snofi
Naslednji Pil izide 3. maja
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: WEREWOLVES DON'T DIE 43. del

WEREWOLVES DON'T DIE 43. del

42
NAZADNJE, KO JE PRIPOVEDOVALA KATE:
Zrak. Potrebujem zrak. Ampak ni bil samo tisti trenutek. Vse odkar me je Alex ugriznil, nisem mogla normalno dihati. Stiskalo me je v prsih in samo vprašanje časa je bilo kdaj bom popustila.
Ulile so se mi solze. Glasno sem zaihtela in se zrušila, na kolena. Obraz sem zakopala v dlani, ter samo ihtela. Čutila sem solze, ki so mi drsele prek lic.
»Oprosti.« Sem rekla. »Ne bi smela…«

»Ne.« Je rekel Alex. »Morala si. Enostavno morala si. Včasih je pač preveč.«

MEDTEM PRI OSTALEM TROPU (pripoveduje Kayla):
(sanje) Nenadoma pa se je nekaj deset metrov stran od obale pojavila svetleče modra pika. Ker je bilo sredi noči, je bila precej opazna. Liam. Moj mlajši bratec.
Za sabo sem gledala svojega mlajšega brata, popolnega štiriletnika, ki je bil – v nasprotju z mano, mesečno pošastjo – tudi element vode.
Nenadoma pa sem zaslišala krik. Otroški krik.
»Liam!« Sem zakričala skozi temo, kar se je iz mojih glasilk izvilo kot lajanje. »Prihajam!«
(resničnost) Pognala sem se pokonci.
Je Liam res pomemben za našo težavo? Kako, saj je mrtev… in jaz sem kriva za to. Jaz sem ga ubila. Če ne bi…
Po hladnem licu mi je stekla solza in v tistem trenutku se je nebo obarvalo rožnato.

»Sky, poskusi navezati stik.« Sem še zamrmrala, preden sem se poglobila v starinske črke in obrabljene strani knjige, ki bo mogoče rešila tri življenja.


---
KATE
Vstala sem in stekla med drevesa. Nikoli v življenju še nisem to jokala. In pred mojim bivšim fantom in še enim fantom ki ga komajda poznam… počutila sem se kot mala deklica.
Zaslišala sem, da je Alex klical moje ime, zato sem se ustavila in se ozrla okoli sebe. Če me ne bi poklical, bi se verjetno izgubila v gozdu. Samo usedla sem se pod smreko in čakala da me najde. Po nekaj minutah je zadihan pritekel do mene.
»Zakaj si kar šla?« Me je vprašal.
»Če bi ti jokal pred svojo bivšo punco in nekom ki ga komajda poznaš, kot še nisi nikoli v življenju, ti tudi ne bi bilo ravno prijetno…« Sem mu pojasnila, malce hladno, malce užaljeno, malce pa samo… žalostno.
»Ni panike.« Je rekel in sedel poleg mene. »Včasih pač moraš.«
»Cori tole ne bi bilo všeč.« Sem mu v rahlem smehu zamrmrala, vendar je samo skomignil z rameni.
»Tukaj ne vidim nobene Core.« Je nato rekel in se mi nasmehnil. Nato je počasi prijel mojo roko in jo nežno stisnil. Vrnila sem mu stisk in glavo počasi naslonila na njegovo ramo.
»Še vedno sva lahko prijatelja.« Je zamrmral in pokimala sem. Lahko sva prijatelja. Preteklost ni pomembna.
»Misliš, da naju Justin išče?« Sem ga vprašala.
»Najbrž.« Je rekel Alex, vendar se ni premaknil. Samo sedela sva tam in razmišljala kako naju prijatelj išče.

»NAJBRŽ BOM ZMOTIL ROMANTIČNI TRENUTEK, AMPAK ME ŽE MALO SKRBI!« Se je skozi gozd zaslišal Justinov glas čez nekaj sekund. Zasmejala sem se in vstala.
»Veliko bolj ti paše, ko se smejiš.« Je rekel Alex, jaz pa sem v smehu samo zavila z očmi in mu ponudila roko, da se je potegnil na noge.
»TUKAJ SVA!« Je nato Alex zaklical in izza bližnjega drevesa je prisopihal Justin.
»Oh hvala bogu!« Je olajšano rekel Justin. »Ne bom se pretvarjal, da me ni strah v gozdu, ker me je. Vidva sta volkodlaka, jaz pa sem vajen jam in letenja v temi.«
Zasmejala sem se in mu odvrnila: »Razumem. Tudi vaša jama je bila malce strašljiva zame.« Justin je skomignil z rameni, potem pa smo se odpravili nazaj proti koči.

»Torej, kaj naj sedaj naredimo?« Sem vprašala, ko smo sedeli v očiščeni koči.
»Najprej moramo ugotoviti, v katerem času smo. To je prvi korak.« Je rekel Justin in z Alexom sva pritrdilno pokimala.
»Torej moramo najti znake civilizacije.« Je ugotovil Alex. »Jaz lahko grem kot volkodlak malce naokoli pogledat, če je v bližini kakšna vasica.«
»Ne!« Sem protestirala. »Včeraj si bil hudo poškodovan, skoraj si umrl. Jaz bom šla.« Sem rekla.
»Ampak ti si…«
»Punca? Neizkušena?« Sem mu malce preveč jezno odvrnila, da me je čudno pogledal, češ, kaj mi je. »Znam sama poskrbeti zase.« Sem mu odvrnila bolj mirno.
»Prav. Kate bo šla.« Je rekel Justin. »Moramo pa tudi poskrbeti, da ne umremo od lakote.«
»Grem jaz!« Se je oglasil Alex. »Tod okoli MORA biti kaj živali.« Spremenil se je v volkodlaka in se pognal med drevesa.
Ko sem gledala za njim, je Justin spregovoril: »Si v redu?« Pokimala sem in ga pogledala.
»Ja.« Sem še dodala, nato pa se v eni, rahlo boleči sekundi spremenila v volkodlaka, malce povohala in napela svoja volčja ušesa in stekla v smeri, v kateri se mi je zdelo, da bi lahko bila vasica ali celó mesto.
Sem bila res v redu? Ne. Ne bi rekla.


JEEEEEEEJ NOV DELLL, KONČNO!!!!!!! Hvala vsem ki ste me tako priganjali :) Torej, v komentarje pa mi napišite, kaj mislite da se dogaja s Xate (Alex + Kate), in pa kaj bi vam bilo ljubše, da so bili ujeti v preteklosti ali prihodnosti? (tukaj lahko upoševate, da so šli tja, o katerem obdobju so razmišljali, ko so šli skozi svetlobno steno).
Lp, No Name
P.S.: Če vam je všeč, lajkajte in se naročite name če želite biti obveščeni o prihodnjih delih.
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Jaaaaaaaaaaaa:blush::kissing_heart:
To! Yes! Končno! Sem le dočakala ta dan! Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! OMG! Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Hvala, ker si napisala nov del!!!!!!!!! Tooooooooo!!!!!!!!!!!!! Hahahahaha! Vem da sem nora ampak komaj sem čakal! Joj hvala ti za nov del! Super jeeeeeeeeeeeeeeeeeee!:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:
5
 
hvalaa!!!!!!! LYYY
 
<3<3<3
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Jeeeeeeeeeeeeeeej!!! Končno je nov del!!! Superrrr je nuteeeeeeeeeeeella!!!
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
4
 
hvala bread!!!! <333
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY
OMG
OMG
OMG
OMG
OMG
OMG
NAMEST WDD ZDEJ PIŠEM OMG :joy::raised_hand: IN ČE ŠE DANS NE PRIDE NOV DEL, LEJ JZ BOM SPET ZAČELA VSE POVSOD PISAT WDD. RESNOOOOOOOO???? A NE MORŠ V ENI CELOTI TEGA NAPISAT?!?! DEEEEEEEEEJ NOOOOO :tired_face::tired_face::tired_face: MISLIM PA DA SE S XATE NEKAJ DOGAJA... UPAM DA BOTA PAR NA KONCU XD
HM.... stcer to je tvoja odločitev ampak mogoče bi bilo bolje v preteklosti.
I DONT LIKE YOURE STORY!!!!!!!!!!!!!!!!!





















































































































































I LOVE YOURE STORY!!!!!!!!!!!!!!!!!! :heart_eyes::heart_eyes:
TAKOJ NOV DEL!
Lp, Blank
4
 
haha ful ti hvala!! <3
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
se en del hocemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! se! se! se! seeeeeeeeeeeee!
4
 
jaa jaaaaa sej pride XDD
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
COOL!!!!!! Zelo dobro, NN!!! Kdaj pride nov del?! Obožujemmmm to zgodbo! Mislim, saj bi komm. prej, o sem mela videokonferenco... super!
4
 
Aja, glede Xate... Jaz in večina ostalih želi, da sta skup! Ker sta res res luškan parček. In lahko bi bili v preteklosti, saj bi tako lahko nazaj dobili amulet, še preden bi ga lovci dobili. Če želiš še kaj, mi napiši pa ti podrobneje razložim v klepetalnici danes zvečer, če boš hotela. Aja, čas pa mam od 18.00 do 18.55
 
hvala! pa sry ker nisem prišla....
 
Nič ni saj tudi jaz nisem mogla...
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
NOV DEL RABIM!!! Pomoje je bolš da so v preteklosti, ker majo te več časa da dobijo amulet.:wolf:
3
 
hvala!!! <33
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Jej!
Super je!!!!!!!!!!!!
:heart::heart::heart::heart::heart::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::revolving_hearts:
3
 
TNXXXXX <3
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
o m g !!! no name! to je zakonnnn!!! waw!
res fulll dobr pises zgodbe!!
LYSM:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::blue_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::heart::heart::blue_heart::sparkling_heart::heart::blue_heart::sparkling_heart::green_heart::sparkling_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::sparkling_heart::green_heart::green_heart::blue_heart::sparkling_heart::blue_heart::green_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::blue_heart::sparkling_heart::green_heart::sparkling_heart::blue_heart::sparkling_heart::blue_heart::green_heart::sparkling_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::blue_heart::sparkling_heart::blue_heart::sparkling_heart::heart::blue_heart::heart::heart::sparkling_heart::blue_heart::heart::blue_heart::heart::blue_heart::heart::heart::blue_heart::green_heart::heart::green_heart::blue_heart::green_heart::heart::blue_heart::heart::green_heart::green_heart::blue_heart::heart::blue_heart::heart::heart::green_heart::blue_heart::sparkling_heart::green_heart::heart::blue_heart::sparkling_heart::green_heart::green_heart::sparkling_heart::blue_heart::sparkling_heart::blue_heart::black_heart::purple_heart::black_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::black_heart::black_heart::purple_heart::purple_heart::black_heart::purple_heart::black_heart::heart::sparkling_heart::black_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::heart::black_heart::sparkling_heart::black_heart::purple_heart::heart::blue_heart::sparkling_heart::black_heart::purple_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::heart::blue_heart::sparkling_heart::black_heart::purple_heart::heart::blue_heart::sparkling_heart::black_heart::purple_heart::heart::blue_heart::sparkling_heart::black_heart::purple_heart::heart::blue_heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::heart::purple_heart::blue_heart::sparkling_heart::black_heart::black_heart::purple_heart::heart::blue_heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::heart::sparkling_heart::blue_heart::purple_heart::black_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::heart::blue_heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::blue_heart::purple_heart::black_heart::sparkling_heart::heart::purple_heart::black_heart::blue_heart::purple_heart::heart::sparkling_heart::black_heart::blue_heart::purple_heart::sparkling_heart::black_heart::heart::purple_heart::heart::black_heart::sparkling_heart::blue_heart::purple_heart::black_heart::blue_heart::sparkling_heart::heart::purple_heart::black_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::heart::blue_heart::purple_heart::black_heart::heart::blue_heart::purple_heart::black_heart::heart::blue_heart::black_heart::purple_heart::sparkling_heart::heart::black_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::black_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::heart::sparkling_heart::black_heart::purple_heart::heart::blue_heart::sparkling_heart::purple_heart::heart::blue_heart::black_heart::purple_heart::black_heart::blue_heart::heart::black_heart::purple_heart::heart::blue_heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::purple_heart::heart::blue_heart::black_heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::heart::sparkling_heart::blue_heart::purple_heart::black_heart::heart::blue_heart::black_heart::purple_heart::sparkling_heart::heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::black_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::green_heart::black_heart::black_heart::green_heart::purple_heart::purple_heart::black_heart::green_heart::purple_heart::black_heart::sparkling_heart::heart::heart::sparkling_heart::sparkling_heart::heart::green_heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::heart::green_heart::sparkling_heart::heart::purple_heart::black_heart::green_heart::heart::sparkling_heart::purple_heart::purple_heart::black_heart::heart::green_heart::purple_heart::black_heart::heart::green_heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::green_heart::sparkling_heart::heart::purple_heart::black_heart::heart::green_heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::purple_heart::black_heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::purple_heart::black_heart::black_heart::sparkling_heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::black_heart::purple_heart::black_heart::green_heart::blue_heart::black_heart::purple_heart::blue_heart::heart::black_heart::purple_heart::blue_heart::sparkling_heart::green_heart::purple_heart::black_heart::blue_heart::black_heart::purple_heart::heart::green_heart::black_heart::purple_heart::blue_heart::sparkling_heart::green_heart::black_heart::purple_heart::heart::green_heart::sparkling_heart::black_heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::heart::purple_heart::black_heart::heart::green_heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::green_heart::blue_heart::heart::purple_heart::black_heart::black_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::blue_heart::green_heart::sparkling_heart::purple_heart::black_heart::green_heart::black_heart::sparkling_heart::blue_heart::purple_heart::black_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::heart::sparkling_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::green_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::green_heart::blue_heart::sparkling_heart::heart::green_heart::blue_heart::sparkling_heart::blue_heart::green_heart::sparkling_heart::heart::blue_heart::green_heart::sparkling_heart::heart::green_heart::blue_heart::sparkling_heart::heart::green_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::green_heart::blue_heart::heart::blue_heart::green_heart::heart::sparkling_heart::blue_heart::green_heart::heart::sparkling_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::green_heart::green_heart::blue_heart::sparkling_heart::heart::blue_heart::green_heart::heart::sparkling_heart::sparkling_heart::heart::blue_heart::green_heart::heart::sparkling_heart::blue_heart::green_heart::sparkling_heart::green_heart::green_heart::blue_heart::sparkling_heart::heart::blue_heart::green_heart::heart::sparkling_heart::green_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::green_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::green_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::sparkling_heart::heart::blue_heart::green_heart::heart::blue_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::heart::sparkling_heart::green_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::green_heart::blue_heart::sparkling_heart::green_heart::blue_heart::heart::green_heart::heart::green_heart::blue_heart::sparkling_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart::heart::black_heart::heart::black_heart::heart::black_heart::heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::sparkling_heart::blue_heart::sparkling_heart::blue_heart::sparkling_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart::black_heart::blue_heart::black_heart::blue_heart::black_heart::black_heart::blue_heart::black_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::green_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::green_heart:
4
 
Ps: naročila s,m se nate
 
hvala, LYSMMM
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
1.BrezBesed
2.BrezBesed
3.BrezBesed























Zato, samo zate bom našla besede:
























Heyya

1. NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!! TO MI DELIIII! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Končno novvv dellllll! MEGA;FANTASTIČNO;SIJAJNO;SVETOVNO;CARSKO;KULSKO;DBEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sparkling_heart::sparkles::sparkling_heart::sparkles::sparkling_heart:

2.Xate: Takole ti povem: Če na konc ne bosta skupi, bom ciglarki uzela cigle in jih iz tromostovja metala nate, jasno?! Pa še, nočeš vidt begi, brez ciglov...Muahahahah:joy::joy::joy::joy:

3.Ful bi bilo fajn če v prihodnosti, ker preteklost poznano prihodnost pa ne. Kar hočem reči je da si lahko ne vem kaj izmišleš, lohk znastveniki odkrijejo čarovnijo, al pa ne vem kaj...hehe:kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes:

4.A ti misliš da še nisem naročena nate? Potem se motiš bol kot bi se motila, če bi rekla da ma vsak človek tri noge!:stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes:
Lp,PK
5
 
hahahah hvala ti, tole mi je polepšalo dan <33
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
OMG! NO NAME!!!! ZA TALE ČUDEŽ IZ NEBA NI BESED! TOLE JE BRALNI RAJ!!! RES! ČUDOVITO!
5
 
lmao hvalaa !!!!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Nič nimam proti pozitivnim odgovorom, ker se strinjam z njimi, ampak a lahko, lepo vas prosim, ne delate tako dolgih komentarjev?!
6
 
hvala, glede dolgih komentarjev pa - mene ne motijo, če pa tebe motijo se zmeni z avtorji teh komentarjev :)
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Jejjjjj nov del!!! Upam, da bosta kate in alex na koncu spet skupaj!!!!:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart: Po mojem bi bilo boše, če bi bili v preteklosti, ker lahko narediš velik zaplet, če bojo poskušali kaj spremeniti v preteklosti in tako uničili sedanjost:nerd::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
4
 
HVALAAAAAAAA
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
JEJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PLS V PRETEKLOSTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naročena nate pa sm že zdavnaj:heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heart_exclamation::revolving_hearts::two_hearts::two_hearts::heart_decoration::gift_heart::green_heart::yellow_heart::heart::heart::heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::heart_exclamation::green_heart::heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::green_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::blue_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:!!!
4
 
hvala tiii!!! <333333
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
oj golmi!
5
 
In ja: na smetišnici sem preštela, koliko lajkov ima WDD!
 
hvala ti za to, ne vem kako se ti je dalo XD
 
Oj sestrična.
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Uuuuuu ful mi je všeč.
Včeraj sem prebrala prvih 20 delov danes pa še ostale:joy::rofl::joy::rofl:
Pa res ful mi je všeč da se je Kate zadnjič zjokala v Alexovem objemu!:ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::gift_heart::blue_heart::gift_heart::blue_heart::ring:

Aja! Mislim da vem zakaj je Alex s Coro skupaj! Da bi naredil Kate ljubosomno! Saj je tak ne? Ker ne more mu biti všeč Cora! Pa jaz sem 100% da ona ni volkodlakinja pa da je nekak v sorodu s Poppy.
:blue_heart::ring::gift_heart::kiss::sparkling_heart::heartbeat::heart_eyes::revolving_hearts::heartpulse::hibiscus::heart::blue_heart::ring::heart::hibiscus::heartpulse::revolving_hearts::heart_eyes::heartbeat::sparkling_heart::kiss::gift_heart::blue_heart::ring::heart::hibiscus::heartpulse::revolving_hearts::heart_eyes::heartbeat::sparkling_heart::kiss::gift_heart::blue_heart::ring::heart::hibiscus::heartpulse::revolving_hearts::heart_eyes::heartbeat::sparkling_heart::kiss::gift_heart::blue_heart::ring::heart::hibiscus::heartpulse::revolving_hearts::heart_eyes::heartbeat::sparkling_heart::kiss::gift_heart::blue_heart::ring::heart::hibiscus::heartpulse::revolving_hearts::heart_eyes::heartbeat::kiss::gift_heart::blue_heart::ring::heart::hibiscus::heartpulse::revolving_hearts::heart_eyes::heartbeat::sparkling_heart::kiss::gift_heart::blue_heart::ring::heart::hibiscus::heartpulse::revolving_hearts::heart_eyes::heartbeat::sparkling_heart::kiss::gift_heart::blue_heart::ring::heart::hibiscus::heartpulse::revolving_hearts::heart_eyes::heartbeat::sparkling_heart::kiss::gift_heart:
5
 
LL iz HP❤️❤️
hvalaa!!! vesela sem da ti je všeč, novi bralci so vedno dobrodošli!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
tooooo, končno nov del, ki je seveda fuuuul kuuul, hitro novega!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart::yellow_heart::green_heart::heart_eyes::heart::yellow_heart::green_heart:
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Wow kako dobro! Zdaj pa da mi pri priči napišeš nov del! Čakam!
1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Sporočilo pred pošiljanjem še enkrat preberi in premisli, kako bi se ti počutil, če bi ga prejel.

Pisalnica


Objava:

Šola pesništva ~ Jaz

Ogledov: 23 Odgovorov: 2
 
6
Mamma Mia
Objava:

POSLUŠAJ ME

Ogledov: 11 Odgovorov: 0
 
1
je vame?
Objava:

SKRITI OBOŽEVALEC 3

Ogledov: 16 Odgovorov: 0
 
3
Objava:

ŠOLA MAGIJE 18. del

Ogledov: 8 Odgovorov: 1
 
1
Objava:

Pasje življenje 18. del

Ogledov: 22 Odgovorov: 3
 
2
Problememam potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Uckii 👀👀

hejjj! :kissing_heart::kissing_heart:
Js mam eno tezavico... pc js mam ful mejhne oci pc taku ce jih primerjam z ostalimi sosolkami majo ene ful velke druge sredne velike js mam pa enostvno mejhne oci in mi je to pc fulll bad :sweat:
drgac uporablam tud belo barvico na tej spodnji crti oci nvm kako se rece hahah sm mam pc tako da se cist mau vit kr nocm bit cist bela pod ocmi, pol maskaro offcc pa higliter na kotickih oci sm so sevednu full mejhne... pc a mate kko idejo kako se zvecat oci ? pa tega eyelinerja nebi uporablala...

pol pa sena tezavica... pod ocmi mam js ubistu tku mejhne gubiice pc naravne ze od rojstva sm me ful mot k ko si dam gor korektor napri uredu zgleda pol ces cs k se posusi pa rata kr raspokan in pc ni uredu lih... sm probala pa drgac ze ful vrst pa znamk korektorjev sm je istu.. pa z gobico ga zatapkam al kaku se rece pa ni nc bols.. ksn nasvet?

10000x hvalaa ce mi boste kr kol pomagal ful cenm :heart::heart::heart:

problememam
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Če si tekmovalec, tekmovalka v Veseli šoli, te prosimo za odgovor. Vprašanje se glasi: Zakaj si naročen/a na Pil?
Na Pil sem naročen/a izključno zaradi Vesele šole.
(25)
Pil bi naročil/a tudi, če ne bi tekmoval/a v Veseli šoli.
(124)
Pila nimam naročenega, saj pri mentorici Vesele šole dobimo vse vsebine za tekmovanje.
(21)

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

wow zlo lepo katera spletna stran pa? Lp ...
 
nism vedla da mas menstruacijo
 
Hej, a bi lahko bla sodnik:blush:? Ful fajna ...
 
mogoče si lahko delaš not izpiske za šolo, ...
 
dankeeeeeeeeeeeee
 
odvisn kake lase mas zdj ce mas skodranw, ...
 
jaz tekmujem Katka:cow: šmoren kar pogosto
 
o moj bog! tut moj naj film je titanik. ful ...
 
alica v čudežni deželi
 
Zelo zanimivo. Pa jaz sem jih vedela tak ...
 
Zelo lepo napisano, 100% boljše od moje ...
 
aja, server je v gamemodeu survival, slika ...
 
lemme try 1. Katera je najdaljša reka na ...
 
Alica v čudežni deželi