0
0

Army kaj če bi malo polepšali vzdušje? Začenja se zadnji teden pred BTS comebackom. Le še sedem dni nas loči do trenutka, ko bomo končno razumeli odgovor. Ta teden naj bo poseben tudi zaradi Army. Meni je pri comebackih zelo všeč to, da se army poveže kot družina in skupaj smo že večkrat dokazali, da lahko dosežemo vsak cilj, ki si ga zadanemo. Premagujemo rekorde, pobiramo nagrade, oglede najbolj pomembno je seveda, da uživamo v glasbi in da se s sporočila kaj naučimo.
Tako imam za vas prvo vprašanje: če bi spoznali svojega najljubšega člana bts – biasa, kaj bi mu povedali / kaj bi ga vprašali.
Pa še ena igra: v komentar namišite ime svojega biasa a to storite tako, da vsako črko njegovega imena napišete pod svoj komentar.
Love yourself!

0
0

J

0
0

I

0
0

N

0
0

★☆★방탄소년단★☆★
Če bi spoznala Jina, bi verjetno omedlela ampak če bi lahko ostala pri zavesti, bi ga prosila da mi da tisti njegov poljub po zraku.
Ne vem koliko časa bi imela ampak ootem bi mu začela razlagat koliko mi pomeni njihova glasba, da mi polepša življenje.
To bi verjetno naredila, če bi spoznala katerega koli med njimi. Jin je moj bias ampak imam drugače vse tako zelo rada. ♥♥♥사랑해♥♥♥

0
0

R

0
0

M
Namjoon je malo dolgo ime.

0
0

Če bi spoznala RMja bi ga vprašala kako se je spomnil takšnega imena in katera pesem ki so jo naredili z BTS mu je najbol všeč

0
0

R

0
0

M

0
0

Jaz bi se jim zahvalila za to, da pišejo tako dobre pesmi, moje življenje je zaradi njih veliko lepše. Ampak verjetno bi se pred njimi zjokala od sreče.

0
0

Jaz bi se jim zahvalila za to, da pišejo tako dobre pesmi, moje življenje je zaradi njih veliko lepše. Ampak verjetno bi se pred njimi zjokala od sreče.

0
0

Ajdaplier RM je imel prej za stage name Rap Monster, potem pa si ga je kot veš spremenil v RM = REAL ME
Saj verjetno su že vedela, tako da ne vem zakaj to pišem pač mi je dolgčas.

Prikazujem 12 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*