Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Tiha zarja 4. del

Tiha zarja 4. del

7
Končno sva v velike kovčke spravila vsa temna oblačila. Vedela sem, da so naju vsi otroci z strahom v očeh opazovali in čakali na trenutek, ki ga oni verjetno ne bi hoteli doživeti. Na hodniku so se zaslišali dolgi in težki koraki. Hitro sva kovčke zabrisala pod posteljo in stekla v posteljo. Zaslišala sva odpiranje vrat in nato smrtno tišino. Vsi otroci, ki so še bili v kopalnici so hitro končali in stekli v postelje. Ga. Mendorhy se je sprehodila mimo vseh, nato pa se ustavila: “Gospodična Una si si umila zobe?” Z drgetajočo ustnico sem raje prikimala. Ga. Mendorhy se je sprehodila še do zadnjih postelj in rekla: “ Gosposična. Una in Gospodič. Gal, prosim zložita oblačila nazaj v omaro, nato pa se zglasita v moji pisarni.” Prestrašeno sem vstala in zložila oblačila v omaro. Tudi Gal je storil enako. Odpravila sva se do Mendorhyjine pisarne, ki je bila v najvišjem nadstropju šole. Na poti sva strmela v tla in se nisva pogovarjala. A dovolj mi je bilo ukazovanja na tej šoli. Ustavila sem se in rekla: “Gal, greva, še lahko pobegneva. Pridi no, hitro.” Gal je samo odkimal in šel po stopnicah naprej. Jezno sem zašepetala: “ Če si ti tako strahopeten, to še ne pomeni, da sem tudi jaz. Ne boš mi tega preprečil. Vsaj zavlačuj. Prosim!” Prikimal je nato pa odšel. Hitro sem stekla nazaj v sobo. Otroci so, na moje presenečenje nekaj govorili drug drugemu. Neko dekle, ki je izgledalo starejše od vseh nas tukaj, je stopilo iz postelje in reklo: “Naj uganem, prišla si pobegniti. Ne skrbi tvoj kovček smo že spakirali.” Zagledala sem kovček na moji postelji in prazno omaro ob njej. Ozrla sem se po sobi in vsi otroci so imeli ob postelji velike kovčke in prazne omare. Obnemela sem. Dekle pred mano je nadaljevalo: “Odločili smo se, da bomo tudi mi pobegnili. Prosim povej nam tvoj načrt, in pobegnili bomo s teboj."

Žal mi je, da je današnji del krajši, a je vikend in sem komaj našla čas za pisanje. Za jutri nisem prepričana če bo nov del. No saj je vseeno, bomo videli. Upam, da vam je bil ta del všeč ,se vidimo mogoče jutri....

LP: Horse_girl
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Hej!!!!
Joj, komaj sem čakala naslednji del! Prav presenetila si me s koncem tega dela! drugače pa ne skrbet. vem, kako je to. šola na prvem mestu. ni treba hiteti. pisanju naj ti ne bo v uteho ampak kot izhod iz zunanjega sveta. zelo dobro si se vživela v glavno junakinjo in zgodbo! to mi je še posebej všeč!!!!!
LEPO BODI:heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse:
ZVESTA BRALKA Book star:books::star2:
1
 
REs ti hvala za vse in če lahko rečem tale zgodba gre naprej predvsem zaradi tebe. Kako si lahko tako mirna......in prijazna.....ni veliko takih pilovcev! Hvala tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!
LP.Horse_girl
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Prepričaj se, da na spletu ne objavljaš svojih osebnih podatkov in ne žališ drugih uporabnikov.

Pisalnica


Objava:

Moje čarovniško življenje, 23. del

Ogledov: 17 Odgovorov: 0
 
2
Objava:

Skriti dnevnik 4. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Juli 3. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 0
 
0
Zaljubljenka potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Problem

sem...in danes sem doživela čudno stvar v šoli.Ko je bila ura Matematike smo delali po skupinah je en fant sedel drugi pa za njim stal in sta si kazala hrbte.Tisti ki je sedel je roko začel rivati onemu ko je stal med noge in ker mu ni glih uspelo se je obrnil in dal roko med njegove noge in ga začel prijemati za njegov spolni organ.Zelo je bilo prvo smešno ampak zdaj ni več jas tega nebom pozabla nikoli še nočne more bom mela.Sta pa tudi meni vzbudila željo po tem da bi se dotikala vatovega spolnega organa.Nevem kaj naj

pomagajte lp
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Obvestila

30.8.2022
NAROČI SE NA PIL!

Odnosi s starši. Simpatije. Najboljši prijatelji. Zafrkavanje. Šola. Mozolji.
Z revijo PIL je odraščanje lažje!
Naroči PIL!

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

heather je odgovoril/a na
živjo se mi zdi, da si zbrala lepo temo za ...
 

A.j.d.a. je odgovoril/a na
oboje ima na sebi nekaj zelenega se počasi ...
 

olivia je odgovoril/a na
jaa al pa somrak myb?
 

Lizika 1# je odgovoril/a na
želva je na kopnem???
 

glasbenaviolina1 je odgovoril/a na
Želva ki je liste Želva ki je zelena. Želva ...
 

Dekle je odgovoril/a na
frazemiz prenesenim pomenom, se mi zdi
 

Saksofonistka je odgovoril/a na
http://silverclan-fallenstar.blogspot.com/2010/08/weeping-willow.html
 

Saksofonistka je odgovoril/a na
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOw tako realistično!
 

Saksofonistka je odgovoril/a na
Wow, res lepo! Všeč so mi tisti mini pajki! ...
 

Saksofonistka je odgovoril/a na
How cuteee!!! I love it!
 

Saksofonistka je odgovoril/a na
Wow kok je cute!! mam pa eno vprašanje. S ...
 

Mini je odgovoril/a na
koman čakam!
 

Strelka je odgovoril/a na
oboje je zeleno želva je liste želva ima ...
 

Loona_Lovegod je odgovoril/a na
Mby, kopenska želva??:grinning::grinning:
 

Loona_Lovegod je odgovoril/a na
https://cdn.kme.si/public/images-cache/1 ...