snofi
Naslednji Pil izide 2. decembra
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Verige 1. del

Verige 1. del

7
Verige. Edina stvar na tem svetu, ki se je bojim. Edina stvar, iz katere se z magijo ne morem rešiti, stvar, ki mi preprečuje živeti. Kot angel smrti bi se morala že navaditi na to, da povsod hodim vklenjena, ampak se ne morem. Verige so moja šibkost, to kar me zlomi, in stražarji v Stolpu so to ugotovili takoj, ko sem prišla sem. Ko so me prvič vklenili, sem padla na kolena in jih prosila. Prosila za milost, prvič v svojem življenju. Oni pa so se le smejali in me vklenjeno vrgli v celico najbolj pri zemlji. Povezali so vse skupaj. Bojim se verig, ker imam rada veter. Rada imam prepihana lica, lase, ki mi valovijo okoli obraza, občutek svobode. Če me odmaknejo od vetra, me bodo zlomili.

Ampak me niso. Čeprav sem bila v verigah, v celici, daleč stran od vetra, me niso zlomili. Jaz sem veter, jaz sem zrak, jaz sem smrt, sem si dopovedovala sleherno sekundo ujetništva. In smrti se ne da zlomiti.
Kmalu so te besede postale lestev, po kateri sem se vzpenjala, ko sem bila na dnu. Ko so me mučili, me žalili, sem se s temi besedami pobrala.
In vsak dan sem bila močnejša.

"Smrt," me je poklical glas izza rešetk. Smrt. Tako so me klicali vsi stražarji, brez izjem. Imela sem pravo ime, nekoč, ampak sem ga pozabila. Zdaj so me vsi klicali le še Smrt. Dvignila sem glavo in odprla svoje zlato modre oči. Zlato, to je bila moja mama. Angel svetlobe, pripadnica kraljestva, k katerem vedno sije sonce. Modra je bil moj oče. Oče, ki nikoli ni uzrl svoje hčerke, ki je pobegnil kot strahopetna žival, ko se je začela vojna. Bil je angel morja, najbolj ranljiva vrsta angelov. Angel z najmanj moči v svetu.
Plod njune zveze sem jaz. Angel smrti, angel črnih kril in temnega srca. Angel, ki je nastal prvi, angel, ki bi moral vladati svetu. Ampak po mojem rojstvu so razglasili Lov. Lov na prepovedano, na tisto, ki mora umreti. Name.
"Vstani," je rekel glas in dvignila sem se na suhcene noge. Vedela sem, kaj bo sledilo. Najprej kričanje, potem pa večurno mučenje. Nato sem bom omotična zbudila spet tukaj in vsa zgodba se bo ponovila, kot se ponavlja že deset let.
"Danes te ne bomo mučili, Smrt."
Te besede so me presenetile. Danes ni mučenja. Ni bolečine, ni sramote. Danes ni mučenja. Naredila sem nekaj korakov do stražarja, ovitega v črnino. Taki so bili stražarji v Stolpu; mišičasti, visoki in vedno oblečeni v črn oklep z znamenjem kril na prsih.
Tem stražarjem se je reklo Temačniki. Niso bili angeli, niti navadni ljudje. Govorilo se je, da so bili nekoč ljudje, ampak so podlegli magiji temnih angelov. Angelov, ki so bili po magiji zelo podobi angelom smrti, ampak njihova magija je veliko šibkejša in manj smrtonosna. Temni angeli so jih ustvarili, brezdušne in brezsrčne, brez usmiljenja. Popolni za mučenje ujetnikov Stolpa.

--
Hej! To je moja prva zgodba tukaj, upam, da vam bo všeč! LYSM:star::sparkles::heart_eyes::kissing_heart::kissing_closed_eyes:
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
ful vredi, spremlam!!
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Sporočilo pred pošiljanjem še enkrat preberi in premisli, kako bi se ti počutil, če bi ga prejel.
Fifa2022 potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Miklavž

Hej!:hugging:
Kmalu bo miklavž:japanese_ogre:🥳 in jaz kot vedno ne vem kaj naj naročim.:gift::open_mouth:‍:dash::rolling_eyes::grimacing::thinking::expressionless:🤨 A ma kdo kako dobro idejo?:bulb:
Če maš napoš!:keyboard:
Loh pa vsaj napišeš:keyboard: kaj si boš ti zaželel?!:bulb:
Hvalaa!:bulb::hugging:
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Lexi7 je odgovoril/a na
Hoj! Kaj bi lahko meni na discord poslala? ...
 

Loona_Lovegod je odgovoril/a na
#7:flag_si::flag_it:
 

Ginny_Weasley_fan je odgovoril/a na
bi rekla 6., 7. al pa 1. ampak najbolj 6. :hearts:*♡∞:。.。  GinnyWF。.。:∞♡*:hearts:
 

Ginny_Weasley_fan je odgovoril/a na
1.hlače͡° ͜ʖ ͡ – 2.verjetno je ta drugi ...
 

Snoopy je odgovoril/a na
Meni je v redu.
 

Nani je odgovoril/a na
Odlicen del N :upside_down:
 

CloudL7 je odgovoril/a na
Kaj pa so te ure/termini?
 

Maddie je odgovoril/a na
Ja, meni je čisto ok, edino bi lahko mogoče ...
 

Ginny_Weasley_fan je odgovoril/a na
Jaz bi bila "svetovalka", čeprov ne bom vedno ...
 

CatCookieLover je odgovoril/a na
Samo še jutri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

R.A.B je odgovoril/a na
kdaj bo izšel nov del?
 

ryuk je odgovoril/a na
To se je zgodilo zato, ker so ti izbrisali ...
 

bellamy_blake (her) je odgovoril/a na
kaj je pa nagrada?