snofi
Naslednji Pil izide 3. maja
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Apocalypse 30. del

Apocalypse 30. del

8
*b*Vivian*b*
Znova sem se zbudila z groznim glavobolom. Prvo presenečenje tega dne je bilo, da sem se spet zbudila na popolnoma drugem kraju kjer sem zaspala. Tokrat je bila ječa kamnita, veliko manj udobna kot prejšnja, a imela sem vsaj posteljo in stranišče. Tako ali tako pa verjetno ne bom dolgo tu, glede na to kako pogosto se zadnje čase selim. V zraku je vel vonj po zeliščih, kar me je spomnilo na pogovor z Julyo. Zatem je sledilo spoznanje, da me Keith ni mogel obiskati v sanjah. Zavzdihnila sem in se postavila na noge, čeprav polsestra ni spila veliko krvi so bile majave. Na stranišču sem si umila obraz in rane, ki so nastale pri udarcih in ugrizih. Voda je bila čista in ledeno mrzla. Misli so se mi zbistrile. Na majhni kamniti mizici me je čakal krožnik s hrano. Trudila sem odmisliti zoprn okus kaši podobne snovi. Medtem, ko sem jedla se je v sobo prikradla senca. Sprva je nisem opazila, potem pa sem zaznala drobno premikanje. Obrnila sem se, pred mano je stala zelo stara ženska, ki se je opirala na palico, njen obraz so zakrivale gube, lasje pa so bili redki in beli. Obleka je bila temno zelena, preprosto krilo, ruta in čipkasta bluzica. Ni mi bilo jasno kako se je lahko tako neslišno prikradla notri, glede na to, da je komaj hodila.
Ker sem samo strmela je začela govoriti: »Lepotička, končno si tukaj! Tvoja sestra mi je povedala, da se te drži strašen urok, to bova takoj popravili. Le pridi z mano.« njen glas je bil mehek in dobrodušen, a oči so izžarevale čisto zlobo.
Napotila se je k vratom, ko je ugotovila, da ji ne sledim se je obrnila in me ostro pogledala: »Sledi mi!«
Ne vem kaj me je prepričalo, da sem šla z njo, njen glas ali strupeno zelena kača, ki ji je prilezla iz rokava in odprla usta, ter razkazala dolge strupnike. Starka mi je trdno zvezala roke.
Zunaj je bil dolg kamnit hodnik, podoben tistim v Pragi, le da je bil širši in samo en. Vsake toliko so bila kakšna vrata, a čarovnica ni stopila skozi nobena od njih, vstavila se je šele pred masivnimi železnimi, res ogromnimi vrati, ki so bila bistveno globje kot moja celica. Odprla jih je s tako lahkoto, da je mišičast strigoj na drugi strani široko razprl oči, ki pa bi mu ob pogledu na starko, ki je to storila skoraj padle iz jamic. V sobi so stali še Ana, mišičast strigoj številka dva in Julya, ki se je nestrpno poigravala z injekcijo, kar ni pomenilo nič lepega. Strigoj številka ena in strigoj številka dva sta me pograbila čim sem stopila skozi vrata, grobo sta me potisnila na mizo v sredini sobe in me ukleščila v okove. Kovina me je grobo stisnila ob mizo, da se nisem mogla premakniti.
Julya je stopila bližje. »Jutro sestrica, pa poglejmo kakšna pošast si v resnici.« Stopila je bližje. »Seveda ne bo šlo brez mučenja.«
V tistem trenutku mi je v roko vbrizgala tekočino iz injekcije. Peklensko je zabolelo. Občutek je bil takšen, kot bi me nekdo želel sežgati pri živem telesu. Telo se mi je stresalo od vročine. Kričala sem in vpila. Bilo je strašno, lahko sem čutila vsak delček sebe, ki je gorel v nevidnem ognju. Obrazi so mi začeli plesati pred očmi, od bolečine mi je bilo slabo. Želela sem si omedleti, ampak nekaj mi je to preprečevalo. Potem me je kar naenkrat presekala bolečina, ki je bila še hujša od gorenja. Zakričala sem od nepričakovanega novega trpljenja, ki se je od ust širilo prek telesa. Nisem si mogla predstavljati, da je lahko še huje.
Ne vem koliko časa je potekalo vse skupaj, ampak v nekem trenutku je bolečina ponehala. Moje telo je trzalo, kot bi pričakovalo naslednji sunek bolečine. Tega ni bilo. Vse je potihnilo, moj vid se je zjasnil in še vedno sem bila prikovana ob mizo. Srce mi je hitro utripalo in prsi so mi plale. Nad mano se je pojavil Julyin obraz.
»Nikoli si nisem predstavljala, da boš tako podobna očetu.« je rekla in njen glas je izražal presenečenje. Nato je pomignila strigojema naj me rešita okov.
Čeprav nisem bila več sklenjena, sem ležala na mizi in se nisem premaknila. Zaradi šoka in prevelike telesne obremenjenosti ni bilo mogoče, da bi karkoli naredila. Ana je mirno stopila k meni in me dvignila, mislila sem, da me bo odnesla v sobo. Namesto tega me je čakalo še več mučenja.

_____________________________________________________

Js ne morem verjet, da je to že trideseti del🤩
Hvala, hvala, hvala, hvala vsem, ki spremljate zgodbo. :two_hearts::two_hearts::two_hearts:
Pa za vse komentarcke in :hearts:

 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
NEE, BOGA VIVI! Tako žal mi je za njo! Pa ohmygosh tisti del ko si opisala bolečino ki jo je čutila Vivi, tko jz sm čutila njeno trpljenje. :disappointed_relieved::cold_sweat::cold_sweat: Pa mojbog kok je Ana kruta.
2
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Strah me je za Vivi! :scream: Upam, da je ne bodo spremenil v strigojko!:cold_sweat:
Kje je Keith, ga ga rabi najbl v živlenju?! :expressionless:
Boga Vivi:scream:! Upam, da ne bo vse prehudo!
Sam,da se vse srečn konča. Upam, da ji bo Keith pomagal. Ne vem, kaj loh nrdi sama:no_mouth:.
2
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
OMG ka je blo zdej to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ful me skrbi za Vivi:scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream:
2
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Joj!Boga Vivian!!! Kok so lahko tok zlobni, da jo tko mučjo?Upam, da se ne bo spremenila v strigojko! Sprašujem se pa kje je Keith, ko ga najbolj potrebujemo in kok jo je lahk kr tkole pustu??!! Uboga Vivian, ko je trpela, sm dobesedno trpela tut jst!
Komi čakam na naslednji del, da zvem, ali se bo rešila?
2
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
bahashasbhh lihkar sm prebrala od prvega dela do sm lol
kot prvo obožujem keitha pa njegov humor pač js rabm take frende
*Vivi, če nameravaš eksplodirati naredi to čim tišje prosim
*Da bi Vivian umrla? Prej bi verjel, da je strigoj delil čokoladne jajčke in imel okoli vratu rozasto pentljico.
tedva "citata" sta moja favourite pač skor sm se po tleh valjala od smeha.
pa vivi in keith sta tk goals bahah če ne bi blo ush "stranskih učinkov" (aka od vivi zajebanega lajfa) bi si želela bit ona lol
pa tk julya (idk kk se črkuje njeno ime) mi že od njene prve omembe v prvem delu ni bla ušeč nevem zka ampk keith <333 omg hahaha
pa lovam kk na določenih mestih ta zgodba daje harry potter vajbe pa iskreno js bi bla frendica z vivi kr kot prvo pol ne bi poskušala poškodvat mene ig pa še tk kul je pa stoposto je tok pretty z njenimi črnimi lasmi js bi tud mela črne laseeeeee
nevem ka nj še komentiram
UH UNI DUHOVI JEBOTE js sm si z mojo domišljijo to tok živo predstaulala da nevem če bom dons lah šla spat
pa nevem zka mi je k si rekla da so jokal kri pršu v glavo videospot od billie eilish od njene pesmi whan the party's over (https://www.billboard.com/wp-content/uploads/media/billie-eilish-when-the-partys-over-MV-vid-2018-billboard-1548.jpg) pač idk ful take vajbe daje bahahah
ALSO
GIRL
TVOJE
PISANJE
IN
OPISOVANJE
JE ON ANOTHER LEVEL
pač kk lah tok dobr pišš? zaupej mi skrivnost kr js bi tut :sob::sob:
pa ful maš dobr besedni zaklad lovam ga
pač ta zgodba je tak slay use tok dobr opišš da si to ful živo predstavljam pa ful mi je ušeč od vivian ime
ampk kk keith njo kliče princeska i wish da bi mela fanta k bi me klicov s takim kjut vzdevkom (pa še fanta nimam tk da tega nebom dobila bahhaha)
ne vem ka nj še napišm sam da mi je vse povezan s to zgodbo ful ušeč
no razn to k se dogaja viv k res ni fer kr ugrabl so jo? ma dj da jih js pretepem
AJA ŠE NEKI FAK
KK LAH USAK DAN OBJAVIŠ NOV DEL GIRL TI SI TAKA QUEEN men se ne bi dal tok hit pisat in SPLOH pa ne tok dobr to je dejansk magic kk ti tole ratuje
zaslužš
si
več
ogledov, lajkov, komentarjev
no ja neham težit
baiii
1
 
OMG, hvala ti!!! Pač js nemorem, veš kako si me razveselila s tem komentarjem. Sej me vsi komentarji ful navdušijo sam da te pohvali nekdo, ki objavlja tako the best story na pilu je wow. Hvala, ker si se lotila brat tole, res res res hvala, ne vem kaj nej še recem. Men se tok zdi, da ti ful dobr pišeš in nevem kakšen nasvet bi ti sploh lahko dala, js enostavno samo pišem tisto, kar pravi moja domišljija.
 
js bom ukradla tvojo domišljijo k da je sposobna ustvart neki takega je tkl waw tk da pazi se bahahahah
pa stawp moja zgodba tvoji sega *i*mogoče*i* do komolcev haha nevem nč fantazijskega se ne dogaja not pa to je men ful ušeč tk da nevem zka nism tok fantazije not vključla bahaha ampk sj mam zombije ig
amk keep going (še kr nemorm vrjet kk lah usak dan nov del objavš to je zame nemogoče hahaha)
 
Aja ja sej to s čokoladnimi jajčki je pa še mene pobral 😂 pa ne ukradit Luni domišljije, saj jo obe dve enako rabita.
 
bahahhahaha
 
Joj Like emojis prosim ne mi ukrast domišljije, sem zelo navezana nanjo
 
hahahahah maš uso pravico js sm tud ful navezana na tvojo
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
:::.........:sweat_smile::laughing:
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Fuuuuul mi j všeč tvoja zgodba. Js nvm kaj nj še rečem tko res mi je všeč, kje dobiš te ideje ful maš domišljije, js sm tko happy da sm odkrila tole tvojo zgodbo, najpri sm sam tko js bla: kva je to za en čudn naslov, pa ta
Loona Lovegod skos objavla neke dele ene zgodbe Apocalypse in tko js učeri začnem brat to zgodbo
in me je tok fuuuul potegnla da sm zej pomoje že več k dve uri na tablici v svoji postli in berem tvojo zgodbo,
tok mi je zanimiva, prov dobesedno mi je najpri iz mišljenja, da mi zgodba nau ušeč, prerastla v mišljenje, da bi ti lah
izdala knjigo.:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
0
 
Hvalaaaaa hvala hvala hvala hvala da si se lotila brat mojo zgodbo, pač res ful sem hvaležna. Pa ful sem vesela, da ti je všeč 😁
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Preden na spletu karkoli objaviš, se vprašaj: ali objava vsebuje karkoli, česar ne bi želel deliti s popolnim neznancem na cesti?

Pisalnica


Objava:

SAMO PLEŠI🌸 6. del

Ogledov: 26 Odgovorov: 3
 
9
Objava:

Skrivnost učilnice številka 13

Ogledov: 20 Odgovorov: 1
 
2
Objava:

Free rein 2. del

Ogledov: 11 Odgovorov: 0
 
2
Objava:

POČITNICE NA SAMOTNEM OTOKU 2. DEL

Ogledov: 12 Odgovorov: 1
 
2
Objava:

Med Živim in Neživim 21. del

Ogledov: 25 Odgovorov: 2
 
6
Objava:

Prerokbe in videnja 40. del

Ogledov: 11 Odgovorov: 2
 
3
Objava:

My feelings 2. del

Ogledov: 31 Odgovorov: 2
 
7
................. potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

prosim hitro pomagajte

HEj

Js sm ful občutljiva še posebi tam kjer mam popek. In zdj sm opazla da mam znotraj popka tak mal rumen kot da bi mela umazan al pa kej. pa sm probala potipat ampak nemorm kr mi to ful ni fajn. nevem kaj nej nardim, pa ful me je strah če bi blo kej narobe...
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Če si tekmovalec, tekmovalka v Veseli šoli, te prosimo za odgovor. Vprašanje se glasi: Zakaj si naročen/a na Pil?
Na Pil sem naročen/a izključno zaradi Vesele šole.
(10)
Pil bi naročil/a tudi, če ne bi tekmoval/a v Veseli šoli.
(51)
Pila nimam naročenega, saj pri mentorici Vesele šole dobimo vse vsebine za tekmovanje.
(9)

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

bujo mi je zlo všeč, pa ful lepe nohte maš. ...
 
Ne ukini ugani pasmo konja plis:pray::pray::pray::pray:
 
Rada bi kupila hišo :house:
 
1234m
živijo zanima me a kdo ve kako se še enkrat ...
 
ful kjuut :heart::heart::heart::heart:
 
Kok je to lepo:relaxed::relaxed::relaxed ...
 
Ooo, kok lep blog, ki mi je pokepšal dan ...
 
FUUUUUUUULLLL LEPOOO OMG :stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue: Lp ...
 
woww...tko veliko dobrih receptovvv...lih ...
 
a okk od kje pa jenalepkica bubble tea?
 
Evo ga: https://www.youtube.com/watch?v=HNcmCKTWd6w
 
hej! jaz mam valeto letos. torej: obleka ...