stvariteljica teh vrat" Bloom je odgovorila, vendar sem odgovor pozabila. Bila sem zelo utrujena, zato sem vse videla zamegljeno. Šla sem v spalnico, ki mi je bila pokazana in se zvrnila v posteljo. V hipu sem zaspala in sploh se nisem preoblekla.

DRECO:
Bil sem zelo presenečen, ko je prišel Scorpius. Po nekaj besedah sva se samo gledala. Prihitela je Rose in skoraj padla: "Scorpius, počakaj! Ou" je rekla, ko me je zagledala. Tudi sam sem se pogledal in opazil velike brazgotine. Nasproti mene je bil Seamus Finnigan in se hahljal.

NICO:
Jey, prišel sem v Gryfondom. Sem je prišel tudi neki David. Priimek sem že pozabil. Bil mi je všeč (kot prijatelj!). Pogovarjala sva se, nenadoma sem zaslišal profesoričin glas: "Potter, Lucy!" in na oder je stopila deklica. Srce se mi je skoraj ustavilo. Zašepetal sem: "O moj bog! Potter! Upam, da pride v naš dom!" Posadila si je klobuk na glavo in stiskal sem pesti. Nato pa razočaranje: "DRZNVRAAN!" Bil sem zelo zelo razočaran. Med pojedino sem pogledoval k njej. Ko smo odšli v Gryfondomovski stolp in smo izvedeli geslo, sem odšel v spalnico. Preoblekel sem se in padel v posteljo. Imel sem prekrasne sanje. Sanjal sem o Lucy.

ALBUS:
Poslal sem pismo ravnateljici Bradavičarke. Mama me je objela. Lahko smo le čakali.

SERAPHINA:
Razburjeno sem korakala po kabinetu. Kmalu je prišel profesor Speedy. "Profesor, končno" sem zavzdihnila. Odlebdel je do stola in sedel. Oziroma je poskušal - ker je bil duh je padel skozi. "O čem ste se hoteli pogovoriti z mano, ravnateljica Lendd?" "Saj ste slišali Klobuk Izbiruh pri razvrstitvi? Velikih Pet je letos prišlo na Bradavičarko! In Peti Otrok! Kaj se je zgodilo, da je Zemlja spet z nami? Zakaj so bili 3000 let samo Ogenj, Voda, Zrak in Led?! Kako dolgo že ni bilo takšnih otrok, profesor?" "Natančno 500 let, ravnateljica Liant" "To vem! In zapomnite si že enkrat moje ime! Seraphina Lind! LIND!" Kaj pa mi je bilo, da sem za pogovor prosila duha! Odslovila sem ga in si pomela oči. Takrat je potrkalo. "Naprej!" sem zaklicala. Vstopil je fantek in mi plaho predal pismo. Odprla sem ga.

SILVIA:
Diana je prišla k nam (škoda), Lucy pa tudi. Phoebe je zastokala in si očitno pokvarila pojedino. Šli sva v Drznvraan. Na vprašanje orla sem morala odgovoriti jaz. Šli sva v spalnico. Phoebe se je vrgla na posteljo in ni več dala glasu od sebe. Jaz sem z vzdihom legla. Za mano je bil res lep večer. Bloom mi je rekla, če ji podam sol! S to lepo mislijo sem zaspala.

In je konec! Jutri pa pride 10.del!:astonished::sparkling_heart: Hvala vsem, ki me podpirate s komentarji.

P.S. I love dance, upam, da nisi umrla ko celo noč pa par ur zraven ni bilo novega dela:joy::ring:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Aja, pa vem, da je čudno kako si je Lucy hitro premislila glede Davida, samo saj veste kakšni smo najstniki:joy::rofl:
4
 
LL iz HP❤️❤️
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Zakon! Komaj čakam nov del!:heart::heart::heart::heart::heart:
3
 
Hvalaaaa💋💍
 
LL iz HP❤️❤️
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super je:two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts:
Kdaj pride nov del
3
 
Jutri💝
 
LL iz HP❤️❤️
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super del! Na srečo nisem umrla, ker bi zamudila zakon del! LYSM:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
3
 
Hvalaaaa💙💍💙💍💙💍😂😂
 
LL iz HP❤️❤️

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

:')

poezija

Ogledov: 30 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
3
ManonWhitethorn

Točka preloma 1. del

Ogledov: 29 Odgovorov: 0
 
7
dragon girl

Legenda o zmaju 9. del

Ogledov: 36 Odgovorov: 1
 
2
Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 50 Odgovorov: 2
 
5
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 3. del

Ogledov: 34 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
4
MY LOVE potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

FANTI BFF JAZ

Zdravo bom kar začela
zaljubljena sem v enega izmed fantov v našem razredu. Ampak vanj je zaljubljena tudi moja BFF lani je bil zaljubljen vanjo in baje da sta že tudi nekaj imela pa ne mislim o spolnih odnosih ampak držala sta se za roke in tako naprej nič resnega zaden mesec lanskega šolskega leta pa sem se še jaz zaljubila vanj letos mi je priznal da je tudi on zaljubljen vame in od takrat naprej se ni več pogovarjal z mano prej, ko pa si še nisva priznala pa je bil čist ok do mene skupi sva se smejala in pač lahk bi rekla, da sva bla BFF. fora pa je v tem, da me ful žre če bi bil res v mene kaj bi rekla o tem moja BFF. opazila sem da od takrat naprej ko je bila zaljubljena vanj sj sma se družle pa vse to ampak ni blo to to. postala je oprostite izrazu samovšečna krava. rekla je da je itak v njo in pač tak js pa sem se ful trudla da moja ljubezen ne bi uničila najinega prijateljstva z prijateljico (BFF). strah pa me je tudi tega ker je vame zaljubljen fant v katerega jaz nisem pa mu ne želi povedati v obraz da nisem vanj.
prosim kaj naj naredim zaradi mojega " fanta " se žrem ne morem se skoncentrirati na svoje delo v šoli pa tudi ne vem kaj naj z vsem ostalim navedenem v pismu
rada vas imam
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(80)
Letošnja!
(64)
Ne opazim razlike.
(40)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Eleven jane hoper je odgovoril/a na
nie i like it
 

Help Girl je odgovoril/a na
Wow!!!:heart_eyes::stuck_out_tongue_winking_eye::smiley::upside_down:Zelo ...
 

Eleven jane hoper je odgovoril/a na
šolsko dekle maby
 

Eleven jane hoper je odgovoril/a na
jas sem v karanteni zdaj ni mi najboj všeč ...
 

Power Girl je odgovoril/a na
Jaz bi se prijavila! :D Se pravi, imam srednje ...
 

Power Girl je odgovoril/a na
Hello! Imam iste simptome kot vidve z Nightie. ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ful lepo!:heart_eyes:Sploh pa oblačila!:stuck_out_tongue_winking_eye:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ooooo kok cute!!!:heart_eyes::wink::laughing:Predvidevam ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Hahahahahahaha!:joy::joy::joy:
 

cute girls 1 je odgovoril/a na
𝐊𝐦𝐚𝐥𝐮 𝐛𝐨 𝐧𝐨𝐯 𝐝𝐞𝐥 𝐩𝐫𝐢𝐩𝐫𝐚𝐯𝐢𝐭𝐞 𝐬𝐞
 

Help Girl je odgovoril/a na
Zelo lepo od tebe!:laughing:Pa vse najboljše ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Zelo lepo!:innocent::heart_eyes::wink:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ful lep top model!Sploh si jo pa Ginny zasluži ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ooooo kok je cute!:heart_eyes::wink::innocent:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Pozdravljena!:smile:Lepa slika :heart_eyes::wink::innocent: