snofi
Naslednji Pil izide 3. junija
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Wolf girl 2. del

Wolf girl 2. del

11
Ura je bila 7:00. Ela je hodila z veliko torbo, v kateri sta bila velika debela sendviča, gromozanski daljnogled in ročni dežnik. S tatom sta hodila proti lovski opazovalnici. Zelo je bila nestrpna. Ko sta skoraj bila tam, ji je tata ji rekel:

TATA-Sedaj pa tiho! Ko bova zgoraj, veš, da ne smeš govoriti, dokler volk ne pride!
ELA-Bom!

Prispela sta do lestve, tata je previdno splezal na opazovalnico, Ela pa za njim. Zgoraj sta pojedla vsak svoj sendvič. Odprla sta vrata in vstopila. Udobno sta se namestila. Tata je prinesel puško, če bi jih slučajno med potjo kakšna žival napadla in zato, ker zmeraj, ko pride merjasec, ga ustreli za meso. Eli je merjaščevo meso najljubše! Tako sta sedela tiho eno uro. V daljavi sta zaslišala volčje tuljenje. Ela se je zdrznila. Po še eni uri, je tata zadremal. Čez pol ure se je med drevjem nekaj zganilo. Ela je s svojim daljnogledom z napetostjo opazovala. In končno je izza dreves prišel volk, tak, kot ga je opisal tata včeraj zjutraj. Volk se je previdno bližal jasi. Prihajal je bližje in bližje. Ela se ni niti spomnila, da bi zbudila tatu! Prišel je do mesa in ga začel jesti brez šuma. Ela si je mislila:

(ELA-Živali znajo biti res tihe. Niti slišat jih ne upaš, kadar hodijo!)

Tako je volk jedel. Ela se je želela bolj približati oknu, da bi z daljnogledom boljše videla. S tem je naredila majhen šum. Volk je sunkovito dvignil glavo in napel ušesa. Obrnil se je in hitro stekel v temo. Ela je bila razočarana. Ulegla se je na desko z odejo, ki je služila postelji in mizi. Tako jo je zjutraj prebudil tata in jo vprašal:

TATA-Si videla volka?
ELA-Eeeee..?

Tedaj se je spomnila večera, ko je volk prišel, jedel meso in potem stekel v temo!

ELA-JA!

Tata se je nasmehnil. Vzel je puško in se spustil po lestvi navzdol. Ela je pobrala svojo torbo in za tatom odšla nazaj domov. Prišla sta do avta zraven ceste, se usedla noter in odpeljala. Mama ju je nestrpno čakala. Ko sta vstopila v hišo, je mama pritekla k Eli in jo vprašala:

MAMA-Kako je bilo? Je bilo vse dobro? Čakata vaju topla sendviča!
ELA-Hvala mami! Dobro je bilo. Videla sem volka!

Mama je bila vesela, ker je v svoji hčerki videla veselje. Usedli so se za mizo in Ela je mami pripovedovala. Tako je dan preživela lepo. A vedela je, da je jutri prvi šolski dan in da gre že v 7. razred!!!

(ELA-Joj! Jutri je šola!)

Si je mislila! Napravila si je šolsko torbo in odšla v posteljo. Zjutraj jo je prebudila budilka. Hitro se je oblekla, pojedla in umila zobe.

MAMA-Lepo se imej!
ELA-Hvala mami! Sedaj pass moram pohitet, ker me Tiana čaka na avtobusni postaji! Adijo
MAMA-ADIJO!

Hitela je po cesti kolikor hitro je upala. Končno je prispela. Tiana jo je tam že čakala.

TIANA-Kje si bila toliko časa!
ELA-Oprosti, budilko sem si nastavila pozno, jo bom popravila zvečer.
TIANA-Prav, sedaj hitro na avtobus, da ne bojo preveč čakali.

Kmalu so prispeli do šole. Pred šolo sta čakali Eva in Ana. Dvojčici, ki sta bili Elini in Tianini veliki prijateljici

ANA/EVA-Končno sta tu!
TIANA-Ni moja krivda, da sva pozni. Sedaj pa hitro, zvonec že zvoni!

Stekle so v učilnico. Učiteljica je vstopila in jih utišala.

UČITELJICA-Mir!!! Danes boste spoznali novega sošolca! Naj stopi pred tablo in se predstavi!

Nov učenec se je približal tabli. Neka toplina se ji je razlila po mojem telesu.

Volk- https://www.pinterest.com/pin/15058979992906169/
Ela- https://www.pinterest.com/pin/12033123992445346/
Tiana- https://www.pinterest.com/pin/282319470380463967/
Mama- https://www.pinterest.com/pin/4996249577317110/
Tata- https://www.pinterest.com/pin/8233211819570605/
Lovska opazovalnica- https://www.pinterest.com/pin/409546159855353850/
Hiša- https://www.pinterest.com/pin/163255555221251443/
Ana in Eva- https://www.pinterest.com/pin/2674081017380259/

Tako. Nov del je tu. Če vam je ušeč lajkajte, napišite v komentarje kaj se bo po vašem zgodilo in se naročite name če želite biti obveščeni o naslednjih delih!
Lp
Golmanka:stuck_out_tongue_winking_eye: (_WolfQueen_):wolf::peace::peace::peace::peace::peace::peace:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
OMG OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To je tok zakon:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
1
 
Hvalaaaaaa
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
meni je ta zgodba zelo všeč. Moj like imaš!:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:
1
 
Cool girl
Hvalaaa
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Link kakšen je novi sošolec bo v 3. delu.
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
TI NISI NORMALNA! TA ZGODBA JE DBEST! PA NATE BI SE NAROČILA ŠE TRISTOKRAT, ČE BI LAHKO! OBOŽUJEM TVOJO ZGODBO!:heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf::heart_eyes::wolf:
1
 
OMG RESNO MISLIM HVALAAA
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
To je top!!!! Njihova hiša je prav pravljična. Eli kar malo zavidam.:smirk: Komaj čakam nadaljevanje! Alo piši!
Eno vprašanje. A te lahko kličem pljuča? (ah briga me, če ne, v klepetalnici si si ta vzdevek dobro prislužila. ):joy:
L.P.
Tista
P.S.: Resno mislim, pazi na pljuča, tudi diamantna se lahko razpočijo.
2
 
pljuča???
 
Lahko XD.
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
cool
1
 
Hvalaaa
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Sporočilo pred pošiljanjem še enkrat preberi in premisli, kako bi se ti počutil, če bi ga prejel.

Pisalnica


Objava:

Harry Potter: Zoe's story 3. del

Ogledov: 16 Odgovorov: 0
 
1
Objava:

Magične oči 2. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 2
 
1
Objava:

December presenečenj 9. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 1
 
2
Objava:

Hana’s life 3. del

Ogledov: 36 Odgovorov: 3
 
7
Elisabeth
Objava:

Last morning 1st part

Ogledov: 20 Odgovorov: 1
 
3
ajiM
Objava:

Želvica Lupinca in njene dogodivščine 1. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 0
 
0
someone who needs help potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

pocutje.

oj
<3
se opravicujem ce ni slovnicno pravilno.
okej se bom kr izlila
- men se zdi da je neki narobe zmano pac resno. skozi se jokam za neke stvari ful sm tko custvena pac tko se za en bogi film se zacnem jokat potem pa ko je kaka resna stvar mam prou napad in tko..
-en primer da dam tko moj tata me prasa ce grem z njim in mamo vn jst recem ne in pole pac me prepricuje sam jst sm u sebi vedla da hocem rect ja pa sm vseeno rekla ne in ne skor sm se zacela dret in pole mi je tata dau 7 eurou (kr sm posesala stanovanje, pocistla in tud zato da ce grem vn da ne rabim uporabljat svojega denarja in sm rekla ne tata pospravi pac in se mi je zdelo da je spadlo ful grdo in pole je reku predn je zaklenu vrata xe grem z nimi vn sm se zadrla ne in je lepo pozdravu in sou z mamo vn in jst sm se zacela dret na samo nase kaj je narobe zmano mela sm prou napade brcala sn u steno jokala ku nevem kaj in mi je blo zou da nism sla znimi vn kr sm hotla rect ja sm pol sm rekla kr ne in nevem jst mam zadnje case ful problemou samo z sabo in sm si praula ku naj se ubijem pac jst se dejansko ful nocem ubit hocem zivet lajf sam kr naenkrat ko mam napade me spreleti tak obcutek ku da se ne nadziram vec pac ne morm niti nobenemu zaupat kr bi rekl ja sejj bo JA NE NEBO KR TKO MISLIM HALO al pa ce jim povem me bojo sinal al pa ahh jojj krkol rabis sm tuki loh ti pomagam JA K**** BOS POMAGU JA IN POL KO PROSIM ZA NEKI RECE JA SORI NEVEM KU POMAGAT SEJ BO JAHALO KJE TLE LOGIKE FOLK (sori za grde besede sam res na ziuce mi gre)
pac ucasih tut kr zacnem bit kj jst vem dirty mind pa se skos smejem in nevem kaj in pol mam kr neke napade..
in ja jst se mislm starsem opravicit noja to je ze druga tema tkoda bom nrdila par crtic..
_____________________________________________
okej jst zdej planiram se opravicit starsem in it vn znimi kr pc so sli h enim prijatlom in dvomim da bojo tam samo 1 uro tkoda ja bi mi tut prou prsu kak nasvet kak jih lah razvedrim se odouzim ka mislim da nism lih dobro odreagirala...
cebo kdrokoli odgovoru na to objavo res hvala.
noja
byby

-Besedilo uredil Shrek (Moderator) in cenzuriral grdo besedo
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Kaj ti je na Pilovi spletni strani najbolj všeč?
Forumi.
(141)
Klepetalnica.
(80)
Svetovalnica.
(112)
Pilov hodnik in Moj kotiček.
(107)
Branje člankov.
(21)
Razvedrilo.
(47)

POIŠČI PILOVCA/KO

VARNO NA SPLETU

Zakaj moraš biti na spletu še posebej previden?
 1. Ker nikoli ne veš, s kom zares govoriš.
 2. Ker je veliko škodljivih spletnih strani, ki lahko okužijo tvoj računalnik ali zlorabijo tvoje podatke.
 3. Ker lahko deljenje podatke ali fotografije nekdo hitro izkoristi v druge namene.
Zakaj moreš biti pazljiv, ko objavljaš fotografije?
 1. Ko deliš fotografijo, izgubiš nadzor nad tem, kaj se z njo zgodi.
 2. Tvoje fotografije na spletu lahko najde vsak.
 3. Kar je enkrat objavljeno na spletu, tam ostane za vedno.
Kako poskrbeti za zasebnost na spletu?
 1. Preveri, da imaš na vseh straneh urejene nastavitve zasebnosti.
 2. Prepričaj se, da imaš vklopljeno možnost odobritve fotografij, na katerih te ljudje označijo.
 3. Zavedaj se, da lahko vedno prijaviš neprimerne vsebine, ki posegajo v tvojo zasebnost.
Bodi pozoren, ko sprejemaš nove prijatelje!
 1. Premisli, preden sprejmeš prošnjo za prijateljstvo. To osebo res poznaš?
 2. Neznanci so lahko tvoji vrstniki, lahko pa se za njih samo izdajajo.
 3. Ko nekomu odobriš prošnjo za prijateljstvo, mu omogočiš dostop do vseh svojih podatkov!
Tri pravila varnosti na spletu:
 1. Nastavi si močno geslo in ga ne zaupaj nikomur.
 2. Ne prijavljaj se na omrežja, ki jih ne poznaš.
 3. Če si se prijavil na tuje omrežje, poskrbi, da se boš z njega tudi odjavil in da se tvoje gesla niso shranila.
Vedno imej v mislih!
 1. Nikomur ne zaupaj svojega priimka, naslova, telefonske številke in podobnih podatkov.
 2. Ne objavljaj fotografij drugih, še posebej ne brez njihovega dovoljenja.
 3. Postavi si časovne omejitve glede uporabe spleta, saj čas na spletu hitro mine.
Kakšna so pravila obnašanja na družbenih omrežjih in forumih?
 1. Vedno bodi prijazen do drugih.
 2. Na nesramne komentarje ne rabiš odgovarjati.
 3. Če se nekdo neprimerno obnaša, ga blokiraj.
Kako ustvariti dober vzdevek?
 1. Pri ustvarjanju vzdevkov bodi izviren.
 2. V vzdevku ne uporabljaj svojega imena ali starosti.
 3. Za vsako družbeno omrežje ali spletno stran imej drugačen vzdevek.
Zapomni si!
 1. Na spletu ne klikaj vsega, kar vidiš.
 2. Prepričaj se, da si na varnih spletnih straneh in ne prenašaj datotek neznanega izvora.
 3. Povezave, ki jih ne poznaš, lahko na tvojo napravo prenesejo viruse.
Kako varno uporabljati družbena omrežja?
 1. Tvoj profil naj bo nastavljen na zasebno.
 2. Sprejmi le ljudi, ki jih poznaš.
 3. Ne objavljaj stvari, za katere ne želiš, da jih vidijo vsi in se jih boš čez 20 let sramoval.
Kakšno je varno geslo?
 1. Vsebuje najmanj 10 znakov.
 2. Vsebuje velike in male začetnice ter številke.
 3. Vsebuje posebne znake.
Dobro geslo je osnova varnosti na spletu!
 1. Geslo ima na internetu isto vlogo kot ključ, s katerim zakleneš dom.
 2. Preveč enostavno geslo lahko razvozla praktično vsakdo.
 3. Pri ustvarjanju gesel bodi kreativen.
Geslo imaš, kaj pa zdaj?
 1. Geslo redno menjaj.
 2. Če ga shranjuješ, poskrbi, da je na varnem mestu.
 3. Ne shranjuj gesla, napisanega na listku, v ovitku telefona.
Kako varno nakupovati na spletu?
 1. Drži se preverjenih spletnih mest.
 2. Vedno preveri podatke o trgovcu in se prepričaj, da so resnični.
 3. Vedno nakupuj s starši ali drugo odraslo osebo, ki je vešča spletnega nakupovanja.
Pazi, ko nakupuješ na spletu!
 1. Pred vnašanjem kreditne kartice preveri, da je v orodni vrstici izpisana kratica »https« s ključavnico.
 2. Preklikaj stran in se prepričaj, da je prava.
 3. Preveri naslov spletne strani, izpisan v orodni vrstici.
Na kaj moraš paziti pri nagradnih igrah?
 1. Če so predobre, da bi bile resnične, gre verjetno za prevaro.
 2. Dobro preveri, kdo organizira nagradno igro.
 3. Bogate obljube so znak za alarm.

Oglas

Zadnji odgovori

VročaMačka je odgovoril/a na
Rumena:yellow_heart:
 

Amelia je odgovoril/a na
Lahko opišeš Paris. Amelia
 

Cool Girl je odgovoril/a na
:purple_heart:
 

Super girl je odgovoril/a na
:yellow_heart:
 

Doggylover je odgovoril/a na
:blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart:
 

Videoibra Aaa skorr! cak bom se enkrat probala: videligra :joy::joy:
 

dragon girl je odgovoril/a na
...Vrgla v Einsteina in mu poškodovala oko...
 

Nnnneza je odgovoril/a na
zelena:four_leaf_clover:
 

Hiroshi je odgovoril/a na
ime: Alexis Evans palica: " Red oak ...
 

Rueanne je odgovoril/a na
Vijolična:purple_heart:
 

CocoBoy je odgovoril/a na
Modra :fire:
 

Daenerys je odgovoril/a na
Presenečeno sem gledala pismo, nato pa ga ...
 

Nnnneza je odgovoril/a na
Hiiii, kot sta že girl pa sg povedali... ...
 

LunaLovegood je odgovoril/a na
Moje ime je Luna Lovegood Sem v Ravenclawu! ...
 

Lizika 1# je odgovoril/a na
(nadaljujem od Šestošolke): odšla v šolo, ...