snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra

Nova številka
Julij 2021

Revija
Izid: 2. 7. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - My life feels like a rainbow 3. del

My life feels like a rainbow 3. del

19
Doma sem cel večer razmišljal o Allu. Gledal sem v internet in razmišljal o življenju. Med razmišljanjem me je prevzel hladen pot. Dobil sem sporočilo od Alla. Nisem si upal odpreti. Kaj če je ugotovil?
Vedel sem, da bom moral enkrat odpreti ampak moji možgani mi niso dovolili, da bi odprl in odgovoril. Pogledal sem samo toliko, da vidim, če je kaj nujnega. Napisal je samo »Caw Jaff kako si? Jaz sem super samo imam vprašanje kaj imamo za domačo nalogo?« Oddahnil sem si in odrl. Razložil sem mu kaj imamo za domačo in se začela malo pogovarjati.
Kadar se z njim pogovarjam se počutim tako prostega. Kot, da nimam meja vse mu lahko povem. Nikoli me še ni izdal in tudi vem, da me ne bo. Ampak mu ne morem povedati, da mi je všeč, saj bi lahko s tem uničil najino prijateljstvo. Ne upam si tvegati.
Naslednje jutro sem se zbudil nekam nenavadno pozitiven. Kot, da je danes zadnji dan življenja in ga moram izkoristiti do konca. Ustal sem iz postelje kar hitro kar je zelo čudno. Nikoli ne ustanem iz postelje takoj ko se zbudim. Zmeraj vsaj še 10 minut počivam in razmišljam ali naj ustanem ali ne.
Stekel sem po stopnicah in si na hitro pripravil kosmiče. pojedel sem in odhitel proti šoli, kjer sta me že čakala All in Lisa. Pristopil sem h njima in ravno takrat sta imela temo pogovora o ocenjevanju, ki ga danes pišemo. Takrat sem se spomnil, da sem se pozabil učiti.Kako sem lahko pozabil na ta test?
Prestrašeno sem hitro pregledal zvezek in si probal kaj zapomniti.
Pred začetkom pouka sem sedel na svojem mestu in listal po zvezku in učbeniku. Malo se mi je ratalo naučiti ampak ne veliko. Pred testom sem prelistal še enkrat ves zvezek in si takoj ko sem dobil test v roke zapisal stvari, ki si jih nisem zapomnil saj bi mi lahko šle iz glave.
Test je bil kar lahek, še zmeraj sem pa lahko narobe odgovoril kakšno stvar. No upam na najbolje. Po pouku smo se jaz, All in Lisa odpravili do parka. Spotoma smo šli še v trgovino po prigrizke in se namestili na toplo travo. Pogovarjali smo se o različnih stvareh.
--------
Hello hello
Končno sem napisala 3. del. Res mi je žal, da ste čakali dolgo ampak res nimam veliko časa. Vse šolske obveznosti so preveč nakupu in skoraj vsa ocenjevanja so govorni nastop ali pa kaj za narediti. Res upam, da bom med počitnicami vse naredila, da bom lahko pisala mojo zgodbo.

Če vam je bila zgodba všeč jo lahko lajkate:heart: ali pa komentiate:speech_balloon:
Lp boby
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Supeer je!! Odlično pišeš! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Komii čakm na nov del!
1
 
hvala🥰❤❤
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
iii kok je ta zgodba dbesttt :heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart: in tkoj mi napis nov del! najkasneje ju3 :kissing_heart:
1
 
awww hvala😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰❤❤❤❤bom premislna če se mi da😂
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:🤩:heart_eyes:
1
 
hvala🥰❤
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
zlo lpo
0
 
kr ena šmeksi punca
hvala🥰❤
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
MEGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR GENIJALNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
upam da si dojela da obozuem to zgodbo
0
 
dojela sm in hvala😘🥰❤
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
This is my favorite story. Omg. Sej govori o fantu k ma rad fanta? Upam, da sem prov razumela. Lih tako zgodbo sem rabla. Jst mam tok rada to zgodbo. :heart_eyes:. Hvala, da jo pišeš
0
 
hvala❤
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Noro dobro! Boby ti si odlična pisateljica!
Kak ti to uspeva za vraga?!
0
 
hvala❤
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow_flag::rainbow_flag::rainbow_flag::rainbow_flag::rainbow_flag::rainbow_flag::rainbow_flag::rainbow_flag::rainbow_flag::rainbow_flag::rainbow_flag::rainbow_flag::rainbow_flag::rainbow_flag::rainbow_flag::rainbow_flag:
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:ok_hand:PERFECT:ok_hand:
0
 
hvala
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
JAAAAAAAAAAAA IIIIIIIIIIIIIII SEEEEE VEC TE ZGODBE HOCMMMM🥺:kissing_heart::kissing_smiling_eyes::kissing_closed_eyes::sparkles::ribbon:🤍🥥:heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:
0
 
hvala patamuska❤❤
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Night girl

VSE VSE 2 2. del

Ogledov: 17 Odgovorov: 1
 
4
Nice girl

Krvavi mrak 1. del

Ogledov: 21 Odgovorov: 2
 
6
Little girl

Kamp skrivnosti in ljubezni 3. del

Ogledov: 14 Odgovorov: 2
 
4
LoveGinnyWeasley

Volkovi 2. del

Ogledov: 22 Odgovorov: 2
 
0
JustLilly

Iščem še

Ogledov: 28 Odgovorov: 3
 
5
Sara Marita

Ljubezen na prvi pogled 1. del

Ogledov: 35 Odgovorov: 4
 
5
Nice girl

Krvavi mrak prolog

Ogledov: 34 Odgovorov: 2
 
5
LoveGinnyWeasley

Volkovi 1. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 1
 
3
Kr ena potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Moje življenje

Hej hej....
Umam par vprašanj in me zanima če lahko odgovorite??
1.Kaj naj nardim mislm da sm mal obsedena z telefonom in tv-jem (telefon-tiktok,youtzbe netflix)?
2.Veste šola in to a ne? No septembra grem v 9 razred in nisem ravno druzabne vrste človek. Nevem no teden dni pred koncem šolkega razreda(8r)je učiteljica vsem povedla da se morda ne morem oz. neznam vkljucit v druzbo in da nisem samotarka kot so do zdej mislili in me zanima kako pridt v ddužbo?
3.TEŽA in VIŠINA: Sstara sem torej 14 let in visoka 149 cm vem zelo malo ampak nemorm bit kej dost vec kr so v moji druzini bolj manjse rasti. Tezka pa sem malj preveč: 50 kg in nevem kako jih zgubit(nekej sem jih že 4 kg) drgač je moja teža normalna?
4.Pač mam ločene starše in zdej se bojim da bo spet korona in nebom spet dolg vidla moje mami kr živim pr atiju a ne. In mami vlkrat pogreßšam.
5.Počutim se ogabno in zmedeno in grdo. Nimam pojma kako se pogledati v ogledalo in v sebi videti nekaj lepega. Res nisem samozavestna oseba ampak ne žalim drugih kar je ponavadi posledica nizke samozavesti/samopodobe, za razliko od sebe v drugi ljudeh vidim point njihovo bistvo in v vsakem nekaj lepega tud tistimi tanesramnimi
6 A veste po devetem razredu...mors it v sredno in zdej se odlocam oacbla bi vzgojitljca pa bi sla pol vmaribor v solo k zivim na ptuju pac na oddelek za vzgojo za predsolske odroke al pa bi bla frizerka. Nism gihr kj nej zberem
7. ves kupovanje pa to pc ns kopujem cote zmojo maceho pa atijem a ne in zdej bo bolj mrzl pa to ane in pac jst numam stila komr moja maceh js mam pac rajs kake bol yproscene cote ce ves k mislm a ne? in pac nevem kako nej recem da nocenm oprinetih cot pa tega bol pa to a ne pa se v trebuh mam mal vllk pac tak malo prevec. Pa se jopce rada nosim pac nocem jih uzalit.
Sori za tako grdo izrekovanje besed. To sem tko napislaa konc vbistvu 11 minut cez polnoc tko nemorm spat sam o tezavah razmislam pa zalostna sm kj naj nardiiimmmm. Hvalaaa vnaprejjjj:pray::purple_heart::purple_heart::sob::sob::sob:
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko knjig iz Pilove knjižnice ste prebrali?
Nobene :(
(175)
Več kot eno, manj kot pet.
(234)
Več kot pet!
(164)
Več kot deset!
(166)
Kakšna knjižnica?
(108)

POIŠČI PILOVCA/KO

Zadnji odgovori

Ginny fan je odgovoril/a na
Hvala in zelo lepo! :hugging: Lp. Ginny ...
 

Bookworm je odgovoril/a na
Prijavim se
 

Panda sem🐼 je odgovoril/a na
Bravo!!!:purple_heart::purple_heart::purple_heart::ok_hand: Res ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Waw, zelo zanimivo. Iskreno, mi je zelo ...
 

Panda sem🐼 je odgovoril/a na
Nit Slj Lum Prijavljam se Oanda em:panda_face:
 

dragon girl je odgovoril/a na
Jaz že tako poizkušam v pisalnici:blush:
 

Bookworm je odgovoril/a na
Pri nas so vsi cepljeni! Pač razen jaz
 

Bookworm je odgovoril/a na
nogomet ledena kava rojstvo bela hiša frizerski ...
 

LoveGinnyWeasley je odgovoril/a na
1. Dragon girl 2. WhoLovesBooksAndMusic
 

LoveGinnyWeasley je odgovoril/a na
:spaghetti::icecream:
 

LoveGinnyWeasley je odgovoril/a na
1.tekefon??? 2.harmonika? 3.polž?
 

Night girl je odgovoril/a na
Všeč mi je. Kar tako naprej
 

LoveGinnyWeasley je odgovoril/a na
Nogomet Ledena kava rojstvo Bela hiša Frizerski ...
 

Panda sem🐼 je odgovoril/a na
Ali lahko bereš zgodbo Neva in Ljubezen na ...
 

LoveGinnyWeasley je odgovoril/a na
ali lahko prebereš še mojo zgodbo Volkovi? :pray:🥺