snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Razdvojena 1. del

Razdvojena 1. del

8
Lasje so zaplapolali za njo in jo s tem še polepšali. Ulična svetilka je v umirjenem ritmu utripala, kot bi prav želela, da se Jess vrne pod njeno okrilje. Tako je razmišljala tudi ona. Zato je pognala motor le še hitreje in vendarle prispela do tabora.
Razjahala je svoje prevozno sredstvo, in ga naslonila na polomljen smetnjak. Čelado je z paščkom obesila na ročaje motorja in se napotila do postave, naslonjene na zid zapuščene hiše. Jess je spreletel kanček želje, da bi končno v živo videla Black mana.
»Roba?« je vprašala postava in dvignila dlan. Pomigala je s prsti, češ naj mu Jess že da nahrbtnik. Seveda, štirinajstletno dekle je postavo ubogalo in si nahrbtnik snelo iz rame. Odprla ga je in na iztegnjeno dlan stresla svoj dobiček. »Izvrstno« je šepnil moški in si snel kapuco. Pokazal je svoj obraz.
»TI?!« Jess se je ugriznila v ustnico. Naredila je strašansko napako. Prevarali so jo. Black man jo bo izključil, če le izve za tole...Zakaj je to sploh naredila? Res je bilo neobičajno, da bi eden pripadnik čakal zunaj na robo. Ponavadi si moral ves dobiček odnesti v tretjo sobo zgoraj. Kako je lahko zaupala?! Presenečenje jo je ujelo nepripravljeno.
»Pametna si, Jess« se je nasmehnil Jake in kratko zažvižgal. Izza zabojnika je z črno belim motorjem pridrvela postava oblečena v rdeče. »Uspelo je« je Jake zaklical neznancu in mu predal Jessin dobiček.
Motor je odpeljal, Jess pa je ostala v samotni ulici z nepredvidljivim Jakeom. Noč se ji je nenadoma zdela preteča in nevarna. Še pred trenutkom je bila najpametnejša in najzanesljivejša v tolpi. Vse se je obrnilo. Jake je bil zmagovalec, ona pa poraženka.
Jake se ji je približal in se posmehljivo nasmehnil. Nekajkrat jo je obkrožil in opazoval in vsakega pogleda. Ni se premaknila. Ne bo se mu pustila zlahka. Nekako bo že pridobila svoj status nazaj.
»Nikoli si nisem mislil, da te je tako lahko prevarati in obrniti okoli prsta« je začel: »Vedno si se mi zdela pametna in močna.« Jess je zaškrtala z zobmi in stisnila ustnice skupaj. Za nič na svetu ne bo pokazala, da je zadel v živo. Da težko prenaša poraz. Ne bo mu dala zadovoljstva, da bi klečala in prosjačila za vrnitev izgubljene dragocenosti.
»Nikoli ne boš ničesar dosegel. You are zero« mu je zabrusila. Umaknil se je pordel v obraz. Jess je to zadalo še večji zagon. »Zdaj misliš, da si zmagovalec. Da si nepremagljiv« Približala se mu je in položaja sta se zamenjala. Zdaj je bila ona plenilec in on plen. Plen, ki ga bo kmalu obrnila okoli. On bo poraženec in ona zmagovalka. »Vsi imamo svoje šibke točke« mu je šepnila v uho: »Vsi. Tudi ti« umaknila se je stran od njega in na obrazu ji je igral zmagovalni nasmešek. Zavedala se je, da so ji vzeli pridobljeno. Da so ji vzeli njeno zlato. Očitno bo morala še enkrat iti v hišo. Tokrat bo našla še kaj dragocenejšega.
»In tvoja šibka točka je nesposobnost« je nadaljevala. »Ne znaš sam doseči zmage. Zato pokal kradeš meni«
Brcnila ga je v gleženj, da se je zložil po tleh kolikor je bil dolg in širok. Stopila je nadenj in položila stopalo na njegov trebuh, kot to delajo v ringih. Ko zmaga rokoborec. Tokrat Jake nemočen leži na tleh, ona pa vsemogočna nad njim. Zdaj je ona nepremagljiva. Vsako situacijo zna obrniti. Vsako vlogo zamenjati.
»Zdaj verjameš, da sem boljša?« je vprašal in počepnila k njemu. Nič ni odgovoril. Zasmejala se je in privzdignila obrv. »I guess is that yes« se je nsmehnila in ga prestopila: »Na svidenje prihodnjič, Jake« in je zajahala svoj motor ter odpeljala.
Nekaj pa ji je vendarle odmevalo po glavi, ko se je vračala nazaj v hišo, da bi vzela še dragocenejše stvari. Čudno ji je bilo, da nihče ni opazil Jakea, ki čaka tam v senci. Res pa je tudi, da se je dobro zakamfuliral. Zamislila se je: »Moram priznati, da ima pamet. Ima odločnost. Ima zapeljiv pogled...Vse kar rabi uspešen član uspešne tolpe. Pospešila je proti bogati hiši, da bi čimprej povrnila dolg. Morala je ga je povrniti. Morala se je oddolžiti za to, da je nasedla lahkomisleni prevari...


Hvala da ste se prebili d koncaaa!
Tokrat sem kle jaz, P1.....Nasleden del ma ILB, tko da bo mal poboljšala vzdušje haha....No, vsakega lajka in komentarja bova veseliii....SRČKII STEEE :heart_eyes::kissing_heart::heart_eyes::kissing_heart::heart_eyes::kissing_heart::heart_eyes::kissing_heart::heart_eyes:
LOVE YOUUUU:kissing_heart::heart_eyes::kissing_heart::heart_eyes::kissing_heart:
Book&P1
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Yaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy!!! Super je!! SUČNO!!! Komiiiii čakam nov del!!!
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
0
 
Hvalaaaa
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
NORO!
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Iiii tole si super speljala :grin: SUPER JE! Dobro nama greee.... XD :kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

:')

poezija

Ogledov: 27 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
3
ManonWhitethorn

Točka preloma 1. del

Ogledov: 28 Odgovorov: 0
 
7
dragon girl

Legenda o zmaju 9. del

Ogledov: 36 Odgovorov: 1
 
2
Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 49 Odgovorov: 2
 
5
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 3. del

Ogledov: 30 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
4
MY LOVE potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

FANTI BFF JAZ

Zdravo bom kar začela
zaljubljena sem v enega izmed fantov v našem razredu. Ampak vanj je zaljubljena tudi moja BFF lani je bil zaljubljen vanjo in baje da sta že tudi nekaj imela pa ne mislim o spolnih odnosih ampak držala sta se za roke in tako naprej nič resnega zaden mesec lanskega šolskega leta pa sem se še jaz zaljubila vanj letos mi je priznal da je tudi on zaljubljen vame in od takrat naprej se ni več pogovarjal z mano prej, ko pa si še nisva priznala pa je bil čist ok do mene skupi sva se smejala in pač lahk bi rekla, da sva bla BFF. fora pa je v tem, da me ful žre če bi bil res v mene kaj bi rekla o tem moja BFF. opazila sem da od takrat naprej ko je bila zaljubljena vanj sj sma se družle pa vse to ampak ni blo to to. postala je oprostite izrazu samovšečna krava. rekla je da je itak v njo in pač tak js pa sem se ful trudla da moja ljubezen ne bi uničila najinega prijateljstva z prijateljico (BFF). strah pa me je tudi tega ker je vame zaljubljen fant v katerega jaz nisem pa mu ne želi povedati v obraz da nisem vanj.
prosim kaj naj naredim zaradi mojega " fanta " se žrem ne morem se skoncentrirati na svoje delo v šoli pa tudi ne vem kaj naj z vsem ostalim navedenem v pismu
rada vas imam
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(72)
Letošnja!
(60)
Ne opazim razlike.
(38)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Doglover je odgovoril/a na
Super:stuck_out_tongue_winking_eye:
 

Anika0712 je odgovoril/a na
nocm te kaj napadat ampak mislim da nisem ...
 

Sonček je odgovoril/a na
Js vem kdu si sam si mi zabičala da ne smem ...
 

Dancing queen je odgovoril/a na
kocka 1: 3 kocka 2: 5
 

cute girls 1 je odgovoril/a na
vsi ste super:blush:
 

the girl 😎 je odgovoril/a na
jej ponovno 2. mesto, zberem da mi komentiraš, ...
 

the girl 😎 je odgovoril/a na
Si oseba ki živi na planetu Zemlja. Imaš ...
 

cute girls 1 je odgovoril/a na
prišlo je do spremembe odgovor bom oddala ...
 

Nnnnnnnnnnnnnnn je odgovoril/a na
ti jih sam ignoriri ce jim bos kej govorila ...
 

HP fan je odgovoril/a na
hejjjj meni je the best film Johny English.
 

cute girls 1 je odgovoril/a na
vem kako je in upam da se nehata norčevati
 

Night girl je odgovoril/a na
Summer
 

Night girl je odgovoril/a na
Poglej vidva z kolesarjem sta se ves čas ...
 

Doglover je odgovoril/a na
Nekaj kar nam bo všeč:heart_eyes:
 

Doglover je odgovoril/a na
Dnevnik nabritega mulca