intervju_december19

DENIS AVDIĆ

 

Želeli ste in dobili ste! Tako nekako bi se glasil uvod v naš pogovor z Denisom. Denis je res hudo simpatičen, ne le po radiu in televiziji, tudi sicer. Zabaval nas je s svojimi odgovori in zdaj bo zabaval še vas. Pa poglejmo, kaj je povedal o sebi!

 

Zelo si priljubljen pri mladih. Čemu to pripisuješ?

Jaz sem tisti, ki jim prek družabnih omrežij prodaja originalna oblačila po ugodnih cenah, parfume, nakit in ponarejene dokumente za vstop v nočne lokale. Kdo ne bi bil priljubljen. Poleg tega pa smo na isti valovni dolžini.

 

Po rodu si iz Bosne. Kaj te je pripeljalo v Slovenijo?

Do meje avtobus, od meje naprej pa oče z yugotom koral 60 (priljubljen avto v nekdanji Jugoslaviji, opomba pisca) rdeče barve. Na števcu je imel 180 km na uro in celo peto prestavo. Sredina, desno pa gor.

 

Kako je biti policist?

Petega v mesecu super, ker je plača. Potem je pa tam nekje do devetega fajn.

 

Se takšno delo ujema s tvojim značajem, ki je precej zabavljaški in veseljaški? Ali pa se mogoče motimo?

V policiji so dnevi, ko je delo zabavno, so pa dnevi, ko se vprašaš, zakaj jaz to delam. Vsekakor pa vedno poudarjam, da bi morali imeti vsi policisti najmanj 2000 evrov neto plače. Mislim, da bi bili tudi bolj veseli in bolj blizu ljudem. Ko smo brez denarja, smo slabe volje, mislim pa, da si vsi želimo, da so policisti dobre volje, slabe pa takrat, ko je to potrebno.

Celoten intervju preberi v decembrskem Pilu.