snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra

Nova številka
Julij 2021

Revija
Izid: 2. 7. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Ne bodi prepozen - čas ne čaka 13. del

Ne bodi prepozen - čas ne čaka 13. del

10
Pozdrav.
Tu je no del uživajte.

Dal, sem izjavo. In jo moral podpisati, da jo lahko uporabijo, na sodišču. Nato, sem jim pokazal kamero. Vzeli so jo, in si na njej pogledali posnetek. Ker, se je vse slabo videlo, sem jim dal še kaseto. Dali, so jo v predvajalec kaset in si jo pogledali. Vprašali, so me kako, sem dobil posnetek, in odgovoril, sem jim:"Potoval, sem skozi čas."
Debelo so me pogledali. Niso, mi vrjeli. Prosil, sem jih naj mi, prinesejo vodik, magneta in bananine olupke. Prinesli, so mi jih, in zopet, sem odprl črvino. Poklical, sem enega od policistov in mu rekel:"Pomislite, na osebo, od katere, spomine, hočete videti, in nato vstopite."
Policist, je zaprl oči, in zašepetal:"Brigita."
Nato, je vstopil. Šel, sem za njim. Vprašal, sem ga :"Kdo je Brigita?"
Odgovori, mi je:"Moja žena. Bila, je FBI agentka, in umrla v misiji. Če, si ti lahko, tako ugotovil, kdo je ubil tvoje starše, bom jaz ugotovil kdo je ustrelil Brigito."
Bil, sem žalosten. On je isto podoživljal kot jaz. Ko, sva našla spomin, in ustopila, sva videla, kako so jo ubili. Policist je začel jokati. Brigita, je izgledala, kot lutka, ko, so jo ustrelili. Kot v filmih, v počasnem posnetku. Bilo je tako žalostno, da sem še jaz začel jokati. Šla, sva ven iz črvine. Rekel je:"Vem, kdo je ubil Brigito."
Malo je počakal in zopet začel:"Mike, Mike je bil. Maščeval, se mu bom. Ubil, ubil je mojo Brigito. Prasec."
Bil je besen, zelo besen. Prijel, me je za roko in rekel:"Oba, sva izgubila ljubljene osebe. Aretirala, bova Stevena Carsona in Jamesa Parker-ja, ki sta te ugrabila, in ubila, tvoje starše."
Vprašal sem:"Moški, ki je ubil moje starše je James Parker?"
Odgovoril je:"Da, fantič moj, ko, si ti podal izjavo, sem jaz pregledal v bazo podatkov. Oba, Steven in James sta že sedela v zaporu."
Vprašal sem:"Kako, se boš maščeval Miku?"
Odgovori je:"Zadel, ga bom tja kamor ga najbolj boli."
Prestrašeno sem rekel:"Pa, saj ga ne boš ubil, kajne?"
Odgovoril je :"Tudi to, če bo treba."
Nato, me je posedel v policijski avto, in sva, se odpeljala.
Rekel sem mu:"Ne ubi Mika, Brigitino, smrt, lahko preprečiva, ko potujeva skozi čas."
Vprašal me je:"Kako, in a ti lahko kako pomagam. Vse bi naredil, le da bi dobil Brigito nazaj."
Odgovori sem:"Ugotoviti, moram še, kako naj jih rešiva, vendar mi bi pomoč zelo dobro prišla."
Policis, je vzel digtafo, radija in rekel:"Dangus 1, na avtocestnem prehodu 223, blizu kraja, navedenega v izjavi. Sklicujem vse enote, naj bodo v pripravljenosti. Konec."
Iz radija, je reklo:"Sprejeto, vse enote v pripravljenosti."
Policist, je uklopil sireno, in se peljal, do hiše, kjer, so me ugrabili. Tam so bili specialci. Udrli so v hišo in nato pa.....

Hvala, da ste to prebrali.

LP,
Bego
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Superca zgodba :heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:
Kaj jih bo čakalo v hiši?
Kako bo policist pomagal?
Ali bosta rešila Brigito in njegove starše?
1
 
Hvala, za tooooooliko srčkov. Hehe. Odgovor na vsa vprašanja pa boš dobila v naslednjem delu zgodbe. Tvoji komentarji mi veliko pomenijo. ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super del! Sploh cela zgodba je super! Prav za v knjige! Berem jo že ves čas pa ne vem zakaj nisem komentirala! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
0
 
Hvala. Hehehehe. Sem vedela, da ti bo všeč. ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😁😁😁😁😁😁😃😁😃😁
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Nice girl

Krvavi mrak prolog

Ogledov: 20 Odgovorov: 2
 
2
LoveGinnyWeasley

Volkovi

Ogledov: 13 Odgovorov: 1
 
1
Sladkorček

Polkrvna Hči - Aria 2. del

Ogledov: 17 Odgovorov: 0
 
2
Little girl

Kamp skrivnosti in ljubezni 2. del

Ogledov: 17 Odgovorov: 0
 
3
*Galaxy Ginny*
 
7
Blank

ELEMENTI ŽIVLJENJA 3. del

Ogledov: 36 Odgovorov: 4
 
6
Fell for you

Love at it's end

Ogledov: 38 Odgovorov: 1
 
4
smille😀

Mancine počitnice 10. del

Ogledov: 29 Odgovorov: 1
 
2
shark girl potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Dva problema😔

1.*b*frendica*b*: mam eno frendico k mi skos očita če kej nardim narobe. Pravimo ji "the mom of the group" (k mamo eno skupino in pol jo kličemo mama od skupine) anpak men se ne zdi, da se vede kokr mama. Skos me popravlja kaj delam narobe pa tut če so čist majhne stvari. Misli, da je neki ful odgovorna v bistvu pa je sam zlo *b*tečna*b* ko to nardi.in pol k se jst kdaj kej pohecam me ona ful resno pogleda, pa ne zato, ker se bi hecala anpak češ: *i*zakaj si tok glupa*i*. Pač in to me res ful živcira. Mamo eno skupino v k smo notr jst ta *b*frendica*b*, pa še ena prijatlca. No in ta frendica pravi, da smo me tri BFF anpak jst se res nočem več družit z to frendico. Anpak se bojim, da če ji to povem me ne bo več hotla za frendico. Všeč mi je takrat ko se heca in ko je bolj funny.

No prosim, da mi pomagate s tem.

2.*b*darilo*b*: no ja. Moja prijatlca kmal pride prespat k meni(prespi 1.avgusta in bo prespala za tri nočitve.) no in ma pa 29. Julija rojstni dan. In ne vem kaj naj ji dam za darilo. Rada ma kače, kuščarje in zlo obožuje mačke.a naj ji kej takega narišem/kupim? A mate kej idej? Dost okej rišem, ker sem si lih najdla stil risanja k, ga je ful lahko narisat anpak pol ful dobr izpade(bom kej objavla na hvalilnici)

Prosim pomagite mi z tema dvema primeroma... Vsaka pomoč bo štela.
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko knjig iz Pilove knjižnice ste prebrali?
Nobene :(
(173)
Več kot eno, manj kot pet.
(228)
Več kot pet!
(161)
Več kot deset!
(158)
Kakšna knjižnica?
(105)

POIŠČI PILOVCA/KO

Zadnji odgovori

Wonder Woman je odgovoril/a na
Hamburger, palačinke, češnje, korenje.
 

Happy Girl je odgovoril/a na
Nujno se baročite!
 

Happy Girl je odgovoril/a na
Bravo!
 

Doglover je odgovoril/a na
Dobrodošla js sem tel šele 2 tedna tko da ...
 

Iskra je odgovoril/a na
Kok kul Kje najdeš te stvari
 

Doglover je odgovoril/a na
Narocila:blush:
 

Iskra je odgovoril/a na
Zelo lepo
 

Doglover je odgovoril/a na
Lahko meni kaj napiseš.:wink:
 

Doglover je odgovoril/a na
Še en vec Jaz
 

April je odgovoril/a na
Hello!! Kolikor jaz vem so Siriusa igrali ...
 

Doglover je odgovoril/a na
Kok super zate se na boljš spremeni sam mos ...
 

WhoLovesBooksAndMusic je odgovoril/a na
Hoj in dobrodošla na Pilovi spletni strani! ...
 

Marela je odgovoril/a na
Meso spaniraš (moka, jajce, drobtine) in ...
 

Marela je odgovoril/a na
1. Zelo rada jem sushi 2. Sovražim sladoled ...