snofi
Naslednji Pil izide 7. junija
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Ne bodi prepozen - čas ne čaka 25. del

Ne bodi prepozen - čas ne čaka 25. del

8
Hej,
Oprostite, da je trajalo dva tedna za nov, del a sem morala urediti par stvari.

No, tu je nov del. Posvečen je moji super duper dvojni profi najboljši eprijateljici Flamingo :heart:

In jo snel. Pod deko se je skrivala škatla, v škatli pa še zadnji namig. Na belem listu papirja je pisalo:" V meni se celo življenje, učiš. Če prav sem stara, ti še vedno lahko nekaj zelo pomembnega povem. Kaj sem?"
Policist, se ozrl naokoli. Dobil je občutek, kot, da ga nekdo opazuje. Odpravil se je nazaj, v svoj belo moder avto, z sireno. Ga vžgal, in se odpeljal do bolnice. Med potjo, mu je ves čas sledil črn avto. Naposled, je policist prispel do, bolnice parkiral. Črn avto, pa zdraven njega. Iz njega je izstopila ženska. Policist, si jo je ogledoval. Zdela se mu je znana. Nič, ni rekel in vstopil v bolnico. Za njim je hodila ta ženska, ko je odšel v dvigalo, je šla za njim. On je pritisnil gumb za peto nadstropje, tam je bil pediatrični oddelek, kjer je bil nastanjen Mark. Ona je pa le stala zdraven njega. Ko, sta se peljala gor, se je dvigalo kar naenkrat zaustavilo in luči niso več sijale, ženska se je zaletela v policista in nekaj ji je padlo na tla. Z prestrašenim glasom je rekla:"Oprostite, mi prosim.". Policist je pomislil v sebi:"Ta glas in ta vonj, od nekje ga, poznam a nevem od kje?"
Luči so se prižgale, in dvigalo je nazaj potovalo navzgor, ob tem pa se je treslo in ženska je padla naravnost v policistov objem. Nerodno sta se spogledala, in se hitro odmaknila proč eden od drugega. Picist je med hitrim in nerodnim objemom na njenem pasu začutil nekaj trdega. Zbal, se je da je to še ena past. Zato je vzel svojo denarnico, in iz nje policisko izkaznico, ter rekel:"Gospa, prosim vas da, mi pokažete, kaj skrivate na pasu, od hlač."
Ženska je vzdignila levo roko kvišku, z desno pa pokazala, na tla. Bila je policijska izkaznica, na pasu, pa je imela pištoljo. Ime ji je bilo...

Hvala, da ste to prebrali.

LP,
BEGO :heart::bird:
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ime ji je bilo Brigita.
Vsaj upam!
Hvala, da si del posvetila meni:hugging:
Tvoja zgodba me vedno razveseli
Ne vem kaj bi brez tebe
in ti si moja duper super prijateljica, stripek, kriminalka in pompejka
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
LYSM fla
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
0
 
Hehe hvalaaaaaa, in jaz nevem tudi kaj bi brez tebe. Ker če ne bi bilo tebe, bi se še vedno vsak dan vznemirjala zaradi zafrkavanja v šoli.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
In mene vedno razveseli, tvoja zgodba in komentarji, ti si zakon, ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Lysm,
BEGO ❤️🐦
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Zgodba je zanimiva in vse, bi te pa prosila, da bolj paziš na pravopis. Pol vejic imaš na napačnem mestu, nekaj pa ti jih tudi manjka. In prosim, nauči se, da je pred besedami, ki se začnejo na črke t, h, s, š, k, f, c, č in p stoji črka s in ne z (namesto "z prestrašenim glasom je rekla" napišeš "S prestrašenim glasom ... ipd.). Lahko si pomagaš s povedjo "Ta suhi škafec pušča" samo si moraš zapomniti, da s ne stoji pred samoglasniki. To ni bil hejt, samo popravek, drugače je pa zgodba top. :wink:
0
 
Bom upoštevala nasvete ❤️❤️❤️❤️
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Sporočilo pred pošiljanjem še enkrat preberi in premisli, kako bi se ti počutil, če bi ga prejel.

Pisalnica


FLAVTISTKA 12 let
Objava:

kaj se dogaja????

Ogledov: 21 Odgovorov: 2
 
3
Objava:

Pogovor v mačjem jeziku 10. del

Ogledov: 9 Odgovorov: 1
 
2
Objava:

Apocalypse 61. del

Ogledov: 13 Odgovorov: 1
 
3
Objava:

Gimnazijka detektivka, 9. del

Ogledov: 14 Odgovorov: 0
 
2
Objava:

ŠOLA MAGIJE 22. del

Ogledov: 11 Odgovorov: 0
 
3
Objava:

Moj unordinary life 1. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 0
 
3
jzz potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

body count

kot ste videli že v naslovu... zanima me kaj pomeni beeda body count????
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

moja BFF:blue_heart:
 
Ima sicer vec kt 300 strani, ampak se res ...
 
#tri špehbombe, Instagramerka, Upam, da kdo ...
 
js mam full priporocil sm povej ce so angleske ...
 
To si bla ti? Kulll dobr blog, js tut treniram ...
 
hej najdi ta komentar:smirk::smirk:
 
suprr je in všeč mi je ime Pika🤭🤭🤭
 
Jaz bi se tudi še prijavila prosim!
 
Ti si pa tak talent za zgodbe! Mislim, pa ...
 
Ooooo bogaa :( Veš kaj moj brat je nosil ...
 
Naj band? Poznaš BTS?
 
Se že veselim prvega dela:thumbsup: