snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - ME AND MY PERFECT BROTHER 29. DEL

ME AND MY PERFECT BROTHER 29. DEL

48
Odprem vrata sobe in Noah skoči na mojo posteljo. »Ali si ti grofica, da imaš takšno posteljo?« Nasmejano odkimam in obleko položim na omaro, kjer bo varna vse do jutri.
{Boš prespal?} Noah si roko položi pred usta. »Mami nisem povedal! Ubila me bo!« Udarim se po čelu. {Kje imaš telefon…} Noah skoči na noge. »V šolski omarici je!!!« V meni se prebudi zmes skrbi in straha. {Kdaj se zapre šola?!} Noah si popravi lase. »Ne vem… Imaš ti telefon..? Tukaj…?« Prikimam in želim seči v torbo. Obstanem na mestu, ko se zavem, da je moja torba v omarici! {Vse imam v omarici!} Noah poči na posteljo in si obraz pospravi v blazine. Stečem po stopnicah do stacionarnega telefona. Odprem usta, da bi poklicala Noaha a iz mojega grla ne pride niti ena besedica. Stečem nazaj v sobo. {Pridi!} Skoči iz postelje in mi sledi do telefona. Oddahnem si. Ura je bila sedem in njegova mama je bila v skrbeh. A mu je pustila, da prespi. Zagotovo ve da je gej in da je moj najboljši prijatelj… Vsaj upam.
Noah sproščeno odloži telefon in si pretegne hrbet. »Kaj bova sedaj?« Se neumno zareži. Skomignem z rameni. {Ne vem… Maš kakšno idejo?} Prikima in jaz ga začudeno pogledam. {Kaj…?} Previdno vprašam. Kakor dve leten otrok izgovori: »Konje bi božal!« Planem v smeh a ko vidim, da je resen zadržujem ves smeh kaj sem še ga imela na jeziku.
Prikimam in si obujem čevlje in ogrnem mamino jopico čez ramena. Noah se veselo spači in odskaklja po dvorišču do hlevov. Mimo pritečeta Lexsy in Coco. Noah je do sedaj videl samo Lexsy. Coco-ta se je tako prestrašil, da je prenehal skakljati ampak teči za življenje. Coco je bil nemški ovčar in za njegovo vrsto je bil kar velik. Planem v smeh, ter stečem za Noahom. Stiskal se je v kotu hleva in oprezal za sabo če mu Coco sledi.
Udarim ga v ramo. {Pa saj si nek fant no. Kaj se boš bal ubogega psa!} Noah si popravi majico in skomigne. »Pri psih nikoli ne moreš vedeti!« Nasmehnem se in mu sledim. Oči se mu ustavijo na črnem konju po imenu Spirit. Kot otrok ga opazuje in jaz se smejem. Če bi imela v bližini telefon bi ga posnela.
Ob približno deveti uri se odpraviva v hišo, saj je bilo kar mrzlo in oba sva bila že kar precej lačna. »Lepe konje imate!« Nisem si mislila, da bi katerega fanta zanimali ravno konji… Prikimam in iz hladilnika povlečem mleko in iz omare vzamem kosmiče. Pojeva in se odpraviva pred televizijo. »Imaš čips?« Naj pomislim… {Mislim da še ga imamo nekje…} Ustavim film in odprem omaro za sladkarije. Našla sem dve vreči čipsa. Ponudim Noahu in zagrabi po prvem čipsu kar mu pride pred roko. Zavzdihnem in se namestim na kavč. Noah mi ponudi čips a odkimam. »Pa saj ne hujšaš!?« Zavijem z očmi. {Nočem jutri na plesu izpasti debela.} Tokrat Noah zavije z očmi. »Potem pa nič!« Nadaljuje z basanjem čipsa. To mu gre najbolje. Nasmehnem se mu in sprožim film, da se predvaja naprej.


Živijo!
To bo to za danes! Upam da ste uživali ob branju! HVALA VAMMM ZA VSE LAJKE, KOMENTARJE IN OGLEDE!!!!!! LYSMM GUYS!!!!!
Lp, Bad girl
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
BRAVO!!!! TO JE SPET ČEZ MEJO!!!! KAKO COOOOOL!!!!!
Lp, *GG*:star_and_crescent::heartpulse:
JEEJ KONČNO SEM PRVA ;)
6
 
ahahaha HVALA TIIIIII💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕lysmm 💕💕💕
 
LYSM too! Ti delaš tako dobre zgodbe!!! Včasih mi daš tudi navdih ( ne fejkam! ) In kaj se lahko dobiva enkrat na klepetalnici ki bi te fuuuul rada neki vprašala? Lp, gg❤️
 
jaaaa valdaaaa!! kdj maš čas mi napiši😉❤
 
nwm ju3 ob 7ih in pol mogoče? js mam vsak dan ob 7ih in pol čas t se odloči
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
FANTASTIČNOO!!! NOOOVV DELLL!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: Kaj pa je rekla učiteljica?:thinking::joy:
KOMAJ ČAKAM NA NOV DEL!!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
5
 
HVALAAAA!!!
JOJJ POZABLA SN NAPISATT HAHAHAHA HVALA D SI ME SPOMNILA! Bom v naslednjem delu😂😂😂😂😂🤞👌👌💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Odlično!!!!!
5
 
hvalaaa💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Odlično! The best:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand:Komi čakam nov del:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
Takoj napiši nov del:ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand:
5
 
AWW HVALA TII💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
RAZTURAŠŠŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
PUNCA.... Talent imaš v krvi:kissing_heart: KOMAJ ČAKAM NA NOV DEL!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Noah je pa ZELO smešen:joy::joy::joy:
Ali bi mi mogoče pomagala pri pisanju zgodbe? Namreč nameravam pisati eno zgodbo in če bi mi mogoče lahko pomagala! Aja in dodala sem te na snapchatu:blush: Jaz se imenujem: EVA
Upam da me dodaš nazaj:blush:
:unicorn::unicorn:
4
 
HVALAAAA💕💕💕💕 Sem te dodala nazaj😉🥰
 
hvalaaaaaa💕💕💕💕💕💕 sem ti na sc napisala če mi lahko pomagaš🥰 full ti hvala💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Superrr!!!! Zažigaš!!!!!:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::gift_heart::gift_heart::heartbeat:
Pa pejdi mi kej težit na snap da igrava roblox:joy::smirk::smirk::smirk:Zate posvečena pesmica: LALALALALALLALALALALALAAAA NAJJJJ ZGOBEEE SOOOOOO SUPERRR TVOJEEEE JQZZZ SEEEEM SKAVČEEEEK:joy::bird:
LP
SKAVČEEEK
4
 
HAHAHA HVALA TIIII!!!!!! JAA KDJJ GREMA ROBLOX ŠPILATTT??🥺🥺😂😂😂 Ti bom gnjavla na snepu no problem ahhahahaha
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Bad Girl.......................
TO JE MEGA FANTASTIČNA ZGODBA!
Res si talentirana za pisanje!
ILYSM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#hitroooooooooooonovdel
#raztruraš
#lysm
:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
4
 
AWWWEEE HVALAAA TIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
SUPER!!!!!!!!!!!!!!! Čakaj, tiskarski škrat je prišel, da popravim.
FANTASTIČNO!!!!!!!!!!
KOMAJ ČAKAM NA.................................................JELENA? HAHAHHA NSN, KOMAJ ČAKAM NA.................................... NOV DEL!!!! ČIM PREJ GA.......................................POBARVAJ? NSN, HEC HEC, ČIM PREJ GA.........................NAPIŠI!!
ŽE ČAKAM........................................................................................KRTA? ŽE ČAKAM NA.................................................NOV DEL!
Lepo se imej!
:hugging::innocent::innocent::yum:
Lp, Cool Girl
5
 
HAHAHAHAHAHAHA HVALAAAA TIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!! LYSMMMMMMMM💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
O-M-G!:scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream: TI NISI NORMALNA PA PIKA! KATERI ČLOVEK PA SPLOH LAHKO PIŠE TAKO FENOMENALNE, ODLIČNE, SUPER, NORO DOBRE, FANTASTIČNE, EKSTRA SUPER, PERFEKTNE ZGODBE?
4
 
hahahhahaha HVALA TIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LYSMMMM💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
ČUDOVITO!!!! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
3
 
JustLilly
Tk kot ti💕💕💕💕💕💕💕lysmm 💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Wow ... Imaš odličen stil pisanja. Vse poteka tako naravno, kot da bi se vse res zgodilo ... Fenomenalno! Komaj čakam nov del! :smiley::smiley::smiley:
3
 
Aja, pa tudi mene zanima, kaj je rekla učiteljica! <3
 
HVALAAAAA💕💕💕💕💕 Pozabila sem napisati kaj je rekla učiteljica tako, da verjetno napišem v novem delu le se spomnim😂😂😂 Bom povedala ahhaha MWAHH💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super zgodba, hitro nov del:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
3
 
HVALAAAAAA💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
hahah nicee
3
 
HVALAAAA💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Seveda imaš moj like:heart_eyes:
Fullllllll dobro pišeš:blue_heart:
Vsak del bolj navdušuješ:sweat_smile::grin::ok_hand:
Bad girl izjemna pisateljica si:sweat_smile:
Komajjjjjjj čakammmmm na novvvvv delllll:two_hearts:
Super siiiiiiiiii:heart_exclamation:
Mwa:heart_exclamation: Obožujem tebe, tvoje zgodbe in tvoje objave in vseeeee:sparkling_heart:
:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:
Da mi jitro napišeš nov del, ker ti bom vzela tote tvoje cigle! Pa resno mislim to ni hec:kissing_heart::heart_exclamation:(:joy:Upam, da veš da je to v resnici hec:joy:)
Mwa:heart_exclamation: Super si:two_hearts:
Pa nikoli se ne spremeni Begi:kissing_heart:
Lp, tvoja Violinka:violin:
3
 
ahahahaha HVALA TIIIIII!!!!!!!!! LYSMMMMM💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
P.S- jutr mam glasbeno😂😂😂 tko d novo sporočilo dobš hahahahahahaha
 
Ok😂, bom probala najt😂😉
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Bad girl zažigaš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:grinning::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart:
A je sploh možno, da napišeš boljšo zgodo? Sploh obstaja?
Nov del NUJNOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
 
Hočem nov del!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AWWWWW HVALAAAAAAAA💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
NENORMALNOOOO!!!!!!! ZAŽIGAŠŠ, PLSSSS NOV DEL!!!!!!! TAKOJJ:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart::heart::heart::heart::green_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::purple_heart::green_heart::heart:
3
 
HVALAA TIIII💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
En del je boljši od drugega!!! Zelo smešen del je bil ta:joy::joy::joy::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::hugging::flushed:
KOMJJ ČAKAM NA NOVEGA!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
KAJ JE REKLA UČ???? HITROO POVEJJ!!!! BO IZŠLA TVOJA KNJIGA??:worried::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
VSE POVEJ!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
#KOMAJČAKAMNANOVDEL
#NAJZOGBA
#HITRONOVDEL!!!!
2
 
AWW HVALAA TIIII💕💕💕💕💕💕💕💕 vse bm povedala u novm delu😂😂😂👌👌💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
BRAAVOO! BRAVISSIMO!
I love it so much! Nov del!!
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
1
 
hvalaaaaa💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hi zelo dobre zgodbe res iznajdljivo in zanimivo :purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart:
1
 
HVALAAAA💕💕💕💕💕💕💕
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

:')

poezija

Ogledov: 30 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
3
ManonWhitethorn

Točka preloma 1. del

Ogledov: 29 Odgovorov: 0
 
7
dragon girl

Legenda o zmaju 9. del

Ogledov: 36 Odgovorov: 1
 
2
Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 50 Odgovorov: 2
 
5
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 3. del

Ogledov: 34 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
4
MY LOVE potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

FANTI BFF JAZ

Zdravo bom kar začela
zaljubljena sem v enega izmed fantov v našem razredu. Ampak vanj je zaljubljena tudi moja BFF lani je bil zaljubljen vanjo in baje da sta že tudi nekaj imela pa ne mislim o spolnih odnosih ampak držala sta se za roke in tako naprej nič resnega zaden mesec lanskega šolskega leta pa sem se še jaz zaljubila vanj letos mi je priznal da je tudi on zaljubljen vame in od takrat naprej se ni več pogovarjal z mano prej, ko pa si še nisva priznala pa je bil čist ok do mene skupi sva se smejala in pač lahk bi rekla, da sva bla BFF. fora pa je v tem, da me ful žre če bi bil res v mene kaj bi rekla o tem moja BFF. opazila sem da od takrat naprej ko je bila zaljubljena vanj sj sma se družle pa vse to ampak ni blo to to. postala je oprostite izrazu samovšečna krava. rekla je da je itak v njo in pač tak js pa sem se ful trudla da moja ljubezen ne bi uničila najinega prijateljstva z prijateljico (BFF). strah pa me je tudi tega ker je vame zaljubljen fant v katerega jaz nisem pa mu ne želi povedati v obraz da nisem vanj.
prosim kaj naj naredim zaradi mojega " fanta " se žrem ne morem se skoncentrirati na svoje delo v šoli pa tudi ne vem kaj naj z vsem ostalim navedenem v pismu
rada vas imam
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(80)
Letošnja!
(64)
Ne opazim razlike.
(40)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Eleven jane hoper je odgovoril/a na
šolsko dekle maby
 

Eleven jane hoper je odgovoril/a na
jas sem v karanteni zdaj ni mi najboj všeč ...
 

Power Girl je odgovoril/a na
Jaz bi se prijavila! :D Se pravi, imam srednje ...
 

Power Girl je odgovoril/a na
Hello! Imam iste simptome kot vidve z Nightie. ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ful lepo!:heart_eyes:Sploh pa oblačila!:stuck_out_tongue_winking_eye:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ooooo kok cute!!!:heart_eyes::wink::laughing:Predvidevam ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Hahahahahahaha!:joy::joy::joy:
 

cute girls 1 je odgovoril/a na
𝐊𝐦𝐚𝐥𝐮 𝐛𝐨 𝐧𝐨𝐯 𝐝𝐞𝐥 𝐩𝐫𝐢𝐩𝐫𝐚𝐯𝐢𝐭𝐞 𝐬𝐞
 

Help Girl je odgovoril/a na
Zelo lepo od tebe!:laughing:Pa vse najboljše ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Zelo lepo!:innocent::heart_eyes::wink:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ful lep top model!Sploh si jo pa Ginny zasluži ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ooooo kok je cute!:heart_eyes::wink::innocent:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Pozdravljena!:smile:Lepa slika :heart_eyes::wink::innocent:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Končno!:kissing_heart:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Zgledajo odlično!:heart_eyes::wink::innocent:In ...