snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Ne bodi prepozen - čas ne čaka 25. del

Ne bodi prepozen - čas ne čaka 25. del

7
Hej,
Oprostite, da je trajalo dva tedna za nov, del a sem morala urediti par stvari.

No, tu je nov del. Posvečen je moji super duper dvojni profi najboljši eprijateljici Flamingo :heart:

In jo snel. Pod deko se je skrivala škatla, v škatli pa še zadnji namig. Na belem listu papirja je pisalo:" V meni se celo življenje, učiš. Če prav sem stara, ti še vedno lahko nekaj zelo pomembnega povem. Kaj sem?"
Policist, se ozrl naokoli. Dobil je občutek, kot, da ga nekdo opazuje. Odpravil se je nazaj, v svoj belo moder avto, z sireno. Ga vžgal, in se odpeljal do bolnice. Med potjo, mu je ves čas sledil črn avto. Naposled, je policist prispel do, bolnice parkiral. Črn avto, pa zdraven njega. Iz njega je izstopila ženska. Policist, si jo je ogledoval. Zdela se mu je znana. Nič, ni rekel in vstopil v bolnico. Za njim je hodila ta ženska, ko je odšel v dvigalo, je šla za njim. On je pritisnil gumb za peto nadstropje, tam je bil pediatrični oddelek, kjer je bil nastanjen Mark. Ona je pa le stala zdraven njega. Ko, sta se peljala gor, se je dvigalo kar naenkrat zaustavilo in luči niso več sijale, ženska se je zaletela v policista in nekaj ji je padlo na tla. Z prestrašenim glasom je rekla:"Oprostite, mi prosim.". Policist je pomislil v sebi:"Ta glas in ta vonj, od nekje ga, poznam a nevem od kje?"
Luči so se prižgale, in dvigalo je nazaj potovalo navzgor, ob tem pa se je treslo in ženska je padla naravnost v policistov objem. Nerodno sta se spogledala, in se hitro odmaknila proč eden od drugega. Picist je med hitrim in nerodnim objemom na njenem pasu začutil nekaj trdega. Zbal, se je da je to še ena past. Zato je vzel svojo denarnico, in iz nje policisko izkaznico, ter rekel:"Gospa, prosim vas da, mi pokažete, kaj skrivate na pasu, od hlač."
Ženska je vzdignila levo roko kvišku, z desno pa pokazala, na tla. Bila je policijska izkaznica, na pasu, pa je imela pištoljo. Ime ji je bilo...

Hvala, da ste to prebrali.

LP,
BEGO :heart::bird:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ime ji je bilo Brigita.
Vsaj upam!
Hvala, da si del posvetila meni:hugging:
Tvoja zgodba me vedno razveseli
Ne vem kaj bi brez tebe
in ti si moja duper super prijateljica, stripek, kriminalka in pompejka
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
LYSM fla
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
0
 
Hehe hvalaaaaaa, in jaz nevem tudi kaj bi brez tebe. Ker če ne bi bilo tebe, bi se še vedno vsak dan vznemirjala zaradi zafrkavanja v šoli.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
In mene vedno razveseli, tvoja zgodba in komentarji, ti si zakon, ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Lysm,
BEGO ❤️🐦
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Zgodba je zanimiva in vse, bi te pa prosila, da bolj paziš na pravopis. Pol vejic imaš na napačnem mestu, nekaj pa ti jih tudi manjka. In prosim, nauči se, da je pred besedami, ki se začnejo na črke t, h, s, š, k, f, c, č in p stoji črka s in ne z (namesto "z prestrašenim glasom je rekla" napišeš "S prestrašenim glasom ... ipd.). Lahko si pomagaš s povedjo "Ta suhi škafec pušča" samo si moraš zapomniti, da s ne stoji pred samoglasniki. To ni bil hejt, samo popravek, drugače je pa zgodba top. :wink:
0
 
Hvala
 
Bom upoštevala nasvete ❤️❤️❤️❤️
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

:')

poezija

Ogledov: 6 Odgovorov: 1
 
2
Super sister
 
1
ManonWhitethorn

Točka preloma 1. del

Ogledov: 24 Odgovorov: 0
 
5
dragon girl

Legenda o zmaju 9. del

Ogledov: 33 Odgovorov: 1
 
2
Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 41 Odgovorov: 2
 
3
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 3. del

Ogledov: 26 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
4
Kruhek potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Kruh

Živijo, mene zanima, če imam mogoče ciljakijo, ker vedno ko pojem za večerjo kruh mi rata slabo in trebuh se mi napihne, in mene to skrbi, ker mi je enkrat zdravnica že rekla da mogoče imam in da mogoče zato nisem nič zrasla v pol leta, mene zdej ful skrbi, ker skos jem kruh in če bi to mela... Joj sam upam da kdo mogoče kaj ve ;-;
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(50)
Letošnja!
(48)
Ne opazim razlike.
(30)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Doglover je odgovoril/a na
Jej nisem še izpadla:smiley::smiley::smiley::smiley:
 

Potter girl 💖 je odgovoril/a na
Zakon blog!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: ...
 

Mantra je odgovoril/a na
bdi = bedéti -ím tudi bdéti -ím [prva oblika ...
 

Doglover je odgovoril/a na
Vredi ti?
 

Doglover je odgovoril/a na
Np:kissing_heart: Hvala tebi Ly, doggy:blush:
 

Horse girl je odgovoril/a na
https://www.pil.si/forumi/hvalilnica/miki ...
 

Nnnnnnnnnnnnnnn je odgovoril/a na
VSEKAKOR VAMPIRJI IN VOLKODLAKI IN OBVESTI ...
 

dark dragon je odgovoril/a na
lepo
 

HP fan je odgovoril/a na
vredi, pa ti?
 

Sk8er girl je odgovoril/a na
hHahhahahhaahhahah
 

˙Pilovka44˙ je odgovoril/a na
To je ena mojih najbolših rizb kar sem jih ...
 

˙Pilovka44˙ je odgovoril/a na
Zelo lepo! Čestitam!
 

Super sister je odgovoril/a na
Kam ti pa to pošljemo?
 

Super sister je odgovoril/a na
O, nazaj si! Pogrešala sem te! Ly, Super ...