snofi
Naslednji Pil izide 5. novembra

Nova številka
Oktober 2021

Revija
Izid: 1. 10. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Seveda jaz, kdo pa drug?! 8. del

Seveda jaz, kdo pa drug?! 8. del

4
No, MIDVA sva... Volkodlaka.'' ''Kaj!'' ''Ne taka kot si naju predstavljaš. Saj veš da sva v sorodu z Indijanci, ne? No, njihovi potomci se lahko spremenimo v volkove, ko smo jezni. Za razliko od nje.'' Je pokazala na Niko.'' Se mi znamo še kar dobro zadržati.'' ''A da se jaz ne znam zadržati?!'' Obrnila se je k Jessici, ki je samo začudeno buljila v starega najboljšega prijatelja, ter nadaljevala. ''Veš, jaz pa sem vampirka.'' Zdaj je Jessica še bolj pobuljila. ''Ampak to ne tak vampir ko spi v krsti, pa to.'' Je hitro dodala. ''Samo... Moram piti kri, ampak jaz pijem le živalsko.'' '' No, kot si lahko opazila,''Je dejala Maja ''Nismo ravno najboljši prijatelji...'' Jessica se je vsedla na kavč ter nas radovedno pogledala. ''Mi pokažete?'' Videlo se je, da jim je odleglo.
Ker je imela Jessica še uro pa pol časa, so se kar odpravili ven. Ker se je Petru in Maji mudilo, sta ji na hitro pokazala kakšna sta kot volkova.(Peter https://line.17qq.com/articles/hdkdkoopv.html prva slika, Maja https://www.cbr.com/twilight-movies-werewolf-physiology-explained-jacob-black/ prva) Bila sta prelepa. Jessica ju je pobožala, nato pa se je Peter po volčje oglasil: ''Jess... Mogoče me razumeš, zato ti bom kar povedal. Jutri ti pokažem več stvari, ker moram zdaj iti. Pazi se vampirke. Ne zaupam ji čisto.''Je še dejal, ter v gozd stekel za Majo.
''Želiš videti še moje sposobnosti?'' ''Ja!'' ''Primi se me okoli pasu.'' Ubogala je. ''Drži se!'' Nika je začela teči z vsaj 130 km na uro, da ji je veter bučal v obraz. Uživala je kot že dolgo ne. ''Noooroo!'' Švignili sta v gozd. Odgnala se je od tal ter skočila vse do vrha smreke, ter stopila na vejo ''Ti je všeč?'' ''Itak!'' Zaslišali sta tuljenje Maje ter Petra, Jessici pa se je zdelo, da ju je videla. Malo sta še uživali v razgledu, dokler ni Nika skočila nazaj na tla, ter pohitela nazaj na posest. ''To je bilo ZAKON!'' ''Hehe, hvala.'' Je Nika dejala sramežljivo. ''Vsaj tebi je všeč.'' Je dejala malo žalostno, ter pogledala v gozd. ''Kako to misliš?'' ''Veš... ne rodiš se kot vampir. Nekdo te more ugrizniti, da postaneš. Mene je predlani, ko sem kampirala. Staršem to ni bilo všeč. Ker sem tako hrepenela po krvi, imela sem pa mlajšo sestrico, sta me vrgla iz hiše. Da komu nebi bila nevarna, sem se skrivala po gozdovih celo leto. Tako sem se tudi navadila živalske krvi, in ne človeške.'' ''Nisi rekla, da si polkrvna''V času njunega pogovora sta prišli do potočka. ''Zlagala sem se. Ravnatelj je nekako izvedel za to, ter ugotovil tudi, da sem čarovnica.'' Jessici je bilo zelo žal za njo. Ne da bi se zavedala, jez iz vode oblikovala volka. Nika jo je čudno pogledala. ''Kako si...?'' Jessica je volka že spustila, ter jo prekinila še preden bi končala stavek. ''Em... Saj veš, kaj je bilo tisto z Maxom, ne? No... Čudežnik sem.'' ''Kaj?!'' Je Nika prestrašeno skočila nazaj. ''Veš, kdo je bil zadnji živeči čudežnik?'' ''Ne.'' ''Gospodar teme oz. Lord of the darknes.''
Ojla! Ja, sorči ker tak dolgo. Pač, šola, npz-ji, pa tak... Potrudla se bom da bo v četrtek nov del, ničesar pa ne obljubim.
Lp&Bye bye!
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Woooohooo! Omb super je!:kissing_heart::kissing_heart::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
2
 
Hvala!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Oo waw novi del po (oprosti) 10000 letih! Pa ne, da sem zlobna, samo nisem mogla dočakati novega dela plus en mesec pa pol me ni bilo na pilu, zato nisem prej videla
:hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts:
2
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Bonny fan

Skrivnostna koala 2. del

Ogledov: 13 Odgovorov: 1
 
2
Golmanka

Forest Of Secret

Ogledov: 27 Odgovorov: 2
 
4
Bonny fan

Skrivnostna koala 1. del

Ogledov: 23 Odgovorov: 1
 
1
Gaja (Tara) Kruh

OČI TEME 1. del

Ogledov: 47 Odgovorov: 3
 
5
Doglover

Čudežen božič🎁 1. del

Ogledov: 45 Odgovorov: 3
 
6
Sovražim svoje življenje

Zamegljena 2. del

Ogledov: 20 Odgovorov: 3
 
4
ManonWhitethorn

Hči čarovnikov 3. del

Ogledov: 33 Odgovorov: 2
 
4
Pomagajte plis potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Fant in prijateljica

No, stara sem 12 let in sen zaljubljena v enega fanta že 3 leta. Vem da je bil nekaj časa tudi on vame. še pred nekaj časa pa mu he bila ušeč moja prijateljica, ona ga zavrača.
Kaj lahko naredim da bi mu bila bolj všeč?
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Super girl je odgovoril/a na
Ful lepo. 🤩
 

wonder girl🍒 je odgovoril/a na
prijavlajm se
 

Gaja (Tara) Kruh je odgovoril/a na
spremljam https://www.pil.si/forumi/pisalnica/oci-teme
 

Doglover je odgovoril/a na
Mela bi ga:joy::joy::joy::joy:
 

Doglover je odgovoril/a na
Lisa čeprav nemaram kavbojk
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
Pozdravljena Heartofbooks! Jaz sem v redu, ...
 

Hermiona 17 je odgovoril/a na
:yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum:
 

pc nekdo ku ga ne poznate lol je odgovoril/a na
mam psa, mela bi pa se mby macko, ampak verjem, ...
 

liza je odgovoril/a na
lisaaaaa
 

pc nekdo ku ga ne poznate lol je odgovoril/a na
igram saksofon
 

Horse girl je odgovoril/a na
:yum:
 

HP fan je odgovoril/a na
Lena
 

Gaja (Tara) Kruh je odgovoril/a na
vse najboljše
 

HP fan je odgovoril/a na
Lena