snofi
Naslednji Pil izide 4. februarja

Nova številka
Januar 2022

Revija
Izid: 7. 1. 2022
pepca oblacek

Pisalnica - LEGENDS NEVER DIE 13. DEL

LEGENDS NEVER DIE 13. DEL

51
Satan dvigne roke nad glavo. Pojavijo se iskre. Začutim, da ne stojim več na trdih tleh. Počasi se dvigujem v zrak. Satan momlja nekakšne čudne besede, ki jih na žalost ne razumem. Začelo je pihati. Znašla sem se v črnem vrtincu polnih zlato srebrnih strel. Zaprem oči. Nenadoma se same od sebe odprejo. Začutim moč in hrepenenje po nečem. Znajdem se pred ogledalom. Opazim da so moje oči bele. Zaslišim glas. »Rose!« Obrnem se in zagledam kako pred mano stoji fant z rjavimi lasmi. Billy?
V moji glavi se nabirajo vsi spomini. Vse se tako hitro dogaja… Glava me boli oči me pečejo, ker se okoli mene pojavljajo same slike, ter osebe, ki mi nekaj govorijo…
Nenadoma vse misli udarijo vame. Padem na tla in bolečina v očeh popusti. Zagledam ogenj okoli mene. Nasmehnem se. Satan mi poda roko. »Iz tebe kar gori hči.« Začudeno ga pogledam. »Hči?« Prikima ter pomežikne. Komaj sedaj se zavem, da sem se preobrazila v svoj element. Satan stopi do mene. Prime me za lice. »Ta marka… Kako…?« Ali ni vse mogoč? Mogel bi vedeti… Stopi na stran. Obrne se v temo. »Sedaj ko se vsega spomniš…« Zavzdihne.
V mislih me preganjajo misli: kako sem lahko vse pozabila. Spomnim se padca s pečine. Spomnim se kako sta me 'starša' pripeljala v nov dom. Našel me je Bill! Zaradi njega sem pristala tam!
»Rose… Uničiti morate Greatorex!« Privzdignem obrv. Ne spomnim se kdo bi lahko bil to. »Greatorex..?« Še enkrat previdno vprašam… Satan se obrne k meni. »Ja. Boginja vseh elementov! Prevzeli so jo demoni iz podzemlja, ki pa ne prihajajo iz pekla. Temveč pekla večne teme. Prevzeli so jo in ni ji več pomoči. Že leta se ji je vse poslabšuje a nihče do sedaj ni bil tako močan, da bi jo premagal.« Zavzdihne.
»Ločila se je od realnosti in našega sveta… Ne ve več kdo je zakaj obstaja… Pomaga lovcem in želi za vselej uničiti vas… Elemente… Želi sestaviti medaljon, da zavlada svetu.« Na enkrat ne stojim v trdi temi ampak peklenskih tleh. »Za mano.« Hudiči, ki ne izgledajo ravno kakor hudiči me presenečeno opazujejo. Lase si vržem preko ramen, da zakrijejo mojo marko na obrazu. Satan odpre vrata dvorane. »Združiti se boste morali! Premagati Greatorex s tem medaljonom!« V roko mi potisne črn medaljon. »Najti morate rdeč rubin, ki bo zagotovil delovanje medaljona. Greatorex ve da ga imam. Zato pošilja vse mogoče stvore nad moje kraljestvo… Dam ga tebi. Obljubi mi, da ga ne izgubiš! Če Greatorex združi 4 medaljone: ognja, vode, narave in neba smo izgubili življenja! Združite vaše medaljone in poiščite kristale, ki jim pripadajo!« Prikimam. Počasi iztegnem roko, da bi vzela medaljon. Preden ga mislim vzeti še zaprem oči. Hitro vzamem in si ga nadenem okoli vratu. »Greatorex vam bo bila ves čas za petami! Če boš kadarkoli potrebovala mojo pomoč… Govori z dnevnikom!« Še mi pomežikne in spet se znajdem na tleh v gozdu. Bila je že noč zato sem se umaknila pod drevesne korenine in zaspala…


Ojla!
Tukaj je nov del! Upam da vam je všeč! Lajkajte, komentirajte in se naročite name :D
Lp, Bad girl
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
super! P.S nov del najine zgodbe je zunaj! :laughing::upside_down::wink:
2
 
Hii! Hvalaa!
Sem prebrala ;) ZAKONN
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Wow! Superrrrr je! Super si! Ta zgodba je krasno napisana!:heart::heart::heart::heart::heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart: Krasno si to napisala!:heart::heart::heart::heart::heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart: Zgodba je superrrrr!
Sem ti dala like,
sem komentirala,
sem naročena nate!
#Topzgodba
#Čestitkeodmene

Lp V:violin:🧱
2
 
Awwww!! HVALA TIII <3<3<3
Bhahaha tvoj podpis obožujem bahhahaha
Lp, Bad👩🧱
 
😘😘😘Hvala ti Ciglček
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
niceee
1
 
hvalaaa<3<3<3<3
 
super je!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Supeer!!
Komaj čakam nov del!!
Lepo se imej!
Lp, Cool Girl
1
 
hvalaaaa tiii<3<3<3<3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
TO NOV DELLLLL!!!!!!!!!!! FUL JE KUL!!!!!!!!! komi čakam nov del!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::green_heart::heart::yellow_heart::sparkling_heart:
1
 
LOL
Hvala tiiii<3<3<3<3<3<3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
WAAW! EN DEL BOLJŠI OD DRUGEGA!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
OBOŽUJEM TVOJE ZGODBE IN TEBE!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
KOMAJ ČAKAM NA NOV DEL!!??? LAHKO PRIDE KAR ZDAJ??:smiley:
Končno je Rose dobila nazaj spomin!!!:astonished: In ti medaljoni?! CARSKOO:heart_eyes::heart_eyes:
Brez besed sem za takšno odlično zgodbo!:blush:
YF:heart:
1
 
AWWWW HVALAAAAAA<3<3<3<3<3<3<3<3 LYSM<3<3<3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Draga Bad girl!
Zdaj ko berem to krasno zgodbo se mi zdiš prav posebna punca! Res si pravi talent za pisanje. Hvala za to čudovito zgodbo!
1.Res si moja naj pilovka na celem pilu
2.Carska si
3.Si moja res res res res najljubša pilovka na celem svetu
4.Mislim da takšna posebna oseba na svetu ne obstaja:wink:
5.:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:
6.Sem tvoja dobesedno največja oboževalka na celemmmmmm svetuuuuuuuuuuu in zamenjati te ne bi mogla. Nikoli. Upam, da veš, da mi res ogromno pomeniš in, da te ne morem pozabiti. Nikoli na svetu te ne bom pozabila. Hvala ti za vse!
7.Upam, da ne misliš da se ti prilizujem!
Rada te imam
3
 
Bad girl fan🧱❤💝
Ja pa... Sej nvm kaj bi rekla! HVALAAAA TIII<3<3<3 LYSM<3<3<3 Jaz nimam besed dobesedno😂😂😂😂 Hvalaaa<3<3<3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Naj zgodba ever :metal::muscle::relieved:
1
 
danke bro 😎
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
SVETOVNO! :flushed::heart_exclamation::flushed::heart_exclamation:Nov del prosim, prosim!
2
 
OMGGGG TI SI NAZAJJJJ!!!!! AAAAA JAZZZ SEM TE TAKO MISSALAAAA!!!! NUJNO SE MORMO DOBIT NA KLEPETU KJER KOLIII!!!!!!!🥰🥰🥰🥰
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbsup:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbsup:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbsup:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbsup:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbsup:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbsup:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbsup:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbsup:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbsup:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbsup:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbsup:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbsup:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbsup:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbsup:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbsup:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbsup:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbsup:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbsup:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbsup:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbsup:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbsup:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbsup:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
 
HVALAAAAA<3<3<3<3<3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Naslednji del hočem! Naslednji del hočem! Naslednji del hočem! Sem že povedala, da hočem naslednji del?
1
 
Zalo me zanima kaj se bo zgodilo
ahahahahah HVALAAAAAA<3<3<3<3<3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
OMG NAJBOLJŠA ZGODBA VSEH ČASOV NA TEJ PILOVI SPLETNI STRANI!! KAKOOOO NAPETO! ČIM PREJ NOV DEL, ZAHTEVAM!!
LYSSSSM!
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:

lp,
B#13:hamster::hamster::heart:
1
 
AWW HVALAAAAA!!!!!<3<3<3<<3 LYSM2<3<3<3<<3<3<3<3<3<33
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
hoj, zanima me kdaj bo prišel nov del ker ga že dolgo časa ni bilo?
0
 
LOL

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Sporočilo pred pošiljanjem še enkrat preberi in premisli, kako bi se ti počutil, če bi ga prejel.
Pisalnica

Ginny Weasley

VAMPIRE LIFE 5. del

Ogledov: 9 Odgovorov: 1
 
2
Depress123

Vampirsko življenje 1. Del

Ogledov: 16 Odgovorov: 1
 
1
Dream Together

Reborn princess 2. del

Ogledov: 17 Odgovorov: 1
 
5
No Name

Volkodlakinja 13. del

Ogledov: 24 Odgovorov: 2
 
8
lil_hoe

NEDOTAKNJENO SRCE 2. del

Ogledov: 33 Odgovorov: 2
 
7
Dream Together

Reborn princess 1. del

Ogledov: 23 Odgovorov: 1
 
6
Golmanka

Varuhi Gozda 4. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 1
 
3
ginny potter potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

uprašanje

Hejjj sem nova tlele in me neki zanima... kak si dobiš ibff nprimer... k ne se mi smejat sm nova nism bla še prej nkol tle...
tnxxx za vse
<3 <3 <3 <3
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Kako pogosto obiščeš Pilovo spletno stran?
Vsak dan!
(167)
Večkrat na teden.
(114)
1-krat na teden.
(43)
Samo občasno.
(113)

POIŠČI PILOVCA/KO

VARNO NA SPLETU

Zakaj moraš biti na spletu še posebej previden?
 1. Ker nikoli ne veš, s kom zares govoriš.
 2. Ker je veliko škodljivih spletnih strani, ki lahko okužijo tvoj računalnik ali zlorabijo tvoje podatke.
 3. Ker lahko deljenje podatke ali fotografije nekdo hitro izkoristi v druge namene.
Zakaj moreš biti pazljiv, ko objavljaš fotografije?
 1. Ko deliš fotografijo, izgubiš nadzor nad tem, kaj se z njo zgodi.
 2. Tvoje fotografije na spletu lahko najde vsak.
 3. Kar je enkrat objavljeno na spletu, tam ostane za vedno.
Kako poskrbeti za zasebnost na spletu?
 1. Preveri, da imaš na vseh straneh urejene nastavitve zasebnosti.
 2. Prepričaj se, da imaš vklopljeno možnost odobritve fotografij, na katerih te ljudje označijo.
 3. Zavedaj se, da lahko vedno prijaviš neprimerne vsebine, ki posegajo v tvojo zasebnost.
Bodi pozoren, ko sprejemaš nove prijatelje!
 1. Premisli, preden sprejmeš prošnjo za prijateljstvo. To osebo res poznaš?
 2. Neznanci so lahko tvoji vrstniki, lahko pa se za njih samo izdajajo.
 3. Ko nekomu odobriš prošnjo za prijateljstvo, mu omogočiš dostop do vseh svojih podatkov!
Tri pravila varnosti na spletu:
 1. Nastavi si močno geslo in ga ne zaupaj nikomur.
 2. Ne prijavljaj se na omrežja, ki jih ne poznaš.
 3. Če si se prijavil na tuje omrežje, poskrbi, da se boš z njega tudi odjavil in da se tvoje gesla niso shranila.
Vedno imej v mislih!
 1. Nikomur ne zaupaj svojega priimka, naslova, telefonske številke in podobnih podatkov.
 2. Ne objavljaj fotografij drugih, še posebej ne brez njihovega dovoljenja.
 3. Postavi si časovne omejitve glede uporabe spleta, saj čas na spletu hitro mine.
Kakšna so pravila obnašanja na družbenih omrežjih in forumih?
 1. Vedno bodi prijazen do drugih.
 2. Na nesramne komentarje ne rabiš odgovarjati.
 3. Če se nekdo neprimerno obnaša, ga blokiraj.
Kako ustvariti dober vzdevek?
 1. Pri ustvarjanju vzdevkov bodi izviren.
 2. V vzdevku ne uporabljaj svojega imena ali starosti.
 3. Za vsako družbeno omrežje ali spletno stran imej drugačen vzdevek.
Zapomni si!
 1. Na spletu ne klikaj vsega, kar vidiš.
 2. Prepričaj se, da si na varnih spletnih straneh in ne prenašaj datotek neznanega izvora.
 3. Povezave, ki jih ne poznaš, lahko na tvojo napravo prenesejo viruse.
Kako varno uporabljati družbena omrežja?
 1. Tvoj profil naj bo nastavljen na zasebno.
 2. Sprejmi le ljudi, ki jih poznaš.
 3. Ne objavljaj stvari, za katere ne želiš, da jih vidijo vsi in se jih boš čez 20 let sramoval.
Kakšno je varno geslo?
 1. Vsebuje najmanj 10 znakov.
 2. Vsebuje velike in male začetnice ter številke.
 3. Vsebuje posebne znake.
Dobro geslo je osnova varnosti na spletu!
 1. Geslo ima na internetu isto vlogo kot ključ, s katerim zakleneš dom.
 2. Preveč enostavno geslo lahko razvozla praktično vsakdo.
 3. Pri ustvarjanju gesel bodi kreativen.
Geslo imaš, kaj pa zdaj?
 1. Geslo redno menjaj.
 2. Če ga shranjuješ, poskrbi, da je na varnem mestu.
 3. Ne shranjuj gesla, napisanega na listku, v ovitku telefona.
Kako varno nakupovati na spletu?
 1. Drži se preverjenih spletnih mest.
 2. Vedno preveri podatke o trgovcu in se prepričaj, da so resnični.
 3. Vedno nakupuj s starši ali drugo odraslo osebo, ki je vešča spletnega nakupovanja.
Pazi, ko nakupuješ na spletu!
 1. Pred vnašanjem kreditne kartice preveri, da je v orodni vrstici izpisana kratica »https« s ključavnico.
 2. Preklikaj stran in se prepričaj, da je prava.
 3. Preveri naslov spletne strani, izpisan v orodni vrstici.
Na kaj moraš paziti pri nagradnih igrah?
 1. Če so predobre, da bi bile resnične, gre verjetno za prevaro.
 2. Dobro preveri, kdo organizira nagradno igro.
 3. Bogate obljube so znak za alarm.

Oglas

Zadnji odgovori

Doggylover je odgovoril/a na
Bi lahko črko H? in m?
 

GinnyCat je odgovoril/a na
Super, zanimiv in odličen blog! Se že veselim ...
 

Rainbow_dog je odgovoril/a na
555
 

Ginny Aneja Horses je odgovoril/a na
dobrodošla sem se naročila nate
 

Yumeko_Jabami je odgovoril/a na
aja mal sem zajebala ampak se mi zdi ok glede ...
 

GinnyCat je odgovoril/a na
Dobrodošla, upam, da se boš tu imela lepo ...
 

No Name je odgovoril/a na
Hej, ne vem kdo bo tole sploh videl, ampak ...
 

animalllover je odgovoril/a na
bravisimoooo si zelo zaslužiš
 

evangeline je odgovoril/a na
pejt na svoj profil ''urejanje profila in ...
 

animalllover je odgovoril/a na
wow ful je lepaaa
 

animalllover je odgovoril/a na
https://images.app.goo.gl/LWmHRe1Vqr2VpxCR7
 

ur lost twin je odgovoril/a na
greš na svoj profil in nastavitve, in pol ...
 

Dancing queen je odgovoril/a na
https://images.app.goo.gl/1E2dFp2MXTNRa74W7
 

zaspanka je odgovoril/a na
jejjj i phončka sm dobilaaaaaaaaaa
 

Revija PIL je odgovoril/a na
Smo :)