snofi
Naslednji Pil izide 1. julija
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Ledena kraljica 3. del

Ledena kraljica 3. del

11
Oj!
In tukaj je naša draga Blake!
Hvala za odzive na prejšnji del, ki mi še zdaj lepšajo dneve!
Kot ste najbrž že ugotovili je vsak del posvečen 'nekomu'!
In ta del posvečam Bad girl! Hvala za komentarje, ki mi pomenijo tako zelo veliko!
Komentarji so nekaj najlepšega in hvala za vse in hvala za vse za katere upam, da še jih bom prebrala.
Lubčka, :kissing_heart:
JustLilly
**
BLAKE
»Blake,« me veselo pozdravi Tomova mama, ki ji sama pravim kar Melanie. Zelo dobro se razumeva. Ko mi je umrla mami je bila ona tista, ki me je stisnila v objem in me tolažila. Sploh ne odzdravim, ampak jo samo objamem. Njihova družina je edina do katere sem prijazna in pač takšna kot v resnici sem. »Tom je v sobi. Kot vedno,« se nasmehnem in mi v roke potisne škatlo peciva. Strašna kuharica je. Tako dobro peče, da sem enkrat sama pojedla cel pekač njene čokoladne torte. Zasanjano pogledam v škatlo in Melanie se zasmeji potem pa izgine v kuhinjo. Počasi se vzpnem po širokih stopnicah in grizljam keks. Ko pridem do Tomovih vrat obstojim. V meni se dvigne vihar. Nazadnje, ko sem bila tu je bilo takrat, ko sem ga pustila. Vseeno pogumno potrkam in, ko se Tom zasmeje vstopim. »Resno? Trkanje?« se smeji na kavču in me gleda. »Kaj pa, če bi bil nag?« ga pogledam. »In? Namiguješ, da moje telo ni lepo?« Privzdigne obrvi. »Tom!« kriknem in se vržem na njegovo posteljo. »Kako gre?« ga vprašam med tem, ko strmim v strop. »Dobro. Tebi?« vpraša in se zvrne zraven mene. »Je šlo že bolje,« povem iskreno. »Kako gre ljubezensko življenje?« me vpraša. »Moraš vprašati, ne?« Izdihnem in ga pogledam. »Ja, seveda,« nežno reče in tako mu povem, da sen obupala nad Justinom. »Zakaj?« »Mogoče zato, ker je preprosto začel postajati nekdo, ki mu nisem pripravljena dati svojega srca. Pa Beca?« »Ojoj! Pustila me je,« se zasmeje. »Ker?« »Ima občutek, da sem zaljubljen v drugo,« malce obotavljivo reče. »Pa si?« vprašam prehitro. »Ja, sem,« šepne. Zalije me rdečica. Tom pa se zasmeje. Vedno se je znal izvleči iz neroden situacije.
»Zakaj zdaj? Mislim, kaj se je spremenilo?« me gleda Tom in je keks. Sediva na kavču, vsak na svoji strani in se pogovarjava. »Najbrž zato, ker sem preprosto predolgo zadrževala čustva. Veš? Kot jez. Zadržuje vodo. Stoletja in voda se nabira. On zdrži, jaz ne morem. Mislim, da se mi je to zgodilo. Preveč čustev se je nabralo.« »Ne jokaj,« zamomlja in me spravi v smeh. »Resno mislim,« se malo nasmehne. Še zdaj ne morem verjeti, da je še zmeraj zaljubljen vame. Zvečer, ko bom spet sama v svoji veliki sobi bom o tem razmišljala. Zdaj se raje osredotočim na to, da Tomu povem kako se počutim. Povem mu praktično vse. »B? Samo spusti,« na koncu reče. »Ja, če pa ne gre,« izdihnem in glavo vržem na blazino. Zasmeje se in mi vrže keks. »Pa gre,« odločno reče in vstane. »Boš pila kaj?« vpraša, ko stoji med vrati. »Sok,« samo rečem, ker vem, da Tom ve, da imam najraje jagodnega, tega ne dodam, ampak samo zaprem oči. Ko se vrne na pol spim in, ko sok nežno položi na poličko me zmanjka.
»Blake? Ura je devet zvečer. Ne bi šla domov?« me nežno dregne Tom. Tako zelo sem utrujena, da samo zamrmram, da bi rada ostala tu in se obrnem na stran. »Lahko noč,« še reče in izgine. Slišim kako se pogovarja z Melanie. Ne poslušam, ampak se zvijem v klobčič in vdihnem Tomov vonj. Kmalu utonem v miren spanec. Zbudim se, ko tik nad svojim obrazom zaslišim glasove. Delam se, da spim in poslušam kako Tom tiho poje, ko me dvigne in položi v posteljo. Pokrije me. Kmalu zaslišim kako leže na kavč. Umirjeno zadiham in spet zaspim.
TOM

Tiho diham tako, da slišim njeno dihanje. V mislih kar naprej podoživljam njen obraz, ko sem ji namignil, da sem še zmeraj zaljubljen vanjo. Divje je zardela. »Umiri se,« si jezno ukažem v mislih in preženem njeno podobo. Kmalu tudi sam zaspim.
»Tom!!« Blake se tiho smeji in v naslednjem trenutku mi blazina prileti v obraz. Presenečeno se obrnem in jo zagledam kako sedi na moji postelji in me gleda. . »A tako?« malo zaspano rečem. Zavije z očmi in vstane. Napoti se proti meni, a se spotakne ob blazino in pade naravnost name. Zadihano me gleda in najina nosova se rahlo dotika. Oči ima široko odprte in tudi jaz svoje držim narazen. Brez ličil je videti mlajša. Njene oči so tako temne(skoraj črne), da mi vzame sapo. Tudi ona strmi vame. Tako se gledava in gledava. Zdi se, da se je čas ustavil. Potem pa zaslišiva hehet. Oba se obrneva in trčiva z glavama. Presenečeno se zasukava in padeva na tla. No, ona na mene. Spet se gledava, ampak kmalu spet zaslišiva hehet na katerega sva čisto pozabila. Počasi - tokrat previdnejše – se obrneva in zagledava mojo mlajšo sestrico, ki v roza pižami in z medvedkom v roki stoji pred vrati in naju gleda. Blake hitro vstane in mi poda roko. Sprejmem jo potem pa jezno pogledam Ally. »Kaj delaš?« me prehiti s vprašanjem. Začudeno jo pogledam in se obrnem k Blake po pomoč. »Igrala sva se,« obotavljivo pove Blake. »Okej,« se zahihita. »Kaj si pa ti delala?« jo vprašam. »Želela sem vama samo povedati, da je ura devet in, da zamujata v šolo,« se spet hihita. »Zakaj pa ti nisi v šoli?« je z nasmeškom vpraša Blake. »Grlo me boli,« pametno pogleda Blake in Blake ji žalostno pokima:« Upam, da boš bolje,« se nasmehne in me pogleda. »Ne vem,« odgovorim na neodgovorjeno vprašanje. »Greva,« se vseeno odloči in hitro se urediva. Blake si od moje mame sposodi oblačila in ličila jaz pa se tačas preoblečem. Mama nama da rogljička, ki jih zbaševa vase med tekom do šole.
»Josephine in Tom! Kje pa sta se ubirala?« se nama malce jezno nasmehne učiteljica za matematiko. »Se opravičujeva! Zaspala sva,« hiti razlagati Blake. »Skupaj?« se zadere Jason in jezno ga pogledam. »Zadnjič,« nama pomigne proti klopem. »Hvala, gospa učiteljica,« rečeva v en glas in sklonjenih glav stopiva vsak do svojega mesta. Preden zavijem proti svojemu mestu čutim kako me Blake nežno oplazi s hrbtiščem dlanmi ter takoj nato odhiti naprej med tem, ko učiteljica razlaga novo snov.
**
Tukaj prilagam povezave za videz oseb, ki jih lahko odprete ali pa ne!:wink:
Blake: https://www.celebsfacts.com/wp-content/uploads/2019/11/Olivia-Holt.jpg
Tom: https://i.pinimg.com/736x/da/60/60/da6060c909edda8150e9a50919b65863.jpg
Elle: https://i.pinimg.com/236x/9b/24/54/9b2454943a3ca8a71230811abbbea4a9.jpg?nii=t
Za Camilo še nisem našla. Bom poslala, ko najdem kaj kar ustreza! Ups! (Če pa kdo želi in ima je to opis: Imela je dolge črne lase. Bile so skodrani. Presenetljivo lepo je bilo. Pred lani si je konice pobarvala na belo.) :sweat_smile:
Če vas zanima še za koga drugega pa z veseljem pošljem! :relaxed:
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Jeeejj!!! Tudi to zgodbo sem začela bratiiii innnn tyyy d je posvečena zameee:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
Full nvmm kj ti naj napišemm v zahvalooo lubicaa:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
Nekaj sem našla za Camilio ampk ni bilo nobene, ki bi imela bele pramene... Well tuki je link če boš jo uporabila:
https://www.pinterest.com/pin/600878775282064565/

LYSMMM KOMJJ ČAKAMM NA NOV DELL!!!:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
2
 
LY MORE! Hvala, hvala!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
amazing!!!!!!!!!!!tok dobr!!!!
1
 
Joj, hvala! Res! LY!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Zloo dober. Všeč mi je da si uporabila tudi kakšno zanimivo primerjavo npr. jez. Obvladaš
1
 
Hvala! Veliko mi pomeni, da tako misliš!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Yes:two_hearts:
Še ena tvoja zgodba:strawberry:
Res fullllll dobroooo pises:ok_hand:
1
 
Hvala, hvala!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Vidim, da ti je ljubše biti JustLilly :blush:

Tvoji zgodbi pa grejo vse pohvale.
1
 
OMG! Čakaj, da se umirim! Vdih, izdih! Muca Zajči? Si to ti? Ne morem verjeti, da je moj idol na Pilovi spletni strani napisal komentar pod mojo zgodbo! OMG! Tako zelo sem srečna! Hvala, hvala, hvala!
P.S. Kdaj pride naslednji del tvoje fenomenalne zgodbe ven? Jaz jo TAKOOOO ZELOO pogrešam!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Bravo JustLily! Ta zgodba je zakon in še več! Obožujem jo!<33
1
 
Oh, draga happyGIRL! Kako zelo sem pogrešala tvoje komentarje! Hvala, hvala!
 
<3<3<3<33<3
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Preden na spletu karkoli objaviš, se vprašaj: ali objava vsebuje karkoli, česar ne bi želel deliti s popolnim neznancem na cesti?

Pisalnica


Apricot🍑
Objava:

Zgodbe iz dnevnika Nicole Y. Kelly

Ogledov: 30 Odgovorov: 1
 
0
Objava:

Počitnice pa take 9. Del

Ogledov: 7 Odgovorov: 0
 
1
Objava:

V dvoje 1. del

Ogledov: 30 Odgovorov: 2
 
3
Objava:

Hana’s life 7. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 5
 
2
Objava:

Pogubljeni 1. del

Ogledov: 35 Odgovorov: 2
 
5
Objava:

ADDICTED TO YOU 2. del

Ogledov: 21 Odgovorov: 2
 
2
Objava:

ADDICTED TO YOU 1. del

Ogledov: 22 Odgovorov: 0
 
2
Person123 potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Samozadovoljevanje

hi


stara sm 17 pa želim kupit vibrator v dm. A preverjajo starost (da si 18+) al ga lahko samo kupim??
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Kaj je razlog, da nisi naročen na Pil?
Pil je predrag.
(143)
Starši so proti.
(41)
Ne tekmujem v Veseli šoli.
(39)
Vsebine niso dovolj zanimive.
(50)
Nimam časa za branje.
(46)
Vse potrebno dobim na Pilovi spletni strani.
(107)
Sem naročen/a na Pil.
(226)

POIŠČI PILOVCA/KO

VARNO NA SPLETU

Zakaj moraš biti na spletu še posebej previden?
 1. Ker nikoli ne veš, s kom zares govoriš.
 2. Ker je veliko škodljivih spletnih strani, ki lahko okužijo tvoj računalnik ali zlorabijo tvoje podatke.
 3. Ker lahko deljenje podatke ali fotografije nekdo hitro izkoristi v druge namene.
Zakaj moreš biti pazljiv, ko objavljaš fotografije?
 1. Ko deliš fotografijo, izgubiš nadzor nad tem, kaj se z njo zgodi.
 2. Tvoje fotografije na spletu lahko najde vsak.
 3. Kar je enkrat objavljeno na spletu, tam ostane za vedno.
Kako poskrbeti za zasebnost na spletu?
 1. Preveri, da imaš na vseh straneh urejene nastavitve zasebnosti.
 2. Prepričaj se, da imaš vklopljeno možnost odobritve fotografij, na katerih te ljudje označijo.
 3. Zavedaj se, da lahko vedno prijaviš neprimerne vsebine, ki posegajo v tvojo zasebnost.
Bodi pozoren, ko sprejemaš nove prijatelje!
 1. Premisli, preden sprejmeš prošnjo za prijateljstvo. To osebo res poznaš?
 2. Neznanci so lahko tvoji vrstniki, lahko pa se za njih samo izdajajo.
 3. Ko nekomu odobriš prošnjo za prijateljstvo, mu omogočiš dostop do vseh svojih podatkov!
Tri pravila varnosti na spletu:
 1. Nastavi si močno geslo in ga ne zaupaj nikomur.
 2. Ne prijavljaj se na omrežja, ki jih ne poznaš.
 3. Če si se prijavil na tuje omrežje, poskrbi, da se boš z njega tudi odjavil in da se tvoje gesla niso shranila.
Vedno imej v mislih!
 1. Nikomur ne zaupaj svojega priimka, naslova, telefonske številke in podobnih podatkov.
 2. Ne objavljaj fotografij drugih, še posebej ne brez njihovega dovoljenja.
 3. Postavi si časovne omejitve glede uporabe spleta, saj čas na spletu hitro mine.
Kakšna so pravila obnašanja na družbenih omrežjih in forumih?
 1. Vedno bodi prijazen do drugih.
 2. Na nesramne komentarje ne rabiš odgovarjati.
 3. Če se nekdo neprimerno obnaša, ga blokiraj.
Kako ustvariti dober vzdevek?
 1. Pri ustvarjanju vzdevkov bodi izviren.
 2. V vzdevku ne uporabljaj svojega imena ali starosti.
 3. Za vsako družbeno omrežje ali spletno stran imej drugačen vzdevek.
Zapomni si!
 1. Na spletu ne klikaj vsega, kar vidiš.
 2. Prepričaj se, da si na varnih spletnih straneh in ne prenašaj datotek neznanega izvora.
 3. Povezave, ki jih ne poznaš, lahko na tvojo napravo prenesejo viruse.
Kako varno uporabljati družbena omrežja?
 1. Tvoj profil naj bo nastavljen na zasebno.
 2. Sprejmi le ljudi, ki jih poznaš.
 3. Ne objavljaj stvari, za katere ne želiš, da jih vidijo vsi in se jih boš čez 20 let sramoval.
Kakšno je varno geslo?
 1. Vsebuje najmanj 10 znakov.
 2. Vsebuje velike in male začetnice ter številke.
 3. Vsebuje posebne znake.
Dobro geslo je osnova varnosti na spletu!
 1. Geslo ima na internetu isto vlogo kot ključ, s katerim zakleneš dom.
 2. Preveč enostavno geslo lahko razvozla praktično vsakdo.
 3. Pri ustvarjanju gesel bodi kreativen.
Geslo imaš, kaj pa zdaj?
 1. Geslo redno menjaj.
 2. Če ga shranjuješ, poskrbi, da je na varnem mestu.
 3. Ne shranjuj gesla, napisanega na listku, v ovitku telefona.
Kako varno nakupovati na spletu?
 1. Drži se preverjenih spletnih mest.
 2. Vedno preveri podatke o trgovcu in se prepričaj, da so resnični.
 3. Vedno nakupuj s starši ali drugo odraslo osebo, ki je vešča spletnega nakupovanja.
Pazi, ko nakupuješ na spletu!
 1. Pred vnašanjem kreditne kartice preveri, da je v orodni vrstici izpisana kratica »https« s ključavnico.
 2. Preklikaj stran in se prepričaj, da je prava.
 3. Preveri naslov spletne strani, izpisan v orodni vrstici.
Na kaj moraš paziti pri nagradnih igrah?
 1. Če so predobre, da bi bile resnične, gre verjetno za prevaro.
 2. Dobro preveri, kdo organizira nagradno igro.
 3. Bogate obljube so znak za alarm.

Oglas

Zadnji odgovori

Charlie je odgovoril/a na
želod mušnica čoln
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
Posteljnina :o
 

Shrek je odgovoril/a na
drugače za to obstaja Amazon help center/FAQ. 1. ...
 

:raised_hand_tone1::eye::lips::eye: Kako ...
 

zelo lepa si:) Pa tudi lusno ovratnico imas;)
 

Happy life je odgovoril/a na
awww kok cute
 

Like emojis je odgovoril/a na
~Vzdevek ali ime v "času bivanja na Hogwartsu": ...
 

Doglover je odgovoril/a na
Oooo kok je cute:heart_eyes::heart_eyes:
 

Doggylover je odgovoril/a na
Ful zanimivo!!
 

I love book je odgovoril/a na
Zivijo, nisem odgovorila na objavo zato ti ...
 

I love book je odgovoril/a na
cestitam haha :)
 

I love book je odgovoril/a na
Hej, Mogoce bo kaksen gugl pomagal, drugace ...
 

kpop fan je odgovoril/a na
Se strinjam, lepo da čas posvetiš drugim. ...
 

Sončnica🌻 je odgovoril/a na
1. Želod 2. Rdeča mušnica 3. Čoln lp:grin: