snofi
Naslednji Pil izide 6. oktobra
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Ne bodi prepozen - čas ne čaka 13. del

Ne bodi prepozen - čas ne čaka 13. del

11
Pozdrav.
Tu je no del uživajte.

Dal, sem izjavo. In jo moral podpisati, da jo lahko uporabijo, na sodišču. Nato, sem jim pokazal kamero. Vzeli so jo, in si na njej pogledali posnetek. Ker, se je vse slabo videlo, sem jim dal še kaseto. Dali, so jo v predvajalec kaset in si jo pogledali. Vprašali, so me kako, sem dobil posnetek, in odgovoril, sem jim:"Potoval, sem skozi čas."
Debelo so me pogledali. Niso, mi vrjeli. Prosil, sem jih naj mi, prinesejo vodik, magneta in bananine olupke. Prinesli, so mi jih, in zopet, sem odprl črvino. Poklical, sem enega od policistov in mu rekel:"Pomislite, na osebo, od katere, spomine, hočete videti, in nato vstopite."
Policist, je zaprl oči, in zašepetal:"Brigita."
Nato, je vstopil. Šel, sem za njim. Vprašal, sem ga :"Kdo je Brigita?"
Odgovori, mi je:"Moja žena. Bila, je FBI agentka, in umrla v misiji. Če, si ti lahko, tako ugotovil, kdo je ubil tvoje starše, bom jaz ugotovil kdo je ustrelil Brigito."
Bil, sem žalosten. On je isto podoživljal kot jaz. Ko, sva našla spomin, in ustopila, sva videla, kako so jo ubili. Policist je začel jokati. Brigita, je izgledala, kot lutka, ko, so jo ustrelili. Kot v filmih, v počasnem posnetku. Bilo je tako žalostno, da sem še jaz začel jokati. Šla, sva ven iz črvine. Rekel je:"Vem, kdo je ubil Brigito."
Malo je počakal in zopet začel:"Mike, Mike je bil. Maščeval, se mu bom. Ubil, ubil je mojo Brigito. Prasec."
Bil je besen, zelo besen. Prijel, me je za roko in rekel:"Oba, sva izgubila ljubljene osebe. Aretirala, bova Stevena Carsona in Jamesa Parker-ja, ki sta te ugrabila, in ubila, tvoje starše."
Vprašal sem:"Moški, ki je ubil moje starše je James Parker?"
Odgovoril je:"Da, fantič moj, ko, si ti podal izjavo, sem jaz pregledal v bazo podatkov. Oba, Steven in James sta že sedela v zaporu."
Vprašal sem:"Kako, se boš maščeval Miku?"
Odgovori je:"Zadel, ga bom tja kamor ga najbolj boli."
Prestrašeno sem rekel:"Pa, saj ga ne boš ubil, kajne?"
Odgovoril je :"Tudi to, če bo treba."
Nato, me je posedel v policijski avto, in sva, se odpeljala.
Rekel sem mu:"Ne ubi Mika, Brigitino, smrt, lahko preprečiva, ko potujeva skozi čas."
Vprašal me je:"Kako, in a ti lahko kako pomagam. Vse bi naredil, le da bi dobil Brigito nazaj."
Odgovori sem:"Ugotoviti, moram še, kako naj jih rešiva, vendar mi bi pomoč zelo dobro prišla."
Policis, je vzel digtafo, radija in rekel:"Dangus 1, na avtocestnem prehodu 223, blizu kraja, navedenega v izjavi. Sklicujem vse enote, naj bodo v pripravljenosti. Konec."
Iz radija, je reklo:"Sprejeto, vse enote v pripravljenosti."
Policist, je uklopil sireno, in se peljal, do hiše, kjer, so me ugrabili. Tam so bili specialci. Udrli so v hišo in nato pa.....

Hvala, da ste to prebrali.

LP,
Bego
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Superca zgodba :heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:
Kaj jih bo čakalo v hiši?
Kako bo policist pomagal?
Ali bosta rešila Brigito in njegove starše?
1
 
Hvala, za tooooooliko srčkov. Hehe. Odgovor na vsa vprašanja pa boš dobila v naslednjem delu zgodbe. Tvoji komentarji mi veliko pomenijo. ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Super del! Sploh cela zgodba je super! Prav za v knjige! Berem jo že ves čas pa ne vem zakaj nisem komentirala! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
0
 
Hvala. Hehehehe. Sem vedela, da ti bo všeč. ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😁😁😁😁😁😁😃😁😃😁
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Na spletu bodi vedno prijazen in ne deli svojih osebnih podatkov.

Pisalnica


Objava:

Pesem življenja 2. del

Ogledov: 13 Odgovorov: 1
 
2
Objava:

Jaz in moje življenje 75. del

Ogledov: 26 Odgovorov: 3
 
2
Objava:

Jesenska groza 1. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 1
 
1
Objava:

UKRADENA REDOVALNICA 1. del

Ogledov: 28 Odgovorov: 2
 
1
Objava:

Prepovedana ljubezen 💕 26. del

Ogledov: 76 Odgovorov: 10
 
14
Objava:

HOTEL STRAHOV 💀 11. del

Ogledov: 23 Odgovorov: 3
 
3
Objava:

Jaz in moje življenje 74. del

Ogledov: 27 Odgovorov: 2
 
2
BLFF potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Problemček

Hej, imam en problem.
Ko npr. grem nekam na novo mi je zelo pomembno kaj si mislijo drugi o meni, vem da bi bilo bolje če bi mi bilo vseeno, ampak mi ni. Ali imate kakšne nasvete?
Hvala za odgovore:blush:
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Kakšen se ti zdi septembrski Pil?
Super kot vedno.
(365)
Boljši kot lani.
(85)
Lani mi je bil bolj všeč.
(179)

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

OMGGGGGGG fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ...
 
..se je prikazal moj oče ki je....
 
Joj, 13letnica moja draga. Tega ti pa res ...
 
Sem ravno prej šla prebrati celo zgodbo, ...
 
vem da obstaja ena knjiga Tišina, mogoč je ...
 
Hejj, wow ko sem si to prebrala me je ganilo ...
 
Waw:100::100:zelo zanimivo, čimprej drug ...
 
WAW:heart::heart::heart::heart::heart::h ...
 
pls vivacioushoney ker to je ful lepoo
 
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ...
 
Ful dober začetek.:blush::wink:
 
Draga 13letnica! Saj kar ne morem verjeti, ...
 
hvala TEBI! zato POPOLNO zgodbo!!! Mslim ...