snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Monster school

Monster school

6
Hejla!
No, jaz sem Nina fan in sem nova na Pilu. Pisala bom zgodbo, vesela bi bila če bi jo spremljali. Naslov ji je Monster school- naslov se prilega vsebini. Uglavnem- linki bodo na koncu. Aja pa še: To sem že objavila samo, da nisem bila prijavljena.
-----------------------------------------------------
SOPHIE
"Sophie! Pridi dol!" je zavpila mami. V njenem glasu je bilo zaznati strah. Velik strah. Govorila je negotovo. Nekaj nadnaravnega me je opozorilo. Z roko sem nakazala znamenje proti zlu in odšla v spodnje nadstropje. Kar sem doživela tam, pa je bilo več kot karkoli kar sem pričakovala. Dva moška sta stala ob mami in na njenem vratu držala nož. Tretji se je obrnil proti meni takoj ko je zaslišal moje korake. Premeril me je od glave do pet.
" Glej no glej, Sophie." Ton njegovega glasu se mi je zdel znan. Tudi cel on se mi je zdel znan. Ampak toliko kot sem se trudila ugotoviti kdo je, toliko mi ni bilo jasno. Spet je prišla tista nadnaravna sila. Zavedala sem se, da moram bežati. Mamine oči so prosile. Srce je vedelo. Stekla sem prosti vratom.
" Ne!" je zavpil moški. " Ujemite jo! Ne sme pobegniti!" je nadaljeval. Moška ki sta prej držala mami sta se zdaj pognala za mano. Mami je izmučena padla na tla. Tisti moški se ni zmenil zanjo. Očitno je bilo zanj pomembno samo to, da me bo dobil. Ne vem zakaj, a prav gotovo ne za nič dobrega. Stekla sem proti gozdu. Po polju sem se spotikala. Noge so se mi v njivo pogrezale do gležnjev. Moška sta tekla za mano.
Ko sem prišla v gozd me je preplavil občutek, da imam možnost. Da lahko zbežim tema dvema čudakoma. Vijugala sem med drevesi. Nikoli še nisem tekla tako hitro. Eden se je zaletel v drevo. Ko se bo zbudil bom že daleč. Drug mi še vedno sledi. Šele zdaj opazim, da v roki drži nož s smaragdno zeleno konico. Naučila sem se že, da tole ni nič dobrega kvečjemu strupenega. Moški je zavihtel nož in ga vrgel. Pravi čas sem se izmaknila, a še vseeno me je oplazil. Strup je takoj začel učinkovati. Postala sem omotična in utrujena. Hotela sem se zviti v klobčič in zaspati. Kar sredi gozda. Vseeno mi je bilo. Vendar sem vedela da moram naprej. Zagledala sem močen debel hrast. Vedela sem da moram tja, občutila sem. Mogoče je bila spet na delu tista nadnaravna sila, ki mi je že dvakrat pomagala. Do hrasta je bilo le nekaj metrov. Premagovalo me je. Premagovalo me je. Ravno ko sem prišla do hrasta, sem zaspala.
THOR
Vračal sem se z izvidnice, ko sem pri hrastu zagledal čuden prizor. Dekle zvito pod hrastom, je trepetalo nad njo pa se je sklanjal Bluec. Moral sem ga ustaviti. Preden bi moški kar koli naredil, sem bil že na jasi. Dvignil sem svoj nož. Moški je očitno bil strahopetec. Zbežal je. Prijel sem dekle in odšel skozi hrast. V dvigalu sem srečal Annabeth. Pogledala je punco ki sem jo nosil.
" Kako daleč ji je uspelo priti?" je vprašala. Zavedal sem se, da molčim in jo prestrašeno pogledam. Zdržala je vse do hrasta. Čeprav se trudim, Annabeth ne morem nič skriti. Samo vprašljivo me pogleda. Prikimam.
" To mora biti ona."
---------------------------------------------------
Kako se vam zdi? Upam da ni preveč slabo. Aja pa linki:
SOPHIE: https://thumbs.dreamstime.com/z/ten-years-old-girl-posing-home-62107935.jpg
BLUEVEC: https://pyxis.nymag.com/v1/imgs/6f4/ae0/5913a49be9489782174768c6c66b2fce27-17-men-and-fear-feature-lede.rsocial.w1200.jpg
VODJA BLUEVCEV: https://media1.fdncms.com/stranger/imager/u/large/40901734/gettyimages-92204237_mag.jpg
SOPHIINA MAMI: https://static.dezeen.com/uploads/2020/03/invisible-women-book-caroline-criado-perez-interview_dezeen_2364_hero4-1024x576.jpg
THOR: https://c8.alamy.com/comp/BFB9RK/studio-portrait-of-smiling-teenage-boy-BFB9RK.jpg
ANNABETH: https://media.gettyimages.com/photos/portrait-of-young-woman-smiling-picture-id1225007145?s=612x612
Rada vas imam:two_hearts::heart_exclamation::peace::kissing_heart:
Nina fan (NiF)
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwww. ta zgodba je super, ne, perfektnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. nov dellllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

#sedmošolka

Najboljši BFF

Ogledov: 17 Odgovorov: 0
 
1
Sonček

ME&ARES 8. del

Ogledov: 24 Odgovorov: 2
 
2
Jerca
 
2
PIKAAAA!

Pikino življenje! 1. del

Ogledov: 36 Odgovorov: 3
 
7
wonder girl🍒

Sem to jaz 😮😯

Ogledov: 48 Odgovorov: 2
 
4
Power Girl

Nič drugega kot LARA 3. del

Ogledov: 43 Odgovorov: 3
 
11
Power Girl

Nič drugega kot LARA 2. del

Ogledov: 59 Odgovorov: 4
 
12
Violinka

Jaz, čarovnica

Ogledov: 63 Odgovorov: 2
 
10
dilema123 potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

tamponi

hej.
stara sem 13 let in nekaj časa nazaj sem začela uporabljati tampone, na skrivaj. namreč mami mi jih ne pusti. zdaj pa na vprašanje. kako kupiti tampone brez da bi mami vedela. zdaj sem jih kupovala v mercatorju, ki je v mojem kraju. ta mercator je res mali zato imajo samo o.b. tampone. čeprav so ti tamponi super bi rada uporabila jasminove, ki jih tam žal ni. v dm nemorem iti ker je preveč oddaljen. prijateljic nimam tako zaupljivih, druge možnosti se pa ne spomnem več.če bi naročila preko dm spletne strani, bi lahkopoštar prinesel paket domov in bi ga mami videla, zato ta opcija odpade. imate se kaksne ideje?
lep pozdrav
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(141)
Letošnja!
(113)
Ne opazim razlike.
(66)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

WhoLovesBooksAndMusic je odgovoril/a na
Just came to say: vsi ste opravili fantastično ...
 

je odgovoril/a na
kdo je to?..
 

je odgovoril/a na
kdo je to?..
 

dragon girl je odgovoril/a na
Oooooo Ful DEEP
 

dragon girl je odgovoril/a na
Heeeej! Mislim, da se me mogoče ne spomniš, ...
 

Ilovecandy je odgovoril/a na
Cookiesssss!!! Kako si?
 

Aurora je odgovoril/a na
Lepo!
 

Aurora je odgovoril/a na
To je POPOLNO!
 

Dancing queen (neregistrirana) je odgovoril/a na
Ooo ne morem verjet na drugem mestu sem :smiley::smiley::smiley::smiley:🥳🥳🥳🥳🥳🥳 Kul ...
 

Dancing queeN je odgovoril/a na
39
 

Pomaranča1 je odgovoril/a na
:sparkling_heart:
 

Dancing queen je odgovoril/a na
:smiley: al pa :blush: