0
0

Zanima me, kdo vse ima rad živali, če ima kakšno doma, katera je najljubša. Takoj povem tudi jaz: sem velika fanica,moja naj žival je mačka, doma nimam nobene, imela sem ribice, a jih je moj bratec sovražil.

0
0

ŽIVJO. JAZ JIH IMAM TUDI ZELO RADA.MOJA NALJUBŠA JE PAV.DOMA IMAM PAPAGAJA PASMA ROZELA IME MU JE PONČO IN PSA LOTI PASME CAVALER CING CARLES.ŽELIM SI ŠE RUSKEGA HRČKA.

0
0

Tudi jaz jih imam rada. Počakaj do sedmega razreda ker se boste takrat učili o zivalih. Moja najljubša je samorog. Čeprav nekateri mislijo da ne obstajajo. Doma pa imam papigo skobčevko, dve bordel koliki in čivavo in dve mački.

0
0

Sem fuuuuuuuuul vlka fenica živali. Moja naj žival je pes in sicer tale dva: Yorkshire terier & francoski buldog. Doma imamo mačka 2 hrčka in 1 ribico. Aja pa Windy. SAMOROGI NE OBSTAJAJO!!!!!!!!!!!!

0
0

MOJA NAJLJUBŠA ŽIVAL JE PEEEEESSSS

0
0

živjo tut jst mam rada živali in doma imam mačka hrčka in tri ptiče ful dela si pa zlo želim psa nimam najljubše živali ker so use tako luštne
windy ps: samorogi so resnični!

0
0

velika večina vas najbrž misli da to ni res ampak – imam dva mačka maine coona ki rastejo do 3-jega leta in doma imamo dva stara leto in pol ki sta mi do kolen… drugače pa obožujem konje

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*