snofi
Naslednji Pil izide 5. novembra

Nova številka
Oktober 2021

Revija
Izid: 1. 10. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - WEREWOLVES DON'T DIE 45. del

WEREWOLVES DON'T DIE 45. del

20
Prebudila sem se in takoj začutila, da me boli celotno telo. Kaj sem počela sinoči? Vse kar sem se spomnila, je bilo zamegljeno, pa še tega ni bilo kaj dosti, kot da bi se dodobra napila. Premaknila sem se in zabolelo me je celotno telo. Nenadoma sem začutila, da je nekdo poleg mene. Potrudila sem se, da sem dvignila glavo in se ozrla. Bil je Alex. Bila sva sredi gozda in spala na trdnih tleh – ni čudno da me je vse bolelo.
Ampak… zakaj? Kaj delava v gozdu na tleh? kaj se je dogajalo sinoči? Kje je Justin?!
Vstala sem in se sprehodila do Alexa. Stresla sem ga za ramena in počasi je odprl oči.
»Kaj se dogaja?« Je zaspano rekel, jaz pa sem ga dregnila pod rebra, da bi ga spravila pokonci. »AUČ!« Je zakričal, očitno je tudi njega vse bolelo – prav tako kot mene. V njegovih očeh sem videla… nekakšno živalsko divjost, da sem se zdrznila in se opotekla od presenečenja ter se ustavila šele, ko sem rahlo butnila ob drevo, ki je stalo za mano.
»Oprosti.« Sem se mu opravičila, ko se je postavil na noge.
»Kaj se je… kaj se je včeraj zgodilo?« Me je vprašal.
»Nimam pojma.« Sem mu odvrnila. »Kot da sem bila pijana…« Alex je pokimal. razgledala sva se okoli sebe in ugotovila, da pravzaprav sploh nisva tako daleč od naselja. Bil je že dan in sedaj se je dolina veliko bolje videla. Vas je bila precej majhna, na sredini je stala majhna in skromna cerkev, vendar je še vedno izstopala med ostalimi stavbami. Okoli vasi so druga ob drugi ležale njive in manjša polja. Vasica me je spomnila na Dawley, pa na mamo in moje staro življenje. Na vse skupaj sem v kaosu ki se je dogajal okoli mene zadnji mesec nekoliko pozabila, vendar bolečina ni nikoli izginila.
»Se greva malce razgledat?« Me je iz razmišljanja potegnil Alex. Pokimala sem in počasi sva se odpravila proti naselju.
Takoj ko sem stopila na ulice, sem zavohala kri, kar se mi je zdelo precej nenavadno. Nenadoma pa sem v presenečenju zajela sapo. Okoli dvajset ljudi se je zbralo pred mestno trgovinico, ki je v meni prebudila vse spomine prejšnje noči. Bila sem pošast. Ubijala sem za hrano.
Začela sem se tresti in globoko dihati. Jaz sem ubila nedolžnega človeka! Alex je kmalu zagledal kaj se dogaja in me je hitro potegnil za bližnji vogal.
»Kate, si v redu?« Me je zaskrbljeno vprašal in pogled usmeril na moje tresoče roke. Odkimala sem.
»Včeraj sva ubijala. V tej vasi. Tista ženska iz trgovinice… tisto je bila moja prva žrtev. In najhuje je, da ne vem koliko sem jih še ubila!« Alex je za trenutek obstal in me zmedeno gledal, potem pa mu je kliknilo in na njegovem obrazu sem prvič zagledala prestrašen obraz, kar ni pomagalo mojemu napadu panike. Napad sem imela nazadnje ko je moj oče izginil, in morala sem iti h psihiatru. Mama je vztrajala, čeprav sem bila hitro v redu.
Alex se je kljub šoku zbral in mi razložil njegov načrt.
»Takole bova naredila.« Mi je rekel. »Šla bova tja, in se pretvarjala da sva naletela na volka v gozdu, in da sva mu pobegnila. Včeraj ponoči je bil volk tule. Volk je pobil vse te ljudi, ne midva. Rekla bova, da sva… par, ki je šel kampirat tule v gozd. Potem bova izvedela kateri datum je danes in se dogovorila za nadaljni načrt. Prav?« Pokimala sem, to je vse kar sem lahko naredila.
Alex me je prijel za roko in odšla sva do množice. Kmalu so bile vse oči na naju in Alex je zelo prepričljivo pojasnil celotno zgodbo s kampiranjem. Jaz sem poleg njega samo kimala in jokala. V igranju sem bila precej dobra. V šestem razredu sem igrala glavno vlogo na šolski predstavi in pozneje sem želela postati igralka, vendar se plani niso uresničili. Lahko bi se, ampak se niso. Verjetno zato, ker je bil oče tisti ki me je najbolj spodbujal. Ko je izginil, je moje življenje nekako obstalo.
Ljudje so nama kmalu začeli posvečati vso pozornost in neka ženska, stara okoli 40 let, naju je povabila k njej domov. Sledila sva ji po ulici navzdol in skozi velika vrata v notranjost hiše. Hiša je bila starinsko, vendar domačno opremljena in takoj sem ugotovila, da bi se tukaj lahko za dlje nastanila, vendar sem to misel hitro pregnala. Bila sem v napačnem času. To se je moralo spremeniti.
Z Alexom sva se spogledala in ženski sledila v dnevno sobo.
»Hmm… gospa?« Je vljudno vprašal Alex, ter nedolžno pogledal žensko. »Mi samo poveste kateri datum je danes? Kampirava že nekaj dni in sva izgubila občutek za čas…« Ženska naju je sumničavo pogledala, nato pa počasi rekla:
»Danes smo 4. novembra.« Alex je pokimal in se ženski vljudno zahvalil. Nato me je pogledal in mi namignil naj se razgledam okoli. Vstala sem in se sprehodila po dnevni sobi. Ko nisem nič našla, sem ga pogledala in odkimala. Nenadoma sem dobila idejo.
»Gospa, bi lahko šla v kopalnico?« Ženska me je pogledala, nato pa pokimala in pokazala na vrata, ki so vodila na hodnik.
»Po stopnicah navzgor in tretja vrata levo.« Zahvalila sem se ji in odhitela iz dnevne sobe. Sedaj sem morala najti koledar.
Povzpela sem se po stopnicah in odpirala vrata za vrati. Za prvimi vrati je bila shramba. Druga soba je bila nekakšna manjša dnevna soba. Hitro sem vstopila in pregledala police in predale. Nekje MORA biti kakšen koledar. Vendar ga ni bilo.
Odhitela sem iz sobe, ter preiskala ostalo. Šele na koncu se mi je nasmehnila sreča. Naletela sem na spalnico in čisto na drugem koncu sobe, je na nočni omarici stal tedenski koledar. Še zadnjič sem se iz previdnosti ozrla na hodnik, nato pa odhitela proti koledarju.
»Kaj pa misliš, da delaš, mlada dama?« Sem za sabo zaslišala glas. Bila je ženska.
»Oh oprostite, izgubila sem se… pozabila sem vaša navodila.« Sem rekla in se ji nerodno nasmehnila.
»Pridi, pokazala ti bom kje je kopalnica.« Je rekla in sledila sem ji iz sobe do kopalnice.

Prišla sem nazaj v dnevno sobo, ter pogledala Alexa, ki je še vedno sedel na kavču.
»In…?« Me je tiho vprašal.
»Pristali smo v letu…«

HAHA UGIBAJTE LETO!! :grin::joy::joy: Lajkajte in komentirajte v katerem letu želite, da bi pristala Kate in Alex (in seveda Justin). Pa tudi ali bi raje da so pristali v preteklosti ali prihodnosti.
Vesela pa bom tudi teorij, kaj se bo dogajalo s Kate in Alexom v tem mestu. In kaj mislite, da ta čas počne Justin? Mogoče bo katera od vaših idej uporabljena v zgodbi... nikoli ne veš:wink::blush::blush:
Lp, No Name
P.S.: Naročite se name, če želite biti obveščeni o prihodnjih delih.
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Waw. Pustila si me odprtih ust (spet).
No Name si odlična pisateljica in hvala, da si napisala nov del:heart_eyes::wink::kissing_heart:.
Hmmm ... Osebno bi raje videla, da so v prihodnosti, a to je tvoja odločitev:kissing_heart:. Mogoče leto ... u že vem 3079:joy:. Vem, čudna sem. Ok, kaj bi se jima dogajalo ... Mogoče že vem. Tukaj bi bil amulet mesečevega volka. Skozi toliko stoletij ga niso našli in potem ga najdeta onadva tukaj, ravno pri tej gospe. Zato je bila tako zaščitniška, ko je Kate šla v sobo. Tam ima namreč amulet. In ona je potomka lovcev. Hahaha vem, obupne ideje.
Zgodba pa je kot že veš ODLIČNA! Preprosto, obožujem to zgodbo!!
Lysmays (love you so much and your story)
Tvoja oboževalka dg
3
 
haha, pravzaprav imaš super ideje!! hvala!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Yes! No Name! Zgodba! Jaaaaaaaa!:crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown:Zgodba je carska!:purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart:Res bravo, bravo, bravo!:heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse:
To je ful dobro!
Lp, velika oboževalka Violinka
4
 
Ugibati ne morem, ker nimam pojma. Pustila se bom presenetiti
 
hvala tudi tebii!!! <3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
jej! nov del! si super duper fenomenalna pisateljica! :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

:speech_balloon:... WDD!:heart_eyes:...:speech_balloon:
:heart_eyes:....................:heart_eyes:
:womans_clothes:....................:shirt:
:jeans:....................:jeans:
:high_heel::high_heel:.............:mans_shoe::mans_shoe:

vidiš še ona 2 se strinjata
2
 
Aja. Kot sem že nekaj krat napisala bi lahko bili v preteklosti saj bi potem lahko rešili amulet. Pomojem so (če so v preteklosti) nekje ne daleč nazaj. Mogoče v istem letu, le da nekaj tednov pred tem, ko izgubijo amulet. Nevem. Se bom še česa spomnila, če boš še kaj rabila. To je to. Byebye fenomenalna pisateljica
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
O M G!!! tok dobrrrrr! waw:hugging::revolving_hearts::hugging::revolving_hearts::hugging::revolving_hearts::hugging::revolving_hearts::hugging::hugging::revolving_hearts::hugging::revolving_hearts::hugging::revolving_hearts::hugging::revolving_hearts::hugging::revolving_hearts::hugging::hugging::revolving_hearts::hugging::revolving_hearts::hugging::revolving_hearts::hugging::revolving_hearts::hugging:! nov del takoj! no name opazujem te! nov delllll:revolving_hearts::revolving_hearts::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::hugging:!
lysm:heart:
2
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
V preteklosti da pac bi lahko dobili amulettttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AL PAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DA GRESTA DOSTI V PRIHODNOST IN VIDITA SEBE KU STA POROČENA!!!!!!!!!!!!!! AL PA GRESTA V PRETEKLOST IN KATE NAJDE TATU KU SO GA (NEVEM NO) UGRABLI!!!!!!!!!!!!!!!!:joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy:
2
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:yellow_heart::yellow_heart::heartpulse::heartpulse::blue_heart::blue_heart::kiss::kiss::heart_exclamation::heart_exclamation::dizzy::dizzy::two_hearts::two_hearts::ring::ring::sparkles::sparkles::kissing_heart::kissing_heart::gift_heart::gift_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::green_heart::green_heart::purple_heart::purple_heart::heart::heart::revolving_hearts::revolving_hearts::hibiscus::hibiscus::wink::wink:

Jaz mislim, da so v preteklosti v letu 1400 (srednji vek:joy:)
Justin išče Alexa in Kate po gozdu in razmišlja o Poppy

Xate. Hmmmmmm...... :face_palm::face_palm::face_palm::face_palm::face_palm: to je vse kaj lahko rečem
2
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
NN, NN, NN...
kaj se je zgodilo??!?
hočeš vedeti?
kje naj začnem, kje naj začnem...
1. TA ZGODBA POSTAJA BOLJ IN BOLJ IZJEMNA
2. Tukaj imaš dokaz, da je zgodba brez moje pomoči boljša, tale del je POPOLN
3. RABIM. NOV. DEL. ZDAJ. TAKOJ!!!!!
4. po mojem mnenju so pristali v letu 1340 pred našim štetjem
5. NAPIŠI MI NOV DELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!
2
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
HERMIONA 17 RABITI NOV DEL!!!!! Pomoje so v letu 1978:heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:
2
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Mogoče sem malo nora...... mogoče neumna...... ali pa pametna?
ZE CEL DAN BEREM TO ZGODBO OD 1. DELA DO SEM IN JST SM TAKA :frowning::frowning:!
TA ZGODBA JE RES MWAH!!!!!!!!!!!!!!!
I REALLY LOVE THAT STORY!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mislim, da so v preteklosti leta... ne vem no.... jst bi rekla nekje v novem veku.......
hmmmmmm verjetno bodo ugotovili, da je Kate ubijala in ju bodo..... zasužnili ali pa vrgli v zapor. Justin je vampir in ima oster vid (to vem iz hotela Transilvanije XD) in ju bo našel in poskušal rešit...... ne vem...... ti se boš sigurno nečesa boljšega spomnila......


:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
p.s. oprostite za preveč srčkov


Like emojis, ki obožuje to zgodbo
3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
!!NEEEEEE! NE SPREJMEM TAKEGA KONCEA TEGA DELA! NE SPREJMEM!!:scream::scream::scream::scream::scream::fearful::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob:
Draga No Name!:heart_eyes:
Najbrž s spomniš, da sem pred nekaj dnevi vprašala za nasvet, katere zgodbe naj berem tukaj, ne? Napisala si mi, da lahko berem tudi tvojo. Sicer sem jo že brala, vendar sem pri 19. delu odnehala…(šola in te bedarije) Ker pa so jo vsi vztrajno hvalili in še ti si jo predlagala sem se odločila, da jo spet začnem brati. Hm! Ja!:no_mouth::neutral_face:
Zgodba je svetovna! Nisem mogla nehati brati. Svetovna pisateljica si in sploh me ne moti, da je ljubezen pomembna tema, ker jo znaš res opisati in vse narediti prav in odlično. Ta zgodba je zagotovo postala ena mojih najljubših. (jo grem pripisati na profil zdaj)! Upam, da boš videla ta komentar in kmalu napisala nov del! Jaz ga rabim, veš!?:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::clap::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand:
Zraven tega moram povedati, da želim, da sta Alex in Kate skupaj! Mislim, halo! Zakaj sta tako trmasta!?!?! Vsem je jasno, da sta zaljubljena! Naj se že spravita skupaj, ker bom znorela!:hugging::blush::grin::sweat_smile::heart_eyes::heart_eyes:
Cora pa naj že enkrat gre nekam, ker je ne morem prenašati! :rage::rage::rage::rage:
Jake in Aria pa… upam, da bosta imela kaj…luštna sta skupaj!:grin:
Poppy in Justin sta pa tudi zakon! :ok_hand:
Bravo!:clap::clap::clap::clap:
Bravo, bravo, bravo!:clap::clap::clap::ok_hand::ok_hand::clap::clap:
Nora sem na tvojo zgodbo!:stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::laughing::sweat_smile::grimacing::grinning:
Največja oboževalka,:relaxed::relieved:
JustLilly:slight_smile:
1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 5. del

Ogledov: 3 Odgovorov: 0
 
2
o~Black Widow~o

Skrivna soba prijateljev 1. del

Ogledov: 15 Odgovorov: 1
 
1
Živka

Svet brez besed 1. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 1
 
4
volkec

Andov ni na zemljevidu 2. del

Ogledov: 25 Odgovorov: 2
 
7
Ginny fan

Pogum 5. del

Ogledov: 35 Odgovorov: 4
 
4
pilovka99

Ljubezen na plaži 7. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 0
 
2
EvelynSparrow

ZAMEŠANI

Ogledov: 21 Odgovorov: 0
 
0
lil_hoe

ZA MASKO 3. del

Ogledov: 42 Odgovorov: 3
 
8
Mubi potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

SAMOZADOVOLJEVANJE

no torej. mi lahko kdo pove nacine samozadovoljevanja pri katerih pride do orgazma. kaksen vibrator ne pride u postev pa tudi s prsti mi ne uspeva nwm pac ne pride do rgazma.
hvala za odgovore
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko ste stari?
9
(22)
10
(60)
11
(107)
12
(150)
13
(128)
14
(79)
15
(17)
16
(16)
Nič od naštetega
(31)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Čilli je odgovoril/a na
Kul zelo dobra ideja mogoče bom naredila. ...
 

Spring je odgovoril/a na
ZELO MI JE VŠEČ!:wink::heart_eyes:
 

zelena je odgovoril/a na
Wuwww full lepooo:heart_eyes:
 

Živka je odgovoril/a na
Super.
 

Živka je odgovoril/a na
Zelo lepo.:sparkling_heart:
 

Živka je odgovoril/a na
waw... SUPER LEPO. Lepo si se potrudla.:smile:🥳:kissing_heart::sparkling_heart::heart_ey
 

Ulala je odgovoril/a na
Waaaaaw:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::scream::scream::scream:Nimam ...
 

Ulala je odgovoril/a na
Zanimivo...:sparkles::heavy_minus_sign:
 

Ulala je odgovoril/a na
Uau, ful dobro:ok_hand::wink::zap:in iznajdljivo...Bi ...
 

Ulala je odgovoril/a na
Čudovit:sparkles::sparkles::sparkles:
 

Ulala je odgovoril/a na
Kakšne lepe žabice:green_heart::green_heart::frog::frog:LOVE ...
 

Ulala je odgovoril/a na
:ok_hand::ok_hand::kissing_heart:
 

Ulala je odgovoril/a na
Lepo!:kissing_heart::jack_o_lantern::ghost:
 

Glasbenica je odgovoril/a na
AAAA obožujem ta blogec!! Mogoče si bom ...
 

Annie #1 je odgovoril/a na
Vse najboljše!!!!:hugging::hugging::hugging:🥳🥳🥳🥳:kissing_heart::kissing_heart: