-1
0

Pred 4 meseci sem postala ARMY. Ful bolj sem dobre volje pa neka vesela pa to. Ampak vse je blo super dokler nisem povedla prijateljicam da mi je BTS ful vsec. Sem EMO (moje prijatljce tudi) in zato jim je bilo nesprejemljivo da mi je lahko vsec K-Pop. Od K-Popa poslusam samo BTS pa vcasih celo EXO pa Drug Restaurant (aka JJY Band),ostalo pa je vse emo,ampak me nocejo sprejet. Zdi se jim da so prevec pozensceni (hell nah) ARMYs please help meh??

0
0

Kot je že rekla Art3mis tisto prej nisem bil jaz. In tudi takrat ko rečem, da izgledajo kot punce je to samo zafrkancija. Kljub temu, da nisem kakšen fan, se mi zdijo res dobri in razumem, zakaj imajo toliko prizadevnih fanov. In J-Hope is my literal god ne skrbi glede antifanov ne poznajo jih in jih nimajo pravice obsojat.

0
0

Ah I dont like haters, they are so annoying. 🙁

0
0

God če bo še kdo rekel, da zgledalo ke punce se mi bo strgal. Mislim did you see those abs? Ne vem, kaj naj ti rečem glede tvojih prijateljic, žel mi je zanje, kar smilijo se mi, ker ne vejo kako dobro je življenje kpop fanice.
Ok ko pridem iz šole, ti bom na dolgo napisala, kaj z njimi…

0
0

Zgledajo k punce

0
0

Naj najprej odgovorim temu fake Demosthenesu, kot prvo to da si slep mora bit res zoprno.
https://goo.gl/images/6q3kGG
https://goo.gl/images/mqCqGz
Well they do sometimes look like girls but they are 100% not.

Ampak me pa preseneča, da si si dal ta vzdevek, ker tudi pravi Demosthenes vedno govori, da izgledajo kot punce (tako me samo draži, drugače se mu zdijo BTS zelo dobri).
No J-Hope is my literal god (super ime), koga brig, kaj si o idolih mislijo drugi važno je, da Amys (exol, vip,…) vemo, da so najboljši, najlepši…
Jaz bi na tvojem mestu poiskusla te prijateljice spravit v kpop ali pa preprosto ignoriraj njihovo nevednost.

  • Art3mis
    Pa omg HIHTAPE PRIDE JUTRI (no če ne jutri pa kmalu) jaz umiram!!!!!
  • Art3mis
    HIXTAPE
0
0

Art3mis : Sem poskusla ampak still.. ni sprememb. Pač bom skušala ignorirat to vse. Ampak ARMY pa bom vseeno še naprej forever.

0
0

J-hope is my literal god (bdw res je super ime) js imam podobne probleme s svojimi prijateljicami (niso emo,pravjo pa da zgledajo k punce pa ena je rekla da ji grejo kitajci na živce). Art3mis je super napisala,da je slep bit res zoprno,pa gluh tudi ce ne slisis kok dobr je kpop pa ocitno tud brezcuten ker se ne zmorejo zavedat,kok je zivljenje kpop fanov boljse.
Js ti priporocam da jih ignoriras,nihce ti ne sme/ne bo vzel navudsenja nad njimi.Ne se prevec ozirat na haterje,vazno da ti ves da so the best.Army for life, right?

0
0

Ignoriraj, vem da je težko ampak ne vem, če se da kako drugače rešit.
Army forever seveda.

0
0

Tisto ko mirno v tišini glejaš DNA MV na busu pa prije tvoj idiotski sosolec pa rece : “Pa kaj mas ti s totimi kitajceki?? Kaj je to neki J-Pop?”
Thanks,zdelo se mi je kul ime haha
retardation 101

0
0

Vov najprej kitajci pol še jpop, kaj je narobe z njim! Daj povej kje živi, da gremo naredit fanmade mv od fire v njegovi hiši.

0
0

Jaz sem tudi postala ARMY in so me moje sosolke in prijateljice sprejele tako:WTFF!? KAKO SO TI LAHKO USEC SPLOH KOREJCI!?
bila sem uzaljena in prizadeta mesece kasneje sem par prijateljic prepricala da naj poslusanjo pesmi od BTS in nekaterim so bile se kar usec in zato nikoli ne obupaj in vrjemi v BTS ker so res LEGENDE!

0
0

jaz sem imela isti problem moja sošolka je meni in moji prijateljici odrezala malo las ker ona ne mara BTS midva jih

0
0

Živijo!
Tudi jas sem ARMY.BTS so mi res spremenili zivljenje. Sama ze od nekdaj obozujem glasbo in prepricana sem bila da sem svojo najljubso zvrs nasla dokler nisem spoznala k-popa(se posebej BTS). Najprej mi jih je pokazala moja naj frendica in tudi jaz sem imela na glasbo res res neumne komentarje
(Cudn jezik,zanc muska, korejci…)skratka nisem jim hotla dat priloznosti.
No cez nekaj casa pa na yt naletim na bts anpanman. Pesem mi je sla resss v uho in mv sem si pogledala vsaj 100x. Ogledala sem si se ostale pesmi, intervjuje in se takoj zaljubila v njihovo osebnost. Se zdej mi je tako zlo zlo zlo zlo zlo zlo zlo zlo zlo zlo…

…zlo zlo zlo zal da jim nisem dala prej priloznosti.

Tudi jas imam se nekaj prijateljic ki poslusajo k-pop, pa seveda mi ne manjka tudi takih ki im grejo “kitajcki” na jetra.

Skratkaaa res ne smemo obsojat ker ima vsak svoj okus in naj dela kar je njemu vsec in ne to kar mu drugi recejo.

Sory ce je bil tekst pre dolg

Prikazujem 13 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*