Nova številka
September 2020


Izid: 1. 9. 2020

Emoji #1

0
Oj, js sm se odločila da nrdim eno igro. "Napisala" bom nekaj skupin emojijev (smejkotov), in vi boste morali najdti vsiljivca oz. emojija ki je drugačen od odtalih v tej skupini.
Emoji:
1. :neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::expressionless::neutral_face::neutral_face::neutral_face:
2. :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::sweat_smile::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:
3. :kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes:
4. :hushed::hushed::hushed::hushed::hushed::hushed::hushed::hushed::hushed::hushed::hushed::hushed::hushed::hushed::hushed::hushed::hushed::hushed::hushed::hushed::hushed::hushed::hushed::hushed::open_mouth::hushed::hushed::hushed:
5. :stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue:
6. :fist_tone1::fist_tone1::fist_tone1::fist_tone1::fist_tone1::fist_tone1::fist_tone1::fist_tone1::fist_tone1::fist_tone1::fist_tone1::fist_tone1::fist_tone1::fist_tone1::fist_tone1::fist_tone1::fist_tone1::fist_tone1::fist_tone1::fist_tone1::fist_tone1::fist_tone1::punch_tone1::fist_tone1::fist_tone1::fist_tone1::fist_tone1::fist_tone1:
To bo za danes (bomo vidl če res za danes:joy:) vse. Pod komentarje napišite če ste našli in kje ste našli, in če vam je ta igra všeč.
by :-)
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
1.:expressionless:
2.:sweat_smile:
3.:kissing_closed_eyes:
4.:open_mouth:
5.:stuck_out_tongue_closed_eyes:
6.:punch:

Igra mi je všeč.
(nisem našel večjih smejkotov)
0
 
ajo10
ko sem pisal so bili smejkoti manjši😂😂😅
 
ajo10
😂
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
1.:expressionless:
2.:sweat_smile:
3.:kissing_closed_eyes:
4.:open_mouth:
5.:stuck_out_tongue_closed_eyes:
6.:punch:
ekola
1
 
cat

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Boste letos naročeni na PIL?
Seveda!
(736)
Verjetno ne.
(366)
Grem zdaj prepričat starše!
(180)

Oglas

Zadnji odgovori

ZW (zgč)
 
Upam, da vam je všeč.
Smart girl
 
tudi tebi hvala za info. to pa ne pomeni ...
Diamant 123
 
jejjj končno bo spet tvoja d best zgodba ...
kr ena
 
Minecraft ni problem zastonj naložit. Problem ...
Smart girl
 
Hvala za info
Tilen
 
naložiš si preko interneta ac market in prek ...
Smart girl
 
luštno! po moje bi ga mogli peljati k veterinarki ...
Smart girl
 
upam da boš kmalu ok:ok_hand: lahko mi pa ...
Ekvelius
 
Noro bravo mby
I love book
 
Ja, seveda spremljam. Brez skrbi :grin:
I love book
 
Hey! Najs zgodba! Všeč mi je!
Smart Alobub
 
alenka trogrlic
i love dance
 
hej jaz mam tudi labradorca in se čist strinjam ...
i love dance
 
hej jaz mam tudi labradorca in se čist strinjam ...