snofi
Naslednji Pil izide 3. maja
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Svet magije 4. del

Svet magije 4. del

11
Portal si še enkrat navdušeno ogledamo in nato spet odpremo knjigo. »Piše: Naše ste portal, ki vodi v Svet magije. Bravo! Stopite v portal in prišle boste v drug svet.« prebere Neli. »Jaz grem prva, Neli ti pridi takoj za mano in nato pridi še ti Angela. Zmenjeno?« »Zmenjeno!« in jaz stopim v portal.
V portalu je nekako takole: Ko stopiš notri je okoli tebe vse svetlo modro in nato ta modra postaja vse bolj in bolj svetla dokler ne postane bela, takrat pristaneš v nečem lesenem. Odprla sem vrata in zagledala ogromno sobo z biseri in iz stekla. Kmalu za tem sta skozi omaro prišli še Neli in Angela. Vse smo buljile v prelepo, ampak nas je zmotil nežen glas. Obrnile smo se in zagledale čudovito punco z temno rjavimi lasmi. Ogovorila nas je z mehkim in prijaznim glasom. »Pozdravljene v Svetu magije. Jaz sem Ray, varuhinja sveta. In ve ste verjetno Lana, Neli in Angela.« je rekla. »Zdravo, Ray. Tukaj je tako lepo.« rečem Neli in Angela prikimata, da se strinjata. »Pridite za mano, punce.! Spet reče z nežnim glasom in me ji sledimo.
Pridemo do še ene lepe sobe in tam se Ray ustavi. »Neli, stopi v kroglo pred tabo, prosim.« reče in Neli jo uboga. Stopi v kroglo. Nenadoma se krogla dvigne z njo vred. »To je čudež!« zakriči naglas. Pred Neli se pojavi tabla s vprašanjem: Katero moč bi izbrala? »Letenje!« reče naglas. Nato izgovori še: »Led in nevidnost«. Krogla se po tem spusti na tla. »Katere moči si izbrala?« vpraša Ray. »Letenje, led in nevidnost« ji odgovori. »Poskusi jih uporabiti. Postani na primer nevidna ali pa poleti.« spet reče Ray in Neli je v tistem trenutku že v zraku. »Kaj! To je nemogoče! Saj letim!« zakriči.
Ko se spusti na tla, nenadoma izgine. »Neli? Kje si?« jo kličeva jaz in Angela hkrati. Neli se nenadoma prikaže in reče: »Kako je to možno!?« »V Svetu magije je mogoče vse. Ti Lana ni povedala?« ji odgovori Ray, vsa vesela, da krogla res deluje. Nato je stopila v kroglo še Angela. Ko je prišla iz nje je povedala katere moči je izbrala. »Izbrala sem super moč, zrak in čas« je rekla razburjena. Postavila se je k mizi in jo dvignila z prstom. »Super! Res deluje!« zakriči in mizo spusti na tla. »Lana, zdaj si na vrsti ti. Stopi v kroglo.« je rekla Ray in jaz sem stopila v žarečo svetlo modro kroglo. Dvignila se je in bila sem v zraku.
Na tabli se pokaže napis: Pozdravljena v Svetu magije, Lana. Ti boš postala nova varuhinja sveta. Ker smo te prepoznali smo ti dali vse moči. Ti si element ognja. Prosim izberi si svojo žival. Prikaže se tipkovnica in jaz napišem žival. Na tabli sedaj piše: Moja žival bo gepard. Ko tabla sprejme mojo odločitev se izpiše: Si nova varuhinja. Tvoj element je ogenj. Lahko se spremeniš v geparda. Prosim, če si izbereš še svoje bojno ime. Na tablo napišem: Moje bojno ime bo Lexi. Ko to napišem se krogla spusti na tla. »Lana, postala si nova varuhinja Sveta magije in zato boš dobila mesto v gradu. Neli in Angela bosta dobili svoji sobi tako, da se boste lahko družile. Zdaj pa prosim pridite za mano, da spoznate še kakšnega prijatelja.« reče Ray in me ji sledimo. Ustavimo se v še eni stekleni sobi toda ta je bila malo manjša od tiste prej. Tam nas pričakata dva otroka in obrasla ženska. »To sta Ava in Rok zraven njiju pa je moja sestra Mary« pove Ray, fant in punca pa pomahata v pozdrav. Bila sta naših let. »To so Neli, Angela in Lana« nas predstavi in nato še me pomahamo. »Ava bi lahko Neli in Angelo odpeljala v njuni novi sobi?« reče Mary. »Lana ti pa pridi z mano.« »Jaz bom odšla v svojo sobo. Prav? Moram si malo odpočiti.« pove Ray in odide v sobo. Jaz pa sledim Mary naprej in kmalu prispeva do sobe v kateri je bila velika miza in okrog nje postavljeni stoli. Predvideva, da je bila jedilnica. Mary gre naprej in kmalu sva v drugi sobi. Ta je obdana z biseri. A vseeno greva naprej in prideva do stopnic. Povzpneva se po njih in že sva na dolgem hodniku. Mary gre do konca hodnika in tam se ustavi. Ko prispem do nje mi namigne naj odprem vrata. Jaz jih odprem in znajdem se v ogromni sobi. V njej je velika postelja, Ob steni je dolga knjižna polica zraven nje pa na tleh preproga in fotelj ob drugi steni so tri omare in zraven njih je pisalna miza. Če se usedeš na stol vidiš velik park in travnik na koncu. Na travniku se pasejo konji. Ko se razgledam od veselja stečem k Mary in jo objamem. Kmalu zatem v sobo pride še Ray in šepne Mary »Navdušena je!« »Ja prav imaš ji odgovori in obe se smejita meni, ki buljim v sobo in ne morem verjeti svojim očem. Najprej skozi omaro pridem v ogromen prelep grad, nato postanem varuhinja zdaj pa še čudovita soba. Bila sem navdušena. »Ko si v Svetu magije se čas v tvojem svetu ustavi in če boš tu eno leto bo pri vas še vedno ura 22:15.« po dolgem času spregovori Ray. Kmalu v sobo pridejo še Ava, Neli, Angela in Rok, ki so že končali z ogledom sob. Ko vidijo mojo sobo začnejo kot jaz buljiti vanjo in se čuditi prelepemu razgledu. Ko končamo grem pogledat še Nelijino in Angelino sobo. Tudi njuni sobi sta čudoviti. Kmalu Ray pokliče na zajtrk in začudimo se, ker je ko smo odšle v portal pri nas bila ura šele 22:15. Vseeno stečemo vsi skupaj na zajtrk. Kuharica je mizo obložila z dobrotami. Po zajtrku bi lahko vsi počili saj smo jedli kot, da gre za življenje.

Hej!
Tukaj je nov del zgodbe Svet magije. Upam, da vam je bil všeč.
Linki za lažjo predstavo:
Portal:
https://www.pinterest.com/pin/991706780415337159/
Ray:
https://www.pinterest.com/pin/991706780415334745/
Mary:
https://www.pinterest.com/pin/330803535137371370/
Ava:
https://www.pinterest.com/pin/991706780415353378/
Rok:
https://i.pinimg.com/originals/de/53/a7/de53a77d8d432953817494e05f6c42af.jpg
Del Lanine sobe:
https://www.pinterest.com/pin/991706780415353384/
Del Nelijine sobe:
https://www.pinterest.com/pin/991706780415353386/
Del Angeline sobe:
https://www.pinterest.com/pin/991706780415353385/
Grad:
https://www.pinterest.com/pin/774124925868028/
Lanin element:
https://www.pinterest.com/pin/991706780415334890/

Lp, Lexi7
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Pa to je super! Razturaš! Love it!:sparkling_heart::gift_heart::sparkling_heart::gift_heart::sparkling_heart::gift_heart::sparkling_heart::gift_heart::sparkling_heart::gift_heart::sparkling_heart::gift_heart:
Tvoja dg
0
 
Hvaaaaalllllaaa!!!!! Ti si super!!!!!!😊😊😊😊🤗🤗🤗🤗💕💕💕💕💓💓💓💗💗💗💗😘😘😘😘😘😘
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
wawawawawawawaw kaj loh se recem WAW to je epsko, carko, nerealno dobro:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
0
 
Boby ne prijavljena
Hvaaaaalllllaaa!!!!! Ti si super!!!!!!😊😊😊😊🤗🤗🤗🤗💕💕💕💕💓💓💓💗💗💗💗😘😘😘😘😘😘
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ful, ful dobr!!!!!!!:grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::heart::heart::heart::heart::heart::heart::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse:
0
 
Hvaaaaalllllaaa!!!!! Ti si super!!!!!!😊😊😊😊🤗🤗🤗🤗💕💕💕💕💓💓💓💗💗💗💗😘😘😘😘😘😘
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Preden na spletu karkoli objaviš, se vprašaj: ali objava vsebuje karkoli, česar ne bi želel deliti s popolnim neznancem na cesti?

Pisalnica


Objava:

SVET SLADKARIJ 4. del

Ogledov: 7 Odgovorov: 0
 
1
je vame?
Objava:

SKRITI OBOŽEVALEC 2

Ogledov: 11 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Ko si nekaj, kar pač si, 2. del

Ogledov: 10 Odgovorov: 1
 
2
Objava:

SVET SLADKARIJ 3. del

Ogledov: 15 Odgovorov: 2
 
5
Objava:

Ko si nekaj, kar pač si, 1. del

Ogledov: 31 Odgovorov: 2
 
6
Objava:

Jaz piflarka 9. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 1
 
6
Objava:

Skrivnost učilnice številka 13, 24.

Ogledov: 21 Odgovorov: 3
 
5
Objava:

Jaz piflarka 8. del

Ogledov: 17 Odgovorov: 2
 
6
Just me potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Mislite da je že čas za vibrator

Hey guys!
no js mam pa eno zanimivo vprašanje .:grin::sweat_smile: pač stara sem že skoraj petnajst let in preizkusila sem že ogromno različnih načinov samozadovoljevanja, pa sem se nekako naveličala že vseh. ko sem malo pogledala po spletu, sem videla, da je povsod že ogromno neke ponudbe vibratorjev in zdaj me zanima naslednje:
1. mislite da je že cas za vibrator?
2. ima ze kdo od vas vibrator?
3. je škodljivo pri mojih letih uporabljati vibrator?
4. ima kdo kakšen predlog, kje naj ga kupim?
5. kakšna bi bila najboljša oblika (če ima kdo izkušnje)?

Hvala za odgovore
<3
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Če si tekmovalec, tekmovalka v Veseli šoli, te prosimo za odgovor. Vprašanje se glasi: Zakaj si naročen/a na Pil?
Na Pil sem naročen/a izključno zaradi Vesele šole.
(17)
Pil bi naročil/a tudi, če ne bi tekmoval/a v Veseli šoli.
(87)
Pila nimam naročenega, saj pri mentorici Vesele šole dobimo vse vsebine za tekmovanje.
(15)

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

DogLover11 12 ja prosim obvescaj ko izide ...
 
Jaz bi poskusila, ker zakaj ne! HeadfirstFearless 14 Ja, ...
 
Ojla! Strašansko mi je všeč tale tvoja ...
 
short queen
 
aaaaaaaaawwwwwwwwwww ful je kjutttt
 
Jaz se prijavim! #happygirl 12 in 9 mesecev Ja, ...
 
dobrodosla!1000000 posta sem,da ti bo pilova ...
 
Kokica🍿neprijavljena
i love it!!!!:heart::heart::heart: js strikam
 
Hej, plis poglej v svoj koticek. Drgac pa ...
 
mogoc 2 zakaj nisem taprva
 
Pačnekateri izdelki so vredu drugi majn za ...
 
Cinderella (neprijavljena)
Cinderella Gryffindor drugač ful dobra ...
 
Dobrodošla upam da se boš dobro razumela ...