snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra

Nova številka
Julij 2021

Revija
Izid: 2. 7. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Prekletstvo brez konca 1. del

Prekletstvo brez konca 1. del

11
Prišli so v sobo in videli, da leži Jack negiben. Izabella in Hayley sta otrpnili na mestu. Harry je šel pogledati kaj je z njim narobe. Ko je pogledal punce so se mu v očeh nabrale sovze. Čisto hlipajoče je rekel "Jake je umrl." Vsi so začeli padli na tla in začeli jokati. Izabella se je čes čas premaknila do mrtvega Jacku ko je pogledala čes njega je videla svetlikajočo piko. Mislila je da se ji samo zdi ampak ko je ponovno pogledala je pika bila večja. Ko je prišla do sape je poklicala Hayley in Harrya. Čisto počasi sta vstala in pogledala kaj jima Izabella hoče pokazatii. Ko je pokazala na piko je že izginila. "Izabella ali ti sploh vidiš, da je naš prijatelj umrl. Ti se pa tukaj hecaš!" "Res je bila tukaj pika. Ne hecam se. Prosim verjemi mi Hayley:" Takoj ko je Izabbella to izgovorila se je pred nimi pokazala od Jakea mama. Pogledala je žalostne otroke in opazila na tleh Jacka. Hitro je poklicala rešilce in rekla otrokom naj jih ne skrbi saj ga bojo rešili. Rešilci so kmalu za tem prišli in odpeljali Jacka v bolnico. Ko so se za njim pripeljali v bolnico še Izabella, Hayley in Harry so takoj odšli v Jackovo sobo. Tam jih je vstavila Jackova mama vedeli so, da nekaj ni vredu. "Jack je umrl zaradi srčnega napada. Tudi, če bi takoj poklicali rešilce bi bilo prepozno. Lahko se greste posloviti." je zaklučila gospa Gallo. Vsi skupaj so v joku stekli h Jacku in ga močno objeli. Izabella se je odmaknila pogledala je okoli sebe in videla, da ni več v bolnici. Vse naokoli so bila drevesa in megla. Ko je še enkrat pogledala je bila zopet v bolnici. Hayley in Harry sta bila še zmeraj okoli Jacka in ga objemala. "Au. Ali sem bila ves čas tukaj?" "Nehaj se hecati ni smešno več Izabella!" sta v en glas rekla Harry in Hayley. "Ne vzemita tega narobe. Ampak imam občutek kot, da sem bo nekaj zgodilo. Saj se mi je zdelo, da sem bila ravno v meglenem gozdu." "Nehaj Izabella ni več smešno! Kam je izginila Izabella Harry?"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Živjo, naprej hvala ker si prebral/a mojo zgodbo. Zahvalila bi se rada No Name saj mi je ona pomagala pri moji zgodbi.
P.S.: Daljiši deli bojo ampak nisem hotela že takoj veliko napisati. Saj mogoče nihče ne bo hotel brati.
Lep pozdrav Tayači:blush:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super je!!
Se že veselim nadaljevanja! Komaj čakam!!
Kar tako naprej Tayači, to bo Super zgodba!
:hugging::innocent::innocent::yum:
Lepo se imej!
Lp, Cool Girl
1
 
fuj
 
🐳🐠
sorry napacn komentar
 
🐳🐠
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
PA NE NOOO CGGGGG:joy::joy::joy:HOTLA SM MET PRVI KOMENTARRR:joy:nsn hec hec:joy:
Ok no...
SUPR ZGODBA PC RES JE DOBRAAAAAAAA:heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse:in vem da je to tvoja prva zgodba ampk ce bos tk nadaljevala bo S-U-P-E-R pahahha:joy::heartpulse:
Komi cakam nadaljevanje:heartpulse:
Lp, tvoja bralka:dizzy:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
VOV VOV VOV! A SE TI HECAŠ IZ MENE? TOLE JE TOP ZGODBA! VAV! NIMAM BESED, PUNCA! OBVLADAŠ! DA MI PRI PRIČI NAPIŠEŠ NOV DEL! TAKOJ!
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super:gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart: A se ti hecaš da je že konec??????????????????????:purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::gift_heart::purple_heart::blue_heart::gift_heart::purple_heart::blue_heart::gift_heart::purple_heart::blue_heart::gift_heart::purple_heart::blue_heart::gift_heart::purple_heart::blue_heart::gift_heart::purple_heart::blue_heart:
zAHTEVAM NOV DEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart: ZDELE NAPIŠ NOV DEL POSTAJAM JEZNA:rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage:
LEPO SE IMEJ IN ČIM POREJ NAPIŠI NOV DEL:gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart:
lP Sladkorček:gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
FUL KUL ZGODBA.:purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart:SPREMLJAM:blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart:MAŠ MOJ LAJK:green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart:IN KOMENTAR:yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
OMG to je bilo tako dobro napisano kdaj bo 2. del?:hugging::smirk::grinning::smiley::smile::innocent::sunglasses::thumbsup:

LP Pilovka
1
 
Pilovka
Drugi in tretji del sta že objavljena. Lahko ju greš prebrati. Hvala.
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
kako dobra zgodba. res si nadarjena za pisanje.:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
0
 
;-;
 
:3
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart:
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:cupid::cupid::cupid::cupid::cupid::cupid::cupid::cupid::cupid::cupid::cupid::cupid::cupid::cupid::cupid::cupid::cupid::cupid::cupid::cupid::cupid::cupid::cupid::cupid::cupid::cupid::cupid::cupid::cupid::cupid::cupid::cupid::cupid::cupid:
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:sun_with_face: to je tak megaaaaa
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Ginny Weasley 123

Žalostna zaskrbljenka 1. del

Ogledov: 8 Odgovorov: 0
 
2
Cat

Avdicija 7. del

Ogledov: 6 Odgovorov: 1
 
1
pilovka99

Ljubezen na plaži 3. del

Ogledov: 8 Odgovorov: 3
 
3
I love dance:)

Harry Potter- Po vojni 60. del

Ogledov: 22 Odgovorov: 3
 
3
Bird lover

Zmajsko srce XIV.del (14.)

Ogledov: 8 Odgovorov: 0
 
2
I love dance:)

Uganka: Pobegli 5. del

Ogledov: 15 Odgovorov: 2
 
3
dragon girl

Potomka krvi / Nova spoznanja #2

Ogledov: 34 Odgovorov: 6
 
7
history girl

moje morje 2. del

Ogledov: 20 Odgovorov: 1
 
5

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Zadnji odgovori

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
Geslo je planet
 

flamingo je odgovoril/a na
Wow Flamingo punca, sploh nisem vidla Zdej ...
 

flamingo je odgovoril/a na
Wow Night girl to je čudovito! Hvala ti ...
 

Pumika je odgovoril/a na
13?
 

ginnyweasley11 je odgovoril/a na
ti si zlo zlo dobra pisateljica...............bravo, ...
 

Daisy123 je odgovoril/a na
Ali jo lahko jaz
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
Jaz, jaz, jaz!!
 

kpop fan je odgovoril/a na
uelo dobra zgodba.
 

Dogy queen je odgovoril/a na
Super kviz:thumbsup:
 

Koka je odgovoril/a na
draga gauda! Zelo lepo povedano prav je da ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Wo to pa je lepo
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
Kit dumbo ka pod vodo lovi lumba ribe, pa ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Nice
 

Night girl je odgovoril/a na
Vem ampam jaz sem se naučila da imam dovokj ...