snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Ne bodi prepozen - čas ne čaka 7. del

Ne bodi prepozen - čas ne čaka 7. del

6
Pozdrav,
Tu je že 7. Del

In vse vrgla vse v en velik star lonec. Črvina se je odprla, in po parih sekundah zaprla. Bil sem tako vesel da, se je odprla. Jaz in Samantha, sva se odpravila. Gokardek sem pustil v skrivnem samotnem kraju. Samantha je zaklenila vrata in mi dala ključ. Začela sva se pogovarjati. Samantha mi je rekla:" Veš, ti in tvoj pliško sta moja edina prava prijatelja." Vprašal sem:"Kako to misliš, a nimaš drugih prijateljev?" Rekla je:"Ne. Pravih nimam, vsi me samo izkoriščajo, ali pa sem nadomestna prijateljica, ko se nima nihče drug pogovarjati z njimi."
Pomislil sem:"Wow, o njej sem imel čisto drugačno predstavo."
Nadaljevala je:" Imajo me za popularno, ampak nisem. Vedno vsi mislijo da sem popularna, ko pridejo v naš razred ampak, me vedno zelo zafrkavajo. To trpim že od prvega razreda. Ti si mi všeč, ker imam ob tebi občutek, da ti lahko vse povem, kar me muči."
Rekel sem:" To se je dogajalo tudi meni. Zato so me premestili v 5.b."
Prispela sva do sirotišnice. Skozi okno sem z pliškom splezal skozi okno in pomahal Samanthi. Pomahala mi je nazaj in šla naprej. Preoblekel sem se v pižamo. In pomislil :" Črne obleke sem pustil v skrivnem samotnem kraju. In Samantha je šla domov. Vse je odlično opravljeno."
Za par ur sem zaspal v objemu pliška. Nato me je zbudila Camila in mi napravila torbo. Čudno, da nisem bil tako zaspan. Šli smo v šolo. Ves čas med vožnjo sem gledal skozi okno." Prispeli smo, izstopite, " je rekla Camila. Vstopil sem v šolo, in prišel do svoje omarice. Obkolili so me moji stari sošolci. Eden od njih me je zbil na tla in rekel:"Rekli smo ti, da se ti slabo piše če, ne prideš na igrišče." Odgovoril sem:" Pravzaprav, tega niste rekli. Napisali ste."
Sošolec me je močno udaril. Vzdignili so me, me posedli na stol in me zvezali z kolebnico. Začeli so me brcati. Zelo me je bolelo. Vsi so me samo gledali. Nakar sem zaslišal zelo znan glas, Samanthin glas. Enega po enega je pretepla in me odvezala. Pogledala je moje noge, bile so vse modre od modric, kri mi je tekla iz nosa. Težko sem vstal. Samantha me je peljala k šolski zdravnici. Ta mi je oskrbela nos in noge. Zelo me je bolelo. Še nekaj časa, sem moral čakati v ambulanti, da je preverila ali imam kakšen zlom. Ko, sva z Samantho čakala sem se ji zahvalil in jo močno objel. Bil sem vesel. V rokah je držala pliška, ki mi je padel, ko so me pretepli in mi ga dala. Skupaj sva čakala na zdravnico.

Velike zahvale gredo flamingo. Hvala, ker spremljaš moje zgodbe. :grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::hearts::hearts::hearts::hearts:
Upam da ste uživali.
LP,
Bego
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ni zakaj <3 <3
Res so neizmerno dobre :heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:
LYSM Fla
0
 
Hvala 😄
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Power Girl

Nič drugega kot LARA 1. del

Ogledov: 32 Odgovorov: 4
 
7
:')

poezija

Ogledov: 44 Odgovorov: 4
 
7
Super sister
 
3
ManonWhitethorn

Točka preloma 1. del

Ogledov: 33 Odgovorov: 0
 
8
dragon girl

Legenda o zmaju 9. del

Ogledov: 46 Odgovorov: 2
 
3
Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 58 Odgovorov: 2
 
5
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 3. del

Ogledov: 35 Odgovorov: 2
 
5
MY LOVE potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

FANTI BFF JAZ

Zdravo bom kar začela
zaljubljena sem v enega izmed fantov v našem razredu. Ampak vanj je zaljubljena tudi moja BFF lani je bil zaljubljen vanjo in baje da sta že tudi nekaj imela pa ne mislim o spolnih odnosih ampak držala sta se za roke in tako naprej nič resnega zaden mesec lanskega šolskega leta pa sem se še jaz zaljubila vanj letos mi je priznal da je tudi on zaljubljen vame in od takrat naprej se ni več pogovarjal z mano prej, ko pa si še nisva priznala pa je bil čist ok do mene skupi sva se smejala in pač lahk bi rekla, da sva bla BFF. fora pa je v tem, da me ful žre če bi bil res v mene kaj bi rekla o tem moja BFF. opazila sem da od takrat naprej ko je bila zaljubljena vanj sj sma se družle pa vse to ampak ni blo to to. postala je oprostite izrazu samovšečna krava. rekla je da je itak v njo in pač tak js pa sem se ful trudla da moja ljubezen ne bi uničila najinega prijateljstva z prijateljico (BFF). strah pa me je tudi tega ker je vame zaljubljen fant v katerega jaz nisem pa mu ne želi povedati v obraz da nisem vanj.
prosim kaj naj naredim zaradi mojega " fanta " se žrem ne morem se skoncentrirati na svoje delo v šoli pa tudi ne vem kaj naj z vsem ostalim navedenem v pismu
rada vas imam
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(100)
Letošnja!
(73)
Ne opazim razlike.
(47)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Power Girl je odgovoril/a na
Jaz bi bila tudi z veseljem tekmovalec :D
 

Power Girl je odgovoril/a na
Fulll je lepo! Res mi zadela! In iz srca ...
 

cute girls 1 je odgovoril/a na
jutri zjutraj razglasim zmagovalce
 

Eleven jane hoper je odgovoril/a na
ful lepa slika
 

history girl je odgovoril/a na
fullll cute:clap::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::
 

history girl je odgovoril/a na
hmm imam dobro idejo pokliči prijatelje:wink: ustvari ...
 

cute girls 1 je odgovoril/a na
tokrat ni zmagal nobeden drugič bom dala ...
 

history girl je odgovoril/a na
zveseljem bi sodelovala kot tekmovalec:peace:
 

Doglover je odgovoril/a na
Moja mami skos to govori očiju. Oči se pa ...
 

history girl je odgovoril/a na
niti ne ker cepivo sploh ne pomaga toliko ...
 

Panda sem🐼 je odgovoril/a na
Nikkkkkk Skrlec!!!
 

Panda sem🐼 je odgovoril/a na
Nevaa!!:heartpulse::heartpulse: & Jercaaa!!!:heartpulse::heartpulse:
 

Night girl je odgovoril/a na
Ta igra ni objekrivna vsak ima drugega naj ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Čaki ai stara devet ali hodis v deveti razred. ...