snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Wonderland 6. poglavje

Wonderland 6. poglavje

7
Oj!
Tukaj je nov del Wonderland-a. V slovenščini bi lahko rekli: Dežela čudežev. :blue_heart:
Upam, upam, da vam bo del všeč!
Hvala za vse!
Lubčka,
JustLilly
***
6. poglavje: Kot bi nekaj zaživelo
ALISON
Ko so me vodili nazaj proti kletkam sem čutila kako se lomim. Moj obraz je bil poln mehurjev, ki jih je naredil ogenj. Moje misli so bile tako zelo boleče in telo je še komaj stalo. Ničesar nisem povedala. Po pričakovanju so mi zato segli v misli. Pa sem bila pripravljena. Vse misli sem zaklenila in nisem, nisem dovolila, da bi jih odprli. Bila sem ponosna na sebe. Še kar. Tisti del, ki ga "še kar" ni zapolnil je bila jeza. Jeza na sebe. Tukaj se dovoliš voditi v kletko in se sploh ne upiraš. Uprla se bom! Z roko sem sunila v moškega, ampak v naslednjem trenutku sem že čutila kri na svojem obrazu in pekočo snov, ki me je žgala. "Alison?" Skočila sem pokonci. "K-kdo?" sem šepnila in strmela v temo. "Alison? Jaz sem Justin." Prisežem, da sem zajokala. Tako sem bila olajšana. "Ššš." "Kaj delaš tukaj?" "Prišel sem te rešit, logično." "Bova vzela Rose s sabo?" Ne vem zakaj sem vprašala, če sploh nisem vedela kako bova prišla ven. "Ne," je Rose ostro šepnila. "Zakaj ne?" sem prestrašeno vprašala. "Samo poslušajta. Poiščita sebi enake. Dvignita se in poglejta dlje. Obiščita sovražnik in se spoprijateljita z skrivnostjo. Odgovorita si." Pogledala sem jo in v temi sem videla kako je njeno telo omahnilo. Kot, da bi se v njej nekaj zbralo in govorilo na mesto nje. Ni umrla. To sem upala. "Greva?" "Ja!" In tako sva vstala in se odpravila."Tukaj!" Pojma nimam kdo je bila ženska, ki nama je cel čas pomagala. Najprej je zagnala hrup, da so vsi tekli gledati (pričakovala bi, da bodo bolj previdni), potem pa je, ko je vse umirila prišla po naju k lopi in naju skrila v koš za smeti. Odpeljala naju je ven in naju potem skupaj drugimi stvarmi odvrgla v tovornjak, ki ga je smetar odpeljal na smetišče. "Takole bova naredila…" Justin mi je razložil celoten način in bil je precej dober, če smem komentirati.
SUMMER
Sedela sem za mizo in jedla. Nič posebnega ni bilo. Ally je nekaj govorila, ampak je nisem zares poslušala. Potem pa je prišel tak občutek. Tisti občutek, ko ne veš kaj je z njim. Sunkovito sem vstala in pogledala po sobi. Vsi so me čudno gledali. Stekla sem iz sobe in preslišala mamine klice naj se vrnem. Tekla sem na vrt in sedla na klopco. "Vse je v redu," sem si šepetala. Čez čas je občutek minil in vrnila sem se noter. Zvečer, ko sem ležala v svoji postelji in strmela v strop pa mi je postalo jasno kako opisati občutek. Bil je občutek kot, da je del mene našel pot. Kot, da je zaživel. Se našel. Bilo je strašno čudno. Zdaj sem se spomnila. Kot, da bi v meni nekaj zaživelo. Čudno!
JOE
"Pravim ti," sem se nasmehnil Jacku in pomignil na igrišče. Igrali smo se neke čudne igre kjer si moral žogo brcniti zelo daleč in potem teči do nje, jo pobrati in priteči nazaj. Ko si pritekel nazaj si spil kozarček alkoholne pijače in nato še enkrat ponovil. Tako si ponavljal dokler nisi več mogel stati. Baje, da tisti, ki zdrži najdlje postane nekakšni zelo velik 'car'. Nisem preveč maral te igre. "Nemogoče!" "Poglej," sem rekel in stekel po žogo. Ko sem jo brcnil sem stekel do nje potem pa padel. Strašno! Z obrazom sem priletel na travo s takšno silo, da bi moral pasti v nezavest. No, nisem. Namesto tega sem začutil tako čuden občutek. Kot, da bi en moj organ oživel. Počasi sem vstal in pobruhal vse kar sem pojedel tisti dan. Najbrž sem potem padel v nezavest saj sem se zbudil v bolnišnici.
***
:stuck_out_tongue_closed_eyes::kissing_heart::revolving_hearts::kissing_closed_eyes:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Aw:heart_exclamation:
Lilly! Takoooo krasne zgodbe pišeš da bom znorela:two_hearts:
Ti si samo moja Pilovka:wink:
Zelo te imam rada:kissing_heart:, tebe, tvoje zgodbe in tvoje objave:sunny:
Hvala, ler si me tako lepo sprejela na Pil! Zaradi tebe sem tukaj:cherry_blossom:
Krasna zgodba:blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart:
1
 
Oh, Violinka!
Lilly! Takoooo krasne zgodbe pišeš da bom znorela - Hvala, hvala, hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ti si samo moja Pilovka - Ti pa moja! RTM!
Zelo te imam rada - ne tako močno kot imam jaz tebe!
tebe, tvoje zgodbe in tvoje objave - brez besed sem
Hvala, ler si me tako lepo sprejela na Pil! Zaradi tebe sem tukaj - ne morem verjeti! Hvala, hvala! Polepšala si mi dneve! Hvala! upam, da ostaneš!
HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
JustLilly! Zlata si😘
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Waw waw in waw!!!!!!
Kako to da ti pišeš tok dobre zgodbe?
Zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo dobra zgodba:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
1
 
Hvala!
Hvala!
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

:')

poezija

Ogledov: 5 Odgovorov: 1
 
1
Super sister
 
1
ManonWhitethorn

Točka preloma 1. del

Ogledov: 22 Odgovorov: 0
 
4
dragon girl

Legenda o zmaju 9. del

Ogledov: 32 Odgovorov: 1
 
2
Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 40 Odgovorov: 2
 
3
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 3. del

Ogledov: 26 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
4
Annie #1 potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

BFF Problemi pt. 2 🤬

Oj!:rage: Kako smo kaj jaz slabo! Wth, jaz ne razumem ZAKAJ???!!!! imam v mojem friking razredu same debilke?! Resno, se lahko obnašaš še bolj otročje in zabito??!!:rage:
1. Jaz imam dve sošolki daj mo jima ime Ana in Vita. Torej za Ano nimam nekega posebnega odnosa. Ko sva bili mlajši je bila zelo nesramna in nespoštljiva. Z Vito je drugače, z njo sva boljši prijateljici pred kratkim sva uradno postali BFF, ampak sem si premislila. Tukaj je problem. Jaz ne razumem kako te dve razmišljata.Dajmo primer imamo italjanščino, in da učiteljica nalogo in imaš 5 dni časa!!!!!! in tedve je ne rešita. P.S. Ta naloga je bila tri povedi!!!! Vem, da mi boste rekli, da se stem ne ukvarjam ampak se moram! Učiteljica od italijanščine je nekoga prosila naj jima razložita zakaj je treba naredit domačo nalogo in jaz edina, ki si upam ju vprašam "Kot prvo zakaj je vedve nista naredili?" In vita zakriči name da mi je že razložila. Ma kaj mi je razložila! Eden od njenih razlogov je bil da nima časa za naloge, drugi da ima veliko družino?, da je pozabla... Wth? Mi prosim razložite kako se ti ne da delat nalog. sej to razumem samo kaj ni šola pomembna???
2. Vse moje "prijateljice" se obnašajo debilsko! Zakaj je treba bit nesramen do nekoga ki je bil v preteklosti drugačen in je zdaj prijazen, pač kje je fora? Problem je verjetno v temu, da nemorejo odrasti in se ne morejo odmakniti od preteklosti, imam prav?

Oprostite ker sem tako tečna s temi problemi ampak od kar sem se vrnila v šolo so same BFF težave! Zdaj se počutim bolje!
Hvala za vse odgovore,
LYSMMMMM, Annie #1
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(50)
Letošnja!
(47)
Ne opazim razlike.
(30)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

dark dragon je odgovoril/a na
lepo
 

HP fan je odgovoril/a na
vredi, pa ti?
 

Sk8er girl je odgovoril/a na
hHahhahahhaahhahah
 

˙Pilovka44˙ je odgovoril/a na
To je ena mojih najbolših rizb kar sem jih ...
 

˙Pilovka44˙ je odgovoril/a na
Zelo lepo! Čestitam!
 

Super sister je odgovoril/a na
Kam ti pa to pošljemo?
 

Super sister je odgovoril/a na
O, nazaj si! Pogrešala sem te! Ly, Super ...
 

˙Pilovka44˙ je odgovoril/a na
Hi a tu lahko potem ti veš naša imena? Z ...
 

kpop fan je odgovoril/a na
wow ful dobr. a je to ta ki ga imam jaz?
 

GinnyCat je odgovoril/a na
Super blog, Violinka:revolving_hearts: Se ...
 

the girl 😎 je odgovoril/a na
z veseljem ampak ne znam risat
 

Pomaranča1 je odgovoril/a na
Veš koliko si mi ti zdajle s tole objavo ...