snofi
Naslednji Pil izide 3. februarja
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Lomilec src 1. del

Lomilec src 1. del

21
(PROLOG)

Opozorila: govor o smrti, depresija, ubijanje, kri.
Rezek in patetičen smeh je odmeval med stenami. Zarini upehani koraki so odmevali ob tla, ko je zadihana v šprintu poskušala uiti grozoti, ki je kot senca iztegovala svoje kremplje proti njej. Mraz je kot horda nožev neusmiljeno rezal v njene izmučene kosti, a je kljub temu tekla kot veter brez prestanka. Ves njen up o pobegu je stal na visoki pečini in je potreboval le en lahen sunek vetriča, da se je prevalil dol z njega.
Če bi jo Kaavro ujel bi moč iztrgal iz nje. Dobesedno. Vir njene magije je izviral iz njenega srca in če bi ga iztrgal iz nje in prelomil na pol, bi magija začela teči iz njega. Nato bi jo ujel v kozarec, ki je bil v to spremenjen iz safirja s pomočjo črne magije in ga na polno luno spil za večji učinek lastitve tuje magije. Zatem bi jo po vsej verjetnosti ubil. Seveda bi najprej brezsrčno pošast v katero bi jo spremenil uporabil, da bi ujel še Kyla.
Ne, tega ni mogla dopustiti. Če bi dobil njeno srce v dlan, bi njeno magijo uporabil za upravljanje z drugimi kot marionetkami.
Prisotnost hudodelca se ji je približevala z vsakim njenim počasnejšim korakom. Ko pa je ravno lahko slišala njegov obupen in hripav smeh za vogalom, ki ga je ravno naredila se je v svetli meglici pred njo pojavila dobro poznana oseba z vranje črnimi lasmi in temnimi očmi. Olajšano se je nasmehnila in pograbila Kylovo roko, ta pa ji je podaril enega njegovih samozadovoljnih in napihnjenih nasmeškov, za katerega ga bo Zara kasneje brez dvoma igrivo boksnila v ramo. Štirinajstletno dekle je začutilo znani ščegetajoči občutek teleportacije, ki jo je prevzel vsakič, ko jo je izkusila.
Kmalu je zopet stala na trdnih tleh s prepoteno preveliko jopico, ki se ji je lepila na hrbet in njeno roko v Kylovi. Srečna, da se je s Kylom spet izmuznila Kaavru je zadihana od pešajočega adrenalina vrgla roke okoli njega in ga močno objela. Kyle jo je seveda objel nazaj in Zara bi lahko priznala, da je čutila njegov presenečen nasmeh ob njeni rami, ko se je sklonil dol k njej.
Clairini poskoki na stopnicah so bili nezmotljivo glasni a tako hitri, da ko sta se Kyle in Zara odmaknila drug od drugega je Zarina sestra že zdavnaj stala v dnevni sobi, kjer sta pristala s teleportacijo. Z nagajivim nasmeškom ju je premerila potem pa z glasnim "ZARA JE TU!" pritegnila tudi njeno mamo Valerie vključno s Kylovimi starši gospo in gospodom Windsor.
Valerie (ki je bila presenetljivo mladostna za mamo z dvema hčerama, ki sta bili devet in štirinajst) je v manj kot trenutku, prežeta z matero v sebi stisnila Zaro tako močno, da se je ta morala potruditi, da je lahko sploh dihala. Ta se je le izžeto nasmehnila in mamo potrepljala po rami, da bi prišla do zraka. Ko je mamo prvič od blizu pogledala v obraz je lahko zasledila zasušene sledi solz.
"Mama, kje je ati?" je previdno vprašala, ko je s pogledom preletela prostor v katerem so bili vsi razen njega. Valerie je odprla usta, da bi odgovorila a nič ni prišlo ven. Zara je lahko praktično zavohala, da je bilo nekaj hudo narobe.
"Mama?"
"Ko se je postavil proti Kaavru, da bi ga zamotil, ga je ubil," je v pogovor posegla gospa Windsor, ko je videla, da Valerie tega ne bo mogla izdaviti.
Zara je zamežikala. To je bilo naravnost absurdno. Nihče ji ni povedal, da bo hotel zamotiti Kaavra, ko bo ona peljala ljudi na varno. Nejevera se ji je umestila v srcu a majhni del dvoma se je kljub temu naselil na dnu njenega želodca in razbijal po stenah, ki so ga ujemale.
"Hecate se ne?" na obraz si je pripela nejeverni nasmeh in poskušala vse skupaj razumeti kot šalo. Nihče se ni zasmejal.
Clair je pogledala v steno, da drugi ne bi opazili mokrih solz, ki so se ji nabrale v njenih očeh potem pa z zlomljenim glasom šepnila: "Ni ga."
Če ne bi Zare zlomilo že sporočilo, ki so ga nosile njene kratke in težke besede, bi jo počen priton v glasu njene sestre sigurno.
"Zakaj-" Zari se je glas prelomil kljub temu, da ga je poskušala obrdžati nedotaknjenega, "Zakaj nisem vedela, da je šel proti njemu?"
Zdaj so lahko vsi slišali, kako je njena sestra hlipala in se sesedla v eno od sof, postavljenih v prostoru.
V Zarinem prsem košu se je nabrala kepa obupa, ki je silila gor po njenem grlu in se tepla za svobodo z armado solz za sabo. Če bi kaj hotela reči, bi jo preplavila kot voda, ki so jo zapornice končno spustile v prosti pad. Ni si mogla dovoliti, da bi jo edina dva preostala člana njene družine videla tako nizko. Rabili bosta skalo in Zara bo to postala pa če se bo morala raztrgati na pol.
"Ni hotel, da bi te skrbelo. Vedel je, da bo umrl in ga ni niti motilo. Samo šel je. Lahko bi ga ustavila, pa ga nisem," ni si mogla predstavljati, kakšno praznino je morala čutiti njena mama, ko je izgubila osebo, ki ji je vedno stala ob strani.
"Nisi ti kriva, mama. Sam je izbral boj proti njemu, kot sem sama izbrala, da želim iti pomagati rešiti to vas," je tiho rekla in trdno upala, da jo njen nenormalno tanek glas ne bo izdal. Počita se je, kot da bi se je grlo stisnilo skupaj in komaj je dihala a ni je brigalo. Ne, ko so bile na pladnju bolj pomembne stvari za zdržati.
Spomnila se je, kako aneksiozno se je počutila, ko je sprejela odločitev, da bo šla tvegati svoje srce za celo vas ljudi. Kako je pustila svoji moči, da se je ulila z nje in posikala pot do vseh prebivalcev ter jim prišepnila kje morajo iti, da se bodo izognili Kaavru. Kako so jo upoštevali in pobegnili. Kako je slišala v dalji pokanje src pod pritiskom temne magije, ki jo je vsak svetel mag lahko začutil v bližini. Danes je ona odšla, da bi rešila vas polno ljudi, ki jo je prej omenjeni hudobec napadel. Rešila je vse, ki niso že brez src ležali na tleh s praznimi očmi in prerezanimi vratovi.
Žalovanje je prekinilo trkanje na vratih. Clair je skočila pokonci, da bi jih odprla in ne bi rabil iti kdo drug. Stekla je po hodniku do lesenih vhodnih vrat in jih brez dvojnega pomisleka odprla.
Iz hodnika se je naenkrat slišal samo udušen krik in votel padec ob tla. V delčku sekunde je vsaka oseba v sobi stala na nogah in drveli po stopnicah ne da bi se dvakrat ozirali nazaj z vedenjem in skelenjem v srcu, da je dekle, ki je tako dobrosrčno odšla proti vratom zdaj mrtva ležala na tleh s paniko še vedno zrisano na njenem obrazu.
Zara se je nadaljevanja spomnila v meglici dogajanja. Vedela je, da sta se z mamo poslovili od Windsorov za naslednjih nekaj let, preden se zopet snidejo a drugega kot bežnega objema s Kylom ni imela nikoli več moči priklicati nazaj. Kot da bi hotela. Obljubil ji je, da ji bo pisal, da bosta v stiku in to je prelomil.
Dobrodošli v travmatiziranem svetu Zare Angevin.

---
Vem, da sem vas malo na cedilu pustila in da me tukaj ni bilo že pol leta in blazno mi je žal. Če se še kdo spomni Lomilca src je tu prenovljena verzija, ki bo tudi malo temnejša. Tukaj pripenjam povezavo do zgodbe na Wattpadu, da si lahko pogledate opis. Upam, da vam bo prenovljena verzija všeč, kljub temu, da bo večina mojih prvih idej spremenjenih in se to vseeno ne bo poznalo ker prej ni šlo daleč.

~Z ljubeznijo, Raven
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
To je pa ena tistih zgodb, za katero vsake pol minute preverjaš, če je že prišel nov del. Ti res pišeš tako ospuljivo in dih jemajoče, da bolj ne more biti. Prenovljena verzija je še boljša, če je to sploh mogoče. Ti si res ena naboljših pisateljic tukaj! Imaš velik talent, ki ga razvijaš in uporabljaš. Res si mi vzor in tvoje zgodbe so navdih za moje. Takooo zelo si želim novega dela! Komaj čakam, da ga objaviš in da ga lahko z največjim veseljem preberem in komentiram.
P.S.: Bi lahko prebrala katero od mojih zgodb in mi malo povedala, kaj bi lahko spremenila, da bi bila boljša? :no_mouth:
Res si super!
Lp,
Manon :blue_heart:
1
 
Awwwww, hvala za tole! Pišem del že na Wattpadu in bom upam da kmalu lahko dokončala načeto, tvoja mrtva ljubezenska pisma sem že prebrala pa komentirala tak da grem jutri še ostale :)

~Z ljubeznijo, Raven
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Draga Raven!
Upam, da ne zameriš, da komentiram komaj zdaj… Upam, da boš ta komentar videla in, da boš potem hitro napisala nov del te zgodbe. Res ga namreč rabim.
Še zdaj se spomnim kako sem kar požirala tisto prvo verzijo te zgodbe in iskreno mi je malo žal, da iste verzije ne bo več, čeprav je ta verzija svetovna in nepozabna. Brez besed sem. Sploh veš kako dobro pišeš? Mislim, vau! Kot pravi pisatelj, ki piše romane, novele in knjige, ki so potem uspešnice.
Sploh ne morem verjeti, da to piše najstnica. Kar obnemela sem – tako je dobro.
Upam, da, draga Raven, veš kako zelo dobra si v pisanju. Obožujem te!
ROTIM TE, da napišeš nov del. Čisto vseeno mi je, če je najprej objavljen na Wattpadu ali na Pilu. Takoj ga bom prebrala! Verjemi!
Svetovna si!
Rada te imam,
oboževalka JustLilly
1
 
Ojla sweetheart!
Ti pa res veš kako nekomu pogreti srce JustLilly 🤗🤗🤗Pišem naslednji del, tako da ne skrbi. Sem si zadala. Oprosti ker šele zdaj vidim, mimogrede, mi je žal da nisem prej 🥺🥺🥺
Upam da ti bo nadaljevanje všeč! Ti napišem v kotiček, ko ga objavim :)

~Z ljubeznijo, Raven
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Odlična zgodba!!!:heart::heart::heart:
1
 
Hvala Annie!
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Sporočilo pred pošiljanjem še enkrat preberi in premisli, kako bi se ti počutil, če bi ga prejel.
Nevem potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Bff sestrična2:)❤

Haj toraj imam bff smo skupaj tze 12let in ppol saj smo oke ampak tipo govori da smo oke da spo sestre itd...da smo sestricne ugl klicemo se bff , sestricne , sestre ,psihijatrke itd...in se pred fantom je to rekla in to cenim rekla je celo da bomo imele skupaj prihodnost pred njim in da sam ji jaz tudi pomembna oseba poleg njene druzine njen fant je na2.mestu itd...tudi ko sam zalostna me potolazi se pogovorimi ce nas kaj moti itd..in poskrbi zame strah meje da me nima rada in da me bo zapustila kar si res nezelim inja ubistvu ucasih je podstresom ampak oke pustimo to toraj nevem ali je prava bff se skupaj bomo cele pocitnice valjda uglavnem nevem jaz ji vedni recem kako je lepa in use da jo imam rada ona pa meni redko kdaj rece da me ima rada ceprav je do mene supar in poskrbi zame in me potolazi in ne ogovarja ter me podpira ali je prava bff in ali me ima rada prosim svetujte in se skupaj smo zmesane in nismi uadrzane druga pred drugo inja to smo moje skdbi da me nemara in dame bo zapustila ,ker se druzi zdrugimi ucasih in me poklice udruzbo in use mi pove strah meje dame bo zapustila ceorav je rekla use to da osebo kijo dolgo pozna tezko pozabi inja strah meje da me nemara in da mebo zapustila:(
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

Pilovka je odgovoril/a na
avstralski ovčar, border collie
 

Pilovka je odgovoril/a na
1. zgovorna. 1. včasih. 2. ne. 3. znam ...
 

Pilovka je odgovoril/a na
1. zgovorna. 1. včasih. 2. ne. 3. znam ...
 

Avatar Pilovka 1 je odgovoril/a na
A je mogoč Violet Williams? Nism zihrr sam ...
 

krofek#4 je odgovoril/a na
Hahhahahahaha!:heart::heart: Zabaven del, ...
 

Avatar Strelka je odgovoril/a na
oprosti ampak ne zmorem tega. vsaj 2!!!!! ...
 

krofek#4 je odgovoril/a na
O!! WOW!!! KOOK JE LEPOOOOOOOOOOOOOOOOOO ...
 

krofek#4 je odgovoril/a na
FULLLLLLLLLLLLLLLLL LEPO!!!:heart::heart::heart::heart_eyes::heart::heart_eyes::heart::heart_exclamation: Boš ...
 

Kužek je odgovoril/a na
Border collie Beagle
 

Avatar Liči10 je odgovoril/a na
Odlično čestitam dobiš 15 točk
 

Avatar človečkinja je odgovoril/a na
krava slon pikapolonica Veverica Paličnjak Labod Netopir Žirafa Človeška ...
 

Avatar človečkinja je odgovoril/a na
bela, modra, rdeča Eiflov stolp Prekmurska ...
 

Avatar Eleven je odgovoril/a na
Imela sem fanta, pa sva se kmalu skregala ...
 

Avatar Eleven je odgovoril/a na
Imela sem fanta, pa sva se kmalu skregala ...
 

Avatar #bunny je odgovoril/a na
Hej! :wave: Nice zgodba. Isto kot Pia bolje ...