snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - My life feels like a rainbow 1. del

My life feels like a rainbow 1. del

25
Pogledal sem skozi okno moje sobe in se prepustil toplim žarkom sonca. Ko kar naenkrat zaslišim mojo mamo, ki me kliče k zajtrku. Na hitro se oblečem in stečem po stopnicah v spodnje nadstropje. V kuhinji me že čakata mami in moja mlajša sestrica Lana. Na mizi so že čakali krožniki in poleg še veliko hrane, ki sem jo oboževal. Usedel sem se na stol in hitro pojedel saj sem moral iti potem v šolo. Ko sem pojedel moje kosmiče z banano sem šel v mojo sobo, vzel torbo in odhitel ven na svež zrak.
Na poti v šolo so me sončni žarki greli in sem lahko občutil hlad vetra, ki se dotika mojih rok. Pred mojo šolo sem zagledal mojega najboljšega prijatelja Alla. Začnem hitro hoditi saj se mi je zazdelo kot, da me All že zelo dolgo časa čaka. Ko pridem končno do njega me pozdravi z svojim lepim glasom in se mu poleg oči prečudovito svetijo. Ko se najina pogleda sreča se All zasmeji in odideva v učilnico.
Usedeva se na svoje mesto in se med čakanjem učitelja za zgodovino potiho pogovarjava. »Danes sem na poti v šolo videl enega res lepega fanta Jeff.« Prikimal sem in poslušal kako mi razlaga o tem fantu. Ko je razlagal so se mi minute zdele kot ure in vsaka ura je bila zame leto. Govoril je vsako podrobnost, ki me je zabodla v srce. Nekaj mi je pravilo, da to ni prav.
Iz mojih misli me je predramil učitelj ko me je klical h tabli. Ustal sem in se počasi zvlekel do zelene table. Obrnil sem se in videl bele pikice, ki strmijo vame. Vse oči so bile enake razen od Alla. Bile so svetlo modre kakor morje v njih sem se zatopil kot bi res plaval po morju. All takoj ko se je zavedal, da sem ujet v njegovih očeh obrnil pogled proti oknom. »Kaj je narobe Jeff?« Me učitelj vpraša ko ugotovi, da nisem prisoten. »Nič, samo danes nisem ravno pri sebi,« učitelj me čudno pogleda in pošlje nazaj v klop.
Ko hodim nazaj me vse bele pikice čudno gledajo. Usedem se in se zatopim nazaj v moje misli. Nakar nekaj prileti v mojo glavo. Bil je list zmečkan v kroglico. Razprem ga in vidim lepo napisano besedilo.
»Hej Jeff,
kaj se je zgodilo pred tablo? Zakaj si se kar naenkrat izgubil nekje? Lahko mi poveš kaj se dogaja nikoli te nebi izdala.
tvoja Lisa«
Pogledal sem nazaj in se ji z lažnim nasmeškom nasmehnil. Lisa je res dobra prijateljica ampak res nisem pripravljen deliti mojih občutkov s celim svetom. Nekako se mi zdi, da me ne bojo sprejeli. Vem, da bi me All in Lisa ampak kaj pa drugi. Nikoli ne veš kaj se bo zgodilo ko poveš neko skrivnost.
-----------
No to je moja nova zgodba. Če ti je bila všeč lahko stisneš en lajk :heart: ali pa komentiraš :speech_balloon:.
Aja in še zahvaljijem se Bralki saj mi je pomagala z naslovom in z nekaterimi imeni in tudi Neni, ki je tudi pomagala.
lp boby
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
OMG SUPER JE PATAMUSKA:heart::heart::heart:
NEMORM VRJET:heart::heart::heart:
IN ONI SO MI REKL DA BO ZANIC:sparkling_heart::face_palm:‍♀️
NOV DEL TAHTEVAMMM, HVALAAA:heart::heart::heart:
2
 
sej je zanič patamuska😂
drgač pa HVALA❤❤❤
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
ljudekkk mojjjjj! to je tok nice rec! meni je ful vsec! lysmmm:heart_eyes:


lp, tani
1
 
hvala lysm❤❤❤❤
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
To je res dobra zgodba. Hitro napiši nov del:heart_eyes::blush::hugging:
1
 
hvala❤❤
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super je patamuškicaaa! Zakooooon Spremljamamamamamamamamamama!:sparkles::sparkling_heart::sparkles::sparkling_heart::sparkles::sparkling_heart::sparkles::sparkling_heart::sparkles::sparkling_heart::sparkles::sparkling_heart::sparkles::sparkling_heart::sparkles::sparkling_heart:
1
 
Pisateljica King
Thats me
 
hvala patamuskaa❤❤❤
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
zanimivo, komaj čakan na 2 del
1
 
hvala❤❤❤❤❤
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
OMG A JE MOZNO DA JE TO SE BOLJSE OD DNEVNIKA DO? :heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::star2::star2::star2::star2::star2::star2::star2::star2::star2::star2::star2::star2::star2::star2::star2::star2::star2::star2::star2::star2::star2::star2::star2::star2:
1
 
ja cist mozn je😂 LYSM😘😘
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
♪♪𒊹︎︎︎𒊹︎︎︎𒊹︎︎︎:writing_hand:︎♧︎︎︎☟︎︎︎:coffee:︎☟︎︎︎:writing_hand:︎:point_up:︎☟︎︎︎:umbrella2:︎꧁:airplane:︎:airplane:︎꧂:shamrock:︎:shamrock:︎꧂♧︎︎︎♧︎︎︎♪:point_up:︎:point_up:︎:point_up:︎:point_up:︎:writing_hand:︎:umbrella:︎:airplane:︎:airplane:︎:airplane:︎:airplane:︎:writing_hand:︎꧂♧︎︎︎♧︎︎︎♧︎︎︎♪
S.u.p.e.r j.e
1
 
HVALA❤❤❤
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Omg, super zgodba. Spremljala jo bom:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts:. Talent mas
1
 
awwwwwwww hvala❤❤❤
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Komej zdej to vidm :unamused::expressionless:
Pa kužeeeek to je super!! Moj kužeeek je najbolj poseben kužek, ker zna pisati in govoriti. :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart::heart::heart:
Mislim, da mi ni treba povedati, kako super je!!
Aja mam vprašanje: ka pomen to na tvojem profilu? Ta uporabnik obstaja! Narobe si napisala, popravi. (okej, vem, vem ta zadnja poved zveni čudaško)
Kužeeek napiši nov del!!
1
 
Iiii hvalaa cgg❤❤❤okej bom zjutri popravla kr mam na racunalniku kopijo
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
WOW! Zelo zanimiv in super začetek. Zgodba je taka, da kar padeš vanjo. Všeč mi je boby! Vedno bolje pišeš in na koncu boš zagotovo pisateljica.
0
 
hvalaaa❤❤❤
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
o boze js se bm fentala:sob::sob::sob:
zdle sm prsla se enkrat prebrt zgodbo ane no in...sm ugotovila da nism komentirala:sob::sob::sob::sob:oprostite oprostite oprostite oprostite oprostite oprostite oprostitee prosimmm res sm misnla da sm ze komentirala:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob:
uglavnem moj komentar bo zgledoval takle:
ok ta zgodba ni dobra niti ni super. ammmm nevem kk na povem ampk sm misla da bo dejansko dobr izpadla. AMPAK IZPADLA JE LEGENDARNO,SVETOVNO, ODLIČNO, POPOLNO, PRFEKTNO, NAJBOLSE:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:zdj grem pa komentirat se nasledn del zgodbe ker je res popolna in itr naj napisejo nov del HVALAAAAAAAAAAA:heart::heart::heart::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
0
 
hjo patamuska😂🤦‍♀️ni se treba zarad tega fentat😂🤦‍♀️hvala❤❤
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Cute <33 grem brat naprej!!!!!!!!!
0
 
hvala❤
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Power Girl

Nič drugega kot LARA 1. del

Ogledov: 31 Odgovorov: 4
 
7
:')

poezija

Ogledov: 44 Odgovorov: 4
 
7
Super sister
 
3
ManonWhitethorn

Točka preloma 1. del

Ogledov: 33 Odgovorov: 0
 
8
dragon girl

Legenda o zmaju 9. del

Ogledov: 46 Odgovorov: 2
 
3
Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 58 Odgovorov: 2
 
5
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 3. del

Ogledov: 35 Odgovorov: 2
 
5
MY LOVE potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

FANTI BFF JAZ

Zdravo bom kar začela
zaljubljena sem v enega izmed fantov v našem razredu. Ampak vanj je zaljubljena tudi moja BFF lani je bil zaljubljen vanjo in baje da sta že tudi nekaj imela pa ne mislim o spolnih odnosih ampak držala sta se za roke in tako naprej nič resnega zaden mesec lanskega šolskega leta pa sem se še jaz zaljubila vanj letos mi je priznal da je tudi on zaljubljen vame in od takrat naprej se ni več pogovarjal z mano prej, ko pa si še nisva priznala pa je bil čist ok do mene skupi sva se smejala in pač lahk bi rekla, da sva bla BFF. fora pa je v tem, da me ful žre če bi bil res v mene kaj bi rekla o tem moja BFF. opazila sem da od takrat naprej ko je bila zaljubljena vanj sj sma se družle pa vse to ampak ni blo to to. postala je oprostite izrazu samovšečna krava. rekla je da je itak v njo in pač tak js pa sem se ful trudla da moja ljubezen ne bi uničila najinega prijateljstva z prijateljico (BFF). strah pa me je tudi tega ker je vame zaljubljen fant v katerega jaz nisem pa mu ne želi povedati v obraz da nisem vanj.
prosim kaj naj naredim zaradi mojega " fanta " se žrem ne morem se skoncentrirati na svoje delo v šoli pa tudi ne vem kaj naj z vsem ostalim navedenem v pismu
rada vas imam
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(100)
Letošnja!
(73)
Ne opazim razlike.
(47)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

cute girls 1 je odgovoril/a na
jutri zjutraj razglasim zmagovalce
 

Eleven jane hoper je odgovoril/a na
ful lepa slika
 

history girl je odgovoril/a na
fullll cute:clap::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::
 

history girl je odgovoril/a na
hmm imam dobro idejo pokliči prijatelje:wink: ustvari ...
 

cute girls 1 je odgovoril/a na
tokrat ni zmagal nobeden drugič bom dala ...
 

history girl je odgovoril/a na
zveseljem bi sodelovala kot tekmovalec:peace:
 

Doglover je odgovoril/a na
Moja mami skos to govori očiju. Oči se pa ...
 

history girl je odgovoril/a na
niti ne ker cepivo sploh ne pomaga toliko ...
 

Panda sem🐼 je odgovoril/a na
Nikkkkkk Skrlec!!!
 

Panda sem🐼 je odgovoril/a na
Nevaa!!:heartpulse::heartpulse: & Jercaaa!!!:heartpulse::heartpulse:
 

Night girl je odgovoril/a na
Ta igra ni objekrivna vsak ima drugega naj ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Čaki ai stara devet ali hodis v deveti razred. ...
 

Anika0712 je odgovoril/a na
ves, ta spletna stran ni namenjena za policitcne ...
 

Anika0712 je odgovoril/a na
umm kk lahk mas fanta, si fit, hodis v fitnes ...