snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Ujeta med besedami 11. del

Ujeta med besedami 11. del

7
Hitro smo stekli nadstropje nižje. Sarah je rekla: "Napadel nas je. Ne vemo kdo ampak podoben je Xontylyju. Moramose pripravit, da se obranimo! Zato smo tukaj" na njej sem videla zaskrbljeni obraz sploh, ko je pogledala mene. Saj je logično. Nisem imela še nobene vaje. Niti preobrazila se še nisem. Ostali začnejo govoriti "diamant" zato še jaz naredim tako. Zašepetam: " Diamant!" pogledam svoje noge in vidim kako se proti moji glavi dviguje vijolična snov. Pogledam Leni, ki je stala zraven mene. Namesto nje tam stoji dekle, ki je oblečeno v roua kottom. Začudim se nato pa se udarim po glavi. Saj to je Leni samo, da je v superjunaškem kostumu. Vsi imajo iste kostume samo, da so drugačnih barv. Zaslišimo bobnenje in hiša se zatrese. Nisem si še do konca ogledala barv ko smo že tekli dol. Zunaj nas je čakal tisti zlobnež, ki je bil tak kot Xontyly. Zagotovo se borimo proti njemu. Zrušil je že vrh naše hiše. Zato tisto bobnenje. V svojih mislih sem zaslišala glas od Sarah. Pogledala sem jo. Vidila sem kako nam govori ampak v mislih. Rekla je: "Vrjetno je tale zlobneš Xontyly ker ika supermoči, ki mi jih je ukradel. Zdaj pa se postavite in prosim naj gredo tisti, ki so imeli tri dni ali mannj treningov naj grejo v zadnjo vrsto! Na zdaj ga napademo. Zdajle pa nas še ne vidi in ne sliši. Napademo od zadaj. Tri. Štiri. ZDAJ!" stekli smo do njega. Ne morem opisati kako silovit boj je bil to. Jaz sem se vedno stiskala v ozadju ker me je bilo pač strah. Ampak prekipelo mi je. Zlobnež je bil res močan in potrebovali so me. Stopila sem naprej in ga zamrznila. Ampak on se je odmrznil z svojimi močmi. Proti meni je vrgel ogromno kroglo. Komaj sem se ji umaknila amoak pri tem sem padla. Noga me je zelo bolela. Vseeno sem vstala. On je do mene poslal ogenj jaz pa led. Led in ogenj sta se dotaknila in let se je začel topiti in ogenj mi je bil vedno bolj blizu. Rekla sem si, da je to moj konec. Ampak se nisem vdala. Vsi ostali ao me samo gledali. V mislih sem spet slišala Sarin glas: "Ne obupaj. Še bolj se opri na obe nogi in se zakorenini v tla. Potem nehaj pošiljati led in takoj začni pošiljati kamenje" hitro sem naredila kot mi je naročila. In delovalo je. Naenkrat pa je eksplodiralo. Odneslo me je nazaj in spomnem se samo še tega, da sem močno pristala na travi.
____________________________________
Hi!
Tale del je bolj napet brrrrrr. No zdaj se bo pa šele začelo dogajati!
Adijo!
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Grrrrrrrr Xontyly pusti jih, če ne boš videl, čemu se pravi poraz! V napad! Na juriš!
Še pobralo me bo, če ne dobim nadaljevanja!!
L.P.
Tista
P.S.: Oprosti, ker včeraj nisem napisala pogovora, smetišnica je vse izbrisala. Se bom potrudila, da danes spet natipkam.
2
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
0
 
Iskra (neprijavljena)

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Super sister
 
0
Ginny fan

Pogum 4. del

Ogledov: 42 Odgovorov: 6
 
5
Help Girl

HipHoparka 3. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 2
 
3
Help Girl

HipHoparka 2. del

Ogledov: 26 Odgovorov: 3
 
2
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 2. del

Ogledov: 35 Odgovorov: 4
 
6
Help Girl

HipHoparka 1. del

Ogledov: 44 Odgovorov: 4
 
5
Power Girl

<3

Ogledov: 54 Odgovorov: 2
 
7
sej potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Šale in stric

<3

No pri nas doma se oči rad mal heca. In mi je naroču naj grem nekaj povedat stricu oz. sosedu. Malce je bil užaljen ampak tako je že večkrat bil, sploh ko oči kaj reče. Js se preveč obremenjujem in me skrbi da mi bo zameril. Poved je bila malce nesramna.

Mislite da bo na to kmalu pozabil?
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

dragon girl je odgovoril/a na
:ok_hand::clap:
 

dragon girl je odgovoril/a na
U-A-U
 

dragon girl je odgovoril/a na
Waw, lepo si naredila:kissing_heart:
 

dragon girl je odgovoril/a na
Lepo ozadje!:heartpulse:
 

dragon girl je odgovoril/a na
:heart:
 

dragon girl je odgovoril/a na
Ful dobro! Jaz ziher ne bi mela živcev ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Nicee:kiss:
 

dragon girl je odgovoril/a na
Sooo cute:kissing_heart::kissing_heart:
 

dragon girl je odgovoril/a na
Lepo!:revolving_hearts:
 

dragon girl je odgovoril/a na
DeEp:heartpulse:
 

dragon girl je odgovoril/a na
Hej! Jaz sem v redu, šola je good, ti? Kako ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Hej! Luškan zajček, ampak svetujem, da ...
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
kje najdeš pilov zabavnik?
 

Super sister je odgovoril/a na
Mislim da je Momo narobe, ker kolikor jaz ...
 

Doglover je odgovoril/a na
Tipična ekskurzija. Taka ko naša:joy::joy::joy: