nagradnisklad_Julij

Več o varstvu osebnih podatkov, nagradah, pravilih nagradnih iger in nagrajencih.

Vsi, ki boste po navadni (PIL, 1356 Ljubljana) oziroma e-pošti na pil@mkz.si ali na Pilovih spletnih straneh sodelovali pri glasovanjih (za Pilovo lojtro, Pilov poster ali Pilovo knjigo), vsi, ki boste poslali pravilen odgovor na nagradno vprašanje (v rubriki Šport), in vsi, ki boste poslali pravilno geslo križanke ali eno rešeno uganko iz Razvedrila, boste sodelovali v žrebanju za lepe nagrade.

Odgovore pošljite do datuma, navedenega pri posameznemu vprašanju. V tednu dni po žrebanju bomo imena nagrajencev objavili v rubriki Nagrajenci.

Prav tako boste v nagradnem žrebanju sodelovali vsi, ki boste poslali odgovore na druge morebitne nagradne igre, ki bodo objavljene v rubriki Nagradna vprašanja in glasovanja! Nagrade za te nagradne igre niso iz nagradnega sklada, ampak določene za vsako nagradno igro posebej.

Ne pozabite pripisati svojih podatkov (ime in priimek, naslov). Podatke naj podpiše eden od vaših staršev oziroma skrbnikov; s podpisom dovoljuje, da posredujete te podatke in sodelujete v nagradnih igrah.

Zakoniti zastopnik otroka s podpisom pri poslanih odgovorih nagradnih iger dovoljujem, da moj otrok posreduje te podatke in sodeluje v Pilovih nagradnih igrah, da Mladinska knjiga Založba, d. d., z namenom izvedbe Pilovih nagradnih iger vzpostavi, vzdržuje in upravlja evidenco z osebnimi podatki otroka za čas izvedbe Pilovih nagradnih iger in izročitve nagrad ter da se podatki nagrajencev objavijo v skladu s pravili nagradnih iger ali natečajev.

Družba zagotavlja varstvo osebnih podatkov v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov. Zakoniti zastopnik lahko kadar koli pisno ali po telefonu zahteva, da MKZ v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati otrokove osebne podatke za namen izvedbe Pilovih nagradnih iger ter ga o tem v nadaljnjih 5 dneh obvesti na svoje stroške.