0
0

A mi lahko prosim priporočate kakšen dober božični film? Hvala! Samo prosim ne reči, kako preživeti božič. Pa naj ne bo kakšen pod -11 let. HVALA IN VESEL BOŽIČ!

0
0

No, meni je vedno bil in mi vedno bo všeč film Sam doma, sicer sem ga pogledala že ogromnokrat.

0
0

Hvala enako!!! 🙂
Jaaaaaaa!!!Sam doma je zakon(vsi deli)danes ob 20.00 bo na Planet TV sam doma 1.del
Full je smešen in razburljiv,moraš ga gledati,hahaha…:)

0
0

Vem, ljudje bodo rekli, dasem prestara za te filme itak pa od 7. Leta vsako leto gledam Sam doma. Meni je pač tak simpatičen pa vedno se zraven smejim tudi, če že točno vem kaj se bo zgodilo. Jaz sem gledala 3 dele amapk me najbolj prepriča prvi, pri drugih se ponavljajo ene in iste srvari.

No, če ti nisi kot jaz in bi pogledal še kakšen drug film ti priporočam da malo pogledaš tv spored, v tem adventnem času (še posebej pa zdaj med počitniciami) je božičnih filmov malo morje. Sicer je tudi kar nekaj filmov za otroke (-11 let) ampak meni so pač simpatični in kdaj pa kdaj rada pogledam tudi kakšno božično limonado namenjeno 11-letnikom. Tukaj je še nekaj mojih predlogov:

-Predbožična mora (nightmare before christmas)
-Čudež na 34. ulici (miracle on 34. street)
-Nori božič (jingle all the way)
-Božič Charlieja Browna
-Deck the halls

Vem, niso vsi taki za kakršne si prosil, ampak, kot sem povedala meni so všeč tudi otroške limonade 🙂 Če te prepriča kateri od naslovov ti lahko dam tudi povezavo zanapovednik in ti film malo opišem.

Lepo praznujte vsi, vesel božič pa srečno v novem letu še iz moje strani 🙂

0
0

Ali je lahko tudi harrypotter božični film? Jaz jih gledam vsako leto pred novim letom.

0
0

Ja mislim da bi bili lahko tudi HP med božičnimi saj se veliko takrat dogaja… Drugače pa sam doma samo je že mal dolgočasen ke sem že tokrat vidla.

0
0

Harry Potter je za vsako priložnost 😉

0
0

Priporočam ti film Grinch ful je dober pa film kraguljcki

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*