0
0

Sem videla, da je tukaj kar nekaj kpop fanov. Trenutno sem ful nora na bts in ne morem več živet. Z nekom se moram pogovorit o svoji obsedenosti prosim. Dajte v komentarjih prosim povejte katere so vaše najljubše skupine in muske prosim. Jes ne morem več brez njih. Povsod jih poslušam in res si želim njihov album. Ali je še kdo tak?
Pa zdaj so bili brs na ellen in sem gledala njihov intervju. Kok so prekrasni in zlo so popularni v ameriki ker pac ni bilo tako kot po navadi v ellen. Fani so bili povsod mislim niso sedeli kot ponavadi ampak je bilo skoraj tako kot na kakšnem koncertu. Pa ta ta nova muska mic drop mi je tako všeč.

0
0

Hehe ljubim kpop zdaj na novo pac ne da sem ze ful dolgo v tem. Pac kaksno leto sem najprej poslusala g dragona zdaj pa sem začela spremljat bulletproof boy scouts BTS in exo pa se nekaj drugih. Moj najljubsi iz bts je Taehyung (V) pa Hoseok (J hope) pa min yoongi (suga) pac ja obožujem jih.

0
0

Pac ja zdaj jih poslusam odkar jih je v eni temi omenila ena fanica. Ja kar začarajo te.

0
0

Omg ce si iskala po klepetalnici in si nasla mojo temo že veš da sem ful velika kpop fanica. Ja danes na ellen. Kako so bili prikupni in wow njihov nastop.

0
0

PS. Jungkook is MY HUSBAND!!!

0
0

Ful hvala da ste odgovorile. Lepo Art3mis da te je začelo zanimat. Meni so tako dobri da jih kar ne morem prehvalit.pa ta intervju z Ellen. VSAKIČ KO GA VIDIM SE TAKO NASMEJEM.

0
0

0
0

Hahaha ok dajmo je fokusirat na ‘cute boys’. Kdo vam je najljubši meni seveda Jungkook
https://goo.gl/images/S911cG

0
0

Ooo mislim ja ful so lustni samo jih za zdaj malo težko ločim tako bts še nekako od exo pa poznam samo musko pa nimam pojma kdo je kdo. Težko je to, ke res vsi enako izgledajo. Tole od bigbang sem našla ooo je lepa.

Kako se zdi vam Ladi al pa KPOP!!!

0
0

Te pa še nisem slišala Art3mis. Lepa drugac.

0
0

Te pa še nisem slišala Art3mis. Lepa drugac.

Prikazujem 10 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*