snofi
Naslednji Pil izide 1. marca
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Med Živim in Neživim 7. del

Med Živim in Neživim 7. del

44
Zavzdihnem in rečem: »Okej potem pa kar pot pod noge, do mesta je peš zelo daleč. Razen če ukrademo avto ampak dvomim da katera od vaju zna vozit.« Nasmejeta se in odkimata. S tal vzamemo nahrbtnike in se odpravimo novim težavam naproti.

*b*4. POGLAVJE: Grozovita pripoved*b*, 1. delPočasi se vlečemo kar po sredini ceste... ker pač lahko. In ker je tam najbolj varno, če iz kateregakoli kota karkoli skoči in nas napade.
»No, zdaj mi lahko povesta kaj se je vama zgodilo,« rečem po nekaj minutah tišine. Če sem že morala obtičati z ljudmi zunaj, jih lahko vsaj malo spoznam in se mogoče spoprijateljim z njimi. Bog ve, če bomo kdaj sploh prišle na varno, Bog ve če se bo ta zmešnjava kdaj končala.
Olivija se ozre k meni: »Zjutraj so zombiji udrli v najino hišo. Mami in oči sta naju zbudila in nama rekla, naj se skrijeva. V omari imamo skrivni prehod v majhno sobo v kateri imamo zalogo hrane in orožja. Najini starši so vedno verjeli da morajo biti pripravljeni na karkoli. Tam sva našli tudi to pištolo in moj nož. Potem sva čakali in poslušali kako jih poskušata oči in mami spraviti ven. Mariji sem rekla, da naj počaka v skrivni sobi, jaz sem šla pa s pištolo ven. Ko sem prišla dol po stopnicah sem videla enega od zombijev kako je ugriznil očija v hrbet. Verjetno se tako najlažje razmnožujejo. Oči je... « Vidim kako se ji začnejo rositi oči. Spodbudno jo pogledam. »Oči je padel na tla. Vedela sem, da je konec. Ampak sem samo stala tam... kmalu je pa spet vstal. Njegov obraz je bil... mrtev. Ni bil še čisto sivkast, kot pri ostalih, ampak je bil vedno bolj in bolj. Pogledal je mamo in ji zasadil zobe v vrat. In ni ju bilo več. Kmalu sta bila oba grozna stvora... kot da ju ne bi več poznala...« Olivija se je zlomila.
»Jaz sem bila ves čas v sobi,« je prevzela pripoved Marija. »Ko pa sem zaslišala strele pištole sem šla dol. Zombiji so hodili proti Oliviji, mami in očija pa ni bilo nikjer. Olivija jih je streljala, ampak noben strel jih ni ubil. Najprej sem pomislila, da so nesmrtni. Ampak nekateri so se plazili po tleh, očitno jih je Olivija zadela. Šla sem do enega, upala na najboljše in mu z nožem odsekala glavo. Takrat se je končno nehal premikati. Ko sem se ozirala za Olivijo sem začutila kako me je eden od njih zgrabil za nogo. Obrnila sem se in prepoznala, da je to mami. Gledala sem jo v oči, ampak so bile čisto svetlo modre, kot da bi bila slepa. Olivija mi je rekla, da me ne sme okužiti, da naj jo ubijem. Bilo je težko, ampak... no... odsekala sem ji glavo.« Tudi njej se solzijo oči, prav tako pa tudi meni. Jaz mislim, da je moje življenje težko. Samo videla sem očija. Nisem ga ubila. Raje umrem, kot pa da bi naredila kaj takega. Preprosto nisem zmožna. Kar naenkrat začutim veliko spoštovanje, občudovanje do deklet, ki hodita ob meni. Ne, da želim biti v taki situaciji kot onidve... samo to kar sta naredili zveni tako pogumno.
»Ubili sva tudi vse ostale. Osem jih je bilo. Očka tudi. Izgledal je kot, da se zaveda da je to konec. Kot, da je bil ujet v svojem telesu. Malo je bilo čudno, ostali se niso obnašali tako. Mogoče... mogoče ne začnejo takoj razmišljati nagonsko... verjetno imajo na začetku še malo pameti, ki pa postopoma izgine, ker jim... ne vem, odmirajo možganske celice? Nekaj takega so rekli pri novicah,« je izhlipala Olivija. »Naprej že veš kaj je bilo. Vzeli sva stvari in šli ven iz hiše. Če se slučajno ta drek prenaša tudi prek zraka. Mogoče bi vseeno morale ostati v sobi. Ampak vse se zgodi z namenom... če ne bi šle, ti ne bi vedela vsega o njih in bi bila mogoče tudi ti že mrtva.« Prikimam. Usta imam čisto presuha, da bi karkoli rekla. Zatem spet nastopi smrtna tišina. Sliši se le zvok listja, ki tarna, ko ga mečkamo s svojimi nogami.

Svoje modro-zelene oči usmerim v nebo. Misli mi zaidejo k hrani. Kdaj sem sploh nazadnje jedla? Jutro, ko sem bila še doma, se mi zdi že neskončno let nazaj. Moja prekomerna lakota v takšnih primerih ni dobra. Malo zaostanem za sestrama in odprem torbo. Ven vzamem čaj in napravim požirek, nato še dva in še štiri in izpraznim več kot pol steklenice. Verjetno to ni dobra ideja, saj me bo potem tiščalo na stranišče. Ampak to vseeno ne pomaga. Še vedno sem lačna kot pes. Kaj vse bi dala, da bi lahko posegla po koščku čokolade. Ne morem se premagati: »Ali ima katera od vaju mogoče s sabo kaj za jesti?«
Marija se ustavi in me pogleda: »Nep... čisto nič. Ti tudi verjetno nimaš, ker drugače ne bi spraševala, a ne?«
»Ne... nimam. Imam pa vodo, mal čaja. Pa vodo sem prekuhala, tako da če je bil v njej virus ga verjetno zdaj ni več.«
Olivija zavzdihne: »Ubila bi za požirek vode. A lahko malo?«
»Seveda!«
Usedemo se na tla in se lotimo “malice”. Marija potarna: »Kako se mi ne da hoditi do mesta. Škoda, da avtobusi ne vozijo.«
Namuznem se. »Vsaj gneče ne bi bilo zdajle.« Marija se nasmehne: »Ja, prav maš. Gnečo pa res sovražim.«
»Boga ti, rabiš hoditi z napol polomljeno nogo!«
»Ja, to ni moj glavni problem zdajle. Bolj sem lačna in ko sem lačna je grozno. Potem sem pa še neprestano lačna.«
»Verjemi mi na besedo, ko ti rečem da se Marija zdajle ni niti malo zlagala. Če je dosti lačna bo pojedla karkoli. In s tem mislim res karkoli. Pa še ko je lačna zna postati zelo tečna. Ne me razumet narobe, vedno je malo tečna ampak ko je pa lačna je pa pravi mali hudiček.«
Zasmejim se: »Ja, jaz isto.«
Olivija me pogleda z grozo v očeh: »O, ne... zdaj sta že dve. Če me ne bodo ubili zombiji me bosta vidve pojedle.«
»Vem, ja. Kakšen kanibalizem. Ti si največja žrtev tukaj Olivija,« dodam.
»Okej, gremo zdaj naprej,« reče Olivija, na njenem obrazu pa še vedno visi pridih nasmeška. Vstanemo in nadaljujemo. Olivija in Marija začneta kramljati o hrani, jaz se pa spet malo oddaljim.

Mislim, da je led med nami prebit. Čudno, mislila sem, da je to veliko težje. Mogoče zato nimam skoraj nič prijateljev. Misli mi odkorakajo proti spominom, ki jih imam z Luno. Enkrat v devetem razredu, ko je prespala pri meni sva na plan privlekli Monopoly. To je ena izmed mojih najljubših iger, ampak na žalost še nikoli nisem doživela konca te igre. Enostavno je čisto predolga. Mene to ne moti, ampak ostali se očitno začnejo zelo dolgočasiti. Ampak tisto noč... tisto noč sva se z Luno do konca igrali tri cele igre Monopolyja. Z igranjem sva končali ob pol treh zjutraj in se odločili, da sploh ne bova šli spat. Naslednji dan sva v šoli mentalno umirali. Ampak je bilo vredno. To je bil najboljši dan mojega življenja... ali pa najboljša noč v mojem življenju. Z Luno sva bili prijateljici že tako dolgo, da sva skoraj čisto ista oseba.

Pogled odvrnem od svojih blatnih in krvavih čevljev in se ozrem proti rdečelaskama. Mogoče bom na koncu vsega tudi z njima nerazdružljiva. Dohitim ju. Še vedno se pogovarjata o hrani. Prvi razlog, zakaj sta mi že zdaj všeč. Radi imata hrano. Radi se pogovarjata o hrani in radi jesta. Super... dokler ne posežeta po moji hrani, ko sem jaz lačna. In izgledata zelo prijazni in polni humorja. V enem dnevu se jima je zgodilo toliko stvari, izgubili sta ljubljeni osebi, ampak vseeno sta močni. Morala bi se zgledovati po njima. Ampak sama žalujem navznoter in navzven. Kako velikokrat v življenju sem si želela znati brati misli. Zdaj je spet eden od teh trenutkov. Bog ve, o čem razmišljata. Mogoče se samo pretvarjata, da sta veseli zato, da meni ne bi bilo neprijetno. Lahko bi samo vprašala... ampak si ne upam. Naj zaenkrat ostane kar tako.

***

predragi moji pilovčki (khem khem prpravte se na moj sleng)
dans ste od mene dobl pravo poslastico hahah
kr 200 besed daljši del... ufff kok sm js prjazna
sj ne bi končala ampk pol bi blo to četrto poglavje ful predolgo hahah, pa še velik se rab v njemu zgodit
Pa tale del mi je res pr srcu hahah... okj vem da je mau dark na začetku ampk pol je pa ful fun hahah
Also un memory od april o monopolyju je resničn hahah. To sva js pa moja bestika nrdile (Sam da je biu vikend pa nasledn dan ni blo šole). Pač js tok obožujm uno noč. Pol k sva zaklučle z monopolijem sva pogledale oba Avatarja, pa začele sva gledat the last of us (Sam nisva nikol končale lol še kr nism te serije do konca pogledala) in po tej seriji sm ratala navdušena nad zombiji. And here i am k pišm zgodbo o... zombijih :) sam tk sploh nevem kk je podobna ta zgodbe tej seriji, rabm mal pogledat. Pa tk vem da je to ful čudn ampk še nimam ideje v kero smer bi se končala ampk pač spet ne bom spoilala, mogoče na konc napišm kk je bla druga smer lol (če bom sploh daj končala kr tole se pa res vleče haha k se skor nč še dobr ne dogaja pa smo že u kerem šestem al pa osmem delu? JEZUS). Ugl upam da ni preveč podobnosti med serijo k sm jo sam začela gledat, sicer pa js ful velik dogajanja (vmesnega k ni tok ključno k sam daljša zgodbo) jemljem iz mojih sanj lol (kr so moje sanje še bl domisnle kt js pr zdravi pameti k je nimam ahahah). pa tku iz atyd pač toti fanfic me je tok inspiriral (?) da sm šla pisat haha.
ok, neham zdj nakladat, hvala za lajke, kritike in pohvale pač keri angelči ste viiii, ly u alll

obveščam, če se spomnem:
- Kavica12
- #love
drugač pa vedn lah kliknete ono kljukico kle spodi hahahah hvala če bote <3 čeprou ta zvončk mau čudn an sploh nedela lih prou :')
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
$p€T m¡ jƏ n@pisªLo Dā Şi ○bJaViL@@!!!!!!!!
6
 
sj bo 😭 sorii
možn da ti bo še pisal ta tedn k mam mau že napisan tk tri dele k jih rabm dt u napovednik
 
🥲🥲
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Lihkar sm prebrala to, in wow, draga Like Emojis, resno mislim, Lahko bi postala pisateljica s tem tvojim prečudovitim načinom pisanja. Tok me je užalostil ko sem brala kako sta Olivija in Marija rabile ubiti svoje starše. Pač tak sad :sob:. Pa ful je fajn da so se punce spoprijateljile, upam da kmal najdejo hrano, da ne bo kakšne hujše lakote. Če bi bila jaz v tej situaciji, bi šla do najbližje trgovine (peš seveda), in si kupila kaj za jesti. Al pa ukradla če ne bi imela denarnice s sabo.
2
 
SWS.lover (neprijavljena)
omg tenkjuuuuu <33333
ja hranaa haha sj bojo prežvele zaenkat oblubm haha
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ouu,
to je pa wow. 10 minut do desetih sm šla pred računalnik da bom lohk prva prebrala zgodbo, kr komi čakam da se objavi. Poleg tega mi pa še ta butast zvonček nagaja in mi vsak dan napiše Like emojis je objavila...katastrofa res. Pa kako ti rata dobit 13 komentarjev preden je zgodba sploh objavljena, men jih tok ne rata dobit v celmu mescu...bravo.Sori za moje nakladanje, bom nehala pa bom zdele mal pokomentirala dogajanje v zgodbi.

Tko full mi je všeč ta del, ta grozna pripoved muahahah. Jst v lajfu ne bi mogla ubit svojih staršev, tko da sm bl kot April nism pogumna lol. Funny pripoved o monopoly je ful smešn nardila tist odstavek da ni blo vse tok sad pa dark. Jst tud obožujem monopoly in nikol nisem dočakala konca :(

Neki napak sm pa zasledila v tem delu. Sori sam te morm mal popravt.
najbolše-najboljše
parkrat si napisala sm namesto sem
pomisnila-pomislila
ampk-ampak
Uzele-Vzeli al je uzeli sam vem da je na koncu i ne e
izhlipala-zahlipala
Ti tud-Ti tudi
gužve- a ni bolš gneča?
hodti-hoditi
zdajlr-zdajle
mislm-mislim
ful-zelo


Ress sori za to sam te morm mal poravt haha. No neki teh napak zgori je pravopisnih ene pa so napisane v slengu, sem jih pa zato popravla ker je mal moteče da se pravilno slovensko pogovarjajo pol je pa kr beseda "ful" vmes.
Drugač mi je pa všeč da se držiš odstavkov in da je ta del daljši.
Byee
BTW a si ta del tud pisala v Wordu,kr v prejšnjih ni bilo napak?
2
 
ja vemmm pač js sploh nevem ka nj vm rečm sam hvala hvala hvala hvala hvala pač obožujm vs <3333

js tud ne bi mogla u lajfu ubit staršev, čeprov kle se lah m pa o branta s tem da sta ubistvu že bla nekak mrtva in jima ni blo nč več od življenja... sj vem mau brutalno pa js sm vedn tok sad k mi gre ponavad dobr v monopoliju pa se ga čis nikol ne gremo do konca :'(

omg hvala za popravke haha ta del sm sam tk enkrat pregledala ostale sm tk trikrat zto je vrjetn kle več napak
sm zdele itak mela namen it pogleda pa bom še to popravla <33
ja use dele napišem v wordu, ampk kle sm dialoge še v slengu pisala in sm pol na pilu popravljala pa možno, da je kšna napaka čis ponesreč haha npr pr zdajle je vrjetn na konc r k je na tipkovnci r zravn e haha
 
Hahah,okej
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Spomnila sem se! :joy::joy:to sem zdaj napisala kot da je nevem kaj takega, ampak dejansko sem prebrala ta del pol ure po tem ko je bil objavljen takda sem zdaj ponosna na sebe:joy::joy::joy:. Pa to je prav neverjetno koliko komentarjev imaš, ko zgodba sploh še ni objavljena, in kak se vsi pritožujejo, da jim Pil piše, da si objavila, ti pa nisi:joy: ne, to sploh ni neverjetno, da imaš toliko komentarjev in laikov še pred objavo, zato ker je ta zgodba tako zelo svetovna, da prav pomilujem tiste, ki je ne poznajo.
Omgggg, boga Olivija, boga Marija:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::broken_heart::broken_heart::broken_heart::broken_heart::broken_heart::broken_heart::broken_heart: how on earth sta lahko ubili svoje starše, kje sta dobili moč za to, jaz ne bi nikoli never ever zmogla tega, če pa iz nekega razloga bi, pa bi se mi dejansko celi svet porušil in ne bi prišla več k sebi, pomoje bi pustila, da me ostali zombiji ubijejo/spremenijo v zombija, ali pa bi se pol jokala 30008742 let, tako kot April se sprašujem kako sta lahko Marija in Olivija na zunaj tako veseli (we all know da znotraj preprosto ne moreta biti, glede na to kaj se je zgodilo), jaz ne bi nikoli mogla, celi čas bi tak strmela v prazno, se jokala, imela breakdowne...
Kaj si ti dejansko napisala, da se skoraj nič še ne dogaja?! To je za tebe skoraj nič?! :flushed:okej..:ok_hand::flushed::flushed:se sprašujem kaj vse se bo še zgodilo, če se ti to zdi kot skoraj nič.
Aja, pa to z Monopolyem, to je tak pure🥺🥺:purple_heart::purple_heart:, pa da si to dejansko naredila s svojo najboljšo prijateljico, pa sta pol še filme pa serijo skupaj gledali🥺:sob::heartbeat::heart: *jealous because I'm not the type of a person anyone would do this with, even my best friend* ful me je strah, da bo Luna zombi, prosim naj ne bo, prosim naj ne bo, skrbi me za Aprilino mentalno stanje, če bo.
Omgg, ko bo naslednji del objavljen, bojo pa že počitniceeeeee:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:🧡🧡komaj čakam
Lepo se imej🩷🩷
2
 
ahahaha bravo <33 pa ja vemmm ane js se bom stopila od sreče mwah hvala <3333
ja sj skrivata žalovanje tko kt april pač sj načrtujem group crying pa to sam ne spoilam preveč haha
ahahah ja zaenkat še ni nč tazga skoz več zapletov bo pa razpletov po pa novi zapleti......
jaa men je najbl bed zto kr sva se zdj zrad sredne mau nehale družt zato kr se je ona ful spremenla pa ful nesramna ratala ig da ma tak influence na uni šoli
jaaaaaaa js s svojimi deli štejem dneve do počitnc npr. poletne počitnce bojo k bom objaula 34 del pomoje se mi zdi tko da ja dost hmau bahahaha vem da sm enkat štela haha
tud ti se mej najbolš na svetu, uživi v vikendu pa srečno u šoli
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
ja ja ja ja, nou dell!!!!

ojojj bogi Olivija in Marija, k sta mogli svoje starše ubit... No sj ne da sta mogli an.... ampak če jih neb... Kdo ve kaj bi se zgodil? Še useen js tko nobenga neb mogla s kakršno kol ostro stvarjo al pa pištolo napast, ga zabost, porezat, ustrelt,.... Kaj šele odsekat glavo... Pač ne, ni šans, še posebi če so to tvoji starši, k so ceu lajf skrbel zate. Ampak ne. ti morš bit tok nesramna, da greš in tema sestrama kr dovoliš, da to nardista. Ne Like Emojis to ne gre tko. :I
Lol hec haha, ti loh zarad mene kar kol nardiš u tej zgodbi, sam April ne smeš ubit (ok, sj če gledaš tk ona vrjetn piše zgodbo za nazaj in če jo loh piše ni umrla? (upam🤨)). Olivija in Marija pa zrd mene loh umresta (haha vem, zlobna sm ampak js mam rada take ne klišejevske zgodbe - a veš, da ni skos srečn konc, pa da glavne osebe ne glede na use prežvijo (zato tut k bom filme delala ne bodo usi vedno prežvel hehe)).

O shitt js sm zle dva odstavka porabla, da sm napisala to brezvezno nakladanje k nima smisla. Ampak, ce pogledas iz druge strani ti morm nekak vrnt za un douuug komentar pod blogom (ceprov mi vrjetn nau ratal, ze zdj mi zmmankuje besed).

Pac kar sm hotla povedat je:
1. Napisala si še en resss dobr deu. <333
2. Maš, da ta zgodba dočaka konc kr če ne pridm na tvoj dom in... Bolš da ne veš ka se bo zgodil haha
3. Da bom mogla še en tedn čakat na nadaljevanje!!!! Why???? :sob::sob:

To je pa tut to haha. Upam, da ti gre u soli fajn in da bos prezvela se tale en tedn do pocitnc. <33

Lepo bod <3333

13L
1
 
ahahaha
ja srečn konc je tud men tk... okj nesrečn konc me pa prprau do tega da sm še tk dva tedna po koncu branja mentaly unstable ampk mi je toi usen bolš haha nvm zaka
o kulll filme boš delala js bi tudd... js jih lah snemam sj sm na pravi šoli lol
haha
1. hualaaaaa
2. ja upam da prlezm do konca... k bo konc bo to tk zame tak praznik kr če jo bom dejansk končala bom tok ponosna nase in pol jo bom dala u branje usem mojim sorodnikom muahahahah... pa pol sm mau razmišlala da bi mby gdaj to izdala sam to je še delč haha
3. ahahahah :'(

jaaaaa hmau bojo počitnceeeeeeee
ti tud <3333 hvalaaaaa
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Nov del!!!ne morš si predstavljat mojega veselja- skoraj sem začela skakat...hvala za takšno čast kar 200 besed več :clap::thumbsup::joy: Ta zgodba je perfektna, nič ji ne manjka, pa komaj čakam da izvem kaj se bo zgodilo...na nek način mam občutek da sta Marija in Olivija prevarantki...nevem malo preveč prijazni se zdita (jaz sem najbolj skeptičen in nezaupljiv človek:sweat_smile: nsn)
Strah me je da je Luna zombi...pol se bo pomoje April zmešalo. Ful happy ending bi bil da se je zbudila in da so bile vse samo sanje.
Ono z Monopolyem je ful dobra fora, mi smo enkrat z bratrancem in sestrično začeli zjutraj igrat in končali ob treh(mezmes smo imeli še kosilo) ampak mi smo bili taki geniji da smo si šli posojat denar pa ropat banko tako da...Aja srečka k je bestika prespala pri tebi, pri meni še ni nikoli moja prespala...
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:Lyssm(Love your story so much)
Lp Loons
1
 
lol hvala <33
ja lj to je moje božično darilo za vs haha 200 besed xD
April bom js u tej zgodbi bejsikli vrgla u kozarc, zrukala, vrgla u vodo, uzela vn, zakurla in pol jo dala vn iz kozarca ahaha. isto z ostalimi... zto k lah k u tej zgodbi sm js bog in js lah nrdim karkol hočm... nsn
jaaaa s posojanjem dnarja je najbol igrt, nism pa še slišala za ropanje banke? lol sam sliš se zanimiu js obožujm monopoliiii
hvala <333
lp
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
hhahahaha jessss :D
dns smo šli nabirat mah in zto nism mogla prej prit sm anyways 20. like je moj :)
dobr like emojis a ti boš prou use karakterje mentalno ubila?! prvo april ampak zej še teli dve k sta mogli ubit SVOJA STARŠA pač how dare you >:((
drgač majo tk doro energijo lol ampak april joj a loh ne zapravš use zaloge pijače že prvi dan?? k čene boš UMRLA, ljubica<3
waw omg haha: super, dokler ne posežeta po moji hrani ko sem lačna xD pač tk pure<33
⟡kakšen kanibalizem⟡
mogoč je mal čudno tm k reče prvo marija 'zdajle' in čez eno vrstico še olivija, ponavadi ne govorimo isto, nevem
in tm nakonc..... je humorja ne humora (sm precej zih....?)
ampak waw obdarila si nas z 200 dodatnimi besedami<33 tysm
in uno z monopolyjem tok kjutt<33
also komej čakam naslednji dellllll<333

pa tnx za backstory :)
1
 
ahahaha neee hvala <333
ja bom use mentalno ubila kr lah... pa vs bom tud poskušala muahahahah
js bi bla na apriklinem mestu rn že u grobu al pa zobmi bahahah
ouuu ok bom prečekirala pa myb res popraula haha
haha
hvala <33333
ly
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Komi cakam na nov del!!!!!!!!!!!!
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
jz sw bom s pilovim tem zvonckom stepla ce mi se enlrat napise da si objavla
2
 
ej grem s tabo men tud kr neki trippa
 
HAHA GREMA SAM POVJ KDJA
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Komi cakakammm
1
 
nah a lah fr nehate bit tok prjazni pač hvala <33
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Komi cakakammm
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Jojjjjjjjjjjjjj, že 10 pač vsak dan napiše da si objavla pa nisiiiiiiiii....:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob:
1
 
Aisha7
helpp nism js krivaaa haha sj bo hmauuu
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
sam 10ur se 🥲...
:keycap_ten:
:nine:
:eight:
:seven:
:six:
:five:
:four:
:three:
:two:
:one:
1
 
10 ur pa 20 min
 
Lalallaldnnd
Lol
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Res ssuper zgodba!!!!!!!!!:heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:
Kok časa ti topišeš?:thinking:
1
 
c🍪🍪kie
Sam res k je kr dolgo. Drgac je pa💯💯💯
 
haiii
hvalaaa
čis odvisn haha po navad ne napišem v enem kosu, ampk če se pa spravm pa pišm pa tk minimalno 1 uro tm nek od 1 ure do 1 pa pol, če mam tk blokadice u glavi pol lah tud mau več :)
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Men se zdi wow tko prov wow kje ti pridejo te zamisli?
Punca daleč boš prišla s knjigami...
Vrjemi js ful ne maram brat ampak to pa sm prabralo od začetka do konca in vse je bilo tako zelo razburljivo da mislim da bolj ne more biti...
No morem it mami me klice cav!!!!
2
 
pridejo pa grejo
ponavad sanjam kj al pa se tk naključno neki spovnm ampk če tk sedim za računalnikom pa razmišljam se nebom čis nč spovnla
in pol je use tk randomly pišm test za mto in sm tk uuuuuu lah bi ubili svoje starše :DD
pa ideja za celotno zgodbo je pršla mi iz mojih sanj večinoma
omggg to je pa ful pohvala, zka pa nemaraš brat 😭 js obožujm brat bahahah
baiiii in hvalaaaaa
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
o:ok_hand:k
3
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Aaaa, kdaj se bo objavlo!!!!?????
Čim prej prosim...
1
 
čez en tedn lol 😭
 
😩😩😩😩😭😭
 
Zakaj je en teden takooo doooolllggggggg 😔😪
 
Jaaa...😭
 
agree, spet mi je javilo da je nov del zgodbe 😭
 
Men tut...😢😳😭😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😭😭😭😭
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Joj, meni je dejansko napisal spet da je zgodba objavljena. Komi čakam da bo objavljena:triumph:
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Meni je že 4× napisalo da je nov del pa ga še kar ni:tired_face::weary: komaj čakam da bo objavljeno!
1
 
ahahahah 😭😭
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Samo še 41 minut do novega dela :grin::grin::grin::grin::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:
3
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
wowww odštevamo do 30. lajkaaaaaaa<3
2
 
bahahaha 8 sekund
pa nevem od ke ti lajki ne mor bit tok dobr 😭
ampk tk nvm kk rečt dost hvala
 
itk da je dobr<333
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Na spletu bodi vedno prijazen in ne deli svojih osebnih podatkov.

Pisalnica


Objava:

Čarobne palice 5. del

Ogledov: 10 Odgovorov: 0
 
1
Objava:

Nina in problemi. 1. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 1
 
0
༼ つ ◕_◕ ༽つ
Objava:

Prelom

Ogledov: 18 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Divji konj 3. del

Ogledov: 15 Odgovorov: 0
 
2
hejj potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

za tiste ko ste dobri z otroci

hi!
mam en mal probelem. Moj sestric je star 5 let in se ma za naucit eno pesmico na pamet. Doben va ne more naucit ker on noce govorit ko ga vzgojitelica uprasa.Babica me je prosla nej ga jz naucm ker se ful dobr razumema in tak rez me ma rad pa jz njega.Uglavem kak bi jz njega cez igranje lohk naucila pesmico pa da bi si jo upu povedat?
ty!(btw fant je)
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Kako ti je všeč rubrika Glasba?
Zelo.
(156)
Mi je všeč, vendar se vsebine malo ponavljajo
(96)
Srednje.
(66)
Ni mi všeč.
(44)
Na sploh me glasba ne zanima preveč.
(30)

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

hvala za odgovor, kje si jih pa kupla
 
Kraški ovčar, pa čim prej nared nasledn delll!
 
o prihodnosti: sodelovala bi
 
Wow. Mislim, da bo to darilo, o katerem ...
 
Ooooooooooommmmmmggggg!!!!! Dobesedno se ...
 
js tut gledam in tole laro res cenm ( tut ...
 
Jejj!!! Naslednja semm! Men je najgrše ime....hmmmmmm ...
 
preveč šole že prvi teden so nam dali dva ...
 
veveričji duh zato moraš vzeti veliko .....
 
uau :sweat_smile:mogoče mal pazi da ne umažeš ...
 
Te risanki je naslov mrvica in prijatelji:laughing: