NS_MainImage_2000x3000

Mistične legende pravijo, da je globoko v notranjosti vsake zvezdne meglice srce, iz katerega se rodijo posebne duše, duše čiste ljubezni in brezmejne lepote. Predstavljamo ti svet Nebulous Stars, kjer lahko sežeš po zvezdah s pozitivnimi mislimi!

Svet Nebulous Stars ti nudi obilo možnosti za igro. Z novo linijo izdelkov zlahka najdeš svoj notranji mir in se prepustiš svetu brezmejne domišljije in lepote, kjer pomirjujoče podobe in pozitivne misli ustvarjajo dobro počutje. Odkrij svet zvezd Nebulous Stars in njihovih najboljših prijateljic. Razišči njihove zgodbe in nasvete o prijateljstvu, ljubezni, umetnosti, telesu in umu.

Nebulia živi v osrčju velikega vesoljnega oblaka, kjer zvezde svetijo vso noč. Njena najboljša prijateljica je Stella, ki jo vedno spodbuja. Skupaj najdeta vedno nove načine za posebne frizure, s katerimi se Nebulia počuti odlično. Eclipsia ima zelo rada svojo družino in prijateljico Luno, ki rada klepeta. Petulia ima rada naravo in svoje prijateljice, s katerimi se igra in smeji kadar je le mogoče. Hazelia rada hodi na sprehod v gozd, da se nadiha svežega zraka. Obožuje tudi zelenjavo in sadje, zato je njeno telo v najboljši formi. Marinia spi v čudoviti, veliki školjki in se najraje sprošča s petjem, Coralia v ta namen raje zaplava, poleg tega zelo rada ustvarja lep nakit. Isadora ima svoj mavrični tobogan in navado, da se vsak večer zahvali za vse dobro kar se ji je zgodilo čez dan in mirno zaspi.

Z energijo, ki jo izžarevajo Nebulous Stars, in njihovimi pozitivnimi sporočili sezi po zvezdah.

Več na https://www.nebulousstars.com/?lang=sl