Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: ME AND MY PERFECT BROTHER 29. DEL

ME AND MY PERFECT BROTHER 29. DEL

50
Odprem vrata sobe in Noah skoči na mojo posteljo. »Ali si ti grofica, da imaš takšno posteljo?« Nasmejano odkimam in obleko položim na omaro, kjer bo varna vse do jutri.
{Boš prespal?} Noah si roko položi pred usta. »Mami nisem povedal! Ubila me bo!« Udarim se po čelu. {Kje imaš telefon…} Noah skoči na noge. »V šolski omarici je!!!« V meni se prebudi zmes skrbi in straha. {Kdaj se zapre šola?!} Noah si popravi lase. »Ne vem… Imaš ti telefon..? Tukaj…?« Prikimam in želim seči v torbo. Obstanem na mestu, ko se zavem, da je moja torba v omarici! {Vse imam v omarici!} Noah poči na posteljo in si obraz pospravi v blazine. Stečem po stopnicah do stacionarnega telefona. Odprem usta, da bi poklicala Noaha a iz mojega grla ne pride niti ena besedica. Stečem nazaj v sobo. {Pridi!} Skoči iz postelje in mi sledi do telefona. Oddahnem si. Ura je bila sedem in njegova mama je bila v skrbeh. A mu je pustila, da prespi. Zagotovo ve da je gej in da je moj najboljši prijatelj… Vsaj upam.
Noah sproščeno odloži telefon in si pretegne hrbet. »Kaj bova sedaj?« Se neumno zareži. Skomignem z rameni. {Ne vem… Maš kakšno idejo?} Prikima in jaz ga začudeno pogledam. {Kaj…?} Previdno vprašam. Kakor dve leten otrok izgovori: »Konje bi božal!« Planem v smeh a ko vidim, da je resen zadržujem ves smeh kaj sem še ga imela na jeziku.
Prikimam in si obujem čevlje in ogrnem mamino jopico čez ramena. Noah se veselo spači in odskaklja po dvorišču do hlevov. Mimo pritečeta Lexsy in Coco. Noah je do sedaj videl samo Lexsy. Coco-ta se je tako prestrašil, da je prenehal skakljati ampak teči za življenje. Coco je bil nemški ovčar in za njegovo vrsto je bil kar velik. Planem v smeh, ter stečem za Noahom. Stiskal se je v kotu hleva in oprezal za sabo če mu Coco sledi.
Udarim ga v ramo. {Pa saj si nek fant no. Kaj se boš bal ubogega psa!} Noah si popravi majico in skomigne. »Pri psih nikoli ne moreš vedeti!« Nasmehnem se in mu sledim. Oči se mu ustavijo na črnem konju po imenu Spirit. Kot otrok ga opazuje in jaz se smejem. Če bi imela v bližini telefon bi ga posnela.
Ob približno deveti uri se odpraviva v hišo, saj je bilo kar mrzlo in oba sva bila že kar precej lačna. »Lepe konje imate!« Nisem si mislila, da bi katerega fanta zanimali ravno konji… Prikimam in iz hladilnika povlečem mleko in iz omare vzamem kosmiče. Pojeva in se odpraviva pred televizijo. »Imaš čips?« Naj pomislim… {Mislim da še ga imamo nekje…} Ustavim film in odprem omaro za sladkarije. Našla sem dve vreči čipsa. Ponudim Noahu in zagrabi po prvem čipsu kar mu pride pred roko. Zavzdihnem in se namestim na kavč. Noah mi ponudi čips a odkimam. »Pa saj ne hujšaš!?« Zavijem z očmi. {Nočem jutri na plesu izpasti debela.} Tokrat Noah zavije z očmi. »Potem pa nič!« Nadaljuje z basanjem čipsa. To mu gre najbolje. Nasmehnem se mu in sprožim film, da se predvaja naprej.


Živijo!
To bo to za danes! Upam da ste uživali ob branju! HVALA VAMMM ZA VSE LAJKE, KOMENTARJE IN OGLEDE!!!!!! LYSMM GUYS!!!!!
Lp, Bad girl
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
BRAVO!!!! TO JE SPET ČEZ MEJO!!!! KAKO COOOOOL!!!!!
Lp, *GG*:star_and_crescent::heartpulse:
JEEJ KONČNO SEM PRVA ;)
6
 
ahahaha HVALA TIIIIII💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕lysmm 💕💕💕
 
LYSM too! Ti delaš tako dobre zgodbe!!! Včasih mi daš tudi navdih ( ne fejkam! ) In kaj se lahko dobiva enkrat na klepetalnici ki bi te fuuuul rada neki vprašala? Lp, gg❤️
 
jaaaa valdaaaa!! kdj maš čas mi napiši😉❤
 
nwm ju3 ob 7ih in pol mogoče? js mam vsak dan ob 7ih in pol čas t se odloči
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
FANTASTIČNOO!!! NOOOVV DELLL!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: Kaj pa je rekla učiteljica?:thinking::joy:
KOMAJ ČAKAM NA NOV DEL!!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
5
 
HVALAAAA!!!
JOJJ POZABLA SN NAPISATT HAHAHAHA HVALA D SI ME SPOMNILA! Bom v naslednjem delu😂😂😂😂😂🤞👌👌💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Odlično!!!!!
5
 
hvalaaa💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Odlično! The best:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand:Komi čakam nov del:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
Takoj napiši nov del:ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand:
5
 
AWW HVALA TII💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
RAZTURAŠŠŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
PUNCA.... Talent imaš v krvi:kissing_heart: KOMAJ ČAKAM NA NOV DEL!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Noah je pa ZELO smešen:joy::joy::joy:
Ali bi mi mogoče pomagala pri pisanju zgodbe? Namreč nameravam pisati eno zgodbo in če bi mi mogoče lahko pomagala! Aja in dodala sem te na snapchatu:blush: Jaz se imenujem: EVA
Upam da me dodaš nazaj:blush:
:unicorn::unicorn:
4
 
HVALAAAA💕💕💕💕 Sem te dodala nazaj😉🥰
 
hvalaaaaaa💕💕💕💕💕💕 sem ti na sc napisala če mi lahko pomagaš🥰 full ti hvala💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Superrr!!!! Zažigaš!!!!!:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::gift_heart::gift_heart::heartbeat:
Pa pejdi mi kej težit na snap da igrava roblox:joy::smirk::smirk::smirk:Zate posvečena pesmica: LALALALALALLALALALALALAAAA NAJJJJ ZGOBEEE SOOOOOO SUPERRR TVOJEEEE JQZZZ SEEEEM SKAVČEEEEK:joy::bird:
LP
SKAVČEEEK
4
 
HAHAHA HVALA TIIII!!!!!! JAA KDJJ GREMA ROBLOX ŠPILATTT??🥺🥺😂😂😂 Ti bom gnjavla na snepu no problem ahhahahaha
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Bad Girl.......................
TO JE MEGA FANTASTIČNA ZGODBA!
Res si talentirana za pisanje!
ILYSM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#hitroooooooooooonovdel
#raztruraš
#lysm
:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
4
 
AWWWEEE HVALAAA TIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
SUPER!!!!!!!!!!!!!!! Čakaj, tiskarski škrat je prišel, da popravim.
FANTASTIČNO!!!!!!!!!!
KOMAJ ČAKAM NA.................................................JELENA? HAHAHHA NSN, KOMAJ ČAKAM NA.................................... NOV DEL!!!! ČIM PREJ GA.......................................POBARVAJ? NSN, HEC HEC, ČIM PREJ GA.........................NAPIŠI!!
ŽE ČAKAM........................................................................................KRTA? ŽE ČAKAM NA.................................................NOV DEL!
Lepo se imej!
:hugging::innocent::innocent::yum:
Lp, Cool Girl
5
 
HAHAHAHAHAHAHA HVALAAAA TIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!! LYSMMMMMMMM💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
O-M-G!:scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream: TI NISI NORMALNA PA PIKA! KATERI ČLOVEK PA SPLOH LAHKO PIŠE TAKO FENOMENALNE, ODLIČNE, SUPER, NORO DOBRE, FANTASTIČNE, EKSTRA SUPER, PERFEKTNE ZGODBE?
4
 
hahahhahaha HVALA TIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LYSMMMM💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
ČUDOVITO!!!! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
3
 
JustLilly
Tk kot ti💕💕💕💕💕💕💕lysmm 💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Wow ... Imaš odličen stil pisanja. Vse poteka tako naravno, kot da bi se vse res zgodilo ... Fenomenalno! Komaj čakam nov del! :smiley::smiley::smiley:
3
 
Aja, pa tudi mene zanima, kaj je rekla učiteljica! <3
 
HVALAAAAA💕💕💕💕💕 Pozabila sem napisati kaj je rekla učiteljica tako, da verjetno napišem v novem delu le se spomnim😂😂😂 Bom povedala ahhaha MWAHH💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Super zgodba, hitro nov del:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
3
 
HVALAAAAAA💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
hahah nicee
3
 
HVALAAAA💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Seveda imaš moj like:heart_eyes:
Fullllllll dobro pišeš:blue_heart:
Vsak del bolj navdušuješ:sweat_smile::grin::ok_hand:
Bad girl izjemna pisateljica si:sweat_smile:
Komajjjjjjj čakammmmm na novvvvv delllll:two_hearts:
Super siiiiiiiiii:heart_exclamation:
Mwa:heart_exclamation: Obožujem tebe, tvoje zgodbe in tvoje objave in vseeeee:sparkling_heart:
:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:
Da mi jitro napišeš nov del, ker ti bom vzela tote tvoje cigle! Pa resno mislim to ni hec:kissing_heart::heart_exclamation:(:joy:Upam, da veš da je to v resnici hec:joy:)
Mwa:heart_exclamation: Super si:two_hearts:
Pa nikoli se ne spremeni Begi:kissing_heart:
Lp, tvoja Violinka:violin:
3
 
ahahahaha HVALA TIIIIII!!!!!!!!! LYSMMMMM💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
P.S- jutr mam glasbeno😂😂😂 tko d novo sporočilo dobš hahahahahahaha
 
Ok😂, bom probala najt😂😉
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Bad girl zažigaš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:grinning::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::heart::purple_heart:
A je sploh možno, da napišeš boljšo zgodo? Sploh obstaja?
Nov del NUJNOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
 
Hočem nov del!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AWWWWW HVALAAAAAAAA💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
NENORMALNOOOO!!!!!!! ZAŽIGAŠŠ, PLSSSS NOV DEL!!!!!!! TAKOJJ:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart::heart::heart::heart::green_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::purple_heart::green_heart::heart:
3
 
HVALAA TIIII💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
En del je boljši od drugega!!! Zelo smešen del je bil ta:joy::joy::joy::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::hugging::flushed:
KOMJJ ČAKAM NA NOVEGA!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
KAJ JE REKLA UČ???? HITROO POVEJJ!!!! BO IZŠLA TVOJA KNJIGA??:worried::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
VSE POVEJ!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
#KOMAJČAKAMNANOVDEL
#NAJZOGBA
#HITRONOVDEL!!!!
2
 
AWW HVALAA TIIII💕💕💕💕💕💕💕💕 vse bm povedala u novm delu😂😂😂👌👌💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
BRAAVOO! BRAVISSIMO!
I love it so much! Nov del!!
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
1
 
hvalaaaaa💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Hi zelo dobre zgodbe res iznajdljivo in zanimivo :purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart:
1
 
HVALAAAA💕💕💕💕💕💕💕
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Na spletu bodi vedno prijazen in ne deli svojih osebnih podatkov.

Pisalnica


Objava:

The secret of magic 1. del

Ogledov: 12 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Poučne zgodbe 1. del

Ogledov: 5 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

The Dreamer 1. del

Ogledov: 13 Odgovorov: 1
 
1
Objava:

Gospodar prestolov 5. del

Ogledov: 8 Odgovorov: 0
 
2
Objava:

Rojena v Azkabanu 4. del

Ogledov: 22 Odgovorov: 3
 
9
Objava:

DREAMS AND TEARS 7. del

Ogledov: 16 Odgovorov: 2
 
4
Objava:

Zločin brez konca 4. del

Ogledov: 12 Odgovorov: 1
 
2
Objava:

V dvoje 2. del

Ogledov: 21 Odgovorov: 4
 
4
billzo potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

help.

hej...

jst mam en problem in sicer: jst sem bisexual in mam ful dobro prijateljico ki je pa lezbijka. in ona pac ve da sem jst bi in mislim da sem ji mogoče mal všeč. in ja v tem je problem ker ona je men MALO všeč (ne tok da bi bli skupi) in me skrbi da bi me vprašala če bi bli skupi in bi pol jst rekla ne in jo prizadela. ker res nočem izgubit dobre prijateljice.
prosim pomagajte :frowning2:

lp, billzo
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Kakšen se ti zdi Pil na TikToku?
Sploh nisem opazil/a, da je Pil na TikToku.
(56)
Sem opazil/a, ampak Pilovi videi niso zanimivi.
(13)
Sem opazil/a in so mi Pilovi TikTok videi všeč.
(11)
Želela bi si še več Pilovih TikTok videov.
(11)
Bolj so mi všeč krajši in bolj udarni videi.
(3)

POIŠČI PILOVCA/KO

VARNO NA SPLETU

Zakaj moraš biti na spletu še posebej previden?
 1. Ker nikoli ne veš, s kom zares govoriš.
 2. Ker je veliko škodljivih spletnih strani, ki lahko okužijo tvoj računalnik ali zlorabijo tvoje podatke.
 3. Ker lahko deljenje podatke ali fotografije nekdo hitro izkoristi v druge namene.
Zakaj moreš biti pazljiv, ko objavljaš fotografije?
 1. Ko deliš fotografijo, izgubiš nadzor nad tem, kaj se z njo zgodi.
 2. Tvoje fotografije na spletu lahko najde vsak.
 3. Kar je enkrat objavljeno na spletu, tam ostane za vedno.
Kako poskrbeti za zasebnost na spletu?
 1. Preveri, da imaš na vseh straneh urejene nastavitve zasebnosti.
 2. Prepričaj se, da imaš vklopljeno možnost odobritve fotografij, na katerih te ljudje označijo.
 3. Zavedaj se, da lahko vedno prijaviš neprimerne vsebine, ki posegajo v tvojo zasebnost.
Bodi pozoren, ko sprejemaš nove prijatelje!
 1. Premisli, preden sprejmeš prošnjo za prijateljstvo. To osebo res poznaš?
 2. Neznanci so lahko tvoji vrstniki, lahko pa se za njih samo izdajajo.
 3. Ko nekomu odobriš prošnjo za prijateljstvo, mu omogočiš dostop do vseh svojih podatkov!
Tri pravila varnosti na spletu:
 1. Nastavi si močno geslo in ga ne zaupaj nikomur.
 2. Ne prijavljaj se na omrežja, ki jih ne poznaš.
 3. Če si se prijavil na tuje omrežje, poskrbi, da se boš z njega tudi odjavil in da se tvoje gesla niso shranila.
Vedno imej v mislih!
 1. Nikomur ne zaupaj svojega priimka, naslova, telefonske številke in podobnih podatkov.
 2. Ne objavljaj fotografij drugih, še posebej ne brez njihovega dovoljenja.
 3. Postavi si časovne omejitve glede uporabe spleta, saj čas na spletu hitro mine.
Kakšna so pravila obnašanja na družbenih omrežjih in forumih?
 1. Vedno bodi prijazen do drugih.
 2. Na nesramne komentarje ne rabiš odgovarjati.
 3. Če se nekdo neprimerno obnaša, ga blokiraj.
Kako ustvariti dober vzdevek?
 1. Pri ustvarjanju vzdevkov bodi izviren.
 2. V vzdevku ne uporabljaj svojega imena ali starosti.
 3. Za vsako družbeno omrežje ali spletno stran imej drugačen vzdevek.
Zapomni si!
 1. Na spletu ne klikaj vsega, kar vidiš.
 2. Prepričaj se, da si na varnih spletnih straneh in ne prenašaj datotek neznanega izvora.
 3. Povezave, ki jih ne poznaš, lahko na tvojo napravo prenesejo viruse.
Kako varno uporabljati družbena omrežja?
 1. Tvoj profil naj bo nastavljen na zasebno.
 2. Sprejmi le ljudi, ki jih poznaš.
 3. Ne objavljaj stvari, za katere ne želiš, da jih vidijo vsi in se jih boš čez 20 let sramoval.
Kakšno je varno geslo?
 1. Vsebuje najmanj 10 znakov.
 2. Vsebuje velike in male začetnice ter številke.
 3. Vsebuje posebne znake.
Dobro geslo je osnova varnosti na spletu!
 1. Geslo ima na internetu isto vlogo kot ključ, s katerim zakleneš dom.
 2. Preveč enostavno geslo lahko razvozla praktično vsakdo.
 3. Pri ustvarjanju gesel bodi kreativen.
Geslo imaš, kaj pa zdaj?
 1. Geslo redno menjaj.
 2. Če ga shranjuješ, poskrbi, da je na varnem mestu.
 3. Ne shranjuj gesla, napisanega na listku, v ovitku telefona.
Kako varno nakupovati na spletu?
 1. Drži se preverjenih spletnih mest.
 2. Vedno preveri podatke o trgovcu in se prepričaj, da so resnični.
 3. Vedno nakupuj s starši ali drugo odraslo osebo, ki je vešča spletnega nakupovanja.
Pazi, ko nakupuješ na spletu!
 1. Pred vnašanjem kreditne kartice preveri, da je v orodni vrstici izpisana kratica »https« s ključavnico.
 2. Preklikaj stran in se prepričaj, da je prava.
 3. Preveri naslov spletne strani, izpisan v orodni vrstici.
Na kaj moraš paziti pri nagradnih igrah?
 1. Če so predobre, da bi bile resnične, gre verjetno za prevaro.
 2. Dobro preveri, kdo organizira nagradno igro.
 3. Bogate obljube so znak za alarm.

Oglas

Zadnji odgovori

spomincica je odgovoril/a na
nadaljuj! to je ukaz!
 

Ashleigh Delatour je odgovoril/a na
Jaz sem težka 40 kg, medtem kot moj prijatelj ...
 

Golmanka je odgovoril/a na
R.I.P :sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::so
 

Angel je odgovoril/a na
Seveda, kdo pa misliš, da so vsi debili na ...
 

Charlie je odgovoril/a na
... kako se moja simpatija druži s Klaro ...
 

Angel je odgovoril/a na
rumena črna vijolična
 

Angel je odgovoril/a na
Črno silhueto sedeti na divji češni na našem ...
 

o7 je odgovoril/a na
o7 rest in peace
 

The moon girl je odgovoril/a na
uauuuuuuuu!!! kdaj pride nov del? js ne ...
 

Charlie je odgovoril/a na
druga kombinacija
 

LUCIJA22 je odgovoril/a na
R.I.P:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sweat::sweat::cry::confounded::tired_face: to ...
 

LUCIJA22 je odgovoril/a na
ne razumem. kaj misliš s tem? hvala lp
 

Charlie je odgovoril/a na
dober začetek....:grinning:
 

LUCIJA22 je odgovoril/a na
jaz nimam pojma:grimacing::grimacing::grin: mislim, ...
 

Happy life je odgovoril/a na
Technoblade never dies RIP:sob::sob: