snofi
Naslednji Pil izide 5. januarja
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: The secret ship 10. del

the secret ship 10. del

10
Ola ludeki! danes pišem jaz Rose upam da boste uživali!
___________________________
Šli smo mimo grafitov in vsega kaj smo videli ter prišli v klet tistega človeka. Leo se je postavil pred nama ter naju pogledal in rekel "Bodimo previdni, da nas ne opazi" z Maxsom sva prikimala "Okej pa gremo..." je rekel Leo. Šli smo v njegovo klet ter počasi in po tihem šli po stopnicah "Nikjer ga ni videti" sem rekla. Ko smo prišli do vhodnih vrat je Maxs prijel za kljuko "Zakaj ste tukaj niste šli v jamo?" je rekel človek, vsi smo se počasi obrnili ter ga nerodno pogledali. Nato je Maxs vzdihnil ter začel govoriti "Gospod hočemo oditi domov, zelo smo otrujeni ter lačni..." Človek se je nasmejal ter rekel "Pridite" vsi smo se pogledali ter skomignili z rameni. "Jaz negrem" je trmasto rekel Leo. "Kaj se pa lahko zgodi?" sem rekla ter začela slediti človeku. Maxs mi je začel slediti, obrnila sem se proti Leu ter ga videla kako ga je strah. Počutila sem se nevem čudno. Ustavila sem se in stekla do njega "Glej...nič hudega nebo hoče nam pomagati..." sem mu rekla z mirnim glasom. Videla sem kako mu je bilo nerodno. Nato pa je prikimal, nasmehnila sem se ter šla h Maxsu. Spet sem videl, da sem Maxs počuti zapostavljeno. "Daj no....sej veš da te imam rada" sem mu rekla. Maxs je bil čisto tiho ter gledal v tla. Počasi sem ga objela. On pa mi je zašepetal na uho "Tudi jaz te imam rad" ter me objel nazaj. Spustila sem ga ter naglas rekla "No a gremo ali ne?!" obadva sta mi prikimala. Vsi smo odšli za človekom, ki nas je tam čakal in gledal našo čudno zmedo. Ko smo prišli do njega nam je rekel "Ok otroci poskerbel bom za vas" nato je pogledal skozi vsa okna v sobi. Počasi se je primil stene ta pa se je premaknila. "Hudo" je rekel Leo. Ko se je stena do konca premaknila so bile stopnice.
"Temu nezaupam" mi je Leo zašepetal na uho. Človek nam je pokazal naj mu sledimo. Vzdihina sem ter šla po stopnicah. Ko smo prišli do konca stopnic smo bili vsi začudeni. Videli smo zelo moderno kuhinjo ter dnevno sobo vse je bilo zelo lepo. "Aja nisem se še vam predstavil ime mi je Rajko" je rekel Človek. "In jaz sem Leo" je rekel Leo. "To sta Jessica in Maxs" je rekel Leo in pokazal na naju dva. "Lepo vas je spoznati. Pridite pokazal vam bom vašo sobo" je rekel Rajko. Vsi smo mu sledili po hodniku, ki je bil zelo dolg z veliko sobami. "Maxs ti spiš tukaj, in vsi imaste svojo kopalnico." Je rekel Rajko ter pokazal na vrata. Maxs je odprl vrata ter rekel "O wow" šla sem pogledati njegovo sobo in bila je prečudovita. Njegova postelja je bila bele in sive barve iz stropa so visele lepe luči njegova omara je bila lesena ter z ogledali prav zaljubila sem se vanjo. "Leo tukaj je tvoja soba podobna je Maxsovi" je rekel Rajko. Leo je odprl vrata svoje sobe. Seveda sem pokukala še h njemu. Bila je podobna Maxsovi samo da je bila modre ter bele barve. "Jessica mislim, da ti bo tvoja zelo všeč!" je rekel Rajko ter pokazal na sosednja vrata. Počasi sem odprla vrata ter zaprla oči. "Wow Jessica zelo je lepa!" sem slišala od Maxsa. Počasi sem odprla oči ter zagledala zelo lepo sobo. Tam je bila lepotična miza nad njo so bile pa stopnice, ki so vodile na posteljo. Zraven je bila še omara ki je bila lepe bele barve na njo so pa svetile lepe modre luči. Splezala sem po stopnicah ter se vlegla na posteljo. "Ti je všeč?" me je vprašal Rajko. Prikimala sem z zelo velikim nasmeškom. "Pridite gremo nekaj pojesti" je rekel Rajko. Splezala sem po stopnicah ter stekla po hodniku do kuhinje. "Kaj pa bi jedli?" nas je vprašal Rajko. "Mmmm palačinke" je rekel Leo. "Ok! Dobra izbira!" je rekel Rajko. "Če smem vprašati od kje dobite toliko denarja?" je vprašal Maxs. "No od prodajanja ladji. Imam svojo firmo" je rekel Rajko. Vstala sem od stola ter šla v dnevno sobo. Tam je bila ogromna televizija. Vzela sem daljinec ter jo prižgala. Takoj sem poiskala mojo najljubšo nadaljevanko Friendse. Pridružila sta se mi Maxs ter Leo "O! Danes igra Barcelona!" Je rekel Maxs. "Ja samo res!" je rekel Leo. Vzdihnila sem ter vprašala "Kateri program?" oba sta dobila ogromen nasmešek ter na isti čas rekla "Šport 3!" prestavila sem na njujin kanal ter šla v kuhinjo. Vogala sem kako se palačinke pečejo. "Izvoli tvoja je prva" je rekel Rajko ter mi dal palačinko. Bila je zelo lepa polita je bila s sirupom ter okrašena z jagodami. Maxs in Leo sta takoj pritekla.
20 MINUT KASNEJE
Ko smo končali z večerjo sem odšla v mojo kopalnico ter si oblekla pijamo ki mi jo je dal Rajko. Zelo lepo mi je pristajala. Odšla sem iz kopalnice ter šla v Maxsovo sobo. "Lahko noč" sem rekla Maxsu. "Noč" mi je rekel nazaj. "Lahko noč" se je za mano pojavil Leo "Ah! Vstrašil si me. Po drugi strani pa lahko noč" sem rekla ter odšla v svojo sobo ter se vlegla v posteljo. Zaprla sem oči ter zaspala.
7:00 ZJUTRAJ
"Jess! Zbudi se!" Odprla sem oči in zagledala Maxsa. "Jess neboš verjela kaj nam je Rajko naredil za jesti!" je rekel Maxs. Zazehala sem in se vsedla "Kaj pa?" sem vprašala. "Vse!" je rekel Maxs. Nato je odšel moje sobe. Malo sem se vlegla ter pomislila kaj je Maxs rekel glede hrane. Takoj sem šla iz sobe stekla po hodniku do kuhinje ter videla mizo polno hrane. "Jutro Jessica prisedi!" je rekel Rajko. Vsedla sem se na stol in pograbila popečen kruh. Nanj sem dala sir ter salamo nato pa še jajčko na oko. Pograbila sem sendvič ter začela jesti. "Boste danes šli naprej v jamo?" nas je vprašal Rajko. "No jaz mislim da..." sem rekla ter pogledala Maxsa ter Lea. Nato je nekdo pozvonil. "Takoj pridem" je rekel Rajko ter odšel po stopnicah do vrat. Pograbila sem skodelico v kateri je bil verjetno čaj. Začela sem piti, in uganite kaj spet sem se popekla in spustila čuden zvok. Maxs se mi je ljubko nasmejal. Nato je prišel Rajko in rekel "No dobili smo časopis..." "In?...." je rekel Leo "Piše da so vas ugrabili..." je rekel Rajko tar nam pokazal časopis. "Glej intervju s tvojo mamo!" je rekel Maxs ter pokazal na naslov. "Piše, da je tvoja mama rekla: Ko sem odšla v trgovino sem se vrnila v približno 20 minutah in Jessice ni bilo več." je prebral Leo. Maxs me je objel ker je videl, da sem bila na robu solz "N-nisem vedela kaj sem naredila....Vsi bodo zaskrbljeni..." sem rekla. "Hej vse bo vredu..." je prišel Leo in me še on objel. Tokrat Maxs ni bil žalosten bil je srečen saj je videl, da me hoče potolažiti. "Jess...kaj če gremo dalje v jamo rešiti županjo...?" me je vprašal Maxs. "N-nemorem vse sem pokvarila...Zdaj so vsi zaskrbljeni..." sem rekla. "Jess nič nisi pokvarila!" me je tolažil Leo. "Hvala ampak rabim malo časa zase..." sem rekla ter odšla po hodniku do svoje sobe. Ko sem prišla sem se vlegla v mojo posteljo ter se začela jokati. Nato je v mojo sobo prišel Maxs. Prišel je h meni in me objel. Glavo sem mu položila na ramo. "O-oprosti da je tvoja mama zdaj zaskrbljena.." sem rekla "Nič hudega in veš kaj rešili bomo županjo!" mi je rekel. "Prav imaš gremo dalje!" sem rekla in si obrisala solze. Vstala sem se in šla iz postelje. Odprla vrata in šla v Leovo sobo. Odprla sem vrata. Nisem mogla verjeti svojim očem. Plesal je! "Uhm Leo?" sem ga vprašala. Obrnil se je proti meni "uh hej kaj rabiš...?" videla sem kako ga je bilo sram "Gremo dalje v jamo!" sem rekla. Samo prikimal mi je "preobleči se grem" sem rekla ter odšla v mojo sobo. Rajko mi je dal ogromno oblačil ter našla sem pravo.
Bile so črne hlače jopica in majica. Seveda sem si jo oblekla. Šla sem se pogledati v ogledalo "O wow!" zgledala sem čudovito. "Jess lahko prideva noter?" sem zaslišala Maxsa "Ja lahko!" sem rekla. Leo in Maxs sta prišla v mojo sobo. "Wow kako si lepa!" je rekel Leo. "Hvala!" "No a gremo ali ne?!" je vprašal Maxs. "Ja gremo!" sem rekla. Odšli smo do Rajkota in se poslovili od njega. "Veste otroci pogumni ste in močni!" nam je povedal. "Pogrešal vas bom" je rekel Rajko, zgledalo je kot, da mu gre na jok. Vsi smo ga objeli. "Sej se bomo še videli!" je rekel Maxs. Nato smo odšli v klet in v jamo. "Um kaj pa ključ?" sem vprašala "Tukaj je!" je rekel Leo. "Ew cel je poslinjen" je rekel Maxs. "Kam moremo pa zdaj?" Sem vprašala. "Čakaj! Na zupanjinem telefonu je zemljevid!" je rekel Leo. Iz žepa sem vzela telefon ter pogledala galerijo. "Uhm slike ni več..." sem rekla "Poglej med izbrisanimi slikami!" je zaskrbljeno rekel Maxs. Šla sem pogledati ampak nič...samo odkimala sem jima. Oba sta zaskrbljeno pogledala. "Očitno se bomo morali znajti!" sem rekla. "Mhm" je rekel Leo. "Okej če smo sli pri dvosmernici v tisto smer moramo zdaj iti v drugo!" sem rekla. "Ja res" je rekel Leo. Odpravili smo se proti dvosmernici. Ko smo prišli do dvosmernice smo zavili v drugo smer. Nekaj časa smo hodili potem pa videli čudež. "Glej to diamanti!" sem rekla. Vse se je svetlikalo. "Misliš, da lahko kakšnega vzamemo?" je rekel Maxs. "Nevem- Auch!" je rekel Leo, nekaj lu je padlo na glavo nato pa na tla. "Glejta diamant!" sem rekla ter ga pobrala iz tal. Zelo je bil lep. "Hej Jess..." je rekel Leo "Ja?" sem rekla "Tudi jaz bi ti rad podaril za rojstni dan..." je rekel Leo ter iz nahrbtnika vzel še en nahrbtnik ki je bil bele barve in zelo lep. Dal mi ga je "Hvala" sem se mu zahvalila. "No gremo dalje!" je rekel Leo...
_________________________
No to je to ta del je kar dolg vzel mi je 20 minut (Vel ja malo) no tukaj je pa se kar linkov.
Rajko
https://www.pinterest.com/pin/510314201505012700/
Oblačila od Jessice
https://www.pinterest.com/pin/778137641867820195/
Torba ki jo je Jessica dobila za rojstni dan od Lea
https://www.pinterest.se/pin/629870697883776158/

No to je to upam da ste uživali!
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
kulll, nov del prosim:stuck_out_tongue_closed_eyes:
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
U GUYS ROCK!!! NAJDALJSI DEL DO ZDAJ IN ZATO SEHAPPY:grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::heart::heart::heart::heart::heart::heart:LOVE U TWO:two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::cherry_blossom::cherry_blossom::rose::rose::rose::heart::heart::heart::heart::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Lp Kiki
0
 
Kiki
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
ALELUUUUUUUUUUJAAAAAAAA!!!! Supeeerrr jeee!!!! KOMJJ ČAKAM NA NOV DELL:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
0
 
Hvala tiiii!!!❤❤❤
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Sporočilo pred pošiljanjem še enkrat preberi in premisli, kako bi se ti počutil, če bi ga prejel.

Pisalnica


Objava:

Rožni cvet noči 15. del

Ogledov: 6 Odgovorov: 2
 
3
Objava:

Romeo in Rose, 31. del

Ogledov: 3 Odgovorov: 0
 
1
Objava:

V DRUGEM SVETU 1. del

Ogledov: 9 Odgovorov: 0
 
1
Objava:

Grozljivsko srhljivo, 44. del

Ogledov: 11 Odgovorov: 1
 
1
Objava:

Moja pesniška zbirka 5. del

Ogledov: 40 Odgovorov: 2
 
9
Frogy
Objava:

Črnina

Ogledov: 19 Odgovorov: 1
 
4
Objava:

ojlaaa, nevem

Ogledov: 24 Odgovorov: 1
 
5
Objava:

Čas brez sonca 8. del

Ogledov: 30 Odgovorov: 5
 
6
PLIS ODGOVORITE potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Pomoč

Jaz sem sedmi razred ampak me zanima neki v zvezi z valeto.Mi imamo proslavo potem pa še neko zabavo in me zanima če si za na proslavo sami izberemo s kom bomo plesali ali nam učitelji?
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Bi si v Pilu želeli več ilustracij?
Ja, ilustracij je premalo.
(114)
Tako, kot je zdaj, je OK!
(203)
Raje imam fotografije kot ilustracije!
(80)

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

Omg, pa še v petek, ko sem prebrala 4 pa ...
 
hoj bi se lahko prijavila na intervju?/
 
hvala lepo je:hearts::thumbsup:
 
hvala lepo je:hearts::thumbsup:
 
ni zakaj in kod sem že rekla ni problema ...
 
*brez besed* *jok* *še kr brez besed*
 
Js nimam besed za to. Preprosto božansko ...
 
žalostno:sob: ampak zelo dobro pošeš:grinning:
 
Kako ganljivo. Zanimivo, lepo, žalostno, ...
 
Živjo, ful lepo si napisala, ganljivo. Ful ...
 
1.spyxfamily 2. ..... 3. ....... hehehhee
 
Vem da ne igram a roblox
 
awww ku lepo si to napisalaaa
 
Paint the town red:heart: