ekran_december19

ZNAN OBRAZ IMA SVOJ GLAS

Znan obraz ima svoj glas je že nekaj let eden najbolj priljubljenih TV-šovov pri nas. In ker vse dobre svari hitro minejo, nas ta mesec čaka še zadnja, finalna oddaja te sezone. Če oddaje še ne spremljaš, je zdaj zadnji čas, da te zajame manija tega spektakularnega šova in si izbereš svojega favorita.

 

 

Nastopajoči: Eva Boto, Ana Dežman, Maja Oderlap, Petra Zore, Alex Volasko, David Amaro, Srđan Milovanović, Matic Supovec

Žiranti: Lara Komar, Lea Sirk in Marko Miladinović

Voditelj: Denis Avdić

Žanr: zabavni šov

 

Vsebina

 

V oddaji Znan obraz ima svoj glas je osem nastopajočih vsak teden postavljenih pred izziv, v katerem se morajo v celoti preleviti v glasbenega izvajalca, ki ga zanje izbere ruleta. V enem tednu morajo osvojiti pesem, plesne korake, gibe, mimiko – vse, da se čim bolj približajo izbranemu slovenskemu ali tujemu izvajalcu. Včasih se morajo preleviti celo v nasprotni spol! V oddaji, ko gre po tednu dni vaj zares, svoji preobrazbi dodajo še make-up, frizuro in kostum ter s svojim nastopom skušajo prepričati žirijo in gledalce. V oddaji sicer ni izpadanja, vseeno pa nastopajoči zbirajo točke, ki določijo finaliste in končnega zmagovalca.

 

 

 

Nadaljevanje preberi v decembrski številki Pila.