snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Vrtinec magije 2. del

Vrtinec magije 2. del

5
ROSE
Ko se je Mark vrnil sem gospoda Dumbledorja vprašala, če grem lahko zraven. "Pridi z mano" je rekel in odšel v Markovo sobo. Na mizi je sedela lesna sova. Na list papirja je nekaj napisal z lepo počevno pisavo in sova je zvotek papirja odnesla. "Bomo videli kaj bojo rekli. Mimogrede, kdo pa so tvoji starši?" "Ne vem" sem žalostno skomignila. "Profesor? Mi poveste več o Bradavičarki?" je vprašal Mark in začel pakirati stvari. "Mark, Mark, bom jaz spakiral" je rekel starec in z enim zamahom palice spakiral vso Markovo opremo. "Torej, Bradavičarko so ustanovili štirje pomembni čarovniki. Godric Gryfondom, Salazar Spolzgad, Daniela Drznvraan in Perwola Pihpuff. Ustvarili so štiri domove poimenovane po njihovih priimkih. Ustvarili so tudi klobuk Izbiruh, kateri ti določi dom" se je nasmehnil. "Gospod? Je normalno, da znam govoriti s kačami?" je navdušeno vprašal Mark. "Govoriti znaš s kačami? Ne, to znajo le redki čarovniki...večino potomci Salazarja Spolzgada" je s še večjim navdušenjem povedal Dumbledore. "A-a-ali sem p-pot-tomec-c Salazarja Spolzgada?" "Velika možnost, Mark, velika možnost"

ALBUS DUMBLEDORE
Ko mi je Mark omenil, da zna govoriti s kačami me je to res presenetilo. "Oho! So že odpisali!" sem se razveselil, ko je na okno potrkala sova. "Dumbledore! Deklica lahko pride prej na Bradavičarko, saj ne morem živeti v tisti bunkeljski sirotišnici vendar! Se vidimo kmalu!" sem prebral na glas. "To!" je zavpila Rose in začela poskakovati na mestu. Tudi njej sem pomagal spakirati stvari. "Gospa, tudi lepotičko Rose bom odpeljal" sem rekel. "Super, dva izmečka manj" se je nasmehnila in odšli smo. Na pragu smo se priklopno izdejanili pred Bradavičarko. "uaaau" sta bila oba navdušena. Rose smo dovolili, da bo ta čas bivala v istem domu kot Mark.

MARK
Med tem, ko se šola še ni začela sem imel možnost, da se že zdaj pričnem malo učiti. Sprejel sem, Rose pa se je vsake toliko pridružila ali pa je bila z živalmi. Bilo je zabavno. Bivala sva v neki koči sredi travnika, saj nisva še vedela, v kater dom spadam. Kmalu, pa je napočil 1. september. Do večera sem vadil uroke v učilnici, nato pa je napočil čas, da grem v Veliko dvorano. Pogledal sem Rose, ki je sedela v naročju McHudurre, profesorice spreminjanja oblike. Pomahala mi je. "Kakor vsako leto, dobrodošli na Bradavičarki. Letos smo večino poletja tukaj gostili dva učenca." je začel Dumbledore in pokazal na Rose in mene. Jaz sem stal v vrsti. Kmalu je Minerva klicala ućence k Izbiruhu, da jim določi dom. Kmalu sem bil na vrsti. Pogumno sem odkorakal naprej in si klobuk nadel na glavo. Ni rabil dosti časa. "SPOLZGAD!" je rekel. Pogledal sem k profesorjem. Vsi razen Limaxa Hudlagoda so bili malce razočarani, ker nisem prišel v njihov dom. Meni je bilo vseeno. Že naslednji dan sem si našel prijatelje, ampak na Rose nisem pozabil."Mark? Mi pomagaš s tem prosim" me je vprašal en prijatelj. "Seveda, pokaži" sem rekel in se obrnil od Rose s katero sem igral čarovniški šah. "Odgovor je v Zgodovini čarovništva" sem mu rekel, ko mi je pokazal, da ne najde 7. odgovora. Meni niso dajali naloge, saj sem se hitro učil med poletjem. Naslednje pol letje, pa tudi mene čakajo naloge.

ROSE
Priznam, da mi je bil velik dolgčas, ko se nisem mogla ukvarjat z magičnimi živalmi. Bivala sem v spolzgadu, ampak čez dve lleti bom imela določen svoj dom. "Rose? Mi podaš palico" je rekel Mark. Dala sem mu palico in ga z zanimajnem gledala. Imel je veliko prijateljev in bil je zelo nadarjen. Jaz pa...ko nisem bila pprofesorico pri živalih sem se trudila biti ne v napoto. Želela sem, da bi me kdo opazil, da bi se me kdo zapomnil...da bi nekomu razen Marku nekaj pomenila.
Bila sem v svoji sobi in jokala. "Rdečka joka?" se je zasmejala spolzgadovka s katero si delim sobo. "Če nisi opazila je tudi tvoja prijateljica *rdečka*" sem rekla in odšla. "Rose? Si vredu?" me je na hodniku pred Veliko dvorano vprašal Mark. Odkimala sem. "Pridi sem" me je objel. "Rose, meni lahko vse poveš" je zašepetal in me pogledal. "Še vedno se počutim drugačno" sem zajokala. Odpeljal me je k ravnatelju. Tam sem se sama pogovorila z Dumbledorjem, on pa je odšel. "Rose Nelson. Tvoje družinsko drevo mora biti nadvse zanimivo" je rekel. Odšla sva na Sekretar za skrivnosti na ministerstvo. Sprhodil se je med policami. Vstavil se je in s spodnje police zgrabil eno krogljico. Prerokbo. "Tale je tvoja" je rekel in mi jo podal. Začela je govoriti.

"Rose Nelston je potomka-"
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
zelo dobra zgodba! i love it!:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡:yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::two_hearts::revolving_hearts:
0
 
Thx
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Power Girl

Nič drugega kot LARA 1. del

Ogledov: 31 Odgovorov: 4
 
7
:')

poezija

Ogledov: 44 Odgovorov: 4
 
7
Super sister
 
3
ManonWhitethorn

Točka preloma 1. del

Ogledov: 33 Odgovorov: 0
 
8
dragon girl

Legenda o zmaju 9. del

Ogledov: 46 Odgovorov: 2
 
3
Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 58 Odgovorov: 2
 
5
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 3. del

Ogledov: 35 Odgovorov: 2
 
5
MY LOVE potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

FANTI BFF JAZ

Zdravo bom kar začela
zaljubljena sem v enega izmed fantov v našem razredu. Ampak vanj je zaljubljena tudi moja BFF lani je bil zaljubljen vanjo in baje da sta že tudi nekaj imela pa ne mislim o spolnih odnosih ampak držala sta se za roke in tako naprej nič resnega zaden mesec lanskega šolskega leta pa sem se še jaz zaljubila vanj letos mi je priznal da je tudi on zaljubljen vame in od takrat naprej se ni več pogovarjal z mano prej, ko pa si še nisva priznala pa je bil čist ok do mene skupi sva se smejala in pač lahk bi rekla, da sva bla BFF. fora pa je v tem, da me ful žre če bi bil res v mene kaj bi rekla o tem moja BFF. opazila sem da od takrat naprej ko je bila zaljubljena vanj sj sma se družle pa vse to ampak ni blo to to. postala je oprostite izrazu samovšečna krava. rekla je da je itak v njo in pač tak js pa sem se ful trudla da moja ljubezen ne bi uničila najinega prijateljstva z prijateljico (BFF). strah pa me je tudi tega ker je vame zaljubljen fant v katerega jaz nisem pa mu ne želi povedati v obraz da nisem vanj.
prosim kaj naj naredim zaradi mojega " fanta " se žrem ne morem se skoncentrirati na svoje delo v šoli pa tudi ne vem kaj naj z vsem ostalim navedenem v pismu
rada vas imam
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(100)
Letošnja!
(73)
Ne opazim razlike.
(47)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

cute girls 1 je odgovoril/a na
jutri zjutraj razglasim zmagovalce
 

Eleven jane hoper je odgovoril/a na
ful lepa slika
 

history girl je odgovoril/a na
fullll cute:clap::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::
 

history girl je odgovoril/a na
hmm imam dobro idejo pokliči prijatelje:wink: ustvari ...
 

cute girls 1 je odgovoril/a na
tokrat ni zmagal nobeden drugič bom dala ...
 

history girl je odgovoril/a na
zveseljem bi sodelovala kot tekmovalec:peace:
 

Doglover je odgovoril/a na
Moja mami skos to govori očiju. Oči se pa ...
 

history girl je odgovoril/a na
niti ne ker cepivo sploh ne pomaga toliko ...
 

Panda sem🐼 je odgovoril/a na
Nikkkkkk Skrlec!!!
 

Panda sem🐼 je odgovoril/a na
Nevaa!!:heartpulse::heartpulse: & Jercaaa!!!:heartpulse::heartpulse:
 

Night girl je odgovoril/a na
Ta igra ni objekrivna vsak ima drugega naj ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Čaki ai stara devet ali hodis v deveti razred. ...
 

Anika0712 je odgovoril/a na
ves, ta spletna stran ni namenjena za policitcne ...
 

Anika0712 je odgovoril/a na
umm kk lahk mas fanta, si fit, hodis v fitnes ...