snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - WEREWOLVES DON'T DIE 43. del

WEREWOLVES DON'T DIE 43. del

40
NAZADNJE, KO JE PRIPOVEDOVALA KATE:
Zrak. Potrebujem zrak. Ampak ni bil samo tisti trenutek. Vse odkar me je Alex ugriznil, nisem mogla normalno dihati. Stiskalo me je v prsih in samo vprašanje časa je bilo kdaj bom popustila.
Ulile so se mi solze. Glasno sem zaihtela in se zrušila, na kolena. Obraz sem zakopala v dlani, ter samo ihtela. Čutila sem solze, ki so mi drsele prek lic.
»Oprosti.« Sem rekla. »Ne bi smela…«

»Ne.« Je rekel Alex. »Morala si. Enostavno morala si. Včasih je pač preveč.«

MEDTEM PRI OSTALEM TROPU (pripoveduje Kayla):
(sanje) Nenadoma pa se je nekaj deset metrov stran od obale pojavila svetleče modra pika. Ker je bilo sredi noči, je bila precej opazna. Liam. Moj mlajši bratec.
Za sabo sem gledala svojega mlajšega brata, popolnega štiriletnika, ki je bil – v nasprotju z mano, mesečno pošastjo – tudi element vode.
Nenadoma pa sem zaslišala krik. Otroški krik.
»Liam!« Sem zakričala skozi temo, kar se je iz mojih glasilk izvilo kot lajanje. »Prihajam!«
(resničnost) Pognala sem se pokonci.
Je Liam res pomemben za našo težavo? Kako, saj je mrtev… in jaz sem kriva za to. Jaz sem ga ubila. Če ne bi…
Po hladnem licu mi je stekla solza in v tistem trenutku se je nebo obarvalo rožnato.

»Sky, poskusi navezati stik.« Sem še zamrmrala, preden sem se poglobila v starinske črke in obrabljene strani knjige, ki bo mogoče rešila tri življenja.


---
KATE
Vstala sem in stekla med drevesa. Nikoli v življenju še nisem to jokala. In pred mojim bivšim fantom in še enim fantom ki ga komajda poznam… počutila sem se kot mala deklica.
Zaslišala sem, da je Alex klical moje ime, zato sem se ustavila in se ozrla okoli sebe. Če me ne bi poklical, bi se verjetno izgubila v gozdu. Samo usedla sem se pod smreko in čakala da me najde. Po nekaj minutah je zadihan pritekel do mene.
»Zakaj si kar šla?« Me je vprašal.
»Če bi ti jokal pred svojo bivšo punco in nekom ki ga komajda poznaš, kot še nisi nikoli v življenju, ti tudi ne bi bilo ravno prijetno…« Sem mu pojasnila, malce hladno, malce užaljeno, malce pa samo… žalostno.
»Ni panike.« Je rekel in sedel poleg mene. »Včasih pač moraš.«
»Cori tole ne bi bilo všeč.« Sem mu v rahlem smehu zamrmrala, vendar je samo skomignil z rameni.
»Tukaj ne vidim nobene Core.« Je nato rekel in se mi nasmehnil. Nato je počasi prijel mojo roko in jo nežno stisnil. Vrnila sem mu stisk in glavo počasi naslonila na njegovo ramo.
»Še vedno sva lahko prijatelja.« Je zamrmral in pokimala sem. Lahko sva prijatelja. Preteklost ni pomembna.
»Misliš, da naju Justin išče?« Sem ga vprašala.
»Najbrž.« Je rekel Alex, vendar se ni premaknil. Samo sedela sva tam in razmišljala kako naju prijatelj išče.

»NAJBRŽ BOM ZMOTIL ROMANTIČNI TRENUTEK, AMPAK ME ŽE MALO SKRBI!« Se je skozi gozd zaslišal Justinov glas čez nekaj sekund. Zasmejala sem se in vstala.
»Veliko bolj ti paše, ko se smejiš.« Je rekel Alex, jaz pa sem v smehu samo zavila z očmi in mu ponudila roko, da se je potegnil na noge.
»TUKAJ SVA!« Je nato Alex zaklical in izza bližnjega drevesa je prisopihal Justin.
»Oh hvala bogu!« Je olajšano rekel Justin. »Ne bom se pretvarjal, da me ni strah v gozdu, ker me je. Vidva sta volkodlaka, jaz pa sem vajen jam in letenja v temi.«
Zasmejala sem se in mu odvrnila: »Razumem. Tudi vaša jama je bila malce strašljiva zame.« Justin je skomignil z rameni, potem pa smo se odpravili nazaj proti koči.

»Torej, kaj naj sedaj naredimo?« Sem vprašala, ko smo sedeli v očiščeni koči.
»Najprej moramo ugotoviti, v katerem času smo. To je prvi korak.« Je rekel Justin in z Alexom sva pritrdilno pokimala.
»Torej moramo najti znake civilizacije.« Je ugotovil Alex. »Jaz lahko grem kot volkodlak malce naokoli pogledat, če je v bližini kakšna vasica.«
»Ne!« Sem protestirala. »Včeraj si bil hudo poškodovan, skoraj si umrl. Jaz bom šla.« Sem rekla.
»Ampak ti si…«
»Punca? Neizkušena?« Sem mu malce preveč jezno odvrnila, da me je čudno pogledal, češ, kaj mi je. »Znam sama poskrbeti zase.« Sem mu odvrnila bolj mirno.
»Prav. Kate bo šla.« Je rekel Justin. »Moramo pa tudi poskrbeti, da ne umremo od lakote.«
»Grem jaz!« Se je oglasil Alex. »Tod okoli MORA biti kaj živali.« Spremenil se je v volkodlaka in se pognal med drevesa.
Ko sem gledala za njim, je Justin spregovoril: »Si v redu?« Pokimala sem in ga pogledala.
»Ja.« Sem še dodala, nato pa se v eni, rahlo boleči sekundi spremenila v volkodlaka, malce povohala in napela svoja volčja ušesa in stekla v smeri, v kateri se mi je zdelo, da bi lahko bila vasica ali celó mesto.
Sem bila res v redu? Ne. Ne bi rekla.


JEEEEEEEJ NOV DELLL, KONČNO!!!!!!! Hvala vsem ki ste me tako priganjali :) Torej, v komentarje pa mi napišite, kaj mislite da se dogaja s Xate (Alex + Kate), in pa kaj bi vam bilo ljubše, da so bili ujeti v preteklosti ali prihodnosti? (tukaj lahko upoševate, da so šli tja, o katerem obdobju so razmišljali, ko so šli skozi svetlobno steno).
Lp, No Name
P.S.: Če vam je všeč, lajkajte in se naročite name če želite biti obveščeni o prihodnjih delih.
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Jaaaaaaaaaaaa:blush::kissing_heart:
To! Yes! Končno! Sem le dočakala ta dan! Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! OMG! Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Hvala, ker si napisala nov del!!!!!!!!! Tooooooooo!!!!!!!!!!!!! Hahahahaha! Vem da sem nora ampak komaj sem čakal! Joj hvala ti za nov del! Super jeeeeeeeeeeeeeeeeeee!:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:
5
 
hvalaa!!!!!!! LYYY
 
<3<3<3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Jeeeeeeeeeeeeeeej!!! Končno je nov del!!! Superrrr je nuteeeeeeeeeeeella!!!
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
4
 
hvala bread!!!! <333
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY
OMG
OMG
OMG
OMG
OMG
OMG
NAMEST WDD ZDEJ PIŠEM OMG :joy::raised_hand: IN ČE ŠE DANS NE PRIDE NOV DEL, LEJ JZ BOM SPET ZAČELA VSE POVSOD PISAT WDD. RESNOOOOOOOO???? A NE MORŠ V ENI CELOTI TEGA NAPISAT?!?! DEEEEEEEEEJ NOOOOO :tired_face::tired_face::tired_face: MISLIM PA DA SE S XATE NEKAJ DOGAJA... UPAM DA BOTA PAR NA KONCU XD
HM.... stcer to je tvoja odločitev ampak mogoče bi bilo bolje v preteklosti.
I DONT LIKE YOURE STORY!!!!!!!!!!!!!!!!!

I LOVE YOURE STORY!!!!!!!!!!!!!!!!!! :heart_eyes::heart_eyes:
TAKOJ NOV DEL!
Lp, Blank
4
 
haha ful ti hvala!! <3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
se en del hocemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! se! se! se! seeeeeeeeeeeee!
4
 
jaa jaaaaa sej pride XDD
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
COOL!!!!!! Zelo dobro, NN!!! Kdaj pride nov del?! Obožujemmmm to zgodbo! Mislim, saj bi komm. prej, o sem mela videokonferenco... super!
4
 
Aja, glede Xate... Jaz in večina ostalih želi, da sta skup! Ker sta res res luškan parček. In lahko bi bili v preteklosti, saj bi tako lahko nazaj dobili amulet, še preden bi ga lovci dobili. Če želiš še kaj, mi napiši pa ti podrobneje razložim v klepetalnici danes zvečer, če boš hotela. Aja, čas pa mam od 18.00 do 18.55
 
hvala! pa sry ker nisem prišla....
 
Nič ni saj tudi jaz nisem mogla...
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
NOV DEL RABIM!!! Pomoje je bolš da so v preteklosti, ker majo te več časa da dobijo amulet.:wolf:
3
 
hvala!!! <33
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Jej!
Super je!!!!!!!!!!!!
:heart::heart::heart::heart::heart::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::revolving_hearts:
3
 
TNXXXXX <3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
o m g !!! no name! to je zakonnnn!!! waw!
res fulll dobr pises zgodbe!!
LYSM:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::blue_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::heart::heart::blue_heart::sparkling_heart::heart::blue_heart::sparkling_heart::green_heart::sparkling_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::sparkling_heart::green_heart::green_heart::blue_heart::sparkling_heart::blue_heart::green_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::blue_heart::sparkling_heart::green_heart::sparkling_heart::blue_heart::sparkling_heart::blue_heart::green_heart::sparkling_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::blue_heart::sparkling_heart::blue_heart::sparkling_heart::heart::blue_heart::heart::heart::sparkling_heart::blue_heart::heart::blue_heart::heart::blue_heart::heart::heart::blue_heart::green_heart::heart::green_heart::blue_heart::green_heart::heart::blue_heart::heart::green_heart::green_heart::blue_heart::heart::blue_heart::heart::heart::green_heart::blue_heart::sparkling_heart::green_heart::heart::blue_heart::sparkling_heart::green_heart::green_heart::sparkling_heart::blue_heart::sparkling_heart::blue_heart::black_heart::purple_heart::black_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::black_heart::black_heart::purple_heart::purple_heart::black_heart::purple_heart::black_heart::heart::sparkling_heart::black_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::heart::black_heart::sparkling_heart::black_heart::purple_heart::heart::blue_heart::sparkling_heart::black_heart::purple_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::heart::blue_heart::sparkling_heart::black_heart::purple_heart::heart::blue_heart::sparkling_heart::black_heart::purple_heart::heart::blue_heart::sparkling_heart::black_heart::purple_heart::heart::blue_heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::heart::purple_heart::blue_heart::sparkling_heart::black_heart::black_heart::purple_heart::heart::blue_heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::heart::sparkling_heart::blue_heart::purple_heart::black_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::heart::blue_heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::blue_heart::purple_heart::black_heart::sparkling_heart::heart::purple_heart::black_heart::blue_heart::purple_heart::heart::sparkling_heart::black_heart::blue_heart::purple_heart::sparkling_heart::black_heart::heart::purple_heart::heart::black_heart::sparkling_heart::blue_heart::purple_heart::black_heart::blue_heart::sparkling_heart::heart::purple_heart::black_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::heart::blue_heart::purple_heart::black_heart::heart::blue_heart::purple_heart::black_heart::heart::blue_heart::black_heart::purple_heart::sparkling_heart::heart::black_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::black_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::heart::sparkling_heart::black_heart::purple_heart::heart::blue_heart::sparkling_heart::purple_heart::heart::blue_heart::black_heart::purple_heart::black_heart::blue_heart::heart::black_heart::purple_heart::heart::blue_heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::purple_heart::heart::blue_heart::black_heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::heart::sparkling_heart::blue_heart::purple_heart::black_heart::heart::blue_heart::black_heart::purple_heart::sparkling_heart::heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::black_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::green_heart::black_heart::black_heart::green_heart::purple_heart::purple_heart::black_heart::green_heart::purple_heart::black_heart::sparkling_heart::heart::heart::sparkling_heart::sparkling_heart::heart::green_heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::heart::green_heart::sparkling_heart::heart::purple_heart::black_heart::green_heart::heart::sparkling_heart::purple_heart::purple_heart::black_heart::heart::green_heart::purple_heart::black_heart::heart::green_heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::green_heart::sparkling_heart::heart::purple_heart::black_heart::heart::green_heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::purple_heart::black_heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::purple_heart::black_heart::black_heart::sparkling_heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::black_heart::purple_heart::black_heart::green_heart::blue_heart::black_heart::purple_heart::blue_heart::heart::black_heart::purple_heart::blue_heart::sparkling_heart::green_heart::purple_heart::black_heart::blue_heart::black_heart::purple_heart::heart::green_heart::black_heart::purple_heart::blue_heart::sparkling_heart::green_heart::black_heart::purple_heart::heart::green_heart::sparkling_heart::black_heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::heart::purple_heart::black_heart::heart::green_heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::green_heart::blue_heart::heart::purple_heart::black_heart::black_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::blue_heart::green_heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::green_heart::black_heart::sparkling_heart::blue_heart::purple_heart::black_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::heart::sparkling_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::green_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::green_heart::blue_heart::sparkling_heart::heart::green_heart::blue_heart::sparkling_heart::blue_heart::green_heart::sparkling_heart::heart::blue_heart::green_heart::sparkling_heart::heart::green_heart::blue_heart::sparkling_heart::heart::green_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::green_heart::blue_heart::heart::blue_heart::green_heart::heart::sparkling_heart::blue_heart::green_heart::heart::sparkling_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::green_heart::green_heart::blue_heart::sparkling_heart::heart::blue_heart::green_heart::heart::sparkling_heart::sparkling_heart::heart::blue_heart::green_heart::heart::sparkling_heart::blue_heart::green_heart::sparkling_heart::green_heart::green_heart::blue_heart::sparkling_heart::heart::blue_heart::green_heart::heart::sparkling_heart::green_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::green_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::green_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::sparkling_heart::heart::blue_heart::green_heart::heart::blue_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::heart::sparkling_heart::green_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::green_heart::blue_heart::sparkling_heart::green_heart::blue_heart::heart::green_heart::heart::green_heart::blue_heart::sparkling_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart::heart::black_heart::heart::black_heart::heart::black_heart::heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::sparkling_heart::blue_heart::sparkling_heart::blue_heart::sparkling_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart::black_heart::blue_heart::black_heart::blue_heart::black_heart::black_heart::blue_heart::black_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::green_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::green_heart:
4
 
Ps: naročila s,m se nate
 
hvala, LYSMMM
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
1.BrezBesed
2.BrezBesed
3.BrezBesedZato, samo zate bom našla besede:
Heyya

1. NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!! TO MI DELIIII! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Končno novvv dellllll! MEGA;FANTASTIČNO;SIJAJNO;SVETOVNO;CARSKO;KULSKO;DBEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sparkling_heart::sparkles::sparkling_heart::sparkles::sparkling_heart:

2.Xate: Takole ti povem: Če na konc ne bosta skupi, bom ciglarki uzela cigle in jih iz tromostovja metala nate, jasno?! Pa še, nočeš vidt begi, brez ciglov...Muahahahah:joy::joy::joy::joy:

3.Ful bi bilo fajn če v prihodnosti, ker preteklost poznano prihodnost pa ne. Kar hočem reči je da si lahko ne vem kaj izmišleš, lohk znastveniki odkrijejo čarovnijo, al pa ne vem kaj...hehe:kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes:

4.A ti misliš da še nisem naročena nate? Potem se motiš bol kot bi se motila, če bi rekla da ma vsak človek tri noge!:stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes:
Lp,PK
5
 
hahahah hvala ti, tole mi je polepšalo dan <33
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
OMG! NO NAME!!!! ZA TALE ČUDEŽ IZ NEBA NI BESED! TOLE JE BRALNI RAJ!!! RES! ČUDOVITO!
5
 
lmao hvalaa !!!!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nič nimam proti pozitivnim odgovorom, ker se strinjam z njimi, ampak a lahko, lepo vas prosim, ne delate tako dolgih komentarjev?!
6
 
hvala, glede dolgih komentarjev pa - mene ne motijo, če pa tebe motijo se zmeni z avtorji teh komentarjev :)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Jejjjjj nov del!!! Upam, da bosta kate in alex na koncu spet skupaj!!!!:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart: Po mojem bi bilo boše, če bi bili v preteklosti, ker lahko narediš velik zaplet, če bojo poskušali kaj spremeniti v preteklosti in tako uničili sedanjost:nerd::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
4
 
HVALAAAAAAAA
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
JEJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PLS V PRETEKLOSTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naročena nate pa sm že zdavnaj:heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heart_exclamation::revolving_hearts::two_hearts::two_hearts::heart_decoration::gift_heart::green_heart::yellow_heart::heart::heart::heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::heart_exclamation::green_heart::heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::green_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::blue_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:!!!
4
 
hvala tiii!!! <333333
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
oj golmi!
5
 
In ja: na smetišnici sem preštela, koliko lajkov ima WDD!
 
hvala ti za to, ne vem kako se ti je dalo XD
 
Oj sestrična.
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Uuuuuu ful mi je všeč.
Včeraj sem prebrala prvih 20 delov danes pa še ostale:joy::rofl::joy::rofl:
Pa res ful mi je všeč da se je Kate zadnjič zjokala v Alexovem objemu!:ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::gift_heart::blue_heart::gift_heart::blue_heart::ring:

Aja! Mislim da vem zakaj je Alex s Coro skupaj! Da bi naredil Kate ljubosomno! Saj je tak ne? Ker ne more mu biti všeč Cora! Pa jaz sem 100% da ona ni volkodlakinja pa da je nekak v sorodu s Poppy.
:blue_heart::ring::gift_heart::kiss::sparkling_heart::heartbeat::heart_eyes::revolving_hearts::heartpulse::hibiscus::heart::blue_heart::ring::heart::hibiscus::heartpulse::revolving_hearts::heart_eyes::heartbeat::sparkling_heart::kiss::gift_heart::blue_heart::ring::heart::hibiscus::heartpulse::revolving_hearts::heart_eyes::heartbeat::sparkling_heart::kiss::gift_heart::blue_heart::ring::heart::hibiscus::heartpulse::revolving_hearts::heart_eyes::heartbeat::sparkling_heart::kiss::gift_heart::blue_heart::ring::heart::hibiscus::heartpulse::revolving_hearts::heart_eyes::heartbeat::sparkling_heart::kiss::gift_heart::blue_heart::ring::heart::hibiscus::heartpulse::revolving_hearts::heart_eyes::heartbeat::kiss::gift_heart::blue_heart::ring::heart::hibiscus::heartpulse::revolving_hearts::heart_eyes::heartbeat::sparkling_heart::kiss::gift_heart::blue_heart::ring::heart::hibiscus::heartpulse::revolving_hearts::heart_eyes::heartbeat::sparkling_heart::kiss::gift_heart::blue_heart::ring::heart::hibiscus::heartpulse::revolving_hearts::heart_eyes::heartbeat::sparkling_heart::kiss::gift_heart:
5
 
LL iz HP❤️❤️
hvalaa!!! vesela sem da ti je všeč, novi bralci so vedno dobrodošli!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
tooooo, končno nov del, ki je seveda fuuuul kuuul, hitro novega!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart::yellow_heart::green_heart::heart_eyes::heart::yellow_heart::green_heart:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Wow kako dobro! Zdaj pa da mi pri priči napišeš nov del! Čakam!
1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

:')

poezija

Ogledov: 29 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
3
ManonWhitethorn

Točka preloma 1. del

Ogledov: 28 Odgovorov: 0
 
7
dragon girl

Legenda o zmaju 9. del

Ogledov: 36 Odgovorov: 1
 
2
Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 50 Odgovorov: 2
 
5
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 3. del

Ogledov: 30 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
4
MY LOVE potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

FANTI BFF JAZ

Zdravo bom kar začela
zaljubljena sem v enega izmed fantov v našem razredu. Ampak vanj je zaljubljena tudi moja BFF lani je bil zaljubljen vanjo in baje da sta že tudi nekaj imela pa ne mislim o spolnih odnosih ampak držala sta se za roke in tako naprej nič resnega zaden mesec lanskega šolskega leta pa sem se še jaz zaljubila vanj letos mi je priznal da je tudi on zaljubljen vame in od takrat naprej se ni več pogovarjal z mano prej, ko pa si še nisva priznala pa je bil čist ok do mene skupi sva se smejala in pač lahk bi rekla, da sva bla BFF. fora pa je v tem, da me ful žre če bi bil res v mene kaj bi rekla o tem moja BFF. opazila sem da od takrat naprej ko je bila zaljubljena vanj sj sma se družle pa vse to ampak ni blo to to. postala je oprostite izrazu samovšečna krava. rekla je da je itak v njo in pač tak js pa sem se ful trudla da moja ljubezen ne bi uničila najinega prijateljstva z prijateljico (BFF). strah pa me je tudi tega ker je vame zaljubljen fant v katerega jaz nisem pa mu ne želi povedati v obraz da nisem vanj.
prosim kaj naj naredim zaradi mojega " fanta " se žrem ne morem se skoncentrirati na svoje delo v šoli pa tudi ne vem kaj naj z vsem ostalim navedenem v pismu
rada vas imam
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(78)
Letošnja!
(63)
Ne opazim razlike.
(40)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Šolsko dekle je odgovoril/a na
Lara,Sara in Boris
 

Valko gamer je odgovoril/a na
Sure
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
torej jutri
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
ist kot HP fan
 

Night girl je odgovoril/a na
Same legendarne si zbarala to bo težko 1. ...
 

HP fan je odgovoril/a na
wow lepo, a bi lahko naslednjič pls nardila ...
 

Aurora je odgovoril/a na
Super:thumbsup:
 

Aurora je odgovoril/a na
Meni je zelo všeč!
 

Potter girl 💖 je odgovoril/a na
Zoja
 

spletnapunca❤ je odgovoril/a na
Android
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
hej lajkaj mi pet objav 1.kocka:4 2.kocka:3
 

the girl 😎 je odgovoril/a na
Si oseba ki živi na planetu Zemlja. Imaš ...