snofi
Naslednji Pil izide 5. novembra

Nova številka
Oktober 2021

Revija
Izid: 1. 10. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Seveda jaz, kdo pa drug?! 6. del

Seveda jaz, kdo pa drug?! 6. del

9
Vsi so slišali, kaj je naredila, zato so se je izogibali. Zelo neprijetno ji je bilo. Počutila se je kot Harry v 2. letniku. Še pred nadzorovanjem njenih sposobnosti, pa je imela ob 3. trening Quidicha.
Ko sta z Rokom šla prek dvorišča, so mnogi učenci zbežali stran. V garderobi je poizkusila njen dres. Bil ji je kot ulit. Pa še prelepe vijolične barve. Spoznala sta še ostale člane ekipe. Valerija iz 6. letnika je bila kapetanka in zasledovalka, Miha iz 4. letnika je bil branilec, zadnja zasledovalka pa je bila Petrova sestra Maja. Odlično jima je šlo-v petih minutah je ujela zviz. Dvojčka sta trdila, da je pokal njihov. Ker je še imela nekaj časa, sta z Rokom v zraku delala različne trike. Obema je uspelo stati na metli, pa še nekakšno salto sta naredila. Ker pa so prišli Kolnejci, sta kaj kmalu odšla, saj je eden od njih izgledal, kot da ju želi uročiti.
Ko se je odpravila do kabineta prof. Lmpa, je razmišljala, kako bo to sploh nadzorovala. ''Po mojem nebo izgledalo kot brambovija. Po moje bom mogla samo nadzorovati čustva. Kot da mi je to kdaj šlo...'' Ko je prispela do kabineta, je previdno potrkala.
Profesor Lamp je bil...Zanimiv. Prav shrljivo podoben je bil Enstinu. ''A, ti moraš biti gdč. Jassica, čudežnica. Lepo, lepo...No, povej, kako misliš. Da se boš nadzorovala?'' ''Po moje bo bistveno nadzorovati čustva, kar pa mi na žalost ne gre...'' ''Nič hudega! Vem kakšne so najstnice tvojih let.'' Huh, ta profesor je pa prijazen. ''No, za začetek mi povej, ob čem postaneš žalostna?'' Ni vedela, kaj naj reče. Na koncu je le rekla: ''Ko pomislim na mamino smrt.'' ''Dobro razmišljaj o tem.'' Ubogala ga je, in ne da bi se zavedala, so ji iz rok šunili curki vode. ''Misli na njeno smrt, ter poskusi ustaviti curek. Ni ji ravno uspevalo. Ko je le uspela, je bila čisto izčrpana, zato ji je pustil da gre.
Ko je prišla, se je cela utrujena vrgla na posteljo, in začela brati knjigo Obrambni uroki za začetnike. Igrale so se še različne igre, dokler niso ob desetih zaspale.
Naslednje jutro se je prva zbudila Jessica .Zbudila je še ostale, da so šle na zajtrk. Imeli so astronomijo. Od nekdaj jo je zanimalo vesolje, zato se je zelo veselila.
Ko je pri profesorju Lampu spet vadila, tokrat z jezo(pri čemer je skoraj zažgala njegov kabinet), se je zgodilo nekaj čudnega. Ko je zmanjšala ogenj, se je ta postavil v obliko...Volka!? Začudeno je pogledala profesorja. ''Usedi se.'' Ubogala je. ''Veš, vsak čudežnik ima svojega varuha, ki je žival. Od tod je tudi pri priklicu varuha žival. Dolgo, dolgo nazaj so čudežniki to podarili čarovnikom. Volk je torej tvoj varuh.''
Ko je odhajala, se je odločila, da gre ven poskusit ponolno narediti volka. Izmuznila se je ven, ter šla do roba gozda. Tokrat je razmišljala ne ekstremno vesele trenutke. Iz nje je začel pihati veter. A ravno takrat je mimo prišel Peter... ''Hej Jessica!'' Nakar pa je zagledal veter... ''Kaj je to!?'' Obrnila se je, da bi mu pojasnila, ampak ga je odpihnilo. Hitro je nehala, ter mu pomagala ustati. Prijela ga je za usta, ter odpeljala za grm. ''Kaj je bilo to?!'' ''Šššš! Em, veš no, emm, jaz sem čudežnik.'' ''VOV! Kul!'' ''Ja, ampak nikomur ne povej!'' ''Ok.'' ''Samo nekaj še probam.'' Vstala je, ter spet mislila na vesele trenutke. Veter je oblikovala v volka. ''Em, ker si mi povedala tvojo skrivnost, ti bom še jaz nekaj priznal.'' Takrat pa je mimo prišla Nika. ''Hej!'' ''Hej Nika!'' Ko je Peter pogledal Niko, je izgledal kot da mu smrdi, prav tako Nika. Grdo sta se gledala, dokler se nista spomnila, da Jessica stoji zraven niju. ''Em, je vse uredu?'' je previdno vprašala Jessica. ''Ja, ja no moram iti, adijo!'' Je hitro zaključil Peter ter odšel. ''Greva do gradu?'' Vpraša Nika, ter se že napoti, tako da ji Jessica komaj sledi.
Še pozno v noč je razmišljala, o tem, kako sta bila čudna Nika in Peter...Pogledala je k Niki, ampak se ji še vedno ni sanjalo kaj je bilo, zato je počasi zaspala.
Nov del! Če vam je všeč like and coment
Bye!
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER
2
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Kako je toti profesor Lamp nesramen! Da more misliti na mamino smrt! Bogaaaa:sob::sob::sob::sob::sob::sob:
2
 
LL iz HP❤️❤️
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Bravo za tako odličen del! Čestitke super pisateljici!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::gift_heart::gift_heart::kissing_heart:
Tvoja dg
1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Bonny fan

Skrivnostna koala 2. del

Ogledov: 13 Odgovorov: 1
 
2
Golmanka

Forest Of Secret

Ogledov: 25 Odgovorov: 1
 
4
Bonny fan

Skrivnostna koala 1. del

Ogledov: 23 Odgovorov: 1
 
1
Gaja (Tara) Kruh

OČI TEME 1. del

Ogledov: 44 Odgovorov: 3
 
5
Doglover

Čudežen božič🎁 1. del

Ogledov: 45 Odgovorov: 3
 
6
Sovražim svoje življenje

Zamegljena 2. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 3
 
4
ManonWhitethorn

Hči čarovnikov 3. del

Ogledov: 32 Odgovorov: 2
 
3
HP fan potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Hej

sr, ja ja, vem de so te objave najhujse ampak se vedno. a bi prosiiiiiiiiiiiiiiim komentirali na mojo objavo https://www.pil.si/forumi/svetovalnica/bff-problemi-1 ker je vse huje:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob:.
torej primer:
danes smo mel tekmovanje iz sladkorne bolezni (tisti ku ste to tut mel, o vprasanjih rajs sploh noumo govoril ne?:joy::joy::joy::joy:)
no ja in ze prej je Ela rekla (iz nasga razreda smo sam me tri ble) de bo pc ona Niko pocakala tm in pol se j popravla kao pa se tebe bom. in pol po tekmovanju, gremo ven iz sole in oni dve me niti pogledata ne, niti spomneta se ne da pa ponavadi vse tri skupaj hodmo iz sole, tokrat sta kr naprej sli kot da jst ne obstajam. to je en primer, jih je pa se kr neki:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob:.
vem, de naj bi jima povedala ampak enostavno NE gre. ne morem. vem tut, da nej ne zadržujem vsega v sebi, zato tut to pisem. sta pa oni edini moji bff, s katerima sem se tut druzla najbolj, zdej pa pc nimam nikogar, zmanjkuje pa mi izgovorov staršem, zakaj se ne dobim z njima. in ne, ne bom jim povedala. hvala, ce boste odgovorili:heart:
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Super girl je odgovoril/a na
Lisa
 

Ulala je odgovoril/a na
:ok_hand::v:🥳
 

Ulala je odgovoril/a na
:thumbsup::kissing_heart:
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
Lena
 

Ginny fan je odgovoril/a na
Lisa
 

Ginny fan je odgovoril/a na
Lisa
 

Ginny fan je odgovoril/a na
Super zgodba. :wink:
 

Doggylover je odgovoril/a na
Lena
 

kpop fan je odgovoril/a na
Full dobr. res sem pogrešala tale blog.:heart::heart::heart:
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob:
 

Sophie :) je odgovoril/a na
Just purfect!!
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
lahko pišem to pod moj blog ker bom pisala ...
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
sorry nisem mogla priti na zabavo na klepetu ...