0
0

Živjo! Zanima me kako resno jemljete koronavirus. Ali v trgovine hodite z maskami? Ali imate doma razkužilo? Ali še vedno hodite ven, kot da je navaden spomladanski konec tedna?

Dobro premislite o teh vprašanjih. Prosim v komentarju napišite kakšen nasvet kako se zaščitimo pred okužbo sebe in drugih. Z vašim nasvetom lahko marsikomu pomagate!

Ostani doma! Ostani zdrav!

0
0

Vem hodim in sem previdna da nisem bližje ko 3 metre. Razkužilo imamo, ker živim v materinskem domu z svojo mami in sestro in tam je sedem družin zato je tam v teh okoliščinah pomembno in ga priskrbijo pdgovorne ga dom. V trgovino hodimo redko. Kruh nam prinašajo na dom. Ko gre ena v
trgovino vzeme za vseh 7
družin. Imamo masko
uporabljamo rokayvice in
razkužilo. Ko grem na
sprehod nimam ne rokavic
ne maske apak ko se vrnem
si roke dovro razkužim.
Korona virusa me ni strah.
Čeprav zaradi bolezni, ki jo inam spadam v ogroženo vrsto. Korona virus jemljem precej resno ampak ne paničarim.

0
0

Ne hodimo v trgovino. Če že ati ali mami z zaščitnima maskama. Smo doma. Nikamor ne hodimo. Zaradi eden od mojih staršev mora nujno delati. Imamo razkužilo. Nismo v stiku s starimi starši.
Lp Ostanite zdravi!

0
0

Js ne hodm u trgovino kr hodta starsa onadva nosta tam masko,razkuzujeta stevilne predmete k prideta ven ,obriseta embalazo,se umijeta pa zamenjata obleko,starih starsev ne obiskujemo,tut na javne kraje nehodmo kr nvm kaj bi tam delal,zadrzujemo pa se v glavnem doma,na vrtu pa v gozdu k smo bliz doma.roke si pa vsi umivamo pa nonstop razkužujemo
Mislm nasa druzina je to zlo resn uzela….
Ostante doma,ostante doma,plz,plz,…

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*