snofi
Naslednji Pil izide 2. decembra
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Svetovalnica: Depresija/problemi!!!!!!!!!!!! prosim pomagaj!!!!!!!!!!

depresija/problemi!!!!!!!!!!!! prosim pomagaj!!!!!!!!!!

1
hey
to so moji problemi. tukaj sem vse povzela spodaj pa bom napisala na daljše. HVALA ZA VSO POMOČ RES JO CENIM!!!!!!!!!!!!!!!!!

če povzamem situacijo:
1.preveč šole in domačih nalog(ne zmorem več)
2. sem žalostna in depresivna
3.nimam prijateljic
4.sem kristjanka in suportam lgbtq ampak baje da kristjani nebi smel
5. cel razred vred z mojimi prijatelji sovražijo lgbtq in so proti temu
6.ne morem se začet učit in brat(ful se jokam in prejšnje leto sm dobila prvo dvojko)
7.rabim neko družbo in nekoga ki mo bo razložil vso snov
8.res preveč jokam in ubila bi se rada
in šeto obožujem mojo edino pravo prijateljico, obožujem gobe, obožujem vampirje, obožujem sladkarije, obožujem moje igrače, in nasploh moje stvari, obožujem filem somrak


1.danes sem 5ur delala dn in še nisem konec. v šoli moji sošolki klepetata in potem mene pri vseh predmetih presedejo druge vse učence pa pustijo da klepetajo(nobeden učitelj me ne mara)
2.opažam da sem ful žalostna in depresivna. ves čas sem žalostna in če nočem bit sem potem še bolj. prov blede se mi že včasih je kot bi dobila neko rahlo obliko paničnega napada sploh ne vem kaj se dogaja nič več ne morem in prov blede se mi. fulll se jokam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3.vse moje prijateljice so grozne razen ene ki ni z mano v razredu in se videvava samo po šoli. danes nečesa zasebnega nisem hotela povedati prijateljicam in potem so mi rekle kaj vse mi bodo uničile in kaj vse mi bodo natredile če ne povem (še vedno nisem povedala). sej men nebi blo nč če bi mi kej fizično nardil ker sem bolj taka nora in bi se branla in jih napadla pomojm. ne vem kam bi šla ker k nobeni skupini prjatlc ne spadam razn tista k ni z mano v razredu.
4. in 5.jst nism lgbtq ampak jih suportam. in ena moja prjatlca(jst in ona sva kristjanke) je rekla da mi kristjani jih ne smemo podperet al pa bit del njih in da jih ona sovraž. pač usi v našem razredu sovražjo lgbtq. in una moja edina prjatelca je taka da sta ji oba spola všeč in men se zdi to čist okej in sem kristjanka.
6.jst se ful ne morem začet učit. pol ko pa se pa se ful probam učit pa ne morem ker je tolk snovi in pol se vedno konča z dvo urnim jokom.in prejšnje leto nism nardila bralne značke ker nism mogla ker ne morem začet brat ker so knjig tok bedne. in prejšnje leto sem dobila prvo dvojko.
7.rabm nekoga da mi razloži snov ker nč ne morem in ne znam in rabm družbo. res se po šoli družm z tisto prjatlco ampak med šolo nimam nikogar.
8. jokam se vsak dan in vsako noč občasno se tudi med šolo jokam ker so prjatlce tok nesramne in ker ne morem zadržat joka. (prjatlca je zanalšč uničla neki k sm ful lepo narisala, mam nove bele teniske in mi ji prjatlca rekla da bo gor stopila in pol se je vidlo kako mi je zanalšč stopila pol mi je pa rekla naj si jih grem oprat in zdej so čist rjave moj eteniske) in pač nočem nardit samomora ker tega ne morem in ne smem ker sem kristjanka in tega res ne morem nardit ampak bi rada samo da bi kr umrla in izginla da bi moje skrbi izginle in da nebi se več rabla tok obremenjevat.


RES SE GROZNOOOOOOOOO POČUTMMM!!!!!!!!!!! IN RES HVALA ČE SI PREBRAL DO KONCA. IN RES SEM TI HVALEŽNA ZA KOMENTAR!!!!!!!!!!!!! KAR KOLI, KAKRŠNA KOLI POMOČ BO VREDU SAMO POMAGAJ MI PROSIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::heart::heart::heart::heart:

Lp,Strelka:mushroom:
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
ojj, bom ti probala malo pomagat (kr pac neznam resit svojih tezau bom probala usaj tvoje)
1) nesekiri se za šolo!!! šola ni nič tolko važnega
2) idk pejdi h psihjatru
3) IT'S OKAY TO BE ALONE - moderna družba nam narekuje da usak rabi met ceu kup frendou da je srečen ampak to sploh ni res. če vidiš da so ljudje okoli tebe debili pol bodi raj sama kot pa z njimi (obdrzi pa une prijatelje ki te majo zares radi!!!)
4) NI RES, KRISTJANI MORAJO PODPIRAT KR BOG JE REKU DA MORAŠ MET USE RAD NEGLEDE NA TO KDO SO, ŠE PAPEŽ SUPPORTA LGBTQ+
5) j***š sošolce, ti moraš stat za svojimi vrednotami
6) idk
7) idk
8) isto kot pr točki 2
1
 
luv yaaaa mwahhh
heyyy
hvala vsak komentar mi pomeni veliko, ker vidim da ljudje preberejo in ti probajo pomagat.že da napišeš in probaš pomagat je ful veliko. res ti hvala z vsakim komentarjem dobim neko upanje like ni še konec mogoče ma pa prov uredu je če nimaš tok velik prjatlov, šola ni tok važna lahko podperaš vse. pač res hvala da si to napisala.

POVEJ SVOJE PROBLEME MOGOČE TI LAHKO POMAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
mhm, se strinjam lol
 
mhm, se strinjam lol
 
mhm, se strinjam lol
 
mhm, se strinjam lol
 
mhm, se strinjam lol
 
mhm, se strinjam lol
 
mhm, se strinjam lol
 
mhm, se strinjam lol
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Za problem s preobremenjenostjo se lahko po pomoč odpraviš do šolske svetovalne službe - lahko poveš, da ti šolsko delo predstavlja težavo in če ti lahko pomagajo najti vzrok ter ponudijo kak konkreten nasvet (morda kaj glede motivacije, morda ti lahko poiščejo učno pomoč, morda potrebuješ kakšno individualno prilagoditev ...). Tudi za depresivnost in slabo počutje lahko poveš pri svetovalni službi, lahko pa tudi obiščeš psihologa, ki je strokovnjak za duševno zdravje. Napotnico zanj dobiš pri osebnem zdravniku. Anonimno lahko v stiski pokličeš tudi TOM telefon na brezplačno številko 116 111 (med 12. in 20. uro, uporabiš lahko tudi e-pošto tom@zpms.si). Če te prijateljice spravljajo v jok, to niso prave prijateljice. Zagotovo je na šoli kakšna oseba, s katero lahko spleteš prijateljstvo; potrebno je zgolj začeti pogovor in najti skupne interese :)
Glede tvoje dileme o LGBTQ - kolikor vem vera narekuje ljubezen in spoštovanje drugih (tudi drugačnih), torej ne zagovarja sovraštva do kogarkoli. Ravnaj se po tem, kar se tebi zdi prav, saj vsaka verska knjiga zahteva določeno mero kritičnosti (gre za prevode, ki so lahko prirejeni v duhu časa, prav tako si vsak zapisano razlaga nekoliko po svoje v skladu z lastnimi prepričanji, ki niso nujno pravilna).
1
 
heyyy
hvala da si mi dala odgovor. na šoli raje ne bi šla k svetovalni delavki ker se tam ne počitim ravno bolje. če res ne bo bolje bom morda res obiskala zdravnika. hvala za tvoj odgovor
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Hey
Zelo mi je žal da se to s tabo dogaja k vem da si super oseba!
S tistimi ki so nesramni do tebe se ne druži in raje bodi sama kot pa s tvojimi sošolkami k kokr sm izvedla iz objave res niso prijazne. Lahko se pogovoriš s starši in tisto v šoli kar se dogaja med tabo pa tvojimi sošolci morte rešit ker tko pač ne gre. Lahko greš tudi k psihiatru (mby) al pa svetovalni delavki.
S tvojo prijateljico če majo podobno snov kt vi al pa so se to že učil jo lah prosiš da ti pomaga ali razloži snov. Lahko tudi hodiš na dopolnilni pouk, kjer ti lahko razložijo snov in pomagajo učitelji.
Glede bralne značke se ne sekiraj k verjetn pri vas ni obvezna in raje najprej uredi obvezne stvari pol pa po želji lah tud bralno nardiš.

Ressss upam da sem ti kaj pomagala k upan da boš čimhitreje spet vredu!!! :hugging::wink::blush::relaxed:

P.S. če rabiš klepet in svetovanje sm ti vedno na voljo

Lp Amy
1
 
Hvala ti!!!!!!!!!!!!! Res si prijazna
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Hej :)
Bom poskušala svetovat kolikor le lahko, začela pa bom s tem, da se umiri in zadihaj, saj se vse lahko reši - vedno.

1. Verjamem, da je težko in da ti šola dela preglavice a verjemi, da nisi sama. Predlagala bi ti (dokler je šele en mesec šole), da si narediš urnik predmetov in kaj moraš pri kateremu narediti čez dan/teden. Treba se je zorganizirati. Ko prideš domov naredi domačo nalogo, naredi premor za pol ure do 40 minut in se uči snov, ki ti je tisti dan delala največ težav. Delaj sproti, ker če ne boš bo samo še slabše. Naj te to, da te učitelji presedajo ne vrže iz tira, se boš lahko bolj posvetila predmetu.
2. Si pod stresom zato se vse to dogaja. Moraš globoko vdihniti in izdihniti ter se začeti zavedati, da nisi sama. Najdi stvari, ki te veselijo. Rekla si, da imaš rada gobe - sreča, da je sezona gob, lahko greš na sprehod v gozd in jih probaš kaj poiskati. Glej kakšen najljubši film, poslušaj svojo najljubšo glasbo, riši, delaj urnik za šolo, da boš lahko delala sproti, ustvarjaj, ... Normalno je, da jokaš. S tem izražaš svoja čustva in to je popolnoma okej. Osebam je potem lažje.
3. To niso tvoje prijateljice. Prijatelji so tisti, ki stojijo ob strani, ti pomagajo, te razveselijo. Nikoli ne izsiljuje, grozijo ali se grdo obnašajo. Zapomni si, da nobenemu ne rabiš povedati stvari, če tega sama ne želiš - to je tvoja stvar in tvoja zasebnost. Iskreno bi bila jaz na tvojm mestu raje sama kot pa z osebami, ki bi se do mene obnašale tako grozno. Pač, saj se lahko sem pa tja kaj pogovarjate a nekega prijatlejstva jaz nebi nadaljevala.
4.&5. Nobena vera ne zagovarja sovraštva do drugačnih. Tudi, če si ti verna to še ne pomeni, da ne bi smela podpirati LGBTQ+. Prav je, da jih podpiraš, saj je čisto vsaka ljubezen normalna ljubezen in čisto normalno je, če ti je všeč isti spol ali oba spola. Na sošolce, ki tega ne podpirajo se ne oziraj, mogoče še niso prišli do te točke. Pravilno je, da se ti zdi čisto okej, ker sta tvoji prijateljici všeč oba spola. Vsaka ljubezen je čisto okej in kdorkoli ti je všeč je to čisto okej.
6. Jaz sem se vedno učila tako, da sem šla po straneh, naredila izpiske in se potem iz njih učila, saj sem si lažje zapomnila, ko sem večkrat prebrala. Moraš ugotoviti, kateri vzorec učenja ti najbolj odgovarja. Težko se je začeti učiti ampak potem je lažje. Vmes NUJNO delaj premore npr. se učiš eno uro in narediš 15 minut pavze (WC, piješ vodo, se malo pretegneš). Ne pozabi, da morajo biti telefon in druge naprave stran od tebe. Bralna značka je super, saj si lahko sama izbereš knjige, ki so ti všeč. Rekla si, da imaš rada Somrak. Zakaj ne prebereš teh knjig (ali podobnih) in jih potem obnoviš? To je super.
7. Lahko vprašaš učitelja/učiteljico za dodatno razlago ali greš k dopolnilnemu pouku za določen predmet (sama imam dobre ocene pa sem včasih vseeno šla, če mi kaj ni šlo), vprašaš starše ali pa to prijateljico s katero se družiš. Prijatelje lahko najdeš v drugih razredih samo probaj stopiti do koga in začeti pogovor ter najti skupne interese.
8. Povej staršem ali učiteljem. To kar počnejo ni v redu. Lahko jim poveš najprej sama in če ne bo zaleglo pojdi k učiteljem ali pa staršem. Ne zaslužiš si takšnega obnašanja.
2
 
lilija
Hvala!!!!! Hvala ker si si uzela čas da si prebrala in da si napisala takšne lep komentar. Zelo si se potrudila hvala da si ni use objasnila in odgovorila. To res cenim. Naredila bom tako kot si napisala. Res ti hvala
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Hej!
Nebom sla po tockah haha ampak bom poskusila vse zaokrozit v eno celoto. Sola zna bit stresna ja. In vrjem da usi rabmo kdaj mal pavze! Tkoda ni narobe ce si jo uzames :). Tut ce vcasih ne nrdis usga je okej, deli po svojih najbolsih moceh <3. Glede depresije pa tega...Sama sem sla cez velik tega. In lah ti povem da ce se trudis se tut to neha. Pomagaj si s stvarmi ki te veselijo :). Meni osebno je pomagal fant. Pri vsakemu je drugace. Lahko pa poisces pomoc tudi pri psihologu...ce mislis da ti bo lazje. Ali pa poklices tom telefon ko ti bo tezko. Glede teh prijateljic...Nevem kaksen je back story, ce je karkoli dogajalo da se tako obnasajo ampak NIHCE si ne zasluzi tazga obnasanja. Nic jim nisi dolzna povedat... mogoce najdi druzbo v sosednjih razredih? Ne pusti jim da te one spravljajo v slabo voljo. Res je, vera ne podpira istospolne ljubezni. Ampak čisto okej je, če ti jo!! Vsaka ljubezen je vredna spostovanja :). Ce si pripadnik neke vere se ne pomeni da nemores supportat. No na to se ne spoznam ker sama nisem verna. Glede ucenja sam najd svoj nacin...druge ni. Ce cesa ne razumes pa prosi starse ali ucitelje da ti razlozijo :)
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
USI K SO TI NAPISALA ODGOVORE MAJO PROU VRJEM IN VRJEM DA JE LAJF DAR IN PUST DEPRESIJO RAJ RAZMISLI O DOBRIH STVAREH IN BOD SREČNA
Lej js sm tut kristjan - ful sm vern in vera narekuje ljubezen ne pa gluposti (zato podpiram lgbtq ampk nism gej mam punco) glede depresiji pa ti tko rečem: enkrat sta me pustle 2 punce u enmu mescu (1 s kero sm biu 1let pol pa me je pustila se ena k sm ji dou priloznost da je zmano) torej 3x u enem mescu sm biu cist down ampk zdj mam punco in frende in use in sm srecn. nebi pa biu ce nebi sam seb reku: depresija nikamor ne vod rabs narest neki iz sebe kr zivi se 1x in ce ne zivis dobr in nisi dobr do drugih pa sebe zapravs dar k ti ga je dou Bog na Zemlji. In zto sm SE ZAČEU NEHAT UKVARJAT Z DEPRESIJO in zaceu delat glasbo(kmal bom sou recordad)
0
 
Real G
Hvala. Lepo da je tudi en fant odgovoril. Saj se probam pobrat. Ampak je težko se pobrat če te šola in "prjatlce" potiskajo nazaj na tla. Ampak res ti hvala da si odgovoril. Strinjam se stabo da je depresija slaba probam se pobrat
 
Hvala. Lepo da je tudi en fant odgovoril. Saj se probam pobrat. Ampak je težko se pobrat če te šola in "prjatlce" potiskajo nazaj na tla. Ampak res ti hvala da si odgovoril. Strinjam se stabo da je depresija slaba probam se pobrat
 
Hvala. Lepo da je tudi en fant odgovoril. Saj se probam pobrat. Ampak je težko se pobrat če te šola in "prjatlce" potiskajo nazaj na tla. Ampak res ti hvala da si odgovoril. Strinjam se stabo da je depresija slaba probam se pobrat
 
Sorry k sm 3x isto objavla. Po nesreči k neki ni delalo pa sem 3x kliklna
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ojjj!!
Torej js sm tut kristjanka tko da ti bom probala pomagat in povedat to kar vem.
Torej Bog je zagotovo ustvaril svet oz pac da se razmnozujemo no je zato ustvaril moske in zenske in ni bilo misljeno da bi bili drugace po spolih npr lejzbike, geji itd. Res je da ne bi bilo prav da bi bili kristjani proti pripadnikom lgbtq... na vse zadnje oni so tut ljudje in je prav da imajo enake pravice (sicer ne stejem tega da bi lahko posvojili otroka.. saj otrok rabi mamo IN oceta).
Pac koker js vem je tut tko da lahko vplivas na to ce si straigh al pa lejzbika al karkol ze. Pac js mislm da je cist odvisn od tega po kaksni poti razmislas in vse to. Torej js ne podpiram lgbtq ampak to se vseen ne pomen da jih sovrazm al pa ne maram. Lahko pa se glede tega posvetujes se s kaksnim duhovnikom pri spovedi al pri verouku.
Ostalo pa... glede na to da si v kristjanski druzini se verjetno vredu pocutis v svoji druzini. Lahko glede se kaksnih takih problemov... depresija pa to.. lahko se posvetujes s starejso sestro.... bobico s oomer koli ki mu zaupas in mislis da bi te razumel.
Bodi vztrajna in nesmes naredit samomora!!
Skoda bi bilo. Drugace pa ce zivis kje v ljubljani bi se lahko v zivo dobile pa se malo spoznale... mam tut js samo 1-2 dobri prijateljici pa se ti dve nista suuper.
No ja.. uzivejj!!
2
 
Upm da sm kj pomagala
Heyyy
Hvala da si si vzela čas in mi pomagala. Jaz na žalost ne živim v ljubljani ampak bomo enkrat šli v lj ko bomo šli v ikeo ali pa v kakšno trgovino ki je pri nas ni. Če želiš se lahko kdaj dobiva v klepetalnici
 
Heyyy
Hvala da si si vzela čas in mi pomagala. Jaz na žalost ne živim v ljubljani ampak bomo enkrat šli v lj ko bomo šli v ikeo ali pa v kakšno trgovino ki je pri nas ni. Če želiš se lahko kdaj dobiva v klepetalnici
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Upam da sm kj pomagala
Ja lahkose kej dobiva v klepetalnici sj v zivo bi blo mal prevec noro. Loll
Tako da ja... kdaj imas cas za klepet??
 
Loll
Upsss neki mi ni delal
 
nevem. lako že danes ampak mislm da je neki narobe z klepetalnic in nedela. a si boš ti naredila profil na pilu? ker če bi si ga bi se lako v kotičku pogovarjali
 
nevem. lako že danes ampak mislm da je neki narobe z klepetalnic in nedela. a si boš ti naredila profil na pilu? ker če bi si ga bi se lako v kotičku pogovarjali
 
G
Ja ga ze mam sam sm raj anonimna :)). Drugace mam pa vzdevek
Jagoda🍓
 
G
Ja ga ze mam sam sm raj anonimna :)). Drugace mam pa vzdevek
Jagoda🍓
 
Ok. Ti bom kej v kotiček napisala
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Prepričaj se, da na spletu ne objavljaš svojih osebnih podatkov in ne žališ drugih uporabnikov.

Svetovalnica


Objava:

Love-kaj zdaj?

Ogledov: 18 Odgovorov: 0
 
0
i love mukbang cakes
Objava:

čudaško

Ogledov: 26 Odgovorov: 1
 
0
°~°
Objava:

Šola, potovanje

Ogledov: 35 Odgovorov: 0
 
1
JA OKEJ ODGOVOR
Objava:

Hitroo

Ogledov: 50 Odgovorov: 0
 
0
pomagačica
Objava:

ima kdo idejo kako pristopiti?

Ogledov: 50 Odgovorov: 1
 
0
Gigi33
Objava:

Miklavž

Ogledov: 54 Odgovorov: 1
 
2
12@jaz
Objava:

Vprašanje

Ogledov: 47 Odgovorov: 3
 
0
Objava:

BFF in prjatli. VSE

Ogledov: 37 Odgovorov: 2
 
0
Playing_sports potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Kako in kdaj lahko postanem noseča?

Heyy
1.Zanima me ce mogoce kdo ve kdaj že lahko postane ženska noseča?
2.In zanima me kaj naj naredim ce se me en fant ves čas dotika tam kjer ne zelim in mi ni prijetno?
3.Zadnje vprašanje. Zakaj včasih čutim potrebo po spolnih odnosih?
Hvala za kakršne koli odgovore.
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori v Svetovalnici

lebnel je odgovoril/a na
če je teb všeč je ok
 

Loona_Lovegod je odgovoril/a na
Povej ji, boljše bo če to izve od tebe kot ...
 

Loona_Lovegod je odgovoril/a na
To so kar resni problemi, mi je zelo žal ...
 

CloudL7 je odgovoril/a na
1.Rešitev: Matevžu reči, da nisi vedela, ...
 

°~° je odgovoril/a na
Sem na istem mestu... Jst si bom zaželela ...
 

Pomagat hocm :))))))))) je odgovoril/a na
Sestričnam in sestričem reč da jih ne smes ...
 

LoveHermioneGranger je odgovoril/a na
pridi do nje in jo prasi kak je tk prjazno ...
 

Neprijavljen mat je odgovoril/a na
No ok torej. Jst igram basket in sm dobesedno ...
 

CloudL7 je odgovoril/a na
Hej! Predvsem ti priporočam, da si zaželiš ...
 

...ja je odgovoril/a na
ne pac use bo kul prjatlcam je najbols da ...
 

to kar ti prou prie je odgovoril/a na
pac nvm pomoje karkol hocs, lahka sladkarije, ...
 

LunaLovegood je odgovoril/a na
če ima snapchat ji napiši če jima simpatijo če ...
 

MIS mas je odgovoril/a na
ja to je normalno sploh na zacetku.Jaz sem ...
 

Helper je odgovoril/a na
Pomojem bi blo dobr narest test za vsak slučaj, ...
 

Strelka je odgovoril/a na
ojla upam da nisem česa narobe razumela ...