0
0

Kaj trenutno berete mislim katere knjige, zgodbe na pisalnici, fanfiction, kaj bi radi čimprej prebrali??? Najljubše knjige? Predlogi, prosim odgovorite, karkoli, ki je vsaj pikico povezano z knjigami/branjem.

“PS. Izšla je ilustrirana izdaja harrya potterja (THE PRISONER OF AZKABAN) I cant belive it!!!”

0
0

Waaw! Všeč mi je, da nisem edini, ki naravnost obožujem knjige! Js trenutno berem knjigo za Cankarjevo tekmovanje, a izposojeno imam še eno Agatho Christie. Tudi js sem resss velik oboževalec Harryja (kar mogoče že veš), zato kull za ilustriran izvod (je timo tisto, ko je Hermiona črnka?). Moja najljubša knjiga je seveda iz zbirke Harry Potter in sicer Feniksov red ❤ . Predlogi (verjetno si večino prebrala): Zgodbe iz Narnije, Septimus Heap, Agatha Christie, Čudo, kbjige Vinka Möderndorferja, Janje Vidmar, Nejke Omahen… Na pisalnici mi je najbolj všeč zgodba Nemi kamen od Treh junakov. Kaj pa tebi? In drugim? HP~Always ❤

0
0

Ooo my… Zgodbe iz narnije! Veš kako grozno se počutim ker tega še nisem prebrala! 🙁 pa je ta zbirka že nekaj let na mojem “to read” seznamu! Za Agatho Christie ne vem… Sem prebrala umore po abecedi pa mi ni bilo kaj preveč všeč… Pa nisem tok za kriminalke (a si slučajno pebral umor na orient ekspresu, ker jo imam doma in bi to prebrala, če je dobra, pa še film bodo posneli…), Čudo tudi moram enkrat v bližnji prihodnosti prebrat (razlog da še nisem je ta, da sem imela še cel kup drugih knjig, ki sem jih želela prebrat).
Aha ali je še kdo obseden z kupovanjem knjig?

0
0

Ja, Umor na Orient ekspresu sem prebral in mi je všeč, Art3mis. In ja, res nujno moraš prebrati Narnijo! Em, prvi del, Čarovnikov nečak mi sicer ni tako zelo všeč drugi in zadnji pa sta res super!

0
0

Jaz trenutno berem Matildo za cankarjevo, ampak berem bolj malo, zaradi šole. Moja najljubša knjiga je harry potter in jetnik iz azkabana. Prebrala pa sem zgodbe iz narnije 1, in 2. Del, vso zbirko čarobna hišica na drevesu, harryje potterje seveda, vso zburko nekih vil(to sem brala v 1. In 2. Razredu. Berem tudi 5 prijateljev in mami mi je to zbirko brala ko sem bila stara tri leta namesto pravljice za lahkonoč, tako se nekaterih delov prav spomnim. Hej, ali bi šla lahko pogledat moj blog? Tukaj je link: http://windysblogs.blogspot.si

0
0

Ja sem začela prvi del brat pa mi ni bil všeč. 🙁 potem sem obupala nad zbirko. Samo se bom ponovno lotila, ker se mi preprosto zdi grozno da tega še nisem prebrala pa še zelo kratke knjige so. Ok bom prebrala tudi orient ekspres (samo nevem… Kriminalke) ali je že gdo prebral kradljivko njig?

0
0

Matildo je napisal Roald Dahl kajne? On je tak geni od pisatelja

  • Art3mis
    Windy to misliš mavrične vile?
0
0

Jaz zdaj berem hobite, tudi jaz obožujem Agatho Christie(Poirot) in vse ostale kriminalke. Pa tudi pustolovske zgodbe povezane z magijo npr. H.P, Eragon, Narnija. Kot večina obožujem Harryja Potterja. Na pisalnici mi je najbolj všeč zgodba Ime mi je Mack. Prebrala sem tudi že večino zgodb za mladino v šolski in mestni knjižnici, sicer sta obe precej majhni in se mi zdi da pretiravajo z enciklopedijami.

0
0

Jaz sicer trenutno berem angleške najljubši pisatelji: Marie Lu, J. K. Rowling, Neal Shusterman, Cassandra Clare, Orson Scott Card, Scott Westerfeld, Markus Zusak, Taheren Mafi, Lois Lowry, John Green, Sally Green, Claudia Gray, Ernest Cline, Susan Ee, Veronica Roth, Suzane Collins, Lemony S. … (ojoj jih je
veliko

0
0

Ker je moje ime Bralec, moram seveda sodelovati v tem pogovoru. Trenutno berem Dnevnik Ane Frank. Včeraj sem si jo izposodil v šolski knjižnici, predtem pa sem bral knjigo Duhaselec iz zbirke Kronika starodavne temé. Tudi jaz sem seveda prebral Harryja. Najboljši je. Narnija in Pet prijateljev so mi tudi krajšali čas poleg večine knjig v knjižnici.

0
0

Ooj!
Tud jst fuul rada berem. Ker sm pa tud obsesena s fucbalom, sm se odločla, da preberem kšno o nogometaših. No, zdej berem Suárez (Nepozabna zgodba najeksplozivnejšega nogometnega zvezdnika). Sicer je za odrasle, ampak jo vseeno berem. Napisal jo je Italijanski športni novinar Luca Caioli. Napisal je tudi knjigo o Messiju in Neymarju (tudi ti dve nameravam prebrati) in o Ronaldotu (ampak nism za Real) in mogoče še kakšne druge. Ta o Suárezu mi je res všeč in sem na 105. strani od 230. Dbeeeest! Priporočam vsem oboževalcem Barce!!! ⚽ ⚽ ⚽

0
0

Ojla!
Supr je da nisem samo js tooooook nora na knjige. Trenutno berem knjigo Elanor in park pred kratkim pa sm prebrala tudi Spletno punco od Zoelle(blogerka- BDW windy prebrala sm tudi tvoj blog). Sem ogromna obozevalka harryja potterja res je dbest vsec mi je pa tudi michelle paver( duhaselec in to) pa vsem priporocam ce ste ljubitelji fantazije da preberete triologijo Srce iz crnila- magic! Najraje berem fantazijo samo nad narnijo nisem bla prevec navdusena. Septimus heap je pa tud na “to read;” seznamu. Books are life!

0
0

Super knjige Bella. Moram prebrat. Samo življenje čisto prehiteo teče.

0
0

JS MAM SE GEORGE. R. R. MARTIN ZA NAJLJUBSEGA PISATELJAHAHHA. DRUGAC EPA USE ISTE PA SE JO NESBO. DDrgac berem isto kot ti Art3mis. Pa se laj se nakde Hahha.

0
0

Kaj tocno bereš?

  • Art3mis
    Oprosti tvoj odgovor me je malo zmedev.
Prikazujem 14 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*