zdravnica (1)

 

Pilova zdravnica Nina v septembrski številki odgovarja na naslednja pisma:

 

Živjo, mogoče bodo moja vprašanja malo čudna.

1) Star sem 14 let in nisem skoraj še nič poraščen. Razen okoli penisa. Vsi moji sošolci so že poraščeni po prsih. Ali je to normalno?

2) Moj penis je relativno majhen. Ko naraste, je dolg samo tam okoli 13 cm. Ali je to običajno? Obstaja kakšna metoda, kako si povečati penis brez tablet in krem?

Hvalaaaaa!

Anonimno, 14 let

 

Živjo,imam 2 vprašanji.

  1. Stara sem 11 let, visoka 145cm in imam 45 kg. Ali je to preveč, saj se sebi zdim pretežka vsaj glede na sošolke.
  2. Na palcih na nogah imam debelo plast trde suhe kože, ki me zelo moti. Ali je to morda zaradi vsakodnevnega 2-urnega treninga v supergah? Prosim, odgovori!

 

Lili78, 11 let

 

Hej! Si super zdravnica, ki vedno pomaga , zato sem ti pisala.

Vedno ko grem na potrebo, na spodnjih hlačkah opazim velike rumene obrise  male potrebe, nikoli pa velike. No, to me zelo skrbi, saj se mi dogaja že kako leto, in nisem še nikomur povedala. Upam, da mi bos lahko pomagala, kako naj se jih znebim, ker me že malo skrbi.

 

Laki caki, 11let

 

Živjo!

Imam eno težavo in upam, da mi boš lahko pomagala, saj ne vem več, kaj naj. Pred tremi leti sem dobila menstruacijo. Cikel še vedno ni reden, ampak je včasih hiter, včasih zelo pozen. Zgodi se tudi, da menstruacije nimam po dva meseca in jo potem spet dobim. Ne vem, kaj mi je. Je kaj narobe z mano? Zelo bi bila vesela, če bi mi lahko pomagala, saj me malo skrbi. Hvala že vnaprej.

 

Lucija, 16 let