snofi
Naslednji Pil izide 2. julija

Nova številka
Junij 2021

Revija
Izid: 4. 6. 2021
pepca oblacek

Pravila in pogoji nagradnih iger

VEČ O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV, NAGRADAH, PRAVILIH NAGRADNIH IGER IN NAGRAJENCIH.

Vsi, ki boste po navadni (PIL, 1356 Ljubljana) oziroma e-pošti na pil@mkz.si ali na Pilovih spletnih straneh sodelovali pri glasovanjih (za Pilovo lojtro, Pilov poster ali Pilovo knjigo), vsi, ki boste poslali pravilen odgovor na nagradno vprašanje (v rubriki Šport), in vsi, ki boste poslali pravilno geslo križanke ali eno rešeno uganko iz Razvedrila, boste sodelovali v žrebanju za lepe nagrade

Odgovore pošljite do datuma, navedenega pri posameznemu vprašanju. V tednu dni po žrebanju bomo imena nagrajencev objavili v rubriki Nagrajenci.

Prav tako boste v nagradnem žrebanju sodelovali vsi, ki boste poslali odgovore na druge morebitne nagradne igre, ki bodo objavljene v rubriki Nagradna vprašanja in glasovanja! Nagrade za te nagradne igre niso iz nagradnega sklada, ampak določene za vsako nagradno igro posebej.

Ne pozabite pripisati svojih podatkov (ime in priimek, naslov). Podatke naj podpiše eden od vaših staršev oziroma skrbnikov; s podpisom dovoljuje, da posredujete te podatke in sodelujete v nagradnih igrah.

Zakoniti zastopnik otroka s podpisom pri poslanih odgovorih nagradnih iger dovoljujem, da moj otrok posreduje te podatke in sodeluje v Pilovih nagradnih igrah, da Mladinska knjiga Založba, d. d., z namenom izvedbe Pilovih nagradnih iger vzpostavi, vzdržuje in upravlja evidenco z osebnimi podatki otroka za čas izvedbe Pilovih nagradnih iger in izročitve nagrad ter da se podatki nagrajencev objavijo v skladu s pravili nagradnih iger ali natečajev.

Družba zagotavlja varstvo osebnih podatkov v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov. Zakoniti zastopnik lahko kadar koli pisno ali po telefonu zahteva, da MKZ v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati otrokove osebne podatke za namen izvedbe Pilovih nagradnih iger ter ga o tem v nadaljnjih 5 dneh obvesti na svoje stroške.

 

 

PRAVILA IN POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI PILOVA ANKETA

ORGANIZATOR

Mladinska knjiga Založba d. d., Slovenska cesta 29, 1000 Ljubljana. Družba je vpisana v register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani pod številko 1/02643/00 z matično št.: 5049130000, davčna št. SI61753181, osnovni kapital 5.141.149,22 EUR. Veljavni elektronski naslov družbe: info@mladinska.com, T: 01 241 3600.

Pravila in pogoji se nanašajo na objavo za nagradno igro PILOVA ANKETA 2020, ki bo potekala od 18.12.2020 do 21.12.2020. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi prejemniki spletne ankete Pil 2020.

 NAGRADE:

V okviru nagradne igre bodo podeljene naslednje nagrade:

  • Atlas Slovenije za osnovne in srednje šole v vrednosti 29,95 € -1x
  • Bluetooth zvočnik v vrednosti 12 € – 5x
  • Pilova majica v vrednosti 7 € – 5x

Denarno izplačilo vrednosti nagrad ni mogoče. Nagrade niso prenosljiva. V vrednosti razpisane nagrade je že vštet DDV. Bruto vrednost nagrade je neto vrednost nagrade, povečana s koeficientom davčnega odtegljaja. Nagrajenec bo prejel neto vrednost nagrade. Morebitna doplačila dohodnine na podlagi letne dohodninske odločbe je dolžan poravnati prejemnik nagrade sam.

NAČIN SODELOVANJA

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki so prejeli na svoj mail anketo in jo bodo v celoti rešili najkasneje do 21.12.2020 in ki podajo izrecno soglasje za sodelovanje v nagradni igri. Mladoletne osebe, mlajše od 15 let, in pravne osebe v nagradni igri ne morejo sodelovati. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v Skupini Mladinska knjiga in njihovi ožji družinski člani (zakonec oziroma oseba, s katero zaposleni živi v življenjski skupnosti, ki je po predpisih o zakonski zvezi in družinskih razmerjih v pravnih posledicah izenačena z zakonsko zvezo, otroci oziroma posvojenci, vnuki, bratje in sestre ter starši oziroma posvojitelji in stari starši zaposlenega).

Udeleženec lahko sodeluje v nagradni igri tako, da po zaključku reševanja spletne ankete Pil 2020 vpiše svoj elektronski naslov in označi, da želi sodelovati v nagradni igri.

Z oddajo soglasja za sodelovanje v nagradni igri se udeleženec strinja, da je seznanjen in sprejema  ta pravila sodelovanja v nagradni igri ter podaja soglasje za obdelavo osebnih podatkov za namen sodelovanja v nagradni igri, izvedbo žreba nagrade in objavo imena in priimka nagrajenca na spletni strani  https://www.pil.si  še za čas 10 dni od zaključka nagradne igre.

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. V nagradni igri lahko sodelujete le z oddanim soglasjem. 

OBVESTILO O REZULTATIH NAGRADNE IGRE TER PREVZEM NAGRAD

Žrebanje nagrad bo potekalo dne 22.12.2020. Nagrajenci bodo izžrebani pred tričlansko komisijo.

Nagrajenec bo o rezultatu nagradne igre obveščen po elektronski pošti, ki jo je vpisal na spletni anketi Pil 2020. Nagrajenec bo objavljen tudi na spletni strani https://www.pil.si . Nagrajenec je dolžan takoj po prejemu obvestila o izžrebani nagradi, najkasneje pa do 23.12.2020 organizatorju skladno z navodili v obvestilu o izžrebani nagradi posredovati ime, priimek,  in naslov za pošiljanje nagrade, v nasprotnem primeru izgubi pravico do nagrade.

Če nagrajenec v roku 5 dni od prejema obvestila o izžrebani nagradi organizatorju ne sporoči zgoraj navedenih podatkov, izgubi pravico do prevzema nagrade. Organizator nagradne igre nagrade, ki je nagrajenec ne prevzame, ni dolžan podeliti in tudi ni dolžan izvesti dodatnega oz. nadomestnega  žrebanja.

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če se pojavi dvom o istovetnosti nagrajenca oz. pravilnosti in resničnosti njegovih podatkov ali se ugotovi, da je sodelujoči v nagradni igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre.

Organizator ne nosi nobene odgovornosti niti ne sodeluje v sporih glede lastništva nagrad. Spori, povezani s pravicami okrog lastništva nagrad, ne bodo imeli nobenega vpliva na pravilo, da organizator podeli nagrado tisti osebi, ki je bila izžrebana v nagradni igri in ki je organizatorju posredovala svoje osebne podatke.

Organizator oz. njegovi pogodbeni obdelovalci bodo osebne podatke sodelujočih v nagradni igri uporabili zgolj za potrebe izvedbe te nagradne igre. Z osebnimi podatki ravna skrbno in v skladu z vso veljavno slovensko in evropsko zakonodajo. Več o tem si lahko preberete v politiki zasebnosti, objavljeni na spletni strani https://www.mladinska.com/politika-zasebnosti-mkz, z morebitnimi vprašanji pa se lahko obrnete tudi na pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov na elektronski naslov: dpo@mkz.si.

 

ODGOVORNOST ORGANIZATORJA

Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za (ne)resničnost podatkov, ki jih posredujejo sodelujoči v nagradni igri, za morebitno nedelovanje spletne ankete Pil 2020 ter za posledice njihovega nedelovanja, ne glede na razlog nedelovanja.

Organizator ne nosi nobenih stroškov, ki pri sodelujočih nastanejo zaradi sodelovanja v nagradni igri in ne odgovarja za kakršne koli posledice, ki bi jih sodelujoči trpel zaradi sodelovanja v nagradni igri.

V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), organizator lahko odpove nagradno igro. O tem mora preko spletne strani oziroma na drug ustrezen način obvestil udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za nastalo škodo.

REŠEVANJE PRITOŽB

Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. Pritožbo lahko sodelujoči v nagradni igri pošlje na sedež organizatorja v roku 15 dni od objave nagrajencev. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil sodelujočega v nagradni igri.

KONČNE DOLOČBE

Organizator si pridržuje pravico sprememb splošnih pogojev, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih pravil nagradne igre bo organizator sodelujoče obveščal z objavami na spletni strani https://www.pil.si, kjer je nagradna igra objavljena.

Splošni pogoji in pravila te nagradne igre so v celoti dostopni na https://www.pil.si  

Morebitna vprašanja v zvezi z nagradno igro, lahko pošljete na elektronski naslov revije@mladinska.com ali pokličete na tel. št. 01 241 31 69.

Aktualna glasbena lestvica
Noga
Pravila in pogoji nagradnih iger

Vprašanje

Ste že našli, kam smo skrili klepetalnico?
Jaaa!
(554)
Moram zdaj kliknit na "razvedrilo"
(134)

AKTUALNO

Anoreksija
ANOREKSIJA
Kar streslo me je, ko sem prebrala pismo Nesrečnice v decembrskem Pilu. Takoj sem imela pred očmi sliko dekleta, ki ni moglo pozdraviti anoreksije. Dekle sem poznala in njena zgodba je bila strašljiva. Ne, nočem vas strašiti, samo opozoriti vas hočem na to ... Več
Kako prepoznati prijatelja v stiski?
V nekem trenutku je vse popolno: s prijateljem ali prijateljico snemata TikTok videe, skupaj poslušata najnovejše komade vajinih najljubših glasbenikov, se skrivaj nasmihata med poukom, se zanimata za iste hobije in cele dneve klepetata o simpatiji. Nato pa se ... Več

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Aktualna glasbena lestvica

Domača
Klara Jazbec - Največ
BQL - Budala
Bepop - Daj se nasmej
Magnifico - Say No When You Gotta Say Yes
Nika Zorjan - Zate dovolj

Tuja
Harry Styles - Watermelon Sugar
Olivia Rodrigo - Driver's Licence
Ava Max - Kings & Queens
The Weeknd - Save Your Tears
Ariana Grande - Positions

GLASUJ ZA NAJ SKLADBO

Domača

1. Alya: Ti z mano znaš
2. Bepop: Daj se nasmej
3. Bepop: Verjamem v dobre ljudi
4. BQL: Budala
5. Eva Pavli: Mižim
6. Klara Jazbec: Največ
7. Magnifico: Say No When You Gotta Say Yes
8. Mi2: joj joj joj
9. MRFY: Zaljubila
10. zalagasper: xoxo

Tuja

1. Billie Eilish: Your Power
2. Coldplay: Higher Power
3. Dua Lipa ft. DaBaby: Levitating
4. Harry Styles: Watermelon Sugar
5. Katy Perry: Electric
6. Måneskin: Zitti E Buoni
7. Olivia Rodrigo: Driver's Licence
8. Olivia Rodrigo: good 4 u
9. Silk Sonic: Leave The Door Open
10. The Weeknd: Save Your Tears

Oglas

ZADNJA ŠTEVILKA

Revija
Izid: 4. 6. 2021

NAKLJUČNI VIC

LAŽ

Nekega dne gre oče v trgovino in vpraša prodajalca: “Ali imate kaj takega, kar pove, da se nekdo laže?” Prodajalec pa reče: “Kar tole mumijo vzemite! Ko se bo kdo zlagal, se bo mumija zagugala.” In oče gre domov. Pa pride Janezek domov, pa reče: “Ati, matematiko sem pisal 5!” Pa se mumija zaguga. “Kolk si pisu?” “No prav, pisal sem ena!” In mumija je čisto mirna. Ati pa reče: “Joj Janezek, ko sem bil jaz v tvojih letih, sem imel same petke!” In mumija pade na tla!
filip filipe, 13