intervju_maj2020

NIKA ROZMAN

 

Nika Rozman je mlada, uspešna igralka, ki jo Slovenci že kar dobro poznamo. Tudi pilovci jo kot voditeljico lahko spremljajte vsak dan v oddaji, ki je nastala v času korona virusa, ko so šole zaprte in vam je televizija Slovenija ponudila kar nekaj oddaj za razvedrilo in učenje. V oddaji Izodrom je Nika odlična skupaj z Nikom Škrlecem in želeli ste jo bolj podrobno spoznati.

 

Nika, odrasli smo te spoznali v nadaljevanki Jezero, pilovci pa verjetno v zimskih počitnicah, ko si vodila Počitniški krompir. V času korone je na RTV prišla nova oddaja Izodrom, kjer si spet v tandemu z Nikom Škrlecem. Kako je prišlo do tega sodelovanja?

Do sodelovanja pri Izodromu je prišlo zelo hitro, pravzaprav čez vikend, ko so razglasili izredne razmere in zaprtje šol. Na podlagi izkušnje iz Počitniškega krompirja je uredništvo pripravilo program Izodroma in k sodelovanju povabilo Nika in mene. Sploh prvi teden je bil zelo naporen, saj se je oddaja pripravljala čez noč in smo se sproti učili novih pristopov ter prilagajali vsebine. Na tem mestu bi se rada zahvalila uredništvu in celotni ekipi, ki je tako požrtvovalno in z dobro voljo botrovala temu projektu, ki mi je zelo drag. Meta in Dunja sta pa itak največji faci.

Kako je delati za mlade?

Odlično! Nisem si mislila, da bom tako uživala. Nagovarja mlajšo in nagajivo Niko v meni, kar mi daje energijo in me spravlja v dobro voljo. Vesela sem, da sem dobila to priložnost.

 

Celoten intervju preberi v majskem Pilu.