-2
0

No jaz sem obljavljala vse pod denise dame in to, in sploh je ne poznam vse sem si izmislila
Res se vam opravičujem
Mi oprostite prosim ?
Samo malo sem se hecala.

0
0

Dovolj zdaj!

Dovolj laži, pretvarjanja, kraje imen, žaljivk! Stop!

In to je to 🙂 Gremo dalje!

0
0

Tayra, saj nisi resna… Kok si se nizko spustila.

  • Art3mis
    Če si Tayra (kaj če bi se prijavila v wordpress, da bi imela stalno ime, ker ti ga lahko drgač kdorkoli prevzame…)
  • Art3mis
    Sorry ampak ne morem ti odpustit, da si nam tako lagala… Pa sem mislila, da si uredu… Sem vedela da je tole s soy luno pa tini in denise ful čudno. Kaj a imaš še kakšno ime… Mogoče sonček?
0
0

Sem vedla!
Ha.
Jaz ti ne oprostim. Prenizko si se spustila za to

0
0

Čas je da priznam… hitra pa si. Ne pričakuj da ti oprostim. Kar si si skuhala to boš pojedla. Nisem edina ki ti ne bo verjela

0
0

Prav sem mela!!!!!!!
In zdaj mate tu vsi dokaz. Jaz ti nimam namena verjet TAYRA. Še posebej, če greš malo nazaj gledat si prisegala, da to nisi ti, zdaj pa si priznala. Mogoče bi ti kdo odpustil, če bi povedala, da si ti bila TINI in slo gamer 999, ampak ne. Ti si se mogla spustit še toliko nižje, da si se pretvarjala, da si Denise Dame. In tudi JAZ SEM LUNA si bla ti, mam prav?
Pač, ker si ti TINI in TINI je rekla, da je ona bla tista JAZ SEM LUNA, tako da si to bla v resnici ti.
Kaj si resnično ne moreš pomagat pri tem, da ne bi niti enega človeka užalila?

0
0

Pa če si pa prisegala, da to nisi ti.

0
0

Tudi jaz sem vedela da si to ti. In kdo zaboga bi ti odpustil???!!!

Sem mislila da si prijazna oseba, ampak nisi.

0
0

Želim si, da bi ti lahko odpustila vendar si naredila že preveč groznih stvari, da bi ti lahko.
Oprosti

0
0

strinjam se z vsemi. napisala si “Samo malo sem se hecala”. kaj ti si resna? sploh ne veš, kakšne posledice so imela tvoja dejanja. to ni niti blizu heca in če misliš da je se motiš. in to zelo.
v resnici si ti TAYRA zelo nesramna oseba, ki se prilizuje vsem. že po tvojih sporočilih ki si jih objavljala se je lahko videlo, da si želiš samo pozornost in biti priljubljena. drugim si samo v rit lezla in nič drugega. in potem pričakuješ da bi ti oprostili. jaz ti gotovo ne bom

0
0

Aja, še nekaj. Pri tisti objavi o naših imenih si vključila tudi svoje… In rekla da sploh ni tako slabo. Vsi ostali pa so bili skritizarani.

0
0

Resno tayra?!?Če si sploh tayra.Pa sem mislila da si v redu oseba.Meni se ne zdi da ti bom kdaj oprostila ker tisto kar si ti počela ni bil hec.Pac vs cas je bilo malo cudno z vsemi temi imeni in zdj…ne vem kaj naj si mislm.Kako lahko naredis kej takega?

0
0

ne sonček pa TAYRA ni in jaz sem 6.razred ona pa sedmi in decembra mam rojstni dan če hočte vedet 15.12.2006 sem se rodil

0
0

Kaj zaj ti bluziš, sonček?

0
0

Tayra mene si pa zelo razočarala. Mislila sem da si prijazna oseba a sem se motila. Žal ti ne morem oprostiti. Upam da na klepetalnico ne prideš s tako žaljivimi besedami.

0
0

Jao, saj tako hudo pa spet ni!!! Res je bil samo hec in izgleda da sem edina ki ji odpusti… Tudi meni se je zdela sumljiva ampak ok… Tayra a tisti BreNil2 si tud bila ti???

Prikazujem 15 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice