1
0

Ojla. Kako ste kaj? Jaz imam eno prošnjo za vse, ki tule berete in še posebej za tiste, ki objavljajo. Opažam, da nekateri tukaj dajejo gor razne klikbejte. Kaj je to? To je ko nekdo naredi neko objavo le zato da dobi oglede/odgovore. Nekateri pred vprasanjem naspemajo tole: ________________________________________________ le zato da vsak pride gor. PROSIM NEHAJTE! Vidi se o cem je objava lihk zato, da gor pridejo taki pjudje k jih to zanima. Prosim nehajte okej. Tko pol pride ful folka gor in mate fake oglede. Ce se strinjas v komentarje napisi #sestrinjam

0
0

#sestrinjam

0
0

#sestrinjam

  • HIPITY
    sori! dvakrat je poslal
1
0

#sestrinjam

1
0

#sestrinjam

0
0

zakaj bi se strinju, ti si tudi ziher že kaj naredu… js ne delam tega!
če nisi registriran si lahko en ko to sam pišeš

#seNEstrinjam!

0
0

Jaz se strinjam!
#sestrinjam!
Drugače meni to ni nevem kako nadležno, a zdaj, ko si mi to povedal/a bom bolj pazljiva.

Lp,
I love book

0
0

#sestrinjam… Samo če maš en problem pa da želiš da jih čim več pogleda… Je fajn da je to.. Kaj te sploh moti o tem?? Napiši en problemki se pojavlja pri tem?!

0
0

Hej jaz se strinjam, ampak….
Tam kjer drugi pišejo črte, da vsebine ni videti, bi morala biti vsebina, ki jo bralci lahko preberejo in vidijo ali lahko kaj naredijo.
Osebno se mi zdi, da so te črte čisto nepotrebne, ampak naj delajo kar želijo. Verjamem, da nikomur ne vzame dosti časa, da objavo odpre in vgotovi, ali se mu zdi vredna prebiranja.
Če vas tako zelo boli, da imajo tuje objave toliko ogledov je to izraz ljubosumja ali zavidanja zaradi navadne neumnosti, če pa tako zelo želite ogledov počnite iste…zadeve kakor oni.
Če ti ni všeč, da pišejo____________,lahko lahkotno preskočiš vse take objave in je rešeno.

P.S. Tudi ta objava je ‘klikbejt’ ali kar koli to že je, saj iskreno kličeš za odgovore, tako da lepo prosim najprej pometi pred svojim pragom potem, pa očitaj ostalim.
Verjamem, da je mnogo oseb kaj takega naredilo, pa sploh noče vseh ogledov, ampak jih je morda teme sram ali pa so naredili nagradno igro in želijo, da se jih čim več prijavi in sodeluje.
Mnogi sploh ne vedo, da so naredili ‘klikbejt’, kakor najverjetneje ti nisi.

Lp TaraxBlack

0
0

#sestrinjam

  • HIPITY
    oh!!! Še enkrat je poslal
0
0

hejla,
js tega nisem nikoli prej počela, ampak sem videla da to eni delajo, zato sem to tudi jaz kdaj naredila: ISKRENO SE OPRAVIČUJEM!!!
sem pa ponavadi naredila zato, da je bilo za zmagovalca ali tiste, ki so prišli v naslednji krog pri moji loteriji, ker nisem hotela, da je že takoj tam zmagovalec in, da je bolj napeto!!!
OPROSTITE 🙁

Lp, Lilly

0
0

#sestrinjam
tole mi gre že zelo dolgo na živce, upam da se bo končno končalo!

0
0

Recimo da je naslov prosim odgovorite in pol crte in pol kliknes in je neki kar te ne zanima (npr. Nova objava na blogu). To pa jemlje mob. Podatke drgac me ne mot ce hocs nared vzdusje ne pa da neki napises in pol crte

Prikazujem 12 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*