snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Rdeče vrtnice 2. del

Rdeče vrtnice 2. del

11
Hojla!
Tole je že moj drugi del!
I hope you like it
Nisem vampirka, če vas zanima. Nisem lik iz labodjega jezera. Sem nekaj drugega. Sem dekle in ko se sonce spravi pod gore postanem pegaz.

Zatisnila sem oči in zaspala. Čez kar nekaj ur sem zaslišala: »Kraljica! Taborniki so zelo bluzu gradu.« Vstala sem se in preverila sončno uro. Ura je bila že pet. Stekla sem za mamo. Mama je že skoraj prišla do sredine palače kjer je manjši vrt poln rdečih vrtnic. Na sredini pa je stojalo na katerega mama ob nevarnosti navadnih ljudi postavi srebrni kristal. In tako je bilo tudi takrat. Iz usnjene torbe je vzela srebrn kristal in ga nastavila na nastavek. In takrat se je okoli palače in okolice naredil srebren ščit, ki je prepričeval vstop navadnim ljudem. Grad je drugače uročen, da ga ljudje ne vidijo a videli bodo nas: Ljudstvo ljudi-pegazov. Oblekla sem si usnjene hlače in volčje krzno, ki je bilo narejeno v plašč s kapuco. Stekla sem k mami. »Mama, smem jaz preveriti ljudi, da niso lovci, ki bi nas iskali?« sem vprašala. »Naj ti bo Kaira.« Prijela sem srebren lok in stekla do hlevov z navadnimi konji. Oni niso takšni kot mi. Oni so navadni. Niso tako pametni. Vzela sem velikega vranca in se povzpela nanj. Pognala sem ga v galop. Stražarji so mi odprli vrata in tako sem galopirala po poti. Moje močno telo se je v vsakem skoku lepo dvignilo in nazaj pristalo v sedlu. Bližala sem se tabornikom. Moja naloga je bila, da sem preverila ali so taborniki res taborniki ali so bili slučajno lovci. Upočasnila sem konja, ki je tanko zarezgetal. O ne! Izdala sem se. Potegnila sem uzdo, da se je ustavil in skočila iz njega. Uho sem prislonila k tlem in poslušala kako blizu so. Bili so zeloooooo blizu. Prijela sem uzdo konja in se počasi pomikala nazaj. Skočila sem nanj in se skrila za veliko jelko. »Mislim, da je zvok prihajal od tod.« je nekdo rekel. Konja sem privezala in se povzpela na drevo. Previdno sem gledala kako so hodili mimo jelke. Na srečo niso bili lovci. Bili so taborniki. Ko sem čutila, da so se oddaljili sem skočila na konja in začela galopirati. Stekla sem proti kraljestvu in v polnem galopu iskala puščico. Prijela sem zeleno. Zelana pomeni, da ni ne varnosti rdeča pa, da je. Namerila sem lok in iskala neko točko kjer bi mislili, da sem drugje. Napela sem tetivo in streljala v gore. Puščica se je razletela v zeleno barvo zelo daleč stran od mene v tistem trenutku pa…

To je to
Lp. fla
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Cool pisi se naprej
1
 
Enajsta enajstka
Hvala
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
OMG!!!!!!!!!!!!! Nov del!!!!!!!! Nov del! prosimmmmmmmm! To je fenomenalno!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Love it!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation:
1
 
Hvala.
Nov del pa pride čez čas, ko bom imela čas
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
omg to je fenomenalno:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:epsko:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:hitro napiši nov del prosim🥺🥺🥺
1
 
Hvala
se bom potrudla, da bo nov del kmalu
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ti si VRHUNSKA. čim prej nov del. Prosimmmmm.
:pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::heart::hearts::hearts::heart::sparkling_heart::heart::hearts::heart::heart::sparkling_heart::sparkling_heart::heart::heart::heart::hearts::hearts::hearts::heart::heart::sparkling_heart::sparkling_heart::heart::hearts::hearts::hearts::heart::sparkling_heart::sparkling_heart::heart::heart::hearts::hearts::heart::heart::heart::sparkling_heart::sparkling_heart::heart::heart::heart::hearts::hearts::heart::heart::sparkling_heart::sparkling_heart::heart::hearts::hearts::hearts::heart::heart::sparkling_heart::sparkling_heart::heart::hearts::hearts::heart::heart::sparkling_heart::sparkling_heart::heart::hearts::hearts::hearts::heart::heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::heart::heart::heart::heart::heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
Hehe, spet si končala, tam, kjer me najbolj zanima. :grin:
1
 
Hehe
Sem se naučila od tebe
 
Torej sem dobra učiteljica😄
 
Ja pa si res
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Oprosti za pozno komentiranje. Ta zgodba me je lar povlekla vase! Noro! Odlično!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
1
 
Super, ker to je moj namen.
Hvala, da spremljaš Kairino zgodbo
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

:')

poezija

Ogledov: 29 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
3
ManonWhitethorn

Točka preloma 1. del

Ogledov: 28 Odgovorov: 0
 
7
dragon girl

Legenda o zmaju 9. del

Ogledov: 36 Odgovorov: 1
 
2
Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 50 Odgovorov: 2
 
5
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 3. del

Ogledov: 30 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
4
nevemmm potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

prijateljice

hej! imam kar zakomplicirano oziroma dilemo.
jaz in moja prijateljica, dajmo jo poimenovati Ela, sva bff in se res, res dobro razumeva. zelo rade se pa druživa tudi z dvema prijateljicama po imenu Kaja in Taja (NAKLJUČNA IMENA). no uglavnem. midve z elo se res dobro ujameva ampak zadnje čase pa opažava da se Kaja in Taja omikata iz najine družbe, ker one hočeta biti kul -kar očitno midve nisva-. S kajo se že tako mogoče kakšna 2 tedna ne druživa ker postaja nesramna in druži se z onimi puncami ko so kul. res se je spremenila. pa tudi preklinja ogromno, v šolo hodi kar v modrcih, čist res čist razgaljena.
no zdaj pa na glavno stvar. kaja in taja sta mislim da bestike. ko sem sama z Tajo je super, ampak ko se druži z kajo se pa obnaša čist nasprotno. ko sva s tajo same ful šinfa oziroma govori za hrbtom KAJE in govori kako je smotana, grda itd, a ko pa je z tajo sta pa ves čas skupaj, naju čist skos ignorirata in se važita in družita z kul ljudmi.
ne zdi se mi prav da tako grdo govori kaji za hrbtom a ko sta skupaj se pa čisto razumeta.
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(78)
Letošnja!
(63)
Ne opazim razlike.
(40)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Šolsko dekle je odgovoril/a na
Lara,Sara in Boris
 

Valko gamer je odgovoril/a na
Sure
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
torej jutri
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
ist kot HP fan
 

Night girl je odgovoril/a na
Same legendarne si zbarala to bo težko 1. ...
 

HP fan je odgovoril/a na
wow lepo, a bi lahko naslednjič pls nardila ...
 

Aurora je odgovoril/a na
Super:thumbsup:
 

Aurora je odgovoril/a na
Meni je zelo všeč!
 

Potter girl 💖 je odgovoril/a na
Zoja
 

spletnapunca❤ je odgovoril/a na
Android
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
hej lajkaj mi pet objav 1.kocka:4 2.kocka:3
 

the girl 😎 je odgovoril/a na
Si oseba ki živi na planetu Zemlja. Imaš ...