0
0

Pozdravljeni, še se lahko prijavite. Prvo tekmovanje je tukaj in tema je:
…………………………………………….
~Ljubezen za noč črovnic~

0
0

Danes je ples za noč čarovnic in jaz ne vem kaj naj oblečem. Ko si ogledujem črno-rdečo obleko s čipkami me BFF Enja pokliče:”Neja poglej kako lepa bluza!” Stečem k njej da si jo ogledam. Res je lepa zato jo kupim.
-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#
Ravno oblečem pred kratkim nakupjeno bluzo in kavbojke ko pri vratih pozvoni. S pogledom hitro ošinem uro ki kaže 20.00 in odhitim k vratom. Tam me pričaka Enja oblečena v majico z lobanjo in kavbojke. Odideva proti šoli. Ko prispeva v šolo se je ples že začel. Greva k pultu da naročiva pijačo. K nama pride David (moja simpatija) in se mi nasmehne. Ko se Enja zaklepeta s sošolkami pa me povabi na ples. Ostanem brez besed. Ko se mi pa glas končno povrne le tiho pritrdim. Bend začne počasno pesem in midva pleševa. Tudi ko se pesem konča se še kar drživa za roke. Konec večera poteka kot v sanjah in jaz niti ne vem kako in kdaj sem prišla domov. Vem le da me je pospremil David in da sva se zmenila da se jutri spet srečava. Tik preden zaspim pomislim:’Taka je torej ljubezen

0
0

Prijavljam se
———————
Moje ime je Maja. Hodim v osnovn šolo in sicer v 8razred. Danes gremo s prijatelji ven. Ne gremo na ples ki ga prirejajo ampak bomo šli po sladkarije. Z mojo sestrico. Pripravila sem se,našemila…in počakala na prijatelje. Sestica je bila oblečena v čarovnico in jaz tudi. Potem pa smo šli. Najprej smo se oglasili pri Anetki(teti stari 70 let)dala nam je čokoladice. Potem smo hodili sem in tja po hišah. Pridružil se nam je tudi Klie moja simpatija. Smejala sva se ko je sestrica zgubila klobuk. Potem pa smo se posedli na klop in jedli sladkarije. Zagrabila sva isto čokoladico in se zasmejala. Vsi so vzeli svoj delež in odšli domov. Sestrica pa je zasledovala neko belo mačko. Z Kliem sva se vsedla in poljubil me je. To je ljubezen.

0
0

Upam da zgodba ni predolga 😉

0
0

Hej. Če sem pravilno preštela je že 9 zgodbic. Napisali so še dve tako da zdaj objavi rezultate.

0
0

Radaberem, v redu je.

0
0

Prijavljam se.
SRAJCA
Zdajle se mi že zelo mudi, ker greva s prijateljico Klaro po hišah za sladkarije. Oblekla sem si raztrgane kavbojke, belo mini majčko z rdečimi packami (kot od krvi) in okoli pasu si vedno zavežem svojo belo/sivo srajco. “DING DONG”. Klara je prišla. Hitro si še namažen ustnice z rdečo šminko in se odpraviva. Zmenili sva se, da greva po moji in po njeni ulici. Imeli sma že polno plastično bučo sladkarij, ko sva na ulici srečali mojo simpatijo Lukasa. Vedno sva se skupaj zafrkavala in z njegovimi smo skupaj hodili na morje. Spogledala sva se, klepetala nato pa mi je Lukas vzel srajco in tekel z njo v rokah. Tekla sem za njim, Klara pa naju ni dohitela. Tekla sem za njim po velikem travniku in prijela svojo srajco, nakar je padel in jaz na njega. Par trenutkov in najine ustnice so se nežno dotikale druga druge. Bilo je res sanjsko. Zvečer sem se res pozno vrnila domov, a kaj ko sem najsrečnejša na celem svetu. Lukas je moj fant. Zdaj vem, kaj je to LJUBEZEN.

0
0

Zakaj fejkaš moje ime? DogLover?

0
0

Moje ime na pilu:my cat333
Moja starost:12let
Rada bereš knjige:Ja

No bom kar začela z zgodbo:

Začarana ljubezen

Obesila sem plakate po mestu. Danes je namreč halloween! In organiziramo ples. Imela sem že kupljeno obleko zato sem odšla k prijateljici Aniti. Spekli sva bučkino pito in jo okrasili z lobanjami. Potem pa je prišel njen brat. Videla sem ga že 2. In takoj mi je bil všeč. Ime mu je Jake. Pozdravil me je ampak nisem mogla nič reči. Rekel je da gre on tudi na ples ampak da ne ve s kom. Povabil me je in s hripavim glasom sem odgovorila. Bil je že večer. Z Anito sva se pripravili in namazali. Jaz sem bila čarovnica in ona tudi. Potem sva namazali še Jakea. On je bil vampir. Ja vem ampak pri nas ponavadi ne rišemo samo čarovnic ampak tudi zombije,okostnjake,
vampirje…no potem smo vzeli pito in se odpravili na ples. Dvorana je bila lepo okrašena. Imeli so punč,torto,čokoladno funtano z sadjem in smetano. Bučne pite je hitro zmanjkalo. Potem pa smo malo zaplesali. Bilo je zelo lepo. Plesala sem z Jakeom. Potem mi je odmaknil pramen las in me poljubil. To je bil moj prvi poljub in moja prva ljubezen.
————————–
Upam da vam je všeč.
Kdaj bodo rezultati?

0
0

Moje ime na pilu je Marie. Stara sem 12 let in zelo rada berem knjige.
————————–
Sedela sem v parku in brala knjigo. Danes je halloween in imam ples. Ampak jaz ne grem. Nimam soplesalca. Tja gre sicer Sarah moja prijateljica ampak se mi ne ljubi iti z njo. Še naprej berem knjigo ko se nekdo usede zraven mene. To je moj sošolec Mark. Pozdravi me in vpraša kako sem. Odgovorim mu da sem okej. Nasmehne se in reče:>> Kaj pa bereš?<>Čarobna noč<> To knjigo še nisem bral. Se morda začne s tem ko en fant vpraša dekle na klopci če bi šla z njim na ples?<< Pogledam ga in ne morem verjeti. Ali me dejansko vabi na ples? Vseeno rečem da se začne drugače. Potem pa me vpraša če grem na ples. Odvrnem da ne. Vpraša me če bi šla z njim. Zardim in rečem okej kot da mi je vseeno. Lo oddide pa skočim pokonci in odhitim k Sarah. Vse ji povem in ona me namaže ter mi posodi eno obleko saj je kupila dve. Obleka je čudovita in ko ura odbije devet se odpravimo do plesne dvorane. Tam me čaka Mark. Sarah nenadoma izgine. Mark pohvali mojo obleko in jaz njegov makeup. Potem pa oddidema v dvorano. Tam je hrana,glasba,pijača. Vse kar si lahko želiš. Najprej nekaj popijeva potem pa me povabi na plešišce. Vrtiva se v počasni glasbi ko me kar naenkat nežno poljubi. Tako se drživa v objemu in želim si da se ta trenutek ne bi končal. Vse lahko pozabiš le prve ljubezni in prvega poljuba ne moreš nikoli pozabiti.

0
0

Živijo!Tudi jaz bi se prijavila.
“”””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””
Z mojo najboljšo prijateljico Livijo sva že zjutraj za noč čarovnic pripravljali staro hišo v naši vasi kjer bomo imeli otroci zabavo.Izrezali sva buče,na stene prilepile papirnate netopirje,v kot sva postavili grdo in srhljivo čarovnico.Skratka vse je bilo strašljivo.Kamor koli si se obrnil ti je pregnalo strah v kosti.
Po dveh urah okraševanja in popravljanja,odvzemanja in dodajanja okraskov sva končno končali.Ozrli sva se okoli in okoli sebe.”Vav res je strašljivo.Mislim saj mora biti.Res sva dobro opravili”je z velikim in rasposajenim nasmeškom rekla Livija.”Ja to bo najbolša noč čarovnic vseh časov” sem še dodala in roke prislonila na bok.
Po nekaj trenutkov strmenja v okraske sva iz mize vzeli torbe in se odpravili proti domu.”Ali mi prosim,prosim poveš v kaj boš našemljena”me je med potjo rotila Livija.”Dobro glede na to da se bo zabava začela čez par ur ti bom povedala samo to,da bo nekaj iznajdljivega,preprostega in niti pod razno strašljivega”sem ji malce namignila.”Kako to misliš da ne bo strašno”se je vstavila Livija in me začudeno pogledala.”Ah saj veš da se mi ne ljubi delati tistih težkih ran in umetne krvi.Sploh pa bi po tem nastala sama packarija.”sem ji povedala.”Dobro se bom pustila presenetiti”mi je še povedala potem pa sta se najini poti razcepili.
Tudi jaz sem kmalu prišla domov in ko sem vstopila v našo hišo sem vsem sporočila da sem doma.Med tem ko sem si sezuvala čevlje je do mene pritekla mama in me pospremila v kuhinjo.”Kaj je”sem jo vprašala saj je bila zelo zaskrbljena.”Ja no veš.Dobro ti bom na hitro povedala.Iz omare sem vzela tvoj kostum da bi si ga malo ogledala pa je prišel Reksi in z blatnimi tacami skočil nanj.Potem sem ga dala prat ampak se je čisto skrčil”mi je povedala s svetlobno hitrostjo.”Nič hudega.Ali imamo kaj vijoličnega blaga”sem vprašala čisto mirno.”Ja na podstrešju je”mi je odgovorila mama in me hecno pogledala saj je pričakovala da bom popenila kot to po navadi naredim.
Šla sem na podstrešje in našla res veliko vijoličnega blaga.Prinesla sem ga v svojo sobo in začela delati mere.Blago sem izrezala in sešila.Najprej sem mislila da bo to cela podrtija ampak je moram priznati prišlo lepše kot originalen kostum.Pogledala sem na uro ki je kazala 18.Še ena ura sem pomislila.Iz predala sem vzela barve za obraz in si na obraz začela risati okostnjaka ampak ne navadnega,takega da je imel na kosteh narisane rožice.(Tako kot se v Mehiki našemijo za dan mrtvih)
Zazvonil je telefon.Bila je Livija.Sporočila mi je da ima visoko temperaturo in da ne more na zabavo.”O škoda bova pa šli drugo leto”sem bila razočarana.”Ne saj ti lahko greš”me je prepričevala.”Ne ne bom šla brez tebe.Tudi če bi hotela ne bi mogla saj moraš na zabavo priti v paru si pozaila”sem ji povedala.”Ne skrbi sem se že dogovorila z nekom da pride pote.Čez deset minut bo pri tebi”mi je rekla bolehno.Hotela sem jo prepričevati da ni treba da pride kdorkoli pome a mi je že prekinila.
Čez par minut je res zazvonilo pri vratih.Šla sem odpret.Pred mano je stal Matej(moja simpatija).Gledal me je s sijočimi očmi in prelepim nasmehom.”Prišel sem da greva skupaj na zabavo”mi je veselo rekel.Ob teh besedah sem zaloputnila vrata.Rabila sem nekaj trenutkov da sem prišla k sebi in spet odprla vrata.”Prepih je bil”sem se zlagala da ne bi imel pomislekov.”Ampak nisem še pripravljena”sem nervozno rekla.”Ne skrbi te bom počakal”mi je rekel in se vsedel na klop pred hišo.Hitro sem se oblekla v svoj doma izdelan kostum in že sva bila na poti.
Nekaj časa sva bila tiho nato pa mi je Matej rekel da sem prečudovita.Zahvalila sem se mu in malce zardela vendar se to ni videlo zaradi maske.Preostalo pot sva bila tiho in gledala v tla.
V daljavi sva že zagledala staro hišo v kateri je že bila zabava.Hitro sva stekla do nje in že sva bila pred vrati.Globoko sva vdihnila in vstopila.
Dj je vrtel naj bol priljubljeno glasbo in najina okrasitev je bila zdaj še bol strašljiva.Vsedla sva se za mizo ki je bila izdelana iz soda.Matej me je povabil na ples a sem ga zavrnila in mu povedala da sem pri plesu zeloooo štorasta.”Imam idejo”je poskočil in me povlekel za roko in znašla sva se na plesišču.”Kaj pa počneš sa…”sem ga mislila okregati.Pa me je prekinil.”Daj svoje noge na moje”mi je prebrisano rekel.Nisem se hotela prepirati poleg tega pa so vsi strmeli v naju zato sem naredila kar je rekel.Začel se je zibati in premikati noge jaz pa sem glavo položila na njegovo ramo in uživala v plesu.Pesem je nehala igrati midva pa sva strmela drug v drugega.
Hitro sem ga odrinila in stekla iz hiše on pa za mano.Naslonila sem se na fasado on pa se je postavil pred mano in roko naslonil ob mojo glavo.”Oprosti sram me je bilo”sem se mu opravičila in gledala v tla.”Gledal me je s tistimi svojimi očmi in mi na uho prišepnil”Te zdaj ne bo”in svoje rdeče in drhteče ustnice nežno prislonil na moje.

Oprosti zaradi tako dolge zgodbe upam da jo boš vseeno prebrala in da je dokaj tako dobra kot druge zgodbe tukaj.:)
Tako sva bila že pri

0
0

Živ,rada bi se prijavila.
————————-
Hoj. Moje ime je Samantha. Stara sem 15 let. Danes je halloween. In s prijateljico Katie sva zadolženi za organizacijo.Vzamem kolo in se odpeljem po mestu da nealepim letake za ples. Ljudje hitijo po ulicah trgovine so polne. Opazim da mi spušča guma. Pogled
odvrnem od ceste in karnaenkat padem. Vrti se mi v glavi ko opazim da proti meni drvi tovornjak. Glava me tako močno boli da ne morem vstati. Zaprem oči in čakam na najhujše.
Ko me nekaj potegne za roko in dvigne. Odprem oči in vidim tovornjak ko povozi moje kolo. Pogledam gor in zagledam Alex. On hodi na našo šolo. Ni v istem razredu kot jaz
ampak v sosednjem. Prestrašeno me pogleda in reče:>>Malo pa bi bila sploščena kot tvoje
kolo.<>Hvala…hvala ker si me rešil.<> Ni zakaj,si
vredu?<>Zdaj me lahko izpustiš.<< On pa zardi in pokima. Sedem zraven njega in se nasmehnem. Nekaj
časa tako sediva ko naenkat vstanem in ga pogledam. Prestrašeno vpraša kaj je. Primem se za glavo ko se spomnim na plesno dvorano. Povem mu koliko stvari moramo še urediti. Potem pa reče da lahko pomaga. Hvaležno mu pokimam. In z njegovim motorjem se odpeljeva do dvorane. Iz skladišča prineseva mize in stole in jih obriševa. Katie doma peče tortice in dela karamelne palčke. Midva pa okrasiva okna. Napihneva veliko čarovnico. Obesiva še nekaj balonov. Pobriševs prah. Pomijeva po tleh. Razgrneva manjšo preprogo….potem pa pride Katie in odloži hrano. Potegne me za roko ven na zrak. Nagajivo se nasmehne in me sprašuje glede Jana. Vse ji povem potem pa na prej urejamo stvari. Ko končamo si udarimo v roke in si privoščimo malico. Potem gre Katie na wc in z Janom ostaneva sama. Pogleda me in vpraša če grem na ples. Rečem mu da ne ker nimam s kom. Sledi premor potem pa me le vpraša če grem z njim. Privolim in zardim. Kasneje oddide in vse povem Katie. Zvleče me v trgovino njene tete Andie ki jr tudi moja prijateljica. Probavam obleke ampak nobena ni
nekaj wow. Kar naenkat pa Andie izgine. Ko se spet prikaže v roki nosi oblekico za čarovnice. Res je čudovita. Na hrbtu in izrezano luknjo. Rokavi so elegantni in spleteni in mreže. Poskusim jo in super izgleda. Seže mi čez kolena. Je zelo elegantna in takoj jo kupim. Katie me zvleče k sebi domov in me namaže s šminko ter naredi frizuro. Ko se pogledam v ogledalo ne morem verjeti. Vse izgleda super. Ura je že 8. Pohitim domov in vzemem telefon ter torbico. Ko pridem do dvorane me tam že čaka Jan. Nasmehne se in pohvali mojo frizuro in obleko. Oblečen je zelo elegantno. V vampirja. Prime me za roko. In greva v dvorano. Tam se že vrti glasba. Povabi me na pijačo potem pa na ples. Vrtiva se v ritmu glasbe. Zabave še ni konec ko me Jan potegne za roko ven na zrak. Sedeva na njegov motor in se odpeljeva kdo ve kam. Noče mi povedati saj je presenečenje. Od daleč zaslišim glasbo. Parkirava motor in potegne me za roko. Peljal me je na Halloweenfest! Najprej greva na vlakec potem pa na veliko vrteče kolo. Ko izstopiva in vagončka me popelje do halloween predora. Sedeva v ladjico ki naju pelje po predoru. Ladja ne rabi voznika. Notri so čarovnice,zombiji. Kar naenkat na mene skoči čarovnica zakričim in se stisnem k Janu. Pogleda me in se mi smeji. V naslednjem trenutku pa se vanj zaleti zombij. Ustraši se in zdaj se smejim jaz na koncu pa se smejivs oba. Spogledava se in objameva. Pogleda me v oči in odmakne pramen mojih rjavih las. Najna obraza se zbližata in poljubiva se. Dolgo sva tako objeta in ne zmoti naju je duh ki švigne nad najinima glavama ne čarovnica ki glasno zakriči. Potem pa se tesno stisnem k njemu in zaprem oči. Želim si da ta halloween ne bi nikoli minil. Ta poljub mi bo vedno ostal v srcu. On je moja prva ljubezen ki je neprecenjiva in če se še tako trudiš je ne moreš izbrisati iz spomina. In tega niti ne želim.
————————
Upam da vam je všeč.

0
0

Upsi tole manjka:

>>Malo pa bi bila sploščena kot tvoje kolo<> Hvala ker si me rešil.<>Ni zakaj,si
vredu?<>Zdaj me lahko izpustiš.<<

0
0

Kdaj bodo rezultati?

0
0

Rezultati bodo kmalu.

0
0

Razultati? Kdaj?

0
0

dve morata še napisati.

0
0

Prijavljam se
————————
Pogledala sem skozi okno. Ljudje so hiteli po ulicah in kupovali stvari za halloween. Jaz sem že imela kupljeno obleko. Ravno sem se oblekla v njo ko je zazvonil telefon. Klicala me je prijateljica Sandy. Oglasila sem se in ji rekla da prihajam. Organizirale smo namreč ples. No ubistvu smo najeli veliko dvorano in tam bomo imeli ples. Ampak bo malo drugače. Najprej si bomo ogledali film potem pa bomo s prijateljicami odplesale našo točko. Sem namreč v plesni skupini Pavi. Zato je bila obleka plesu primerna. Vzela sem ključe od hiše,telefon ter torbo. Odhitela sem proti dvorani. Na poti pa sem srečala Nejca. Povabil me je na ples in veselo sem privolila ko sem odplesala svojo točko sva malo zaplesala in postala sva par. In to je ljubezen za noč čarovnic.
———————
Upam da zgodba ni predolga.

0
0

Prijavljam se
————————
Pogledala sem skozi okno. Ljudje so hiteli po ulicah in kupovali stvari za halloween. Jaz sem že imela kupljeno obleko. Ravno sem se oblekla v njo ko je zazvonil telefon. Klicala me je prijateljica Sandy. Oglasila sem se in ji rekla da prihajam. Organizirale smo namreč ples. No ubistvu smo najeli veliko dvorano in tam bomo imeli ples. Ampak bo malo drugače. Najprej si bomo ogledali film potem pa bomo s prijateljicami odplesale našo točko. Sem namreč v plesni skupini Pavi. Zato je bila obleka plesu primerna. Vzela sem ključe od hiše,telefon ter torbo. Odhitela sem proti dvorani. Na poti pa sem srečala Nejca. Povabil me je na ples in veselo sem privolila ko sem odplesala svojo točko sva malo zaplesala in postala sva par. In to je ljubezen za noč čarovnic.
———————
Upam da zgodba ni predolga.

Prikazujem 18 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*