Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: WEREWOLVES DON'T DIE 45. del

WEREWOLVES DON'T DIE 45. del

22
Prebudila sem se in takoj začutila, da me boli celotno telo. Kaj sem počela sinoči? Vse kar sem se spomnila, je bilo zamegljeno, pa še tega ni bilo kaj dosti, kot da bi se dodobra napila. Premaknila sem se in zabolelo me je celotno telo. Nenadoma sem začutila, da je nekdo poleg mene. Potrudila sem se, da sem dvignila glavo in se ozrla. Bil je Alex. Bila sva sredi gozda in spala na trdnih tleh – ni čudno da me je vse bolelo.
Ampak… zakaj? Kaj delava v gozdu na tleh? kaj se je dogajalo sinoči? Kje je Justin?!
Vstala sem in se sprehodila do Alexa. Stresla sem ga za ramena in počasi je odprl oči.
»Kaj se dogaja?« Je zaspano rekel, jaz pa sem ga dregnila pod rebra, da bi ga spravila pokonci. »AUČ!« Je zakričal, očitno je tudi njega vse bolelo – prav tako kot mene. V njegovih očeh sem videla… nekakšno živalsko divjost, da sem se zdrznila in se opotekla od presenečenja ter se ustavila šele, ko sem rahlo butnila ob drevo, ki je stalo za mano.
»Oprosti.« Sem se mu opravičila, ko se je postavil na noge.
»Kaj se je… kaj se je včeraj zgodilo?« Me je vprašal.
»Nimam pojma.« Sem mu odvrnila. »Kot da sem bila pijana…« Alex je pokimal. razgledala sva se okoli sebe in ugotovila, da pravzaprav sploh nisva tako daleč od naselja. Bil je že dan in sedaj se je dolina veliko bolje videla. Vas je bila precej majhna, na sredini je stala majhna in skromna cerkev, vendar je še vedno izstopala med ostalimi stavbami. Okoli vasi so druga ob drugi ležale njive in manjša polja. Vasica me je spomnila na Dawley, pa na mamo in moje staro življenje. Na vse skupaj sem v kaosu ki se je dogajal okoli mene zadnji mesec nekoliko pozabila, vendar bolečina ni nikoli izginila.
»Se greva malce razgledat?« Me je iz razmišljanja potegnil Alex. Pokimala sem in počasi sva se odpravila proti naselju.
Takoj ko sem stopila na ulice, sem zavohala kri, kar se mi je zdelo precej nenavadno. Nenadoma pa sem v presenečenju zajela sapo. Okoli dvajset ljudi se je zbralo pred mestno trgovinico, ki je v meni prebudila vse spomine prejšnje noči. Bila sem pošast. Ubijala sem za hrano.
Začela sem se tresti in globoko dihati. Jaz sem ubila nedolžnega človeka! Alex je kmalu zagledal kaj se dogaja in me je hitro potegnil za bližnji vogal.
»Kate, si v redu?« Me je zaskrbljeno vprašal in pogled usmeril na moje tresoče roke. Odkimala sem.
»Včeraj sva ubijala. V tej vasi. Tista ženska iz trgovinice… tisto je bila moja prva žrtev. In najhuje je, da ne vem koliko sem jih še ubila!« Alex je za trenutek obstal in me zmedeno gledal, potem pa mu je kliknilo in na njegovem obrazu sem prvič zagledala prestrašen obraz, kar ni pomagalo mojemu napadu panike. Napad sem imela nazadnje ko je moj oče izginil, in morala sem iti h psihiatru. Mama je vztrajala, čeprav sem bila hitro v redu.
Alex se je kljub šoku zbral in mi razložil njegov načrt.
»Takole bova naredila.« Mi je rekel. »Šla bova tja, in se pretvarjala da sva naletela na volka v gozdu, in da sva mu pobegnila. Včeraj ponoči je bil volk tule. Volk je pobil vse te ljudi, ne midva. Rekla bova, da sva… par, ki je šel kampirat tule v gozd. Potem bova izvedela kateri datum je danes in se dogovorila za nadaljni načrt. Prav?« Pokimala sem, to je vse kar sem lahko naredila.
Alex me je prijel za roko in odšla sva do množice. Kmalu so bile vse oči na naju in Alex je zelo prepričljivo pojasnil celotno zgodbo s kampiranjem. Jaz sem poleg njega samo kimala in jokala. V igranju sem bila precej dobra. V šestem razredu sem igrala glavno vlogo na šolski predstavi in pozneje sem želela postati igralka, vendar se plani niso uresničili. Lahko bi se, ampak se niso. Verjetno zato, ker je bil oče tisti ki me je najbolj spodbujal. Ko je izginil, je moje življenje nekako obstalo.
Ljudje so nama kmalu začeli posvečati vso pozornost in neka ženska, stara okoli 40 let, naju je povabila k njej domov. Sledila sva ji po ulici navzdol in skozi velika vrata v notranjost hiše. Hiša je bila starinsko, vendar domačno opremljena in takoj sem ugotovila, da bi se tukaj lahko za dlje nastanila, vendar sem to misel hitro pregnala. Bila sem v napačnem času. To se je moralo spremeniti.
Z Alexom sva se spogledala in ženski sledila v dnevno sobo.
»Hmm… gospa?« Je vljudno vprašal Alex, ter nedolžno pogledal žensko. »Mi samo poveste kateri datum je danes? Kampirava že nekaj dni in sva izgubila občutek za čas…« Ženska naju je sumničavo pogledala, nato pa počasi rekla:
»Danes smo 4. novembra.« Alex je pokimal in se ženski vljudno zahvalil. Nato me je pogledal in mi namignil naj se razgledam okoli. Vstala sem in se sprehodila po dnevni sobi. Ko nisem nič našla, sem ga pogledala in odkimala. Nenadoma sem dobila idejo.
»Gospa, bi lahko šla v kopalnico?« Ženska me je pogledala, nato pa pokimala in pokazala na vrata, ki so vodila na hodnik.
»Po stopnicah navzgor in tretja vrata levo.« Zahvalila sem se ji in odhitela iz dnevne sobe. Sedaj sem morala najti koledar.
Povzpela sem se po stopnicah in odpirala vrata za vrati. Za prvimi vrati je bila shramba. Druga soba je bila nekakšna manjša dnevna soba. Hitro sem vstopila in pregledala police in predale. Nekje MORA biti kakšen koledar. Vendar ga ni bilo.
Odhitela sem iz sobe, ter preiskala ostalo. Šele na koncu se mi je nasmehnila sreča. Naletela sem na spalnico in čisto na drugem koncu sobe, je na nočni omarici stal tedenski koledar. Še zadnjič sem se iz previdnosti ozrla na hodnik, nato pa odhitela proti koledarju.
»Kaj pa misliš, da delaš, mlada dama?« Sem za sabo zaslišala glas. Bila je ženska.
»Oh oprostite, izgubila sem se… pozabila sem vaša navodila.« Sem rekla in se ji nerodno nasmehnila.
»Pridi, pokazala ti bom kje je kopalnica.« Je rekla in sledila sem ji iz sobe do kopalnice.

Prišla sem nazaj v dnevno sobo, ter pogledala Alexa, ki je še vedno sedel na kavču.
»In…?« Me je tiho vprašal.
»Pristali smo v letu…«

HAHA UGIBAJTE LETO!! :grin::joy::joy: Lajkajte in komentirajte v katerem letu želite, da bi pristala Kate in Alex (in seveda Justin). Pa tudi ali bi raje da so pristali v preteklosti ali prihodnosti.
Vesela pa bom tudi teorij, kaj se bo dogajalo s Kate in Alexom v tem mestu. In kaj mislite, da ta čas počne Justin? Mogoče bo katera od vaših idej uporabljena v zgodbi... nikoli ne veš:wink::blush::blush:
Lp, No Name
P.S.: Naročite se name, če želite biti obveščeni o prihodnjih delih.
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Waw. Pustila si me odprtih ust (spet).
No Name si odlična pisateljica in hvala, da si napisala nov del:heart_eyes::wink::kissing_heart:.
Hmmm ... Osebno bi raje videla, da so v prihodnosti, a to je tvoja odločitev:kissing_heart:. Mogoče leto ... u že vem 3079:joy:. Vem, čudna sem. Ok, kaj bi se jima dogajalo ... Mogoče že vem. Tukaj bi bil amulet mesečevega volka. Skozi toliko stoletij ga niso našli in potem ga najdeta onadva tukaj, ravno pri tej gospe. Zato je bila tako zaščitniška, ko je Kate šla v sobo. Tam ima namreč amulet. In ona je potomka lovcev. Hahaha vem, obupne ideje.
Zgodba pa je kot že veš ODLIČNA! Preprosto, obožujem to zgodbo!!
Lysmays (love you so much and your story)
Tvoja oboževalka dg
3
 
haha, pravzaprav imaš super ideje!! hvala!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Yes! No Name! Zgodba! Jaaaaaaaa!:crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown:Zgodba je carska!:purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart:Res bravo, bravo, bravo!:heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse:
To je ful dobro!
Lp, velika oboževalka Violinka
4
 
Ugibati ne morem, ker nimam pojma. Pustila se bom presenetiti
 
hvala tudi tebii!!! <3
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
jej! nov del! si super duper fenomenalna pisateljica! :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

:speech_balloon:... WDD!:heart_eyes:...:speech_balloon:
:heart_eyes:....................:heart_eyes:
:womans_clothes:....................:shirt:
:jeans:....................:jeans:
:high_heel::high_heel:.............:mans_shoe::mans_shoe:

vidiš še ona 2 se strinjata
2
 
Aja. Kot sem že nekaj krat napisala bi lahko bili v preteklosti saj bi potem lahko rešili amulet. Pomojem so (če so v preteklosti) nekje ne daleč nazaj. Mogoče v istem letu, le da nekaj tednov pred tem, ko izgubijo amulet. Nevem. Se bom še česa spomnila, če boš še kaj rabila. To je to. Byebye fenomenalna pisateljica
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
O M G!!! tok dobrrrrr! waw:hugging::revolving_hearts::hugging::revolving_hearts::hugging::revolving_hearts::hugging::revolving_hearts::hugging::hugging::revolving_hearts::hugging::revolving_hearts::hugging::revolving_hearts::hugging::revolving_hearts::hugging::revolving_hearts::hugging::hugging::revolving_hearts::hugging::revolving_hearts::hugging::revolving_hearts::hugging::revolving_hearts::hugging:! nov del takoj! no name opazujem te! nov delllll:revolving_hearts::revolving_hearts::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::revolving_hearts::sparkling_heart::hugging:!
lysm:heart:
2
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
V preteklosti da pac bi lahko dobili amulettttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AL PAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DA GRESTA DOSTI V PRIHODNOST IN VIDITA SEBE KU STA POROČENA!!!!!!!!!!!!!! AL PA GRESTA V PRETEKLOST IN KATE NAJDE TATU KU SO GA (NEVEM NO) UGRABLI!!!!!!!!!!!!!!!!:joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy::kissing_heart::joy:
2
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
:yellow_heart::yellow_heart::heartpulse::heartpulse::blue_heart::blue_heart::kiss::kiss::heart_exclamation::heart_exclamation::dizzy::dizzy::two_hearts::two_hearts::ring::ring::sparkles::sparkles::kissing_heart::kissing_heart::gift_heart::gift_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::green_heart::green_heart::purple_heart::purple_heart::heart::heart::revolving_hearts::revolving_hearts::hibiscus::hibiscus::wink::wink:

Jaz mislim, da so v preteklosti v letu 1400 (srednji vek:joy:)
Justin išče Alexa in Kate po gozdu in razmišlja o Poppy

Xate. Hmmmmmm...... :face_palm::face_palm::face_palm::face_palm::face_palm: to je vse kaj lahko rečem
2
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
NN, NN, NN...
kaj se je zgodilo??!?
hočeš vedeti?
kje naj začnem, kje naj začnem...
1. TA ZGODBA POSTAJA BOLJ IN BOLJ IZJEMNA
2. Tukaj imaš dokaz, da je zgodba brez moje pomoči boljša, tale del je POPOLN
3. RABIM. NOV. DEL. ZDAJ. TAKOJ!!!!!
4. po mojem mnenju so pristali v letu 1340 pred našim štetjem
5. NAPIŠI MI NOV DELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!
2
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
HERMIONA 17 RABITI NOV DEL!!!!! Pomoje so v letu 1978:heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:
2
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Mogoče sem malo nora...... mogoče neumna...... ali pa pametna?
ZE CEL DAN BEREM TO ZGODBO OD 1. DELA DO SEM IN JST SM TAKA :frowning::frowning:!
TA ZGODBA JE RES MWAH!!!!!!!!!!!!!!!
I REALLY LOVE THAT STORY!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mislim, da so v preteklosti leta... ne vem no.... jst bi rekla nekje v novem veku.......
hmmmmmm verjetno bodo ugotovili, da je Kate ubijala in ju bodo..... zasužnili ali pa vrgli v zapor. Justin je vampir in ima oster vid (to vem iz hotela Transilvanije XD) in ju bo našel in poskušal rešit...... ne vem...... ti se boš sigurno nečesa boljšega spomnila......


:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
p.s. oprostite za preveč srčkov


Like emojis, ki obožuje to zgodbo
3
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
!!NEEEEEE! NE SPREJMEM TAKEGA KONCEA TEGA DELA! NE SPREJMEM!!:scream::scream::scream::scream::scream::fearful::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob:
Draga No Name!:heart_eyes:
Najbrž s spomniš, da sem pred nekaj dnevi vprašala za nasvet, katere zgodbe naj berem tukaj, ne? Napisala si mi, da lahko berem tudi tvojo. Sicer sem jo že brala, vendar sem pri 19. delu odnehala…(šola in te bedarije) Ker pa so jo vsi vztrajno hvalili in še ti si jo predlagala sem se odločila, da jo spet začnem brati. Hm! Ja!:no_mouth::neutral_face:
Zgodba je svetovna! Nisem mogla nehati brati. Svetovna pisateljica si in sploh me ne moti, da je ljubezen pomembna tema, ker jo znaš res opisati in vse narediti prav in odlično. Ta zgodba je zagotovo postala ena mojih najljubših. (jo grem pripisati na profil zdaj)! Upam, da boš videla ta komentar in kmalu napisala nov del! Jaz ga rabim, veš!?:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::clap::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand:
Zraven tega moram povedati, da želim, da sta Alex in Kate skupaj! Mislim, halo! Zakaj sta tako trmasta!?!?! Vsem je jasno, da sta zaljubljena! Naj se že spravita skupaj, ker bom znorela!:hugging::blush::grin::sweat_smile::heart_eyes::heart_eyes:
Cora pa naj že enkrat gre nekam, ker je ne morem prenašati! :rage::rage::rage::rage:
Jake in Aria pa… upam, da bosta imela kaj…luštna sta skupaj!:grin:
Poppy in Justin sta pa tudi zakon! :ok_hand:
Bravo!:clap::clap::clap::clap:
Bravo, bravo, bravo!:clap::clap::clap::ok_hand::ok_hand::clap::clap:
Nora sem na tvojo zgodbo!:stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::laughing::sweat_smile::grimacing::grinning:
Največja oboževalka,:relaxed::relieved:
JustLilly:slight_smile:
1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Preden na spletu karkoli objaviš, se vprašaj: ali objava vsebuje karkoli, česar ne bi želel deliti s popolnim neznancem na cesti?

Pisalnica


Objava:

LARISIN DNEVNIK 1. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 2
 
4
Objava:

Blue cat 1. del

Ogledov: 25 Odgovorov: 1
 
3
Objava:

Story of a cat 2. del

Ogledov: 24 Odgovorov: 2
 
4
Rueanne potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Prijateljstvo

Hellooo
Js mam fulll problemov s prijateljstvom pac ful se bad pocutm ker se ne druzm vec s svojimi bivsimi prjatlcami. pac od 1. do 5. razreda smo ble js R pa M in smo ble ful dobre prjatlce. pol u 6. smo se pa mesal in so prsle druge sosolke in smo postale prjatlce tut z E pa T. sam fora je da mene zdej kr odrivajo stran pa M in R sta postale ful nesramne...T je ok sam se noce glih druzt z mano. in ker so postale tok nesramne do mene sm se zacela druzt z L k je pa fulll prjazna sam ful se slabo pocutm k se nedruzm vec z njimi...pac a bi se rabla?
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Kaj meniš o Pilovi rubriki Slovenska glasba?
Všeč mi je!
(46)
Ni mi všeč, ker je nezanimivo napisana ...
(15)
Ni mi všeč, ker ne poslušam slovenske glasbe.
(43)
Če mi je glasbenik, o katerem je članek všeč, potem je ok, sicer pa ne.
(53)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

DogLover11 je odgovoril/a na
Wow! kje si to našla? ali si sama narisala? ...
 

Emma Watson💕 je odgovoril/a na
Tudi jaz bi rekla pes:dog: ali pa zajček:rabbit:. :two_hearts:
 

DogLover11 je odgovoril/a na
če ni mačka pa rečimo pes
 

#marelca710 je odgovoril/a na
pomojem ŠPO
 

#marelca710 je odgovoril/a na
Ful huda zgodba:stuck_out_tongue_winking_eye:. ...
 

roker je odgovoril/a na
Lep origami.
 

Girl😊😁😄🤗 je odgovoril/a na
Hvalilnica:blush:
 

Delphy je odgovoril/a na
Super pišeš! Komaj čakam na nov del!!!:heart_eyes:
 

#sedmošolka je odgovoril/a na
Se opravičujem, mogla bi napisati: Ella Rosier, ...
 

CloudL7 je odgovoril/a na
:heart_eyes::heart:
 

😅😆😁😀😃🤣😂🙃😃😉😄🙃😄😄😂😄😂 je odgovoril/a na
tole je pa za v knjigo
 

Emma Watson💕 je odgovoril/a na
Igralnica:game_die::game_die: :two_hearts:
 

Delphy je odgovoril/a na
Omb ta zgodba je tok kul!!! Pa še o vampirjih ...
 

kpop fan je odgovoril/a na
Ful dobra pesem:joy:
 

Delphy je odgovoril/a na
Omb!!! A je to slučajno ženska oblika Edwarda ...