snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra

Nova številka
Julij 2021

Revija
Izid: 2. 7. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - ME AND MY PERFECT BROTHER 32. DEL

ME AND MY PERFECT BROTHER 32. DEL

50
Minute se kar naprej spreminjajo. Čas je vedno hitrejši in nama z Noahom zmankuje časa… Mamino jopico si ogrnem čez ramena in se ogledujem v ogledalu. Noah potrka na vrata. Stopim do vrat, ter jih odprem. »Kako sedaj izgledam?« Kolikokrat si še bo popravil srajco? Nasmehnem se mu. {Vedno si bil čudovit! Kay te mora tudi sprejeti takšnega kot si… Saj veš…} Noah se nasmehne in prikima. »Potem pa najbolje da greva pred vaše dvorišče.« Prikimam. Obujem si črne petke, ki pa niso bile previsoke, da se ne spotaknem, ko bom hodila. Ura je bila točno deset do pet in Brian bo počasi prišel. Nenadoma se spomnim. {Torbico sem pozabila!} Stečem v hišo in odprem vrata. Vzamem svojo belo, zlato torbico in si jo nadenem čez levo ramo. Počasi se odpravim po stopnicah navzdol. Počutila sem se kot princesa, ki hodi po grajskih, zlatih stopnicah.
Slišim glas avtomobilskega motorja. Brian! Vdihnem in izdihnem. Začutila sem, da sem postala rahlo živčna. Pomaham naši čistilki in ona zapre hišna vrata za mano. Ustavim se na hišnem pragu. Zaprem oči in odidem do ograje, kjer je Brian. Počasi hodim do njega. Stal je zraven avta. Nosil je belo srajco, ki ni bila tako urejena a to je najbolj opisovalo Briana in njegov stil. Imel je podoben stil kakor jaz a tokrat sva bila zelo različno oblečena. Brian obstane na mestu, ko me zagleda. Njegov nasmešek se spremeni v začuden in omamen obraz. Mar ne ve, da se tudi jaz znam urediti? Nasmehnem se mu in pomaham. Počasi dvigne roko in se široko nasmehne. Noah seveda more zmotiti ta romantičen trenutek. »Pa dajta no! Komaj smo se sestali vidva pa boste že začela! Gremo no!« Če bi pogled ubijal bi se Noah sedaj mrtev zgrudil po tleh. Previdno se mi nasmehne. »Vzemita si čas…« Nasmehnem se mu in stopim do Briana. Odpre mi sprednja vrata njegovega avta. Noah sledi.
»Kam pa greš?« Začudeno sprva pogledam Briana nato še Noaha. Brian je spraševal Noaha… »Zraven.« Noah je vedno ostal pozitiven in nasmejan a tokrat je njegov glas bil rahlo zaskrbljen… »V moj avto zagotovo ne!« Noah ga začudeno pogleda. »Zakaj pa ne?« Brian ga strogo pogleda. »Ker sem jaz Evelyn povabil! Ti nisi njen soplesalec! Če jo hočeš boš jo težko dobil če bom jaz zraven!« Strogo pogleda Noaha in nato še mene.
Za trenutek ne vem kaj se dogaja. Ko se mi čez sekundo posveti, da Brian misli, da hodim z Noahom skočim iz avta in na plan povlečem manjši dnevnik. {Brian NEHAJ!} Začudeno me pogleda. »Ne gre v moj avto!«
{Zakaj pa ne?!} Brian grozeče pogleda Noaha. »Ker… Je tvoj fant in…« Ne konča stavka, ker ga takoj prekinem. {Noah je gej! Moj najboljši prijatelj je!!!} Brian za trenutek ne ve kaj naj reče. Zmedeno pogleda Noaha in moj zapis v dnevniku. Videlo se mu je, da mu ni bilo prijetno, ter, da mu je zelo žal. Osramočeno prikima in Noahu stisne roko. »Oprosti, brat!« Noah ga udari po lopaticah. »V redu je!« Prijateljsko se objameta in stopimo v avto.
»Damo glasbo?« Noah je videti vznemirjen. Takšnega sem ga videla, ko je telefoniral njegovi mami… Tudi jaz sem živčna a začetek se je začel kar dobro! {Koliko časa se bomo vozili?} Noah prevede Brianu. »Kakšnih dvajset minut… Ne zaspi tako kot si zadnjič!« Planemo v smeh Noah pa nato zmedeno vpraša. »Zaspala si? Kaj? Čakaj… Ne razumem…« Brian mu razloži, kako sem zaspala v njegovem avtu, ko me je peljal k Evi, da bi naredili referat. Noah plane v smeh in se začne delati norca iz mene. V zahvalo mu pokažem sredinca in on užaljeno skloni glavo. Spet se smejimo. Pot do Evine hiše se je zdela tako kratka. Želim si, da bi lahko ostala v avtu z Brianom in Noahom, ter se smejala kot nora.


Živijooo!!!!
Upam, da vam je del všeč! Ja pisala bom krajše, da bom lahko objavila več delov! Ja čudna sem ampak itak bom zgodbo na koncu malo spremenila lmaooo. No lajkajte, komentirajte in se naročite name! LYSMMM CIGLČKIIII!!!! Nekaj vam tudi pripravljam za presenečenje v zahvalo!
Lp, Bad girl
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Pac res ne vem kako ti rata pisat tok dobre zgodbe. :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
4
 
Prvi komentar!
 
AWW HVALA TIIIII!!!!!!!💕💕💕💕💕💕💕💕LYSM💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
TO JE............................................................................................................................................................................................................GROZNO! NSN, HEC HEC, SUPER JE!!!! ŽE ČAKAM NA....................MERJASCA? NE, NE. ŽE ČAKAM NA.......................NOV DEL FANTASTIČNE ZGODBE, PISATELJICE PA POL!!
NI MI POTREBNO RAZLAGATI, KAKŠNA JE ZGODBA, SAJ SEM ŽE MILJONKRAT POVEDALA, AMPAK BOM VSEENO! JE SUPER, FANTASTIČNA, MEGA ZGODBA PISATELJICE PA POL!! :heart_eyes::heart_eyes:
P.S.: PA ČIMPREJ NAPIŠI NOV DEL LND
:hugging::innocent::innocent::yum:
Lepo se imej!
Lp, Cool Girl
5
 
AWW HVALA TIIIIII!!!!!! LND bo pa prišel ko konlam z MAMPB😂🙈🥰
LYSM💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
JESSSSSSSSSSSSS NOV DEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KONČNO! Lih sm se spraševala kaj grem delat k mi je dolgčas...:sparkles: PReBraLA BoM VSe DeLe Od ZaČEtkA:sparkles:
Lp, *GG*:star_and_crescent::heartpulse:
3
 
p.s.: KOMAJ ČAKAM PRESENEČENJE
 
AHAHAHA HVALA TIIII!!!!! LYSMMM💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
superr! hehe me prov zanima kj se bo zgodlo tm ;)
3
 
hvalaaaa💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
TOO QUEEN:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
3
 
aww tyyyyyy💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Kaj naj ti rečem? Svetovno kot vedno!!!!!!!!!!!!!!!
Komaj, komaj čakam novi del!!!!!!!!!
:100::trophy::trophy::trophy::trophy::trophy::trophy::trophy::trophy:
Res, bravo!
Navdušena sem!
Ful mi je všeč tvoj stil pisanja!
Največja oboževalka!
3
 
HVALAAAA!!!!!!! LYSMMMM💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ja pa iiiii!:heart::heart::heart::heart::heart::heart:
Js nemorm....to je TOK DOBRA ZGODBA! Kakšna dobra!? FANTASTIČNA!
Pač res! LYSSSSSSM!:heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat:
Ti boš res enkratna pisateljica. Hehe si že!
Hitro hitro hitro nov del!
:dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::star::star::star::star::star::star::star::star::stars::stars::stars::stars::stars::star2::star2::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::hearts::hearts::hearts::hearts:
3
 
AWWW HVALA TIIII!!!!!!! LYSMMMM💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
MISLIM, DA MI JE TA DEL ŠE NAJBOLJ VŠEČ DO ZDAJ!! KOMAJ ČAKAM, DA IZVEMO, KAJ SE BO ZGODILO NA PLESUUUU!
LYSM!!
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:

lp,
B#13:hamster::heart::hamster:
3
 
HVALAAAA!!!!! LYSMMMMM💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
superca!koncno noc del!pisi zdele nov del takoj!!!!! T.H.E. B.E.S.T. VRHUNSKO THE BEST TAKOJ NAV DEL:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
3
 
ahaha, HVALA TII!!!!! Ja lih pišem nov del, ker med tednom nebom imela časa hehe. HVALAA💕💕💕
 
Hvala! Da je zdele zakoj objavljen! Hehe sej se hecam ampak čim prej nov del❤❤❤❤
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Lah napišem sam PERFEKTNO!!!!
4
 
HVALAAAAAAA🥺🥺🥺💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
najboljša zgodba ever. PERFEKTNO; ČUDOVITO, THE BEST, nevem kaj naj rečem.
Hitro nov del! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
3
 
HVALAAAAAA💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Zakon!!!:blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart:
2
 
HVALA TIII💕💕💕💕🥺🥺🥺💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
ODLIČEN DEL!!!!!!!!!!!:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
2
 
HVALAAAA💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
omg to je tko d best, ful dora zgodba, komi čakam nadaljevanje:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::smile:
2
 
HVALAAAAAAA💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
2
 
tyyy💕💕💕💕🥺🥺🥺
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Seveda mi je všeč:heart_exclamation:
Moj like in komentar imaš:sparkling_heart:
Zelo dobro zgodbo pišeš Begi moja:kissing_heart::wink::heart_eyes:
Rada te imam do neba in nazaj:two_hearts::two_hearts::two_hearts:
P.S.: Si kaj odkrila v zvezi s tistim gradom?
2
 
HVALAAAA!!!!!💕💕💕💕💕🥺🥺🥺LYSMMM💕💕💕💕
JAAA danes smo bili not in je bloo fulllll creepy! Pč bali smo se, ker smo vedl d nsimo sami in pač spet smo čuli neke pa neko loputanje in odkrili še eno sobo!!! Pol so se tla vdrla pa smo skor padli u pritličje in zto smo rekl d v 2. nadstropje rajš ne hodimo več ahhahaha
pč neke smo odkrili bom napisala še več kdj drugič lmaooo
 
O wow
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
res odlična zgodba. zelo napeto in res odlično. upam, da bo iz tega kakšna knjiga.
sem že naročila nate.
ajdi
2
 
hvalaaaaaa💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Bad girl ja pa ti si malo normalna??!!!! BRAVOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZELOOOOO MI JE VŠEČ!!! Prejšnji del je tudi bil zakon!!!! Fullllll me zanima, kaj se bo zgodilo na plesu!!! KOMAJ ČAKAM NA NOV DEL!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
2
 
HVALAAAAAAAAA💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕LYSMMMMMM💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Tvoja zgodba je suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ali bo Evelyn sploh še gdaj videla svojega brata? Iz tega bo nastala cela knjiga!:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging:Obožujem tvojo zgodbo!:grinning::heart::hugging::hugging::grinning::grinning::thumbsup::kissing_smiling_eyes:
Lp, Lexi7
1
 
HVALAAAAAAAA💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hiiiiìi! tvoja zgodba je zakon!

PS naročila sem se nate:upside_down::wink::yum:
LYSM :heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:🤎:black_heart:
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Fell for you

Love at it's end

Ogledov: 19 Odgovorov: 0
 
3
smille😀

Mancine počitnice 10. del

Ogledov: 14 Odgovorov: 1
 
2
Lord

Dogodivščine malega "Lorda" 2.

Ogledov: 19 Odgovorov: 1
 
3
Lord

Dogodivščine malega "Lorda" 1.

Ogledov: 15 Odgovorov: 1
 
3
Tacmaister girl

Čekan mesečine ~ napovednik

Ogledov: 20 Odgovorov: 1
 
2
Ulala
 
3
Little girl

Kamp skrivnosti in ljubezni 1. del

Ogledov: 24 Odgovorov: 1
 
4
Sladkorček

Edina - Izbrana 1. Poglavje

Ogledov: 27 Odgovorov: 1
 
1
Fashion girl potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Dnevnik+pogovor

Hojla <3

Zdaj kot veste imamam problemček z enim fantom. Imam novo vprašanje.
No torej od kar sem v njega imam ful veliko misli in stvari, ki jih ne morem nikomur povedati...
Zato me zanimalo, če bi mi pomagalo, da bi pisala dnevnik??
In res me zanima, če bi mi kdo znal pomagati, pa bi bil kdo se pogovarjat z mano. Tako, da bi bila vesela, če bi mi kdo kaj napisal, ali pa se z mano pogovoril. Ker bi mi se mi bilo lažje pogovarjati s kom, ki ga ne poznam. :heart:
Res bi bila vesela. In hvala res za vsak vaš odgovor. :heart:

LP. Fashion girl:lipstick:
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko knjig iz Pilove knjižnice ste prebrali?
Nobene :(
(158)
Več kot eno, manj kot pet.
(218)
Več kot pet!
(157)
Več kot deset!
(146)
Kakšna knjižnica?
(99)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Hermione🖤 je odgovoril/a na
prijavljam se tidi jaz upam da ni prepozno.....:grimacing::flushed:
 

Horse girl je odgovoril/a na
Frnikula Fotelj Knjižnica Enciklopedija
 

Horse girl je odgovoril/a na
Veterinar jo je pregledal in ugotovil, da...
 

Hermione🖤(neprijavljena) je odgovoril/a na
hey! js bi se kdej dobila na klepetu s tabo...lahko ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Hej! Lepo je spoznat nove pilovce! Gg ti ...
 

*Galaxy Ginny* je odgovoril/a na
Jap jap to je moja predraga Zym:kissing_heart: Ly, GG
 

Maddie je odgovoril/a na
Dobrodošla!:heart::cherries: Npr. v pisalnici ...
 

Pomaranča1 je odgovoril/a na
Iii cestitke!!! Pred davnimi leti sem ti ...
 

Doglover je odgovoril/a na
Wow lepo. Kje pa si to na Gorenjskem?
 

Doglover je odgovoril/a na
Zgleda nisem bla prijavljena ko sem to objavla ...
 

Doglover je odgovoril/a na
:joy::joy::joy:
 

Night girl je odgovoril/a na
Klicala te bom Loti Karoti. Aja pomoje. ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Seveda po mojem si jih zaslužiš 500 naročnikov
 

Clovek je odgovoril/a na
Teo Mia Lili
 

Nnnnnnnnnnnnnnn je odgovoril/a na
COTOOOOOOOOOOONNNNN!,! PROSIMMMMMMMMMMM PRO ...